Generelle Betingelser og Vilkår HomeAway Danmark Feriegæster

 

Download som PDF

Senest opdateret: 10. juni 2016

 
1. HomeAway (som defineret herunder) er et datterselskab af Expedia, Inc. (”Expedia”) i USA. HomeAway Group (som defineret herunder) udbyder en onlineportal og forskellige værktøjer, tjenester og funktioner, som giver udlejere mulighed for at udleje boliger og feriegæster mulighed for at booke en sådan bolig (under et kaldet ”tjenester”).  Tjenester udbydes gennem landsspecifikke websiteadresser, herunder gennem www.homeaway.dk, og også gennem mobile applikationer (til mobiltelefon, tablet og andre enheder eller grænseflader) (under et kaldet "sitet"). Driften af HomeAway i Europa forvaltes af HomeAway Sarl, 2 venue du Bouchet 2, 1209 Genève, Schweiz. For nemheds skyld for så vidt angår definitioner (men ikke i anden forbindelse), henvises der til Expedia, Inc., dets associerede selskaber og datterselskaber, herunder HomeAway, når vi bruger benævnelsen ”HomeAway Group” i disse vilkår og betingelser.

1.2 Disse vilkår og betingelser for feriegæster (”vilkår og betingelser for feriegæster”) udgør en juridisk bindende aftale mellem HomeAway Deutschland GmbH, Baseler Straße 10, 60329 Frankfurt am Main, Tyskland  (“HomeAwayvi, ”vores”, ”os”), og regulerer sammen med vores privatlivspolitik forholdet mellem HomeAway og enhver person, som bruger eller går ind på sitet og alt indhold eller alle tjenester, der er tilgængelige gennem sitet for en feriegæst eller potentiel feriegæst, og som ikke bruger vedkommendes egenskab som udlejer eller boligadministrator (en ”feriegæst” eller ”dig”). Feriegæster omfatter personer, som bruger sitet til at indhente informationer om og booke boliger i en kortvarig tidsperiode, enten til forretnings- eller fritidsformål, fra udlejere eller boligadministratorer.

(3) Vilkår og betingelser for feriegæster udgør en juridisk bindende aftale mellem HomeAway og feriegæsten. Ved at bruge og gå ind på sitet eller HomeAways portaler eller systemer, erkender du, at du accepterer og er underlagt vilkår og betingelser for feriegæster samt vores privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer vores vilkår og betingelser for feriegæster i sin helhed, har du ikke adgangstilladelse eller ret til at bruge sitet.
(4) HomeAway tillader ikke nogen person at registrere sig på dette site, medmindre vedkommende kan indgå i juridisk bindende kontrakter.
(5) HomeAway kan revidere disse vilkår og betingelser for feriegæster til enhver tid ved at publicere en opdateret version på denne webside. Du bør regelmæssigt tjekke denne side for at læse de mest aktuelle vilkår og betingelser for feriegæster, da de er bindende for dig.

2. De grundlæggende vilkår

(1) Dette site er et sted, hvor feriegæster kan se annoncering for og andre oplysninger om ferieboliger, der udlejes (”boliger”) af andre, herunder boligejere, lejere og administratorer (hver især kaldet en ”udlejer” og under ét, sammen med en rejsende, ”brugerne”). Vi kan også tilbyde onlinebooking eller andre værktøjer eller tjenester, som giver brugerne mulighed for at kommunikere med hinanden og indgå lejeaftaler eller andre transaktioner.
(2) Sitet fungerer alene som et sted, hvor brugerne kan få kontakt med hinanden, og HomeAway er ikke, og bliver ikke en del af et kontraktmæssigt forhold mellem feriegæsten og udlejeren. HomeAway mægler ikke mellem feriegæsten og udlejeren i tilfælde af, at der opstår uenighed mellem dem. Dette er også gældende, hvis sitet formidler booking af en bolig eller brugen af andre værktøjer, tjenester eller produkter, da HomeAway ikke er en del af noget lejemål eller nogen anden aftale mellem feriegæster og udlejere.

3. Udlejning af bolig og interaktion med udlejerne

(1) Udlejerne har det fulde ansvar for alle oplysninger, herunder billeder, tekst og andet indhold, vedrørende de boliger, de udbyder (”boliger”), for at opdatere dem og sikre (hvor det er relevant), at de er korrekt oversat. I det tilfælde hvor en bolig er tilknyttet en automatisk oversættelsesfunktion, f.eks. Google Translate, er det udlejerens ansvar at sikre, at den resulterende oversættelse er nøjagtig, samt at korrigere eventuelle fejl i oversættelsen.
(2) Hvis en feriegæst finder en bolig, som vedkommende er interesseret i, kan denne sende en anmodning om information til udlejeren (en ”forespørgsel”) med angivelse af efternavn, e-mailadresse og telefonnummer samt den anmodede information uden at være nødt til at logge ind på sitet. Ved at sende en anmodning og sende din e-mailadresse accepterer du at modtage kommunikation fra HomeAway vedrørende produkter, tjenester og idéer til ferie. Du kan til enhver tid fravælge at modtage denne kommunikation ved at klikke på frameld-linket eller ved at henvende dig til kundesupport.
(3) Feriegæsten vil modtage en bekræftelse fra HomeAway, når der er blevet sendt en forespørgsel til udlejeren.
(4) Udlejeren kan dernæst kommunikere med feriegæsten vedrørende forespørgslen.
(5) I de tilfælde, hvor en udlejer har aktiveret onlinebooking, vil feriegæsten kunne foretage en reservation online, hvilket vil blive bekræftet eller afvist af udlejeren inden for 24 timer. Hvis udlejeren har aktiveret onlinebetaling, vil en rejsende, hvis bookingreservation blev bekræftet af udlejeren, kunne betale med sit betalingskort via betalingsportalen, der tilbydes af vores tredjeparts-betalingsudbyder, Yapstone International. Onlinebetalingstjenesten er underlagt Yapstones vilkår og betingelser, og feriegæsten accepterer, at udbyderen HomeAway ikke har kontrol over eller ansvar for Yapstones tjenester.
(6) Forespørgsler, der sendes af en feriegæst til en udlejer på sitet, kan indeholde feriegæstens personlige oplysninger (herunder e-mailadresse, telefonnumre og andre oplysninger, som feriegæsten afgiver), og udlejeren kan bruge disse personlige oplysninger til at svare feriegæsten.
(7) Kommunikation mellem feriegæster og udlejere via brug af sitet bør ikke indeholde e-mailadresser eller telefonnumre. Vær venligst opmærksom på, at enhver kommunikation på sitet (eller via HomeAway-portalen) vil kunne ses af medarbejdere hos og repræsentanter for HomeAway. Vær venligst også opmærksom på, at i overensstemmelse med vores sikkerheds- og kontokrav, kan vi fjerne eller redigere informationer fra en sådan kommunikation (f.eks. e-mailadresser, telefonnumre eller andet indhold, som efter vort skøn er upassende eller i strid med gældende love og bestemmelser). HomeAway kan fra tid til anden benytte e-mailservere fra tredjeparter til at sende og spore modtagelse af e-mails med forespørgsler, samt til at analysere mønstret for brug af forespørgselsfunktionen rapporteret af disse sporingssystemer fra tredjeparter. Vores system opbevarer ikke beskeder på ubegrænset tid, og de vil muligvis ikke være tilgængelige, efter at beskeden er blevet leveret til dig.
Udskriv venligst en kopi af beskeder, som er vigtige for dig – for eksempel en kvittering for betaling eller en bekræftelse af en booking.
(8) HomeAway har intet ansvar for eller medvirken i kommunikationen mellem udlejeren og feriegæsten.

4. Registrering og oprettelse af en konto

(1) Hvis feriegæster ønsker at benytte tjenester, som er tilgængelige for dem på sitet, bortset fra blot at foretage en forespørgsel, skal de registreres på sitet. HomeAway tillader ikke at nogen person registrerer sig på sitet, medmindre vedkommende kan indgå i juridisk bindende kontrakter.  Efter en vellykket registreringsproces vil feriegæsten blive tildelt en brugerkonto til sitet (en ”konto”).
(2) For at blive tildelt en konto skal en feriegæst følge alle instruktionerne fra HomeAway i løbet af registreringsprocessen. En feriegæst kan oprette en konto med brug af en personlig e-mailadresse eller alternativt ved hjælp af loginoplysningerne til Facebook. Dette gøres ved at klikke på Facebooks loginknap på registreringsskærmbilledet.
(3) Feriegæstens konto inkluderer oplysninger, som offentliggøres for andre brugere på sitet. De kan også ses af andre internetbrugere, som ikke er registreret på sitet, f.eks. kan oplysningerne dukke op via Googles søgemaskine. En konto inkluderer bl.a.:

 • En dedikeret side, også kaldet ”min profil”. Sider med personlige profiler viser en brugers foto og navn som obligatoriske felter. Andre personlige oplysninger og oplysninger om er valgfrie og efter feriegæstens skøn.
 • Mulighed for at holde øje med specifikke boliger
 • Muligheden for at gemme favoritboliger
 • Muligheden for at tilføje noter og oprette lister
 • Muligheden for at gemme kommentarer om boliger
 • Muligheden for at skrive anmeldelser om lejede boliger
 • Muligheden for at linke feriegæstens Facebook-konto. Ved at logge ind med Facebook eller linke en feriegæsts konto til Facebook accepterer feriegæsten, at vedkommendes loginoplysninger fra Facebook overføres, og at listen med Facebook-venner, som også har en konto hos HomeAway Group, vises. Disse oplysninger vil blive vist på feriegæstens profilside.
 • Muligheden for at dele favoritboliger eller lister med andre, f.eks. venner og familie og sociale netværk.

(4) Feriegæster kan til enhver tid deaktivere deres konto, og de kan også til enhver tid ophæve tilknytningen af deres konto og offentlige side til Facebook. Feriegæster kan deaktivere eller ophæve tilknytningen af deres konti ved at gå direkte til siden med indstillinger på deres profil. Du forstår og accepterer, at selv om du deaktiverer din konto, kan data blive gemt af HomeAway Group i henhold til betingelserne i sitets privatlivspolitik eller cookie-meddelelse. Du forstår og giver samtykke til brugen af dine data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og cookie-meddelelsen. Du forstår og accepterer også, at data i forbindelse med dine transaktioner med HomeAway Group kan bliver overført til og blive opbevaret på andre sites, for eksempel Google, hvis Googles søgemaskineteknologi har kopieret indhold fra HomeAway Groups sites eller systemer. 
(5) HomeAway benytter også Google Analytics til at indsamle statistik om brug af sitet. Der findes yderligere oplysninger i privatlivspolitikken og vores cookie-meddelelse og i Googles egen privatlivspolitik. Google kan maksimere data, som de indsamler fra deres forskellige tjenester, herunder Google Analytics, Google Translate, Google Maps og andre Google-tjenester, herunder YouTube. Du forstår og accepterer, at HomeAway Group ikke har nogen kontrol over Googles dataindsamling.

5. HomeAways rettigheder og forpligtelser

(1) HomeAway skal gøre sig rimelige kommercielle bestræbelser på at sikre, at afbildningerne på sitet af fotos af de boliger, som udlejerne har indsendt til HomeAway, er så korrekte og nøjagtige som muligt. Du accepterer dog, at der kan forekomme afvigelser fra originalfotos ved scanning af ikke-digitale billeder og pga. individuelle skærmindstillinger.
(2) Du accepterer endvidere, at udlejere – og ikke HomeAway – er ansvarlige for, hvor nøjagtigt fotoene afbilder den relevante bolig.
(3) HomeAway kan lejlighedsvist foretage opgraderinger og vedligeholdelse af sitet, dets portaler og systemer. Dette arbejde kan resultere i begrænsninger af brugen. HomeAway vil, hvor det er muligt, bestræbe sig på at sikre, at arbejde, der forårsager en sådan begrænsning, foretages på et tidspunkt, hvor de fleste feriegæsters brug påvirkes mindst.
(4) HomeAway tilbyder et beskedsystem, som kan benyttes af udlejeren og feriegæsten med det formål at få kontakt med hinanden. Udfyldte kontaktformularer med forespørgsler vil blive videresendt til den e-mailadresse, der afgives af udlejeren af den relevante bolig. Du accepterer, at uautoriserede tredjeparter kan misbruge systemet og opfange eller læse beskederne på ulovlig vis.  HomeAway er ikke ansvarlig for et sådant misbrug.
(5) Du accepterer, at HomeAway ikke er ansvarlig for at kontrollere udlejernes identitet eller adfærd eller for at fastlægge en boligs art, tilstand eller eksistens.
(6) HomeAway forbeholder sig ret til at overføre disse vilkår og betingelser for feriegæsten, og til at tildele eller udbyde i underentreprise en eller flere af dets rettigheder og forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser for feriegæsten til en tredjepart, men vil ikke gøre dette på en sådan måde, at det forringer eventuelle garantier, som du er berettiget til i henhold til disse vilkår og betingelser for feriegæster.

6. Intellektuel ejendom og relaterede emner

(1) Alt indhold, der vises på dette site, og selve sitet, er beskyttet af ophavsret og databaserettigheder. Gengivelse af sitet, helt eller delvist, herunder kopiering af tekst, grafik eller designs, må ikke ske uden tilladelse.
(2) Feriegæster har tilladelse til at downloade, vise eller udskrive individuelle sider af sitet som bevis på deres aftale med HomeAway. Den relevante fil eller den relevante udskrift skal tydeligt bære teksten “© Copyright 2001 – Present HomeAway UK Ltd - All Rights Reserved”.
(3) Hvis en feriegæst indsender enhver form for indhold, inklusive tekst eller billeder til eller overfører via sitet eller HomeAways portal eller systemer, indestår feriegæsten for, at han/hun har retten til at gøre dette og har opnået det nødvendige samtykke fra alle viste personer (”modelfrigivelse”) eller ejerne af de viste emner (”boligfrigivelse”).
(4) I det omfang, hvor feriegæsters anmeldelser eller andet indhold kan indeholde varemærker eller andre beskyttede navne eller mærker, indestår feriegæsterne for, at de har ret til at gøre dette.
(5) Ved at indsende anmeldelser til sitet giver feriegæster tilladelse til, at HomeAway må bruge dem både på sitet og i en separat offentliggjort form.

