Oversøiske rejser

Ferie i fjerne lande

Oversøiske rejser er en god mulighed for virkelig at opleve noget nyt, fjernt fra europæisk kultur og historie. Flere og flere oplevelses- og ferielystne tiltrækkes derfor af oversøiske rejsemål. Det er en ferieoplevelse af en helt særlig karakter at dykke ned i en fremmed verden, at opleve fremmede kulturer og seværdigheder i fjerne lande.

Faldende flypriser har givet flere lyst til at vælge oversøiske rejsemål. Vil du holde ferie i USA eller Australien, eller opleve Canadas fantastiske natur, nyde strandlivet i Caribien eller i Thailand, men er du ikke til grupperejser og masseturisme, kan du skræddersy din individuelle oversøiske rejse og overnatte i feriebolig.
Ferie i Canada

En ferie i verdens næststørste stat, Canada, er en kæmpe oplevelse. Du kan ikke undgå at blive fængslet af Canadas kulturelle og etniske mangfoldighed og landets enestående natur og landskaber i de mange national- og regionalparker, hvor det også er muligt at campere. De store canadiske byer som Toronto, Montreal, Calgary, Ottawa og Vancouver byder på talrige seværdigheder og shoppingmuligheder. Hvad enten du satser på naturoplevelser eller besøger Canadas storbyer, vil du få en dejlig ferie i Canada.

Ferielejligheder og feriehuse i Canada

Ferie i Thailand

Thailand kaldes smilets land p. gr. af sin smilende og gæstfri befolkning. Det thailandske køkken regnes blandt verdens bedste, så du kan få skønne kulinariske oplevelser under din ferie i Thailand. Koh Samui og Phuket er populære rejsemål for en badeferie i særklasse om vinteren. Men også Bangkok eller Nordthailand er spændende feriedestinationer, hvis du ikke kun vil dase ved stranden. De mange templer og seværdigheder og den frodige natur gør en ferie i Thailand uforglemmelig.

Find ferielejlighed eller feriehus i Thailand

Ferie i Australien

Ligegyldig hvor du holder ferie i Australien, det være sig New South Wales, Queensland, Victoria eller en anden del af dette herlige land, vil du få nye oplevelser og nyde den australske kultur, flora og fauna og australiernes charme! Der findes talrige nationalparker, hvor du kan opleve Australiens helt unikke dyreliv, som f.eks. Royal Nationalpark og Great Barrier Reef. Australiens storbyer, hvoraf den mest kendte er Sydney, byder på masser af museer, shopping, restauranter og seværdigheder.

Find ferielejlighed eller feriehus i Australien

Ferie i Caribien

Trænger du til at komme væk fra det hele? På Bahamas, Bonaire, Curacao, Jomfruøerne, Barbados, Martinique eller en af de mange andre smukke caribiske øer kan du opleve den skønneste ferie. Livsglæden, musikken, det turkisblå hav og de hvide sandstrande får dig til at glemme hverdagen totalt. En ferie i Caribien har meget at byde på: Ren afslapning eller aktiv ferie med wind- og kitesurfing, rafting, mountainbiking eller sejlture, mange seværdigheder og udflugtsmuligheder: UNESCOs verdenarvsliste omfatter 630 seværdigheder i Caribien!

Find ferielejlighed eller feriehus i Caribien

Ferie i USA

USA har utrolig meget at byde på til en ferie. Fra moderne metropoler, domineret af skyskrabere, til småbyer hvor tiden synes at have stået stille. Fra ørkener over bjergkæder til prærier og frodige landskaber. Ferie i USA er ligeledes interessant på grund af de mange forskellige kulturer og regionale forskelle: Fra New England ved USA's østkyst via midtvesten og sydstaterne til Californien. Ferie i USA bør også omfatte en shopping tur og der findes outlet stores overalt i USA.

Find den perfekte feriebolig til ferien i USA
En oversøisk ferie er som regel forbundet med en længere rejse, men det opvejes i allerhøjeste grad. Når du vender hjem efter en oversøisk rejse, vil du konstatere, at du tærer længere af den end af en almindelig ferie. De mange helt nye oplevelser gør et dybt indtryk og efterlader gode minder for livet.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig