HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere informationer.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere informationer.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Begur Villa, Ubegrænset WiFi og opvarmet pool, 2 minutters gang til havet

Sovepladser6
Soveværelser 3
Badeværelser2
Ferieboligtype Ferievilla
Minimumsophold 7 nætter

Tryg betaling

Du er beskyttet af vores garanti for tryg og sikker booking, når du booker online og gennemfører betalingen via Homeaway.

Læs mere

Beskrivelse

Om ferieboligen

Pool er opvarmet fra april til oktober, 3 soveværelser, 6 sovepladser

Begur er en dejlig gammel middelalderby, som har mange gode restauranter og barer, med mange smarte butikker. Villaen er i et område af stor naturlig skønhed med et stort udvalg af fritidsaktiviteter, herunder dykning og golf. Det er også meget populær blandt vandrere og vandrere i løbet af året. Villaen ligger på en stille vej, der fører til det marine reserve af Ses negres (2 minutters gang) mellem strandene i Aiguafreda (10 minutters gang) og Sa Riera (2. 3 km), og omkring 5 km fra Begur. Det har en vidunderlig udsigt over havet og udsigt over landskabet og er fuldt møbleret med mange faciliteter. Den består af et køkken, 2 stuer, en sol værelse / spisestue, 2 badeværelser, 3 soveværelser (en dobbelt og to tvillinger - hvoraf den ene har en-suite vådrum og franske døre åbne på det skraverede udendørs spiseområde og sofa). Altanen er tilgængelig fra både det primære opholdsrum og solen værelse, som begge har en fantastisk havudsigt. Det skraverede udendørs spiseområde har en BBQ og er lige op fra den opvarmede pool (8m x 4m).

Dykning, Gåture og Golf: Dette område er virkelig en af ​​de bedste områder i Spanien for dykning. Jeg vil anbefale Octopus Dive School www. octoscuba. com. De er virkelig venlige og deres kundeservice og pleje er fremragende. De dykker fra Aiguafreda som er 2 minutters kørsel fra huset. Hvis du ikke har dykket før, de kan også give dig en chance dykke - det er et godt sikkert sted at dykke med masser at se. Den marine reserve kaldet Ses negres, er 2 minutters gang fra villaen, og er fremragende til snorkling, masser af fisk at se i meget klart vand, men som det er beskyttet, er dykning ikke tilladt i denne specifikke placering. Spørg os, hvis du har flere spørgsmål om dette.

Costa Brava er vilde og forrevne område med en fantastisk udsigt og natur. Det har store ture og 370 km afmærkede stier, som vedligeholdes af Baix Emporda Turisme.

Der er 9 golfbaner i området, herunder 2 mesterskabsbaner

Hvordan man får her: Fra UK, kan du få Eurotunnel eller en færge fra Dover til Calais. Drevet tid fra Calais er 12 timer. Ellers fleste lavprisflyselskaber som EasyJet, Ryanair, BMI baby, Thomson og Jet 2 flyve i til lufthavnene i Girona, Perpignan og Barcelona. Girona lufthavn er 45 minutter, og de andre er mindre end 90 minutters kørsel.

Flere spørgsmål og feedback: Vi virkelig ønsker dig til at nyde din tid på vores villa og vil være mere end glade for at besvare andre spørgsmål, du har. Når du kommer tilbage, vil vi også sætte pris på noget feedback på, hvad du kunne lide (eller ikke lide) med nogen forslag til, hvordan vi kan gøre dit ophold hos os endnu bedre næste gang.

Vis mere

Udlejer
Sian and John Evans
Annoncør siden 2003
Sprog Engelsk
Svartid:
Inden for 12 timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
26 marts, 2017

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferievilla, Begur, Spanien

Ferieboligtype:
  • Ferievilla (Parcelhus)
Måltider:
  • Self-Catering
Husregler:
  • Maks. antal gæster 6
  • børn velkomne
  • kæledyr ikke tilladt
  • kun ikke-rygere
Beliggenhed:
  • strand
  • tæt på havet
  • Havudsigt
Ferietema:
  • "Away From It All"
  • Familievenlige boliger
  • Historisk
  • Sports & Aktiviteter
Generelt:
  • Guide til aktiviteter
  • bredbåndsadgang
  • Vifte i loftet
  • Pejs
  • Hårtørrer
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Guide til lokale aktiviteter
  • Kort over lokalområdet
  • Restaurantguide
  • Parkering
  • Egen parkering
  • Parkering på gaden
  • solarium
  • Inklusive håndklæder
  • Tørretumbler
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
  • Brændeovn
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • køkkengrej
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • fryser
  • grill
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads/stue
  • Spisestue
  • Siddepladser til 6 personer
Badeværelser:
  • 2 badeværelser
  • Badeværelse - Toilet , Bad med brusebad
    - Toilet , Brusekabine
  • Den våde rum har et toilet og en håndvask
Soveværelser:
  • 3 soveværelser, 6 sovepladser
  • Soveværelse - 1 Ekstra stor dobbeltseng
    Soveværelse - 2 Enkelt seng
    Soveværelse - 2 Enkelt seng
  • Der er også en barneseng til rådighed med sengelinned inkluderet i prisen. Der er også en høj stol til rådighed inkluderet i prisen.
Underholdning:
  • Bøger
  • Bøger-Voksne
  • Bøger-Børn
  • DVD-spiller
  • Spillelokale
  • Spil
  • Spil-Børn
  • Stereoanlæg
  • TV
  • Videospilkonsol
  • Videospil
  • Videobibliotek
Udenfor:
  • Balkon
  • Strandstole
  • Strandhåndklæder
  • Kikkert
  • Deck / Patio
  • Golf
  • Have
  • Outdoor Furniture
  • havegrill
  • Havegrill-Gas
  • Terrasse-Sten/Beton
  • terrasse
  • Veranda/Lanai uden afskærmning
  • 6 Havestole
  • 4 Liggestole
Egnethed:
  • ingen adgang for kørestol
Pool / spa:
  • Opvarmet Pool
  • udendørs pool
  • Privat Pool
Attraktioner:
  • bugt/sund
  • botanisk have
  • biografer
  • lystbådhavn
  • nudismestrand
  • legeplads
  • rev/korallrev
  • restauranter
  • runiner
  • forlystelsesparke
  • vandpark
Fritidsaktiviteter:
  • Strandferie
  • Fuglekik
  • ridning
  • robåde
  • naturskønne biludflugter
  • seværdigheder
  • gåture
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • madbutikker
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • lystfiskeri
  • golf
  • vandreture
  • jetski
  • mountain biking
  • faldskærmsflyvning
  • sejlning
  • dykning
  • Snorkeldykning
  • fiskning i bugt/sund
  • svømning
  • tennis
  • vandski
  • vindsurfning
Bemærkninger:
Puljen er 8m ved 4m & 1. 8m dyb, og opvarmet mellem april og oktober. Selv om det er i direkte sollys fra første ting i morgen til tidlig aften, besluttede vi at opvarme poolen som det plejede at helt koldt inden juli & efter september. Temperaturen er normalt omkring 25 gr C afhængig af den omgivende temperatur og brug af pool dækning om natten. Vi giver dig en omfattende "Velkommen Book", som indeholder alle de oplysninger, du har brug for, såsom restaurant anmeldelser, anvisninger til strande, lokale markeder og byer og børneaktiviteter. Den satellit-tv har britiske jordbaserede kanaler sammen med mange andre, og omfatter en Humax PVR Den "Den 'har en sofa med plads til fire, et stort tv, dvd-afspiller, Xbox, Nintendo Wii og PS2 - en stor chill out plads til børnene i alle aldre Den "Den 'åbner ud på det skraverede spise område, hvor der er udenfor sofa, en grill og en øl køleskab. (Øl og vin ikke inkluderet!) Der er en udvendig roterende tørresnoren til tørring af tøj

Anmeldelser

Fantastisk! 4,9/5 -
(60 anmeldelser fra feriegæster)

Begur Villa, Ubegrænset WiFi og opvarmet pool, 2 minutters gang til havet
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.9 fra 61 anmeldelser
Charlotte, NC
5

Magnifico!!

  • 5 af 5

My wife and I are now mourning the END of our week at Tres Oliveres and Costa Brava. It was a dream come true for us, as we LOVE the outdoors, hiking and running. The Cami de Rhonda is an amazing and well marked trail that goes along much of the Costa Brava, up and down small mountains while hugging the coastline (not for the weak or weary) The views are breathtaking to say the least! Access to the trail is also just feet away from the villa!!

We also love privacy when we get away without our children - and even though there are some houses next door, they are blocked by trees and plants, so we felt very private to have a romantic getaway!

John's 'welcome pdf' was extremely useful and helpful with VERY informative directions and recommendations for hikes, beaches, restaurants, activities, etc. It was so thorough and beyond anything we've seen (having rented houses through VRBO/Homeaway for almost 10 years now) that it really stands out!

