Ferie i Danmark

Oplev eller genoplev hvor dejlig Danmark er som ferieland

Danmark.jpgFerie i Danmark har mange facetter. Vi rejser gerne udenlands, hvilket er dejligt, men en ferie i Danmark har ufattelig meget at byde på. Tænk bare på de mange forskellige landskaber som Bornholm med sine klipper, idylliske Fyn med sin frodige natur eller de enestående klit- og hedelandskaber i Nordjylland. Små og store attraktioner og seværdigheder som den lille havfrue, Tivoli, Rundetårn, Glyptoteket, Experimentariet eller Nationalmuseet i København, Legoland, de mange sommerlande, den Gamle By i Århus, Egeskov og Kronborg, fremragende kunstmuseer som Statens Museum for Kunst eller Skagens Museum, eller Kattegatcentret og Nordsøen Oceanarium.
 

Der er også rigtig gode muligheder for aktiv ferie i Danmark: Cykelture på de fynske småveje eller på det smukke Ærø, i Sønderjylland eller langs den flotte kyst i Nordsjælland. Også på Bornholm er der glimrende cykelruter. Windsurfing ved Ringkøbing Fjord eller kitesurfing ved vestkysten. Korte eller længere vandreture på f.eks. Hærvejen gennem Jylland eller Gendarmstien i Sønderjylland. Der er golfbaner overalt i Danmark, hvor gæster er velkomne, hvis en golfferie lige er dig. Lystfiskere har gode muligheder for at få bid i Danmark og kan tage på havfiskeri ved det Gule Rev ud for Nordjyllands vestkyst eller ved Bornholm, hvor man også kan få en havørred på krogen i Smaragdsøen.

Der er kort sagt meget at opleve og foretage sig under en ferie i Danmark. Alternativt kan du også koble helt fra ved at tage en tur i liggestolen og slappe af med en god bog!


Bornholm_p419090t.jpg   Fyn_p418113t.jpg Nordjylland_p419975t.jpg


Ferie på Bornholm

Ferie på Bornholm

Bornholm har en egen charme. Øen er velsignet med mange solskinstimer og masser af udflugtsmuligheder. Besøg Hammershus slotsruin, NaturBornholm, en spændende udstilling hvor Bornholms fortid og nutid mødes, nyd en friskrøget sild i Gudhjem eller oplev Svaneke, Danmarks smukkeste købstad. Gå en tur i Rønnes gamle bydel med de mange smukke bindingsværkshuse og nyd en frokost på en af de hyggelige caféer. Og sidst men ikke mindst, tag en tur til en af Europas bedste strande: Dueodde Strand.

Find ferielejlighed eller sommerhus på Bornholm


Ferie på Fyn

Ferie på Fyn

Fyn er idyl med stråtækte bindingsværkshuse og det hyggelige Odense med H.C. Andersens hus. Egeskov Slot ligger mellem Odense og Svendborg og er en af Fyns største attraktioner. Charmerende småbyer som Faaborg og Bogense er lige så meget en del af Fyn som det smukke, bakkede landskab og de mange fine strande. Der er masser at foretage sig på Fyn: Odense Zoo, frilandsmuseet Den Fynske Landsby eller et besøg i det sydfynske øhav. Cykelture, lystfiskeri, sejlture eller en afslappet daseferie på Fyn.

Find feriebolig eller sommerhus på Fyn


Ferie i Nordjylland

Ferie i Nordjylland

Nordjylland er Vesterhav og Kattegat, Skagen, Grenen, Nationalpark Thy, traditionelle feriebyer som Løkken og Blokhus, fantastiske sandstrande, men også moderne kunst med Utzon Centret og Kunsten i Aalborg, Skagens Museum og Anna og Michael Anchers Hus med enestående samlinger af Skagensmalernes værker. Er du historisk interesseret, er der mange ligeledes spændende seværdigheder i Nordjylland: Vikingecentret Fyrkat, Lindholm Høje eller Spøttrup, der er Danmarks mest velbevarede middelalderborg.

Find feriehus eller sommerhus i Nordjylland


Ferie i Nordsjælland

Ferie i Nordsjælland

Nordsjælland har både flotte strande, f.eks. ved Hornbæk og Rågeleje, men også nogle af Danmarks kendteste slotte, Kronborg, Frederiksborg og Fredensborg samt kunstmuseet Louisiana. Nordsjællands landskab er særdeles smukt med skove og søer, bl.a. Esrum og Gurre, hvor ruinerne af Gurre slot ligger, der har været inspiration til mange viser og sagn. Når du holder ferie i Nordsjælland er der ikke langt til København med Tivoli, Strøget og Nyhavn eller til Bakken, der ligger lige nord for København.

Find feriebolig eller sommerhus i Nordsjælland


Ferie i Sønderjylland

Ferie i Sønderjylland

Sønderjylland har en lang og spændende historie, hyggelige byer som Sønderborg, Aabenraa og Haderslev, dejlige strande og et væld af oplevelser at byde på. Dybbøl Mølle ved Sønderborg er et dansk-nationalt symbol og Historiecentret Dybbøl Banke, der ligger ved siden af, er en spændende og levende udstilling om krigen i 1864. Sønderborg ligger på Als, hvor du ud over dejlige strande finder Danfoss Universe, en forlystelsespark med fokus på naturvidenskab og teknologi. Her kan du få gang i de små grå celler!

Find ferielejlighed eller sommerhus i Sønderjylland

 

Det er et noget fortærsket udsagn, men Danmark er et lille land og det er bestemt en fordel når du holder ferie i Danmark. Der er aldrig langt til en strand, attraktion eller nærmeste by. Og også ud- og hjemrejse er hurtigt overstået. Ude godt, hjemme bedst lyder et gammelt ordsprog. Og der er ganske enkelt en speciel hygge over en ferie i Danmark. Tag på opdagelse i eget land, vi garanterer du bliver positivt overrasket!

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig