Ferie ved Middelhavet

Hold en skøn ferie i Middelhavsområdet

Den der ikke har været ved Middelhavet endnu, kan være forsikret om at virkeligheden overgår de billeder og forestillinger, der dukker op når Middelhavet bliver nævnt. Lange gyldne strande, frodig natur, spændende mad, bjerge der ender i det tyrkise hav og historiske minder kendetegner Middelhavskysten. Hvad enten du længes efter en aktiv ferie med masser af sport eller en romantisk ferie i idylliske omgivelser, kan du finde det ved Middelhavet.

Ligegyldigt hvor mange gange du har stået med tæerne i Middelhavets varme vand og mærket det bløde sand mellem tæerne, er der altid nye steder at lære at kende i Middelhavsområdet. Der findes så mange forskellige lande, kulturer og landskaber i området omkring Middelhavet, fra moderne feriebyer til oldtidsminder ved den tyrkiske Middelhavskyst eller på de græske øer, fra Kroatiens historiske byer og pragtfulde skærgård til Malta og Gozos charme.Ferie ved Middelhavet i Grækenland

Ferie ved Middelhavet i Grækenland

Grækenlands betragtes som den vestlige civilisations vugge og landet byder på masser af kultur og historie. Men de mange verdensberømte seværdigheder er een ting, de fleste af os drager nok til Grækenland for at nyde solen og de dejlige strande. I Grækenland har du valget mellem velkendte feriesteder som Rhodos og Kreta til uberørte områder, hvor der næsten ingen turister kommer. Overalt finder du smukke strande og grækernes gæstfrihed er med til at give dig en skøn ferieoplevelse.

Feriehuse og ferielejligheder i Grækenland


Middelhavsferie i Tyrkiet

Middelhavsferie i Tyrkiet

Den tyrkiske Middelhavskyst er en perle ved Middelhavet med hvide sandstrande og krystalklart vand. Her har man ikke blot mulighed for at holde en dejlig solferie og shoppe på livet løs. Tyrkiet har også fantastiske historiske seværdigheder, som f.eks. udgravningerne af den antikke by, Efesus eller de de 3000 år gamle ruiner af Troja, og naturseværdigheder som Pamukkale, Manavgat- og Kursunlu vandfaldene og Kappadokien med sine fantastiske klippeformationer.

Feriebolig i Tyrkiet


Ferie på Cypern

Ferie på Cypern

Der er mange øer i Middelhavet at vælge imellem, men Cypern, der er den mest østligt beliggende ø i Middelhavet, er en af de mest charmerende. Blandingen af historie, kultur og den gæstfri atmosfære er helt perfekt på Cypern. Strandene på Cypern er helt i top fra Ayia Napa og Protaras i den østlige del af Cypern til strandene ved Paphos og Coral Bay i vest.

Lej feriehus eller ferielejlighed på Cypern


Ferie på Malta eller Gozo

Ferie på Malta eller Gozo

En ferielejlighed eller et af de mange dejlige feriehuse i traditionel maltesisk stil er det bedste udgangspunkt for at opleve alt det, Malta og Gozo har at byde på: Hovedstaden Valletta, der er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv; Mdina, der tidligere var øens hovedstad; Maltas kyst med sand- og klippestrande, men frem for alt det skønne Middelhav, perfekt til en dukkert.

Find feriebolig på Malta og Gozo


Ferie i Kroatien

Ferie i Kroatien

Kroatien er et pragtfuldt rejsemål med et krystalklart hav, mange interessante seværdigheder både historiske og naturen, kulinariske oplevelser og en venlig,gæstfri befolkning. Og derudover er Kroatien et af de billigste ferielande i Europa. Kroatiens natur byder på høje bjerge, grønne pinjeskove og en skærgård med over tusind øer. Mange af Kroatiens byer, som f.eks. Split og Dubrovnik er fantastisk dejlige middelalderbyer med megen atmosfære.

Lej feriehus eller ferielejlighed ved Kroatiens Middelhavskyst


Hver årstid byder på noget nyt ved Middelhavet. Sommeren er præget af lange afslappende dage i solen med dagstemperaturer der kan nå helt op på 40°C og lange, varme aftener og nætter, hvor brisen fra havet givet et frisk pust. Juni og august er gode rejsemåneder, hvis man vil undgå de helt store menneskemasser ved Middelhavsstrandene og alligevel vil nyde sol og varme. Man kan tage på golfferie året rundt ved Middelhavet, men i vintermånederne kan man frit vælge sin tee-off-tid. Om foråret, når alting blomstrer, er vandreture og rideferier uforglemmelige oplevelser. Hver ny årstid bringer en ny høst og præger det traditionelle, lokale køkken fra måned til måned.

Der findes et kæmpe udvalg af ferieboliger ved Middelhavet i alle prisklasser: Ferielejligheder, feriehuse og ferievillaer med eller uden egen pool, så du virkelig har mulighed for at finde den helt perfekte feriebolig til din ferie ved Middelhavet.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check