We stayed during the first week of June and the weather was an amazing and sunny 75-80F and 62F at night with a refreshing ocean breeze throughout the week. I couldn't imagine better weather! I don't know if Air Conditioning is necessary in the mid-summer (which I don't think the house has), but there is such an ocean breeze, that open windows with all the ceiling fans would likely be more than adequate (I think most tropical paradise residences are like this - isn't that part of the experience?)

The kitchen was new and very updated with perfect appliances and a great view of the Mediterranean Sea!! We prepared most of our meals at home, and enjoyed visiting the fishing port of Palamos on market day and getting some fresh Sea Bass and grilling it on the BBQ - amazing!! In fact, we only ate out once - at the Vintage Lounge (we walked there from the villa) and John wasn't joking when he said that they make a "Smart Gin and Tonic" and I had to get a couple :) We also watched the sunset over AiguaFreda (one of the beaches/coves nearby). And we got up one morning to watch the sunrise over Ses Negres (a rocky cove at the end of our street). The views are hard to describe if you haven't seen mountains and oceans colliding!

I could not give a better review of a home or of an owner. He was so quick to respond, so gracious and helpful! Magnifico and Gracias!!

  • Anmeldelse indsendt den: Jun 7, 2015
  • Dato for ophold: Jun 2015
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thanks very much for taking time to write such an extensive review Scott. It seems that you have really enjoyed the house to eat in so many times! There is such an abundance of local seafood and fish to BBQ, both in the Palamos fish market and the 2 local local fishmongers in Begur - the one close to the Church square is used by locals and is our favourite. And those G&Ts are a bit special at the Vintage Lounge, not the cheapest but they are a bit good! Thanks for being so easy to look after - Maria thought that you were charming too! thanks again Sian and John
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
4

The property was exactly as described and was very clean and well maintained.

  • 4 af 5

We had a very enjoyable one week stay in early October. The beautiful pool was a real bonus. Begur is a nice town less than 10 minutes away by car. There is a good selection of restaurants and shops.

The coastal walking tracks along the cliffs are wonderful.

  • Anmeldelse indsendt den: Oct 22, 2016
  • Dato for ophold: Sep 2016
  • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your feedback Peter and Linda and thank you for staying with us. Yes the house is right on the coastal path called the Cami de Ronda and you can find out more on the beguronline website Although we have run and walked on these paths for over 15 years we still have to stop and look at the spectacular views of the sea ... and for a rest... thanks again John
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Wunderschön

  • 5 af 5

Wir haben im September einige Tage hier verbracht. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und sehr gut ausgestattet. Wer Trubel und Nachtleben sucht, ist hier definitiv fehl am Platz. Wenn aber jemand Ruhe und Erholung, einen tollen Meerblick inklusive Meeresrauschen sucht, dem können wir dieses wunderschöne Anwesen nur empfehlen. Unser herzliches Dankeschön gilt auch den Vermietern. Sie haben uns mit ausreichend Infos betreffend Restaurants, Stränden usw. informiert und standen uns bei Fragen immer zur Verfügung!

  • Anmeldelse indsendt den: Oct 4, 2016
  • Dato for ophold: Sep 2016
  • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Danke Julie und Phillip. Wir sind so froh, dass Sie Ihre 3 Wochen Urlaub in unserem Haus genossen. Sie haben perfekte Gäste waren und sind jederzeit willkommen zurück Danke noch einmal John
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
4

Small villa with gorgeous view to ocean

  • 4 af 5

This is a lovely vacation "villa" in a beautiful location. We are 2 retired couples and the space worked fine for us. The kitchen is tiny, but functional and well equipped. The entire space is neat and clean. There is a nice private area inside and outside for the downstairs apartment which also has its own entrance. The downstairs apartment could use fresh paint and new curtains. There is a washing machine (dial setting instructions in French and English would help). There is a large inviting balcony to relax on and the neighborhood is quiet. Parking is OK, but we had 2 cars, so one was parked in a narrow area off the road and down the hill on top of a cliff. The other car could be parked relatively near the house on the street. There was never any competition for those 2 spots so it worked out very well. The accommodations downstairs are OK, but all the bedding materials need to be replaced, especially the pillows. Or, bring your own. The curtains are musty and need cleaning, along with the living room rug which we rolled up and put away until we left. The living room leather furniture shown in the photos was replaced with stuffed white couches which are never easy to keep clean, so we had to be careful not stain them. The dining room table is in a confined area that desperately needs slat blinds to keep the heat of the sun at bay, but has a gorgeous view. The dining table is a picnic table. The throw pillows came in handy as seating cushions at the table. The pool is wonderful and refreshing and nice to have after a day of traveling around and being on the go. All the lounge chairs are quite comfortable. The owners are quite nice and very responsive to issues. Overall, we were very happy and pleased with these accommodations. The space works very well for family's with children and it has a nice secluded area downstairs by the pool. On the other hand, if you are two couples, it works better for one couple upstairs and the other couple downstairs -- each couple having their own private bath area as well as outside sitting areas. The property is beautifully maintained and the view is the best! The sunrises are gorgeous! You couldn't ask for a nicer vacation rental.

  • Anmeldelse indsendt den: Sep 20, 2016
  • Dato for ophold: Aug 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Hi Rob and Judy, Thanks for taking the time to write this which surprised us as it is a little different to the feedback that you gave us, After 57 reviews we do not usually respond in so much detail but I do feel the need to comment for the benefit of future guests. I am glad that you found the kitchen fully functional and well equipped. It is not huge but it is big enough to cook a pretty decent meal for 6 people and friends that we entertain. We also use the large outside BBQ, especially in the summer. The curtains in the downstairs bedroom are new this year and the entire inside of the house in painted at the start of every season. The washing machine was new this year and is simple to operate It even plays a little tune when the washing cycle is complete. The cycle descriptions on the washing machine are in Spanish along with symbols, which help our guests who come from all over the world, and not just from French and English speaking countries. Our ‘Welcome Book' shows in words and photos, where you can park your cars safely, not only outside, but also within 20 metres of the house. The bed linen is 100% Egyptian cotton and is in very good condition. Every pillow is replaced at the start of every season. We holidayed in the house ourselves immediately after you and the curtains and large living room rug were not musty. The downstairs is accessed by the internal staircase and can not be used as a separate apartment. Our old sofas were replaced less than a month before your stay, and these are now much more comfortable especially in the hotter weather - we have spare covers if you have an accident. The sun room dining table is of heavy, chunky pine and the views would be ruined if we installed slat blinds. We eat here when it is colder, because we use the other two eating areas when its hot. I am glad that you found us responsive - I guess that this is reflected by the fact that we arranged for the 2 faulty light bulbs to be replaced within 12 hours of you notifying us. When we arrived after your stay we found the flush mechanism of one of the toilets broken. Its really important that if any guests have any breakages that they let us know, so we can fix them as soon as possible and certainly before the next guests arrive. We are pleased that you thought that our place was beautifully maintained. However, it is helpful if the gardener and pool man are not turned away by guests, as happened during your stay. thanks again John
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

A lovely villa in a beatiful location

  • 5 af 5

We have just enjoyed a very enjoyable two weeks at Les Tres Oliveres! You have a lovely villa in a beautiful location and we would definitely recommend it (and already have!). The weather was very good, we made maximum use of the pool and enjoyed many visits to Begur, as well as Barcelona and other nearby towns and villages. Throw in some diving lessons nearby and a day at the water park and our holiday was complete!

The villa is perfectly situated in a quite area, has a lovely garden and was very well equipped for our teenage family. Hopefully we'll be back there again!

  • Anmeldelse indsendt den: Aug 23, 2016
  • Dato for ophold: Aug 2016
  • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thanks for your kind words Roy and Jo. You have been a delight to deal with from beginning to end and it is great that you have already recommended our place to friends. We think that this area off the coast of Begur and the Medas Islands are the best in Spain for diving, so its great that you had a chance to grab a few lessons. The cove of Aiguafreda is half a mile along the coastal path from our house, and it is very safe with plenty of sea life to look at. This link gives you more info www.octoscuba.com/divesites. The marine reserve of Ses Negres at the bottom of our road is even closer, and is excellent for snorkelling and open water swimming. It would be great to have you come back. thanks again Sian and John
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Fabulous location, beautiful furnishings, stocked with every home comfort and a HEATED POOL!

  • 5 af 5

We've spent a fantastic week in high season at Les Tres Oliveres. What a super location - the view is even better - exactly as you say in your description John. Despite it being such a busy time of year we found no problem getting tables in restaurants, Begur town centre is wonderful and we loved wandering around the boutique shops as well as dining out and the beaches are amazing. We loved Aiguafreda and Sa Tuna - awesome snorkelling, clear and warm water and no problem finding space to sit - it's a bit like going back in time in the best way possible - and everything in such easy walking distance. The coastal path that apparently takes you around much of the Costa Brava (we didn't find out for ourselves just how far it stretched as the sun came out and it was too hot) was beautiful and a great thing to do on a cloudy day but there was only a brief morning so our exploration didn't go as far as we'd planned.

