Din software + HomeAways globale netværkEn kombination der betaler sig”En softwareforbindelse til HomeAway” - sådan lyder trylleformularen der giver dig adgang til 185 millioner feriegæster uden at det kræver ekstra indsats. For HomeAway er repræsenteret i 20 lande gennem sit globale netværk. Så aktivér XML-grænsefladen (interface) mellem din administrationssoftware og HomeAway. Når dine ferieboliger er opdateret i softwaren, overføres data automatisk til dine annoncer på vores webside. Og det bedste er: Software-grænsefladen er gratis!


Fordele for softwarefirmaer Fordele for agenturer
- Dine kunder har tilgang til HomeAways internationale netværk - HomeAway har over 16 års erfaring inden for online-udlejning af ferieboliger
- Din software bliver forbundet med vores system via et interface, der muliggør hurtig og nem overførsel og opdatering af data - Over 185 millioner årlige besøg på vores websider, herunder 20 millioner på HomeAway Fewo-direkt.de
- HomeAway hjælper dig ved markedsføringen - Annoncering på over 20 af HomeAways internationale websider
- Få nye kunder gennem vores samarbejde - Top-rankings og betalt reklame på de førende søgemaskiner
  - Råd og vejledning gennem vores erfarne kunderådgivere. Kontakt os på propertymanager@homeaway.dk

 

Har du egen software til udlejning? Så kontakt os: propertymanager@homeaway.dk

 

"Det var hurtigt og nemt at oprette og opdatere vores ferieboliger via software-grænsefladen, og derigennem er vores annoncer altid ajour. Denne udvidede offentliggørelse på HomeAways sider har resulteret i mange forespørgsler og vi har øget omsætningen"

Frank Kuechler
Winterberg Appartments

Interesseret i et samarbejde med HomeAway?


Tilbyder din virksomhed software til udlejningsagenturer? Her kan du læse mere om vores partnerprogram så kontakt os direkte på propertymanager@homeaway.dkJa, jeg vil gerne have softwareforbindelsen!


Så skriv til os på propertymanager@homeaway.dk (engelsk)