Ferie i Italien


Dolce Vita, skønne strande, maleriske kystbyer og et meget varieret landskab fra Alperne i nord til støvlespidsen i syd – Italien er et af de smukkeste rejsemål i Europa. Danmarks kendte eventyrforfatter, H.C. Andersen, var bjergtaget af Italien, som han besøgte flere gange. I 1950erne begyndte Italien så småt at blive populært blandt danskerne. Man pakkede bilen og drog over Alperne til Italien for at nyde solen og holde badeferie. Man kan bl.a. holde badeferie i Italien ved Adriaterhavet, ved den italienske riviera og ved de norditalienske søer. Det italienske køkken varierer fra område til område, men der er ingen tvivl om at Bella Cucina er med til at forsøde en ferie i Italien. Amalfikysten ved Salerno er formentlig en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Det livlige, kaotiske Neapel eller Napoli er en rejse værd, inklusive udflugter til Pompeji og Vesuv, og øerne Capri og Ischia i golfen ved Neapel er perfekte til en romantisk ferie.

Skiområderne i de italienske Alper varter op med de smukkeste landskaber og Italiens byer er spækket med kulturhistoriske seværdigheder. Oplev arkitekturen og de fantastiske kunstskatte i Firenze, hold ferie i den „evige by“ Rom med Colosseum, Forum Romanum og Vatikanet eller tag en tur i gondol på Venedigs kanaler.

Ferie i Toscana

Toscana, hjertet i Italien, byder på et væld af seværdigheder og et rigt udvalg af maleriske feriehuse. Toscanas smukke, bakkede landskaber er præget af de karakteristiske cypresser og hyggelige byer og landsbyer fra middelalderen. Kunst- og kulturinteresserede bør besøge Firenze under en ferie i Toscana. I Siena finder man Piazza del Campo, der er en af de smukkeste torve eller pladser i Italien, og også det verdensberømte skæve tårn i Pisa er en udflugt værd.

Find feriehus til ferien i Toscana


Ferie i Rom

Et besøg i den „evige by“ er uden tvivl højdepunktet under enhver rejse i Italien. Dyk ned i Roms historie og nyd det pulserende liv i denne italienske metropol. En uge i Rom er næppe nok til at besøge alle væsentlige seværdigheder, men byen tryllebinder besøgende fra første færd. Husk også at nyde livet, f.eks. ved Piazza Navona. Kast en mønt i Trevi-Fontænen, så er du ifølge legenden sikker på at vende tilbage til Rom.

Find ferielejlighed til ferien i Rom


Ferie i Ligurien – Den italienske riviera

Ferie i Ligurien – Den italienske riviera

Ligurien i den nordlige del af Italien strækker sig langs kysten fra Frankrig til havnebyen La Spezia. Ligurien byder på store kontraster: Kendte feriesteder som det eksklusive Porto Fino og Diano Marina ved Den italienske riviera, klippekyster, skove og bjergområder. Cinque Terre nordvest for La Spezia er en kyststrækning på 12 km med fem små, fantastisk smukke landsbyer; Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare, der er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Ferielejligheder og feriehuse Ligurien


Ferie på Sardinien

Ferie på Sardinien er noget helt for sig selv. Det siges, at den næststørste Middelhavsø er som et eget lille kontinent. Sardinien har en kyststrækning på næsten 2000 km og fantastiske strande med caribisk flair. I den nordøstlige del af Sardinien, tæt på lufthavnen og færgehavnen i Olbia, anlagde prins Aga Khan Costa Smeralda, der også kaldes jetsettets legeplads og som omfatter nogle af verdens smukkeste strande.

Feriehus eller ferielejlighed til ferien på Sardinien


Ferie på Sicilien

Ferie på Sicilien

Sicilien er den største ø i Middelhavet og denne smukke ø har det hele: Kunst, arkæologi, historie, skønne landskaber og, ikke mindst, et godt køkken. Vulkanen Etna på Sicilien er en fantastisk naturseværdighed. Sicilien byder på skønne strande, gamle landsbyer, vingårde og ældgamle olivenlunde. Besøg Catania, Palermo eller middelalderbyen Agrigento med græske templer, teatre og ruiner. Sightseeing eller lange dage ved stranden, under en ferie på Sicilien kan du få det præcis som du vil have det.

Find feriebolig på Sicilien


Ciao bella – lad dig tryllebinde af Italiens skønhed, inspirere af den italienske livsstil og forkæle af det italienske køkken mellem Alperne og Sicilien. Oplev hvor mange forskellige måder man kan tilberede pasta på og oplev det kæmpe udbud af lækre madvarer på de lokale markeder. Italien byder på noget for enhver smag og bestemt ikke kun kulinarisk. Det solrige Syditalien eller den ”cool” modeby Milano, Toscanas idylliske kulturlandskab eller det barske bjerglandskab i Abruzzerne, de smukke norditalienske søer eller kysten ved Amalfi, alt dette er med til at gøre en ferie i Italien til en spændende oplevelse.

Rom er måske den mest fascinerende by i Europa, men byer som Napoli, Bari og Lecce har ligeledes meget spændende at byde på. Er du til lange strande og livlige badebyer? Du finder en hel række ved Adriaterhavet. Drømmer du om fred og ro på en skøn strand ved en ensom bugt, så tag f.eks. til Cinque Terre i Ligurien, til Gargano i Syditalien eller strandene i Cilento nationalparken syd for Neapel. Italien giver dig alle muligheder for en pragtfuld ferie, og det er intet under at Italien er et af Europas populæreste rejsemål.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig