Group jumping

Del dine erfaringer med andre!

Når du har holdt ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed, som du har lejet via HomeAway, kan du hjælpe andre feriegæster ved at skrive en anmeldelse om dine erfaringer med den pågældende feriebolig.  Det tager højst et par minutter, og du hjælper andre til at finde den helt rigtige feriebolig. 

Sådan skriver du en anmeldelse:

  1. Find frem til ferieboligen du har holdt ferie i ved at indtaste feriebolignummeret i søgefeltet øverst på startsiden. Dette nummer finder du i den bekræftelsesmail du modtog fra os, da du sendte din forespørgsel. Tryk "Søg".
  2. Alternativt kan du logge ind på din feriegæstkonto ("Login for feriegæster") og af den vej finde frem til feriebolig-annoncen. NB. Du skal under alle omstændigheder være logget ind på din feriegæstkonto for at kunne indsende din anmeldelse.  På den måde kan det sikres, at alle anmeldelser er ægte og skrevet efter et ophold.
  3. I annoncen klikker du på fanebladet  "Anmeldelser". Her skal du blot klikke på ”Skriv en anmeldelse” øverst til højre. På den følgende side kan du så skrive dine erfaringer og derefter indsende den.
  4. Alle anmeldelser bliver tjekket af vores kundeservice, så det kan tage et par dage til den er online.

Vær ærlig og åben når du skriver en anmeldelse! Vi foreslår at du skriver objektivt og fokuserer på de informationer du er interesseret i, når du leder efter en feriebolig. Det er altid en god idé at læse vores Retningslinjer for ferieboliganmeldelser.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check