Tag på ferie i Tyskland og oplev hvor meget vores naboland har at byde på

Smukke landskaber, historiske seværdigheder, spændende storbyer og tysk øl!

Smukke landskaber, historiske seværdigheder, spændende storbyer og tysk øl! Danmarks naboland Tyskland er et dejligt sted at holde ferie, det være sig kør selv ferie i Tyskland, miniferie i Tyskland, storbyferie i Berlin, Hamborg, Dresden eller München, skiferie i Schwarzwald eller Bayern, familieferie i Tyskland, f.eks. i det smukke Mecklenburg-Vorpommern eller ved Rhinen, eller sommerferie i Slesvig-Holsten.

Tyskland har utallige seværdigheder, charmerende byer og helt forskellige landskaber at byde på og prisniveauet er generelt lavere end i Danmark, så der er mulighed for både afvekslende og billig ferie i Tyskland, især hvis man vælger at overnatte i ferielejlighed, sommerhus eller feriehus. Hele året afholdes der et stort antal vidunderlige festivals og byfester. Den mest kendte er Oktoberfest i München, hvor man celebrerer Tysklands mest kendte produkt: tysk øl. Der foregår ligeledes mange musikfestivaler lige fra rockfestivalerne Wacken Open Air og Rock am Ring i Nürburgring til de kendte festspil i Bayreuth.


 Berlin

Ferie i Berlin

Berlin er en livlig metropol, der bugner af historie og kultur. Brandenburger Tor, Alexanderplatz, resterne af Berlinmuren – Berlin er den mest besøgte by i Tyskland med mange forskellige bydele og kvarterer med hvert sit spændende særpræg. Hertil kommer shopping og museer i verdensklasse og det kun et par timers rejse fra Danmark! Berlin er perfekt til en lang weekend eller en miniferie i Berlin.

Find ferielejlighed i Berlin


Ferie i Nordtyskland - Slesvig-Holstein

Ferie i Nordtyskland – Slesvig-Holsten

Schleswig-Holstein eller Slesvig-Holsten er Tysklands nordligste forbundsland og grænser op mod Danmark. I den vestlige del af Slesvig-Holsten er landskabet præget af geest, marsk og vadehav, mens østkysten med byer som Flensborg, Slesvig, Eckernförde, Kiel og Lübeck byder på strande og mere blide landskaber. Slesvig-Holsten har så mange seværdigheder, natur og kultur at byde på, at det er synd kun at tage på endagstur til området. Man kan holde en dejlig familieferie eller miniferie i Schleswig-Holstein.

Find ferielejlighed eller feriebolig i Schleswig-Holstein


Ferie i Bayern

Ferie i Bayern

Mange opfatter Bayern som den mest urtyske del af Tyskland. Lederhosen og Oktoberfest, fantastiske alpelandskaber, slotte, borge og middelalderbyer, bayersk livsstil, god, solid mad og charmerende alpehytter gør Bayern til et dejlig feriemål og den mest populære ferieregion i Tyskland. Her tager man på skiferie om vinteren og vandreferie eller familieferie om sommeren. Det eventyrlige Schloss Neuschwanstein, der er en af Tysklands mest besøgt turistattraktioner, ligger i Bayern, men også Augsburg og München byder på mange seværdigheder.

Find ferielejlighed eller feriehus i Bayern


Ferie i Mecklenburg-Vorpommern

Ferie i Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern kaldes også de „tusind søers land“ og byder dels på en fantastisk natur med kæmpe sølandskaber og skov- og engområder og dels byder Mecklenburg-Vorpommern på smukke byer som Schwerin og de gamle hansestæder Wismar og Rostock med prægtige bygninger. Mecklenburg-Vorpommern bliver ofte overset af danskerne som ferieområde, og har dog så meget at byde på, bl.a. nogle af de bedste strande ved Østersøen, og ligger kun få timers kørsel fra Danmark.

Find sommerhus eller ferielejlighed i Mecklenburg-Vorpommern


Ferie i Baden-Württemberg

Ferie i Baden-Württemberg

Baden-Württemberg i den sydvestlige del af Tyskland byder dels på smukke byer som Stuttgart, Heidelberg og Baden Baden og dels på imponerende og afvekslende naturområder som Schwarzwald, Schwäbische Alb samt Bodensøen i Oberschwaben med blomsterøen Mainau. Her findes mange attraktive seværdigheder, et stort udbud af fritids- og sportsaktiviteter og et fremragende køkken. Alt dette er med til at gøre en ferie i Baden-Württemberg til en uforglemmelig oplevelse.

Find ferielejlighed eller feriehus i Baden-Württemberg

 

Der er mange dejlige steder at holde ferie på landet i Tyskland, som f.eks. det smukke Schwarzwald, Alperne i Bayern eller ved kysten af Mecklenburg-Vorpommern. Her er du ikke blot omgivet af smuk natur, den tyske gastronomi er helt i top med mange lækre lokale og internationale specialiteter. Der findes over 1000 bryggerier i Tyskland, så der er mulighed for at prøve mange forskellige lokale øl og der produceres også fremragende vin i Tyskland.

Hvad enten du lejer efter et sommerhus i Tyskland, et feriehus på landet eller en lejlighed til en storbyferie i Tyskland har HomeAway.dk et kæmpe udvalg over hele landet. Da du lejer din feriebolig direkte af ejeren/udlejeren, kan du i regelen spare mellem 10-50% i forhold til et hotelophold, så der er flere penge tilover til en dejlig ferie i Tyskland.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig