Ferie i Berlin

Berlin har det hele: Seværdigheder, shopping og kultur

Tysklands hovedstad er altid en rejse værd: Rigsdagen, Brandenburger Tor, Kurfürstendamm, Museumsinsel og det berømte varehus KaDeWe er blot nogle af Berlins mange seværdigheder. Denne metropol har så mange spændende sider som du kan opleve til fods, med bus eller sågar på en sejltur med en af de mange udflugtsdampere. Berlin byder på fantastisk shopping, fra stormagasiner til tyske og internationale modedesigneres butikker og kulinarisk har du ligeledes hele spektret i Berlin: Fra pølsevogne, hvor du kan prøve den berømte ”Currywurst” (karrypølse) over restauranter, der tilbyder mad fra alverdens lande, til kulinariske oplevelser i særklasse i restauranter med Michelinstjerne. Nattelivet er sprællevende og hver måned er der nye festivaler, messer, udstillinger og kulturarrangementer fra Berlin modeuge i februar til de berømte julemarkeder i december.

Storbyferie i Berlin-Mitte

Storbyferie i Berlin-Mitte

Berlin-Mitte består af distrikterne Wedding, Mitte og Tiergarten og her ligger nogle af Berlins mest kendte seværdigheder, f.eks. Alexanderplatz, fjernsynstårnet, Brandenburger Tor, den tyske rigsdag, Gendarmenmarkt, Unter den Linden og Potsdamer Platz. Her finder du ligeledes „Museumsinsel“, hvor en stor del af Berlins kendteste museer ligger. Unter den Linden er en pragtfuld boulevard, der strækker sig fra Pariser Platz til Brandenburger Tor, og er et shopping mekka.

Find ferielejlighed i Berlin-Mitte


blick auf berlin spandau

Ferie i Berlin Pankow

Pankow ligger i den nordøstlige del af Berlin og grænser op mod Friedrichshain-Kreuzberg, Berlin Mitte, Reinickendorf og Lichtenberg. Rådhuset og Schönhausen-slottet hører til Pankows største seværdigheder. Prenzlauer Berg, der ligger i Pankow, er en ung, levende bydel og et populært mødested. Den tiltrækker mange besøgende på grund af sine mange barer og caféer, KulturBrauerei, vandtårnet og Kollwitzplatz og de mange smukke huse fra århundredskiftet.

Find ferielejlighed i Pankow


Kurfürstendamm

Ferie i Berlin Friedrichshain-Kreuzberg

Friedrichshain-Kreuzberg er en af de mest spændende og hippe bydele i det centrale Berlin. Friedrichshain-Kreuzberg er en sammenlægning af Friedrichshain (tidligere Østberlin) og Kreuzberg (tidligere Vestberlin) og floden Spree skiller de to bydele. Her ligger East Side Gallery, en bevaret del af Berlinmuren med 105 originalkunstværker af 118 kunstnere fra 21 lande. Karl-Marx-Allee er et klassisk eksempel på arkitektur i socialistisk. Friedrichshain-Kreuzberg har et kæmpe udvalg af restauranter og barer, der har åbent næsten døgnet rundt.

Find ferielejlighed til miniferie i Berlin Friedrichshain


Berlin Tempelhof

Ferie i Berlin Tempelhof-Schöneberg

Europas største varehus, det berømte KaDeWe, ligger i bydelen Tempelhof-Schöneberg, ligesom den nu nedlagte lufthavn Berlin-Tempelhof, der spillede så stor en rolle under Berlin blokaden efter 2. verdenskrig. I dag hedder området Tempelhofer Freiheit, landingsbanerne er nu en stor park og der finder talrige spændende messer og events sted på området. Rådhuset i Schöneberg er ligeledes en seværdighed, på rådhuspladsen holdt John f. Kennedy sin berømte ”Ich bin ein Berliner” tale.

Find ferielejlighed i Tempelhof-Schöneberg


Berlin_2166033.jpg

Berlin miniferie i Charlottenburg-Wilmersdorf

Charlottenburg-Wilmersdorf var centrum i det tidligere Vestberlin. Her ligger den kendte gade Kurfürstendamm samt nogle af de vigtigste seværdigheder i det tidligere Vestberlin. Det kan anbefales at leje en ferielejlighed i en af sidegaderne til Kurfürstendamm. Herfra er man indenfor gåafstand af Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, den zoologiske have, der er Europas ældste, og Charlottenburg-slottet med sin fornemme barokhave. Desuden varter selve Kurfürstendamm op med shoppingmuligheder i topklasse, og i sidegaderne finder du mange gode restauranter og barer.

Find ferielejlighed i Berlin-Mitte

Meget af Berlin er blevet genopbygget i løbet af de sidste 100 år og byen består af en fascinerende blanding af nyt og gammelt der ligger side om side. Berlin, der var delt i Øst- og Vestberlin af Berlinmuren indtil 1989, byder på ufattelig mange seværdigheder. Berlin har en dejlig, afslappet atmosfære og der er få storbyer, hvor du bliver modtaget med så åbne arme som i Berlin.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check