Inspiration til ferie i Toscana

Kultur, kunst, vin og smuk natur – ferie i Toscana

Toscana er et af de populæreste rejsemål i Italien. Nogle tager til Toscana for at nyde det maleriske landskab og tilbringe en ferie på landet, nyde italiensk vin og den lækre mad, andre rejser til Toscana for at opleve de mange kunstskatte og seværdigheder i Firenze, Pisa og Siena. Du kan opleve Toscana helt tæt på ved at holde ferie i et toskansk bondehus eller en ferievilla og fra de fleste har du en fantastisk udsigt over det enestående landskab i Toscana. Hvis du flyver til Toscana for at holde ferie i et feriehus, er det værd at leje en bil og tage på udflugt i de fortryllende landskaber med vinmarker, olivenlunde og bølgende marker med smilende solsikker, og besøge landsbyerne på bakketoppene, de berømte borge og gamle klostre. Med en feriebolig i Toscana bestemmer du selv tempoet, og du får mere privatliv, frihed og plads til at holde en dejlig ferie. Efter en dagsudflugt til Firenze, Siena eller Pisa er der intet skønnere end at kunne slappe af med et glas af den lokale vin på terrassen i dit feriehus.

Ferie i Toscana: Firenze

Ferie i Toscana: Firenze

Ferie i Firenze er nærmest et ”must” for kunstinteresserede: Man mener at omkring 30 % af verdens mest betydende kunstværker findes i Firenze. I renæssancen levede Michelangelo, Botticelli og mange andre kunstnere i Firenze og i dag kan du opleve deres mesterværker på de mange museer som f.eks. Uffizierne. Firenze byder dog også på meget andet end kunst og arkitektur. Her findes masser af lækre restauranter og caféer og Firenze er også et shopping-paradis.

Ferielejligheder og feriehuse i Firenze i Italien


Ferie i Toscana: Siena

Ferie i Toscana: Siena

En feriebolig i Siena er perfekt, hvis det er første gang du holder ferie i Toscana. Siena er en af de smukkeste byer i Italien og en perle fra middelalderen. Særlige seværdigheder i Siena er Torre la Mangia tårnet fra 1848 ved Pallazo Pubblico, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over byen og selvfølgelig Piazza del Campo, Siena smukke bytorv, hvor det årlige hestevæddeløb ”Palio” finder sted. Chianti-dalen ligger så at sige lige udenfor døren, så du også kan opleve Toscanas smukke landskaber.

Ferieboliger i Siena i Toscana


Ferie i Toscana: Livorno

Ferie i Toscana: Livorno

Havnebyen Livorno ligger ved the Tyrrhenske Hav og er den næststørste by i Toscana efter Firenze. Livorno har ikke så mange seværdigheder at byde på, fordi store dele af den blev ødelagt under 2. verdenskrig. Til gengæld har byen en ungdommelig, pulserende atmosfære og der er relativt få turister. Prisniveauet er tilsvarende lavere og man kan få et godt indblik i dagliglivet her. Langs kysten ved Livorno finder man flere hyggelige småbyer og Livorno ligger kun 20 km fra Pisa.

Ferieboliger i Livorno i Toscana


Ferie i Toscana: Arezzo

Ferie i Toscana: Arezzo

Arezzo er både navnet på en smuk og tyndt befolket provins i Italien og hovedstaden i denne provins. Landskabet i Arezzo er præget af bjerge, skove og gamle borge, og her kan du leje et dejligt feriehus på landet. Denne del af Toscana er berømt for sine spektakulære cykelruter og vandrestier. Arezzo by er den fjerde største i Toscana og byder på det ypperste indenfor middelalderlig arkitektur og kultur i form af paladser, kirker og patricierhuse.

Ferieboliger i Arezzo til vandreferien i Toscana


Ferie i Toscana: Pisa

Ferie i Toscana: Pisa

Lejer du en feriebolig i Pisa er der mange historiske seværdigheder, festivaler og shoppingmuligheder. Både det ”skæve tårn” i Pisa, Pisas domkirke Santa Maria Assunta, Battistero de Pisa (dåbskirken) og Camposanto Monumentale er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Pladsen Piazza del Duomo er specielt malerisk ved solnedgang, når solens stråler bader bygningerne i et mildt lys. Området omkring Pisa er et af de mest populære steder at holde ferie i Toscana.

Feriehuse og ferielejligheder i Pisa


Det smukke bakkede landskab i Toscana er som skabt til vandre- eller cykelture, enten på de småt befærdede veje, på de mange grusveje der skærer sig igennem landskabet, eller i de store skovområder. Overalt støder du på idylliske seværdigheder, såsom små kapeller langt fra alfarvej eller smukke udsigtspunkter, der synes tusind mil fra hverdagens travlhed. Når du holder ferie i Toscana lærer du dette smukke område intimt at kende.

Overraskende nok er Toscana ikke kun smukke landskaber, arkitektur og kunst, om sommeren kan du holde en dejlig badeferie i Toscana, eller få et afbræk fra sightseeing turene, ved Toscanas kyst hvor du finder flotte sandstrande, idylliske øer og skjulte bugter.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig