De Kanariske Øer indbyder til ferie på alle tider af åretNyd solen under en ferie på Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote eller en af de andre dejlige Kanariske Øer

De Kanariske Øer er kendt for deres solrige klima, der egner sig til ferie på alle tider af året. De Kanariske Øer består af 7 store øer samt nogle mindre, og selvom de ligger ganske tæt, er der stor forskel på landskaber, atmosfære og livsstil, fra det livlige Tenerife til det mere fredelige La Gomera, så ferie mulighederne er mangfoldige, afhængig af hvilken af de Kanariske Øer du vælger at holde ferie på.

De vulkanske landskaber på de Kanariske Øer er simpelthen fantastiske og hører til nogle af de mest dramatiske landskaber på jorden. Ud af Spaniens 7 store nationalparker ligger 4 på de Kanariske Øer, heriblandt Timanfaya nationalparken på Lanzarote med sit måneagtige kraterlandskab og Teide nationalparken på Tenerife ved vulkanen af samme navn, der er det højeste bjerg i Spanien. Selvom de Kanariske Øer er et populært sted at holde ferie, kan du sagtens finde masser af steder, der ligger langt fra turismens alfarvej og hvor du kan opleve den ægte kultur, især hvis du lejer et feriehus på de Kanariske Øer. De mindre øer såsom La Gomera, El Hierro, La Palma og selv Gran Canaria er stadig i høj grad uspolerede, med en varieret flora og fauna, der er interessant for alle naturelskere.
Ferie på Tenerife, de Kanariske

Ferie på Tenerife, de Kanariske

Tenerife er den største af de Kanariske Øer og er danskernes foretrukne feriemål på de Kanariske Øer. Her finder du fantastiske strande, vandsport, natteliv og et kæmpe udvalg af ferievillaer med pool, ferielejligheder og feriehuse til særdeles rimelige priser. Der tilbydes mange billige flybilletter til Tenerife og med sit behagelige klima er ferie på Tenerife det perfekte rejsemål på alle tider af året.

Feriehuse og ferielejligheder på TenerifeFerie på Fuerteventura, de Kanariske Øer

Ferie på Fuerteventura, de Kanariske Øer

På Fuerteventura er tempoet mere afslappet og den næststørste af de Kanariske Øer, der samtidig den tyndest befolkede, byder på de længste strande på de Kanariske Øer. Fuerteventura er det ideelle rejsemål for børnefamilier, der vil holde en dejlig sol- og badeferie. I øens hovedstad , Puerte del Rosario, finder du gode shoppingmuligheder og hyggelige gader og stræder. Fuerteventuras tidligere hovedstad Betancuria har en egen nostalgisk charme.

Ferielejligheder og feriehuse på Fuerteventura


Ferie på Lanzarote, de Kanariske Øer

Ferie på Lanzarote, de Kanariske Øer

Lanzarote, der er den mest østlige af de Kanariske Øer, er kun 60 km lang og 19 km bred, men øen har meget at byde på under en ferie. Med sit tørre, solrige klima og fantastiske strande er det en god feriedestination året rundt for hele familien. På Lanzarote finder du fine, hvide sandstrande på den nordlige side af øen og mørke strande med vulkansk sand ved Puerto Del Carmen.

Ferieboliger på LanzaroteFerie på Gran Canaria, de Kanariske Øer

Ferie på Gran Canaria, de Kanariske Øer

Ferie på Gran Canaria byder på alt hvad man kan tænke sig til en rigtig sol- og badeferie og er nok den mest paradisiske ø tæt på Europa med frodige, tropiske skove, vulkanlandskaber og selvfølgelig lange, gyldne sandstrande. Las Palmas, Gran Canarias hovedstad, er en livlig by med en smuk gammel bykerne. En anden seværdighed er Dunas des Maspalomas, et stort ørkenlandskab i den sydlige del af øen.

Feriehuse og ferieboliger på Gran CanariaFerie på La Palma, de Kanariske Øer

Ferie på La Palma, de Kanariske Øer

La Palma er en særdeles smuk ø og kaldes derfor også "La Isla Bonita". Midt på øen ligger nationalparken Caldera de Taburiente, en udslukt vulkan, hvis krater måler 30 kilometer i omkreds, og hvis højeste punkt er 2.423 meter over havet. Hovedbyen på La Palma er Santa Cruz, en smuk by med bygninger der er præget af arkitektur i spansk kolonistil. La Palma er det ideelle rejsemål til en afslappet ferie i smukke omgivelser.

Feriehuse og ferielejligheder på La PalmaEr du mere til natteliv end naturoplevelser er de Kanariske Øer ligeledes det rigtige rejsemål for dig. Tenerife har nok det livligste natteliv, men du kan også feste til langt ud på natten på Lanzarote og Gran Canaria. Hvis du er til sol- og badeferie er udvalget af gode strande kæmpestort på de Kanariske Øer. Er du til vandsport, har du mulighed for at surfe, windsurfe, dykke, sejle eller tage på dybhavsfiskeri under en ferie i en feriebolig på de Kanariske Øer.

Det kan ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig på de Kanariske Øer, udvalget er kæmpestort. Vælg område, rejsedatoer og/eller de faciliteter du ønsker, og du får vist alle passende ferieboliger. På HomeAway.dk lejer du direkte af ejer/udlejer og du sparer derfor op mod 50% i forhold til bestilling gennem et udlejningsbureau eller et hotelophold. En feriebolig på de Kanariske Øer giver dig mere plads, mere privatliv og mere fleksibilitet til at holde en individuel ferie sammen med familie eller venner.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig