Verdens lækreste – og dyreste – sommerhuseLuksusferie i særklasseDrømmer du om luksusferie hvor du kan nyde en tre retters frokost tilberedt af din egen kok og serveret af din personlige butler? Og hvor du bagefter kan du slippe af med kalorierne i dit eget, private fitnessstudie inden der bliver serveret champagne før middagen. Hvis du da ikke foretrækker en slapper i et badekar på størrelse med en mindre swimmingpool, en sejltur på den private yacht eller en svømmetur ved din private strand.

Der skal den store pengepung eller en lottogevinst til for at leje et af de følgende sommerhuse, men det er vel tilladt at drømme lidt og nyde billederne.

Heldigvis for alle os der ikke hører til de 0,01% i verden der er milliardærer findes der mange andre luksuriøse ferieboliger til mere overkommelige priser – også på verdens mest eksklusive feriesteder.


Eksklusive feriesteder til luksusferien

 


Lej en ø i Caribien

Lej en ø i Caribien

Calivigny Island er den ultimative private ferieø til luksusferien i Caribien. Øen ligger ud for Grenadas kyst og her kan du og 49 af dine bedste venner hygge jer med to pools (med swim-up bar), fire både, fem udendørs spa, seks strande og blive forkælet af personalestaben på 30 inklusive kok og butlere og det for blot 681.000 kr. – pr. nat vel at mærke. En balinesisk inspireret ferievilla på 2.500 m2 og en i fransk kolonialstil samt tre luksusferiehuse byder på i alt 25 luksussoveværelser.

Se andre ferieboliger i Caribien


Seksstjernet luksusferie i Miami

Seksstjernet luksusferie i Miami

Vil du holde ferie i Florida og skal det være rigtig eksklusivt findes der næppe nogen bedre adresse end Palm Island. Her kan du leje Villa Blanca på 1.100 m2 med 8 soveværelser, alle med privat badeværelse, og udendørs pool på flere niveauer samt jacuzzi. Til ferievillaen hører privat bådebro og stor have med skøn udsigt til South Beach Miami. Der er desuden et gæstehus med to lejligheder, hvis ungerne gerne vil sove for sig selv. Hele herligheden kosten mellem 55.000 og 82.000 kr. pr. nat.

Se andre ferielejligheder og feriehuse i Miami


Ferie i designerluksus i Cape Town, Sydafrika

Ferie i designerluksus i Cape Town, Sydafrika

Denne ferievilla med egen biograf, butler og stuepige er faktisk et fund til prisen – en overnatning koster mellem 7.000 og 17.500 kr. pr. nat og så er der plads til 10 personer. Villa Hollywood ligger i en eksklusiv del af Cape Town med fantastisk udsigt over havet. Alt er top moderne i denne ”symfoni af glas og stål”, der er ikke sparet på noget fra den opvarmede infinity pool til hjemmebiografen, fitnessrum og Philippe Stark badeværelserne. Ifølge udlejeren har flere filmstjerner, bl.a. Meg Ryan, lejet dette luksushus.

Andre ferieboliger i Cape Town


Overdådig luksus i Marbella, Spanien

Overdådig luksus i Marbella, Spanien

Skal turen gå til Spanien i år? Jamen så er her en lækkerbidsken af en ferievilla med rigelig plads til hele familien. Faktisk omfatter denne luksusdrøm tre feriehuse: Hovedhuset med 6 soveværelser en suite samt to gæstehuse med i alt 8 suiter. I hovedhuset er der et topudstyret fitness/spa center. Udenfor kan du tage et dyp i den 28 m lange pool, nyde livet i den velholdte have eller bade ved Casablanca Beach – der er direkte adgang til stranden fra haven. Alt efter sæson koster en uge mellem 310.000 og 363.000 kr.

Se andre ferieboliger i Marbella


Jetset og glamour ved den franske riviera

Jetset og glamour ved den franske riviera

Det er eksklusivt, det er Cote d´Azur, jetsettets legeplads. Vil du lege med er her et lækkert feriehus der koster mellem 74.000 og 194.000 kr. pr. uge at leje: Grand Villa Soleia. For det får du 6 soveværelser med badeværelse en suite, luksuriøs indretning, opvarmet udendørs pool men frem for alt den bedste beliggenhed på denne eksklusive kyststrækning og en fantastisk panoramaudsigt til Middelhavet. Hvis du ikke har lyst til at gå du at spise stiller ejeren gerne kok til rådighed – mod ekstra betaling forstås.

Se andre feriehuse og ferielejlighed ved den franske riviera

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check