The villa is seriously home from home - I love that we could even bring the coffee pods with us! Every detail has been thought through so carefully - we loved that you had the right glass for every drink we came up with! It was hard to leave in fact we forced ourselves out on day three and then took in everything we could over and over again!

John's communication is ace. Every question was addressed and nothing was too much trouble. And the pool is so warm - we couldn't get the kids out of it and practically had to drag them to the beach.

We were only back in England a matter of minutes before we booked up for next year. Same time same place please! Thanks John and Sian. This place is a real find and we just know we'll be back time and again.

  • Anmeldelse indsendt den: Aug 7, 2016
  • Dato for ophold: Jul 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: thanks for taking the time to write this Maisy and we are so pleased that you enjoyed your stay. You have been the perfect guest from our initial contact, all the way to even after your holiday and we are delighted that you have decided to return again in 2017. thanks again John
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
45 kilometer
Girona
Nærmeste Barpub
400 meter
Sant Rafael de Cap Sa Sal
Nærmeste færgehavn
110 kilometer
Barcelona
Nærmeste Golf
3 kilometer
Pals
Nærmeste tog
30 kilometer
Flaca
Nærmeste motorvej
45 kilometer
Junction 6 (Girona North) on A7
Nærmeste Restaurant
600 meter
Sa Rascassa www.hostalsarascassa.com
Nærmeste Ski
150 kilometer
La Molina
Nærmeste strand
300 meter
Ses Negres
Bil: anbefales

Villaen er beliggende i et af de smukkeste områder på Costa Brava, Spanien på den lille kystvejen mellem bugterne Aiguafreda og Sa Riera. Costa Brava har en klippekyst, masser af i vige, afsondret strande og små fiskerlandsbyer. Både Sa Tuna og Sa Riera er lige i hjertet af denne kyst og anerkendt som værende to af juvelerne i Costa Brava, og begge er 20 minutters gang langs kyststien fra villaen. Aiguafreda er mindre end 10 minutters gang.

Salvador Dali boede i nærheden her i Cadaques, og Dali-museet i Figueres er kun 45 minutters kørsel.

Både Cap Roig Botanisk Have og den græsk-romerske Site of Empuries er et besøg og værd og er mindre end 30 miles væk.

Girona er 45 minutters kørsel, den franske grænse er lidt over en time nord og Barcelona er 1 time 40 minutter.

Andre Aktiviteter: Området er fantastisk til dykning og kun 10 miles fra Medas Øer. Der er fremragende snorkling på Ses negres, kun 2 minutters gang.

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferievilla, Begur, Spanien

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
EUR
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
Spring 2017
4 mar. 2017 - 28 apr. 2017
Skiftedag: lørdag
7 nat/nætter minimumsophold
8.924 DKK
for 7 nætter
8.924 DKK
 
 
Late Spring 2017
29 apr. 2017 - 2 jun. 2017
Skiftedag: lørdag
7 nat/nætter minimumsophold
11.898 DKK
for 7 nætter
11.898 DKK
 
 
Summer 2017
3 jun. 2017 - 8 sep. 2017
Skiftedag: lørdag
7 nat/nætter minimumsophold
21.565 DKK
for 7 nætter
21.565 DKK
 
 
Late Summer 2017
9 sep. 2017 - 29 sep. 2017
Skiftedag: lørdag
7 nat/nætter minimumsophold
12.642 DKK
for 7 nætter
12.642 DKK
 
 
Autumn 2017
30 sep. 2017 - 3 nov. 2017
7 nat/nætter minimumsophold
9.667 DKK
for 7 nætter
9.667 DKK
 
 
Unavailable
5 nov. 2017 - 2 mar. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
8.924 DKK
for 7 nætter
8.924 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

Tillæg Ingen yderligere obligatoriske afgifter

We prefer payment through electronic bank transfer from your bank account directly to ours, which may cost you significantly less than paying via the Homeaway website. To be totally transparent, this also costs us less too.

However paying through Homeaway may give you more protection - see their 'Book with Confidence guarantee'. Please call us to discuss how these options differ so you can consider and weigh up the risks before you decide.

If you decide to book our villa, you will be booking directly, and dealing directly with us, the owners. You do not pay for a Property Manager 'middle man' if you book our villa.

We will contact you as soon as you book to answer any other questions that you may have, however small.

Udlejers annulleringsregler

  • 100% refunderes, hvis der annulleres senest 60 dage inden ankomstdato.
Indtast datoer for at se nøjagtig pris
Ledig
Ikke ledig

Partnertilbud