7. Feriegæsters konti, kommunikation og anmeldelser

(1) Feriegæster skal alene give nøjagtige og sande oplysninger om deres identitet i deres konti og på deres profilsider, og i enhver anden kommunikation på sitet, herunder anmeldelser af boliger.
(2) Feriegæster skal holde deres loginoplysninger til deres konto hemmelig og må ikke videregive dem til tredjeparter eller tillade, at de bruges til at give delt adgang, for eksempel via et netværk. Feriegæster skal bruge en adgangskode, som kun bruges på sitet – de må ikke bruge den samme adgangskode, som de bruger på andre sites. HomeAway vil aldrig bede feriegæster om at afgive disse oplysninger. Hvis du bliver kontaktet af tredjeparter og bedt om loginoplysninger til din konto, må du under ingen omstændigheder videregive disse oplysninger, og du skal straks underrette HomeAway derom via kontaktformularen. Hvis du bemærker, at din konto bliver brugt af en uautoriseret tredjepart, skal du straks rapportere det til HomeAway via kontaktformularen og ændre din adgangskode.
(3) Beskeder, der sendes via HomeAways systemer, bør kun vedrøre oprigtige bookingforespørgsler. Vi tolererer ikke spam eller uopfordret kommerciel elektronisk kommunikation af nogen art. Det er ikke tilladt at misbruge HomeAways systemer, f.eks. ved at sende uopfordret kommerciel kommunikation (spam) eller videregive personlige oplysninger for brugere til en tredjepart, medmindre du har brugerens udtrykkelige tilladelse. E-mails og siteanbefalinger overført via funktionen ”anbefal dette site” bør kun sendes efter indhentning af modtagerens samtykke Du anerkender, at du vil beskytte andre brugeres personlige oplysninger med samme grad af omhu, som den omhu, hvormed du beskytter dine egne fortrolige oplysninger (med anvendelse af en minimumsstandard for omhu), og at du påtager dig alt ansvar for misbrug, tab eller uautoriseret tab af sådanne oplysninger.
(4)   Feriegæster kan publicere deres anmeldelser af udlejernes boliger (”feriegæstens anmeldelser”) på sitet. Ejeren har mulighed for at se feriegæsters anmeldelser og besvare dem (”udlejers svar”). Yderligere oplysninger om feriegæsters anmeldelser og udlejers svar findes her. Udlejere vil også få mulighed for at vurdere feriegæstens ophold (”udlejers anmeldelse(r)”). Udlejers anmeldelser kan ikke bruges til at udelukke eller diskriminere enkeltpersoner. Feriegæstens eneste retsmiddel i forbindelse med udlejers anmeldelser og HomeAways eneste forpligtelse i forbindelse med udlejers anmeldelser i det tilfælde, hvor en udlejer foretager en anmeldelse af en feriegæsts ophold, er at tillade, at feriegæsten publicerer en feriegæstens anmeldelse inden for 14 dage fra publiceringen af udlejers anmeldelse. Bortset fra dette frasiger HomeAway sig udtrykkeligt ethvert ansvar for en feriegæsts eller en udlejers anmeldelse. Feriegæsten erkender og accepterer, at HomeAway kan gøre en sådan udlejers anmeldelse tilgængelig for andre udlejere, som feriegæsten kontakter via sitet. Yderligere oplysninger om processen omkring udlejers anmeldelse findes her                .    
 (5) HomeAway giver også udlejere mulighed for, at de kan publicere kommentarer fra andre personer – hvad enten de har lejet boligen via sitet eller ej – som har opholdt sig i boligen (”gæstebogkommentarer”).
(6) Bemærk venligst, at HomeAway ikke verificerer, og heller ikke har nogen realistisk mulighed for at verificere nøjagtigheden af gæstebogkommentarer, feriegæsters anmeldelser, udlejers svar eller udlejers anmeldelser.
(7) HomeAway kræver dog alligevel, at alle gæstebogkommentarer, feriegæsters anmeldelser, udlejers svar, udlejers anmeldelser og anden kommunikation med brug af HomeAways systemer skal være i overensstemmelse med vores retningslinjer for indhold og kan afvise at publicere indhold, som efter HomeAways skøn ikke er i overensstemmelse med retningslinjerne.
(8) I tilfælde af, at en feriegæsts anmeldelse vises på sitet, men ikke er i overensstemmelse med retningslinjerne for indhold, har HomeAway ret til straks at fjerne den pågældende feriegæsts anmeldelse, som ikke er i overensstemmelse med retningslinjerne, uden præjudice for andre tilgængelige beføjelser.
(9) HomeAway foretager normalt ikke identitetskontroller. Hvis feriegæster formoder, at udlejeren har afgivet falske oplysninger, er de velkomne til at underrette HomeAway ved hjælp af kontaktformularen.
(10) HomeAway opfylder kravene i virksomhedens privatlivspolitik. Yderligere oplysninger findes i privatlivspolitikken. Feriegæsten giver samtykke til brugen af sine data i overensstemmelse med privatlivspolitikken. Udlejerne giver generelt HomeAway bemyndigelse til at videresende udlejerens kontaktoplysninger, herunder telefonnummer, til feriegæster i forbindelse med booking af en bolig. Feriegæster kan anmode om, at disse oplysninger afgives ved bevis på booking. Alternativt, kan disse oplysninger gøres tilgængelige for feriegæster gennem deres konti.

