Ferie i Spanien for hele familien

Hold ferie i Spanien og få mere luksus og frihed samtidig med du får en billigere ferie

Ferie i SpanienHar du prøvet at holde ferie i sommerhus i Danmark? Har du været på charterrejse til Spanien? Du kan kombinere det bedste ved de to former for ferie ved at leje et feriehus eller en ferielejlighed i Spanien og få alle fordelene: Solgaranti, masser af plads til hele familien, mere privatliv, frihed og fleksibilitet. Vi garanterer, at din ferie får en helt ny dimension! Mange af vores udlejere har fleksibel skiftedag, så du ikke er nødt til at tage afsted lørdag eller søndag men kan vælge en afrejsedag hvor flybilletterne er billigere. Du kan også selv bestemme om du vil holde ferie i 5, 8, 11 eller 17 dage. Vi får tilbagemeldinger fra kunder der har lejet et feriehus i Spanien via HomeAway i skolernes sommerferie (højsæson) og har holdt 2 ugers ferie med 2 voksne og 2 børn til en samlet pris på 18.000 kr. for feriehus, flybilletter og lejebil!

Dine børn vil elske det, hvis du lejer du et feriehus med egen pool. De kan selv bestemme hvornår de vil bade og det er nemmere at holde øje med de mindste, når badningen foregår i egen pool. Trænger du til et dyp i poolen inden aftensmaden eller efter en sen aften i byen, har du muligheden for det i egen pool. Og bedst af alt: Ingen kamp om de bedste liggestole - det er bare at vandre ud til poolen og nyde livet lige fra morgenstunden.
 Ferie på Mallorca

Ferie på Mallorca

Ferie på Mallorca er enormt populært for os danskere og ferie i en feriebolig på Mallorca er en helt anden ferieoplevelse end en charterrejse. Oplev Mallorca fra en helt anden side ved f.eks. at leje en finca på det indre af øen eller en ferielejlighed, hvor du kan trække dig tilbage efter en lang dag med sol og strandliv og efter masser af dejlige ferieoplevelser. Mange feriehuse og ferielejligheder på Mallorca har en pool og der er aldrig lang til stranden hvor end du holder ferie på Mallorca.

Ferie på Mallorca

Ferie i Barcelona

Ferie i Barcelona

Barcelona, der ligger i den spanske provins Catalonien, der grænser op mod Frankrig, er et af de mest eftertragtede feriemål for en storby ferie i Spanien. Her finder du seværdigheder i verdensklasse indenfor arkitektur og kunst og du har ligeledes mulighed for at slappe af ved Barcelonas bystrand. Barcelona er også et moderne shoppingparadis og byder på masser af kulinariske oplevelser og natteliv.

Ferie i BarcelonaFerie på Costa del Sol

Ferie på Costa del Sol

Ferie på Costa del Sol betyder bade- og strandferie. Costa del Sol er perfekt, hvis du drømmer om at slappe af på en skøn sandstrand og lytte til bølgernes klukken. Strandene er et mekka for solbadere og på alle de større feriedestinationer finder du et stort udbud af alle former for vandsport. Men der er også mange kulturelle og historiske seværdigheder ved Costa del Sol samt et udvalg af forlystelsesparker og fantastiske vandlande, så hele familien får en dejlig ferie på Costa del Sol.

Ferie på Costa del Sol

Ferie ved Costa Brava

Ferie ved Costa Brava

Costa Brava betyder ”den vilde kyst” idet kysten udover skønne bugter med fantastiske sandstrande er præget af imponerende klippeformationer og vild natur. Costa Brava ligger i provinsen Catalonien, nord for Barcelona. og er et af de smukkeste ferieområder i Spanien. Costa Brave er et paradis, ikke kun til en sol- og badeferie, vandre eller klatreferie, men også for dig der vil opleve en ferie i Spanien i en fredfyldt landsby eller en livlig badeby. Costa Brava byder på 200 km fine strande med gyldent sand og klipper.

Ferie ved Costa Brava

Ferie i Andalusien

Ferie i Andalusien

Ferie i Andalusien kan forme sig præcis efter dine ønsker, da det varierede landskab byder muligheden for at holde alle former for ferie. Feriehuse i Andalusien har deres egen stil, idet den romerske og arabiske arv har sat sit helt eget præg på arkitekturen. Landsbyerne i Andalusien er nogle af de mest idylliske i Spanien og kombineret med skønne landskaber, er en ferie i en feriebolig eller et feriehus i Andalusien en helt speciel oplevelse. Andalusien er delt op i Costa del Sol, verdens mest berømte feriekyst, Costa de Almeria, Costa Tropical og Costa de la Luz.

Ferie i AndalusienI de varmeste sommermåneder er en feriebolig med pool en dejlig, overkommelig luksus, hvor du kan slappe af ved poolen og få et dyp når det bliver for varmt, samtidig med at dine børn er beskæftiget det meste af dagen. Om vinteren er det spanske klima også solrigt og behageligt og du kan slippe væk fra den triste, danske vinter. Spanien har meget at byde på, både gastronomisk, kulturelt og historisk. Mange holder golfferie i Spanien udenfor højsæsonen og lejer et feriehus eller en ferielejlighed tæt på en golfbane i Spanien.

På HomeAway finder du over 20.000 feriehuse i Spanien, så du kan være sikker på at finde et feriehus eller en ferielejlighed, der passer lige præcis til dine behov. Hvad enten du vil leje et lille feriehus til to i Spanien, en finca i Andalusien, en ferielejlighed ved Costa Brava til hele familien eller sammen med vennerne, kan du finde præcis det du søger. Brug søgekriterierne i venstre side under oversigten over feriehuse til hurtigt og nemt at indsnævre din søgning og finde dit drømmeferiehus.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig