Inspiration til en solferie i Grækenland

Find et idyllisk sted at bo under en ferie på de græske øer – en feriebolig i Grækenland

Inspiration til en solferie i Grækenland Ferie på de græske øer er særdeles populært hos os danskere. Det er ikke svært at forstå hvorfor: Grækenland imponerer med sine fantastiske strande, atmosfære, dufte, hyggelige tavernaer, kulturskatte og ikke mindst den imødekommende og gæstfrie befolkning. Den græske charme består i uendeligt mange smukke strande og øer, landets historie og den gode mad. Det bedste af alt er, at her findes så meget at vælge mellem, alt lige fra velkendte rejsemål til uberørte områder, så Grækenland er et perfekt valg for en vellykket ferie!
Der er over 227 beboede øer i det Ægæiske Hav og det Ioniske Hav og i alt er der over 1.400 øer med en samlet kystlinie på mere end 7.500 km, dvs. plads nok til at nyde solen og havet. Overalt findes der kilometervis af sandstrande, både lange strande med tavernaer og vandsportsfaciliteter samt små uberørte strande, som kun kan nås med båd..

De græske øer byder på førsteklasses betingelser vandsportsentusiaster. Sejlads, dykning, snorkling, svømning,vandski eller surfing - alt er muligt. Selv paraglidere udnytter de gode forhold og "sejler" gennem luften.

Mange af de græske øer byder på arkæologiske skatte, som f.eks. Knossos på Kreta, der fortæller om den græske historie samt landets gamle kulturer. Endnu i dag levendegøres denne arv via traditionelle fester. Over hele Grækenland afholdes året igennem forskellige former for festivaler, højtider fejres og mærkedage markeres. Der er musik-, danse- og teaterfestivaler, hvor lokale og internationale kunstnere optræder. Der er vinfestivaler med rig mulighed for at prøve de lokale vine. Er man så heldig at kunne opleve en af disse lokale fester, bidrager det i høj grad til, at, at ferien bliver en helt speciel oplevelse.

De græske øer er begunstiget af et behageligt klima, korte afstande og optimale betingelser på strandene og i vandet, hvilket betyder at øerne er foretrukne rejsemål for både grækerne selv og udenlandske turister. Hver græsk ø har sit specielle præg, men det krystalklare vand og den strålende sol, som næsten altid skinner, er fælles for dem alle.

Ioniske Oer

Ferie i Grækenland på de Ioniske Øer

Disse syv græske øer ved Grækenlands vestkyst er populære steder at leje en privat feriebolig. Besøg f.eks. det smukke Korfu, den traditionelle ø Lefkas eller det uspolerede Paxos. Korfu er den største af de Ioniske Øer og andre dejlige Ioniske Øer er den bjergrige Lefkas og Zakynthos med frodige olivenlunde og vinmarker.

Ferielejligheder og feriehuse på de Ioniske Øer i Grækenland


Ferie i Grækenland på de Ægæiske Øer

Ferie i Grækenland på de Ægæiske Øer

De Ægæiske Øer øst for det græske fastland består af flere øgrupper såsom Dodekaneserne, hvor Rhodos er den største ø, Kykladerne med bl.a. Mykonos, Santorini og Naxos, samt Sporaderne med Skiathos og Alonissos, samt Samos og Lesbos, der ligger tæt på Tyrkiet. Her kan du finde ”din ø” og holde en pragtfuld sol- og badeferie i et græsk feriehus eller en ferielejlighed.

Ferieboliger på de Ægæiske Øer i Grækenland


Ferie i Grækenland på Kykladerne

Kykladerne består af 39 øer, der ikke kunne byde på større kontrast, fra det eksklusive Mykonos, hvor jetsettet mødes, til den ubeboede smukke ø Antikeros, hvor man må sejle hen for at nyde de fantastiske strande. Øgruppen Kykladerne med vulkanøen Santorinis sorte strande eller øerne Paros, Naxos og Ios, der foruden flotte strande, charmerende landsbyer og fine kulturminder som Demetertemplet og Dionyssostemplet , er kendt for deres natteliv i turistsæsonen.

Feriehuse og ferielejligheder på Kykladerne i Grækenland


  Ferie i Grækenland på de Saroniske Øer

Ferie i Grækenland på de Saroniske Øer

De Saroniske Øer er Grækenlands – måske – mest idylliske øgruppe og et populært rejsemål. Dels fordi en ferie her kan kombineres med dagture til Attika og Athen og dels på grund af det store udbud af vandsport, strande, natteliv samt deres charmerende atmosfære. De Saroniske Øer består af Salamina, Agistri, Aegina, Poros, Spetses og Hydra.

Ferieboliger på de Saroniske Øer


Ferie på Kreta

Ferie på Kreta

Kreta, den største af de græske øer, ligger i den sydøstlige del af Middelhavet, og er verdenskendt for sine over 1000 km sandstrande, fantastiske historiske seværdigheder og pulserende kultur. På Kreta er der tre store byer Heraklion, Chania og Rethymnon. En individuel ferie på Kreta i et sommerhus eller ferielejlighed er en unik mulighed for at opleve denne smukke ø.

Ferieboliger på Kreta

Ferie i en ferielejlighed eller et feriehus i Grækenland er perfekt til en familieferie eller en ferie med venner. At leje et feriehus i Grækenland har mange fordele: Solgaranti, masser af plads til hele familien, mere privatliv, frihed og fleksibilitet. Vi garanterer, at din ferie får en helt ny dimension! Mange af vores udlejere har fleksibel skiftedag, så du ikke er nødt til at tage af sted lørdag eller søndag, men kan vælge en afrejsedag hvor flybilletterne er billigere. På HomeAway finder du over 3.000 ferieboliger i Grækenland og på de græske øer, så du kan være sikker på at finde et feriehus eller en ferielejlighed, der passer præcis til dine behov. Brug søgekriterierne i venstre side under oversigten over ferieboliger til hurtigt og nemt at indsnævre din søgning og finde dit drømmeferiehus. HomeAway opkræver ingen ekstra provision eller kommission for formidlingen af ferieboliger, når du reserverer et feriehus eller en ferielejlighed. Da ferieboligerejerne udelukkende betaler et årligt engangsbeløb for at annoncere, er priserne tilsvarende lavere. Dermed er det muligt at spare mellem 10-50%.

Når du lejer en feriebolig i Grækenland skal du selv arrangere din rejse og her har vi følgende tips: Mange af de græske øer har deres egen lufthavn, hvortil der er direkte forbindelse fra Danmark, f.eks. Kreta og Rhodos. Jo tidligere du bestiller din flybillet, jo billigere er den. Der fås mange billige flybilletter til Athen (ATH), hvorfra der afgår indenrigsfly til alle de græske øer, og indenrigsbilletter er særdeles billige. En del af de græske øer har ingen lufthavn, men derimod regelmæssige færgeforbindelser fra Piræus, der ligger tæt på Athen. Hvis du vælger at holde ferie på en af de mindre øer uden lufthavn, bliver rejsetiden selvfølgelig noget længere. Som tommelfingerregel gælder, at jo fredeligere og mere traditionel din ferieø er, jo længere tager det at komme til den. Selve rejsen kan dog også være en virkelig oplevelse, og en afslappet ferie får dig hurtigt til at glemme alle rejsens strabadser.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check