8. Erstatning

Du accepterer at forsvare, holde skadesløs og friholde HomeAway Group og dens aktionærer, bestyrelsesmedlemmer, direktører, medarbejdere og repræsentanter (”skadeløsholdte parter”) over for alle erstatningskrav, søgsmål, krav, inddrivelser, tab, skader,
som anlægges mod HomeAway Group og opstår pga. eller i forbindelse med: (a) alt materiale eller indhold, som du afgiver til sitet, (b) din brug af alt indhold på sitet, eller (c) enhver misligholdelse fra din side af disse vilkår og betingelser for feriegæster. HomeAway vil straks underrette dig om sådanne erstatningskrav.

9. Forbud

Feriegæsten må ikke direkte eller indirekte:

 • Med hensyn til sitet, dets indhold og databaser indeholdt i sitet, i nogen form, enten ved hjælp af automatiske enheder eller manuelle processer, udnytte, kopiere, distribuere, gengive, redigere, oversætte, gøre offentligt tilgængeligt eller dekompilere noget af dette.
 • Monitorere indholdet på sitet eller HomeAways portal eller systemer ved hjælp af robotter, søgerobotter eller andre automatiske instrumenter, forudsat dog at en begrænset undtagelse fra føromtalte eksklusion gives til internetsøgemaskiner med generelt formål (ikke inklusive websites eller søgemaskiner eller andre tjenester, der tilbyder rubrikannoncer eller annoncer om udlejning af ejendomme, eller nogen anden undergruppe heraf, eller hvis forretning er at udbyde tjenester vedrørende  ferielejemål eller andre tjenester, som konkurrerer med sitet eller HomeAway), og ikke-kommercielle offentlige arkiver, som bruger værktøjer til at indsamle information med det ene formål at vise hyperlinks til Sitet, forudsat at de gør dette fra en stabil IP-adresse eller IP-adresser med brug af en let identificerbar agent og er i overensstemmelse med HomeAways robots.txt-fil.
 • Bruge sitet eller HomeAways portal eller systemer til andre formål end dem, der henvises til i disse vilkår og betingelser for feriegæster.
 • Bruge sitet eller værktøjer eller tjenester på sitet med det formål at booke eller anmode om leje af en bolig, som ikke er en bolig anført under en gyldig udlejning.
 • Gengive nogen del af sitet på et andet website eller på anden måde og med brug af en enhed, herunder, men ikke begrænset til, brug af rammer eller et kantmiljø omkring sitet, eller nogen anden skeletkonstruktionsteknik med henblik på at vedhæfte nogen del eller noget aspekt af sitet, eller afspejle eller replikere nogen del af sitet.
 • Uploade eller sende til sitet eller HomeAways portal eller systemer indhold eller programmer, som på grund af deres størrelse eller art kan beskadige HomeAways computere eller netværk.
 • Inkludere indhold på sitet eller HomeAways portal eller systemer, som er en overtrædelse af gældende strafferet eller andre love, eller opfordre til en sådan overtrædelse.
 • Bruge eller få adgang til Sitet eller HomeAways portal eller systemer på en måde, der kan være til skade for computersystemet eller netværket, herunder ved at introducere en virus (en ”virus“ omfatter ethvert program, der introduceres i et system med overlæg, og som har en nyttesløs og/eller destruktiv funktion, f.eks. at vise en irriterende besked eller systematisk overskrive informationerne på brugerens harddisk).
 • Publicere eller sende informationer, der på nogen måde er falske eller misledende, eller udøve en handling som kan anses for at være ”phishing” (enten primær, sekundær eller andet), eller som ville foranledige et strafferetligt eller civilretligt ansvar.
 • Publicere eller sende ulovligt, truende, groft, injurierende, ærekrænkende, uanstændigt, vulgært, usømmeligt, provokerende, seksuelt eksplicit, pornografisk eller blasfemisk materiale eller
 • Henvise til HomeAway eller en HomeAway-partner på en måde, som kan få nogen til at tro, at feriegæsten eller et website er sponsoreret af, tilknyttet til eller godkendt af HomeAway eller en HomeAway-partner.


