Retningslinjer for indhold

 

Indledning:

 

Vi anerkender, at indhold, som ejere og rejsende bidrager med, er en værdifuld ressource for andre ejere og rejsende, og vi opfordrer dig derfor til at indsende indhold til vores webside i overensstemmelse med disse retningslinjer.

 

Vores webside er familievenlig og derfor skal alt materiale, der indsendes, være velegnet til vores specifikke målgruppe. Der er forskellige måder, hvorpå en ejer, rejsende eller bruger af vores webside (samlet benævnt en ”Bruger”) kan bidrage med indhold til vores webside, herunder en Ejers beskrivelse af en ejendom, en Rejsendes anmeldelse og en reaktion på en Rejsendes anmeldelse samt en Rejsendes anmeldelse af en ejendom, forumindlæg og andet indhold, der indsendes af en Bruger (samlet benævnt ”Indholdsbidrag”). Alle Indholdsbidrag afspejler den bidragsydende Brugers subjektive holdning, og ingen del af dette indholdsbidrag afspejler HomeAway’s holdning og er heller ikke godkendt af os.

 

Alt Indholdsbidrag skal være sandfærdigt og nøjagtigt (og ved at offentliggøre Indholdsbidrag, bekræfter du sådant indholds sandfærdighed og nøjagtighed). HomeAway er ikke ansvarlig for nogen Indholdsbidrag og kontrollerer ikke sådanne Indholdsbidrags nøjagtighed, sandfærdighed eller legitimitet. Alle Brugere bør være opmærksomme på, at indsendelse af Indholdsbidrag kan underkaste dem for retskrav (for eksempel for urigtige oplysninger eller injurier), og HomeAway mægler ikke og er ikke en del af sådanne retskrav.


Retningslinjer for indhold

Alle Indholdsbidrag skal overholde de vilkår og betingelser, der gælder for den HomeAway-webside, hvortil sådanne Indholdsbidrag bliver indsendt samt følgende retningslinjer:

 

 

 

 

Retningslinjer for berettigelse:

 

For at kunne indsende en anmeldelse, skal en Rejsende eller Ejer opfylde følgende krav:

 

 

Yderligere information:

 

 

Disse retningslinjer for indhold blev sidst opdateret den 26. maj 2017.