Ferie i feriehus med pool – ubeskrivelig skønt!

Ferie i sommerhus med pool er ren nydelse – og børnene vil elske det!

Forestil dig at tilbringe en rigtig afslappet dag ved din egen private, udendørs swimmingpool! At leje et feriehus med egen pool betyder at du er fri for kampen om de bedste liggestole, fri for at skulle høre på andre hotelgæsters mere eller mindre højlydte samtaler og fri for at bade i en overfyldt hotelpool; her er det kun dig, din familie eller venner der kan nyde livet ved din egen private swimmingpool.

At leje et feriehus eller et sommerhus med egen pool er bestemt ikke noget der sprænger feriebudgettet og den ekstra luksus og frihed det giver er nærmest ubetalelig. I højsæsonen er et sommerhus med egen pool sin vægt værd i guld, fordi man til enhver tid kan blive forfrisket med en dukkert. Feriehuse med egen pool egner sig specielt til familieferien: ungerne kan selv bestemme hvornår de vil bade og det er nemmere at holde øje med de mindste, når badningen foregår i egen pool. Mange har prøvet at holde ferie i Danmark i sommerhus med indendørs pool, hvilket er dejligt: At nyde ferien sydpå med garanteret sol og varme ved egen udendørs pool er simpelthen ubeskrivelig skønt!


Feriehuse i Frankrig med egen pool

Feriehuse i Frankrig med egen pool

Mange af de smukkeste feriehuse i Frankrig ligger i skøn natur på landet, men det betyder også, at der er et stykke at køre for at komme til stranden. Hvis du lejer et feriehus i Frankrig med egen pool, kan du få en dukkert når du ønsker det, uden at skulle køre nogen steder!

Sommerhuse i Frankrig med egen pool


Feriehuse med pool i Spanien

Feriehuse med pool i Spanien

Spanien er et meget populært feriemål på grund af de fantastiske strande, det varme klima og de smukke landskaber, og derfor kan der godt være noget overfyldt om sommeren. Hvis du lejer et feriehus med egen pool i Spanien kan du rigtig slappe af og holde ferie i fred og ro.

Sommerhuse med pool i Spanien


Feriehuse med pool i Italien

Feriehuse med pool i Italien

Der er så meget at se og foretage sig i Italien, at en dags afslapning ved poolen netop er det du trænger til for at stresse helt af ovenpå sightseeing og shoppingture. Forestil dig en lang, varm sommerdag, hvor du nyder solen og ind i mellem får dig en dukkert for at køle af – det er ferie i Italien, når det er bedst.

Sommerhuse med pool i Italien


Feriehuse med pool på de Kanariske Øer

Feriehuse med pool på de Kanariske Øer

På de Kanariske Øer er vejret varmt året rundt og derfor er et feriehus med egen pool en god investering, uanset hvilken tid af året du rejser på. Trænger du til et dyp i poolen inden aftensmaden eller efter en sen aften i byen, så har du muligheden for det i egen pool.

Feriehuse med pool på de Kanariske Øer


Portugal_Obj_15687.jpg

Feriehuse med pool i Portugal

Efter en lang dags sightseeing eller en runde golf under ferien i Portugal, findes der ikke noget bedre end at nyde de lange, varme aftener ved eller i egen pool. Udvalget af store, dejlige ferieboliger med egen pool i Portugal er stort og perfekt til en skøn, individuel ferie med familie eller venner, hvor I virkelig kan nyde livet.

Feriehuse med pool i Portugal


Hvis du har mulighed for at holde ferie udenfor højsæsonen, kan både flybilletter og leje af feriehus være en del billigere, så du har mulighed for at finde et rigtig godt tilbud på et feriehus med pool rundt om i verden. Hvis du ikke har noget imod en lidt længere flyrejse er en vinterferie udenfor Sydeuropa i øvrigt også perfekt til at ryste vintertrætheden af sig, især i en dejlig ferievilla med egen pool! Feriehuse med pool er det helt rigtige til en ferie med familien. Der er ikke noget med at skulle pakke sammen for at komme afsted, ingen kamp om de bedste liggestole - det er bare at vandre ud til poolen og nyde livet lige fra morgenstunden. Så kan alle få det som de vil have det: De der vil ud at svømme, kan bare hoppe i poolen; de der trænger til at sove længe eller gerne rigtig vil nyde morgenmaden i fred og ro, gør det. Et feriehus med egen pool giver rigtig megen fleksibilitet og livskvalitet i ferien.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check