HomeAway – vores virksomhedsfilosofi

Vi hos HomeAway ønsker at formidle kontakten mellem hver eneste ferieboligejer og hver eneste feriegæst verden over via vores internetportal og dermed skabe en online markedsplads. Med dette for øje har vi udarbejdet følgende virksomhedsfilosofi som en form for kompas, der skal holde os på ret kurs.


Vi elsker sommerhusferie
Det er vores mål at hjælpe feriegæster til nemt og hurtigt at finde den perfekte feriebolig. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre søgning og booking af sommerhus eller ferielejlighed endnu nemmere, hurtigere og sikrere.


Vi sætter kunden i centrum
Vi arbejder målrettet med at give vores sommerhusejere de bedste betingelser for effektiv udlejning af deres feriebolig. Vi sætter kunden i centrum og gør vores yderste for at yde en god, personlig service – uanset hvor stor vores virksomhed bliver.

Vi inspirerer hinanden til at flytte grænser
Vi inspirerer vores medarbejdere til at fremme innovationen i vores virksomhed. Vi motiverer hinanden, vokser med opgaverne og lærer af vores fejl.


Vi rider forrest på teknologibølgen
Internet og nye medier stormer frem; vi er hele tiden på forkant med udviklingen og tager fat på nye muligheder. Vi ser ny teknologi som en spændende udfordring.


Vi er resultatorienterede
Vi sætter en høj standard og arbejder både individuelt og som team på at skabe gode resultater. Vi er altid åbne for og på udkig efter nye tiltag, der kan gøre os endnu bedre.


Vi er et globalt team
Vi agerer som globalt team, der benytter sin lokale ekspertise til fordel for alle, og sammen fejrer vi vores succes. Vi lærer af hinanden ved at samarbejde på verdensplan. Disse erfaringer omsætter vi lokalt.