Ferie i Benelux

Benelux er ikke nogen stat eller noget land, men derimod en økonomisk union indgået af de tre nabolande, Belgien, Holland (Nederlandene) og Luxembourg. Benelux er et rejsemål fuld af variation og overraskelser og hvad enten du vælger at holde ferie i Belgien, Luxembourg eller Holland, er du sikker på spændende oplevelser. Du kan f.eks. tage børnene med på badeferie ved de lange sandstrande ved Hollands eller Belgiens kyster, eller besøge nogle af de mange historiske byer i området, såsom Amsterdam, Brugge, Gent eller Luxembourg by. Ardennerne i Belgien er et skønt rejsemål for en rigtig udendørsferie med vandreture og friluftsliv, og Holland et populært sted at tage på cykelferie. Brug ferien i Luxembourg til at lære denne lille stat med de mange seværdigheder at kende, og besøg også grænseregionerne i nabolandene Belgien, Frankrig eller Tyskland.

Ferie i Holland

Holland er kendt for ost, vindmøller og tulipaner, men vidste du at der findes over 29.000 km cykelstier og 4.400 km floder, kanaler og søer, der gør Holland til et attraktivt rejsemål til både cykelferie eller aktiv ferie? Amsterdam er virkelig en perle blandt Europas byer, men Rotterdam med Europas største havn har også fantastiske eksempler på moderne kunst og arkitektur. Holland er fantastisk til familieferie med børnevenlige strande og mange forlystelsesparker, zoologiske haver og vandlande.

Find feriebolig eller sommerhus i Holland


Ferie i Belgien

Ferie i Belgien

Belgien omfatter både Vallonien, hvor der tales fransk, og Bruxelles samt Flandern, hvor der tales hollandsk og tysk, og derudover tales der flamsk. Ved Belgiens vestkyst finder du badebyer som Knokke-Heist og Ostende. I Belgien er der gode muligheder for en ferie i det grønne, fjernt fra al turisme, f.eks. i provinsen Limburg, med over 700 km cykelstier. Ardennerne i Belgien indbyder til vandreferie. Er du til storbyferie er det oplagt at tage til Bruxelles, Antwerpen, Brugge eller Gent.

Find sommerhus eller feriebolig i Belgien


Ferie i Luxembourg

Ferie i Luxembourg

Storhertugdømmet Luxembourg ligger midt i Europa og er lidt mindre end Fyn. Hovedstaden Luxembourg har 90.000 indbyggere og mange spændende historiske bygninger, f.eks. Storfyrstens Palads (Palais Grand Ducal) og Luxembourgs rådhus samt talrige store bygnings- og fæstningsværker, der har været en del af byens fæstning. Luxembourg har museer af international standard, heriblandt Musée d’Art Moderne Grand-Duc og Villa Vauban museet. Bankerne er den vigtigste indtægtskilde for Luxembourg og i bankmuseet lærer man om bankverdenens udvikling og historie.

Find feriehus eller ferielejlighed i Luxembourg

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check