10. Ret til at slette indhold

Feriegæster er ansvarlige for at sikre, at deres kommunikation og publicerede indhold via eller i forbindelse med sitet, herunder feriegæsters anmeldelser og kommunikation med udlejere, ikke overtræder loven, en persons eller en enheds rettigheder, eller indeholder falske informationer, personlige fornærmelser, bagtalende eller krænkende udtalelser, og alt som overtræder ophavsretten, loven om databeskyttelse eller retningslinjerne for indhold. HomeAway kan monitorere data på sitet eller HomeAways portal eller systemer og slette dem eller ændre dem, når de ikke længere er korrekte eller opdaterede. HomeAway har ret til uden præjudice for andre tilgængelige beføjelser straks at fjerne al kommunikation eller alt indhold fra sitet, som krænker disse krav, og har ret til at suspendere eller forhindre brugen af en eventuel tilknyttet konto.


11. Meddelelser

(1) Meddelelser skal sendes ved hjælp af kontaktformularen eller via almindelig post til HomeAway Deutschland GmbH, Baseler Straße 10, 60329 Frankfurt am Main, Tyskland.
(2) Meddelelser om krænkelse af ophavsret skal indeholde:

 • Din postadresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse
 • Præcise oplysninger om spørgsmålets indhold (indsætning af teksten eller billedet), herunder et link til websitet
 • En underskrevet erklæring i stedet for en ed, som er bevis på at du:
  • er indehaver af enerettigheder til at bruge materialet
  • ikke har givet tilladelse til brug af det pågældende materiale i denne formular.


12. HomeAways ansvar

Under ingen omstændigheder vil nogen del af HomeAway Group være ansvarlig for tabt fortjeneste eller nogen indirekte skader, følgeskader, særlige skader, tilfældige skader eller bodserstatninger, som opstår som følge af eller på grundlag af, eller som et resultat af sitet eller HomeAways portal eller systemer, alt materiale eller indhold, du sender til Sitet, og din brug af Sitet og/eller enhver transaktion mellem brugerne, også selv hvis HomeAway er blevet informeret om muligheden for sådanne skader. Disse begrænsninger og undtagelser er gældende uden hensyn til om skaderne opstår fra kontraktbrud, forsømmelse eller nogen anden årsag. Hvis du er utilfreds med sitet eller HomeAways portal eller systemer, ikke er enig med en del af disse vilkår og betingelser for feriegæster, så er dit eneste og eksklusive retsmiddel mod HomeAway at holde op med at bruge sitet. Intet i disse vilkår og betingelser for feriegæster må udelukke eller begrænse HomeAway Groups ansvar for dødsfald eller personskade som et resultat af gruppens forsømmelse, ej heller som et resultat af HomeAway Groups bedrageri eller svigagtige oplysninger.

13. Diverse

(1) Disse vilkår og betingelser for feriegæster og forholdet mellem udlejeren og HomeAway er reguleret af og skal fortolkes i overensstemmelse med danske ret og er underlagt danske domstoles ikke-eksklusive værneting. 
(2) Disse vilkår og betingelser for feriegæster, privatlivspolitikken og cookie-meddelelsen indeholder hele aftalen mellem HomeAway og feriegæsten i forbindelse med deres emne.
(3) HomeAway anbefaler, at du gemmer din egen kopi af disse vilkår og betingelser for feriegæster i en separat fil på din enhed eller som en udskrevet kopi.
(4) Hvis HomeAways ikke reagerer med hensyn til feriegæstens eller andres brud på disse vilkår og betingelser for feriegæster, udgør dette ikke et afkald på HomeAways ret til at reagere med hensyn til efterfølgende eller lignende brud.
(5) Afsnittenes overskrifter er kun ment som en henvisning og har ikke indvirkning på fortolkningen eller opstillingen af disse vilkår og betingelser for feriegæster.
(6) Ugyldigheden af en eller flere bestemmelser i disse vilkår og betingelser for  feriegæster vil ikke påvirke gyldigheden af de andre bestemmelser.
(7) Den Europæiske Kommissions Onlinetvistbilæggelse findes på http://ec.europa.eu/odr