Ferie i Spanien og Portugal

Skal næste ferie tilbringes i Spanien eller Portugal – valget er dit

Ferie i Spanien eller PortugalSyd for Pyrenæerne finder du den Iberiske Halvø, hvor Spanien, Portugal, det lille fyrstedømme Andorra og Gibraltar har hjemme. Den Iberiske Halvø er opkaldt efter ibererne, et folkeslag der levede her i forhistorisk tid. Spanien udgør den største del, Portugal ligger på som en smal stribe på vestkysten af den Iberiske Halvø, og det lille Andorra ligger i Pyrenæerne. Den britiske kronkoloni Gibraltar ligger på den sydlige spids, tæt på Afrika.

Halvøen er kendetegnet ved meget forskellige landskaber: Afvekslende kyststrækninger med stejle kyster og pragtfulde strande, bjerge, frodige dale og sletter, men også tørre steppeområder.

Mange folkeslag har sat deres præg på den iberiske halvø: Fønikerne, grækerne, romerne og araberne eller maurerne, som de også kaldtes, der i middelalderen herskede over store dele af den Iberiske Halvø. Dette prægede både arkitekturen og kulturen og der er mange enestående seværdigheder fra maurisk tid i Spanien og Portugal.Ferie i Spanien

Ferie i Spanien

Vi danskere er vilde med ferie i Spanien. Og Spanien byder på utrolig mange spændende ferieoplevelser: Storbyferie i Barcelona eller Madrid, slap-af-ferie ved Costa del Sol, Costa Brava eller Costa Blanca, rundrejser i Andalusien med sine fantastiske seværdigheder i Cordoba, Sevilla og Granada og, ikke at forglemme, vores favorit ferieø Mallorca.

Find den perfekte feriebolig til ferien i SpanienFerie på de Kanariske Øer

Ferie på de Kanariske Øer

De Kanariske Øer hører til Spanien og ligger nordvest for Afrikas kyst, ud for Marokko. Øgruppen omfatter syv store øer, nemlig Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera og Hierro samt mindre, ubeboede øer. Du kan vælge at holde ferie på populære Tenerife eller Lanzarote, eller tage til de mindre øer Hierro, Gomera eller La Palma. Du er garanteret en dejlig sol- og badeferie næsten uanset hvilken tid af året du vælger at holde ferie.

Find ferielejlighed eller feriehus på de Kanariske Øer


Ferie i Portugal

Ferie i Portugal

Portugal har et behageligt klima året rundt. Mange holder sol- og strandferie om sommeren eller tager på langtidsferie eller golfferie ved Algarve om vinteren. Lissabon er et interessant rejsemål for en storbyferie, f.eks. kombineret med en badeferie ved det mondæne Costa de Estoril. Nordportugal byder på fantastisk natur og er relativt uopdaget af turister. Prisen for ferieboliger i Portugal er meget rimelig, og da Portugal som rejseland er forholdsvis billigt, kan du få en dejlig ferie uden at sprænge budgettet.

Find ferielejlighed eller feriehus i PortugalSpanien og Portugal byder på noget for enhver smag. Her er alt hvad børnefamilier, par og singler kan ønske sig til en vellykket ferie. Du kan holde aktiv ferie med golf, vandreture, cykelture, ja sågar stå på ski, eller nyde solen og dase ved stranden. Og det er nok denne mangfoldighed, der gør Portugal og Spanien til de rejsemål, vi danskere er mest vilde med, når ferien skal planlægges.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check