HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere informationer.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere informationer.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Moderne luksus hus i hjertet af den gyldne cirkel - vinter og sommer!

Sovepladser12
Soveværelser 5
Badeværelser3
Areal 220 m²
Ferieboligtype Feriehus
Minimumsophold 3 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soveværelse (incl en guesthouse), 3 badeværelser, 10 sovepladser.

Grund er et moderne luksushus på 220 kvm. Kun 45 minutters kørsel fra Reykjavik med boblebad, dampbad, vaskemaskine og tørretumbler, internet wi-fi, tv. Perfekt ejendom til alle, der ønsker at se nogle af Islands smukkeste seværdigheder og slappe af med al den komfort, du kan forestille dig. Små fodboldbaner w mål hvis du vil spille og flere golfbaner i tæt rækkevidde. Beliggende i hjertet af 'Golden Circle' den berømte sight seeing rute.

Registreringsnummeret til Grund er HG-00001169.


Udlejer
Thorsteinn and Bjargey
Annoncør siden 2012
Sprog Engelsk, Svensk, Dansk
Svartid:
Inden for 12 timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
16 august, 2017

Faciliteter

Indretning og faciliteter feriehus, Suðurland

Ferieboligtype:
  • Feriehus
Måltider:
  • Self-Catering
Størrelse:
  • 220 m²
Husregler:
  • Maks. antal gæster: 12
  • kun ikke-rygere
  • børn velkomne
Beliggenhed:
  • bycentrum
  • bjerg
  • Bjergudsigt
  • på landet
Ferietema:
  • Eventyr
  • "Away From It All"
  • Familievenlige boliger
  • Historisk
  • Romantisk
  • Turistattraktioner
Generelt:
  • Alarm System
  • Tørretumbler
  • Pejs
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Vaskerum med vaskepulver
  • Inklusive Sengetøj
  • Living Area
  • Papirhåndklæder
  • Parkering
  • Secure Parking
  • Sikkerhedssystem
  • sovesofa
  • Teleskop
  • Toiletpapir
  • Inklusive håndklæder
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • Opvaskemaskine
  • fryser
  • grill
  • Isklumpmaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplader
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 11 personer
Badeværelser:
  • 3 badeværelser
  • Badeværelse 1 - Toilet , Brusekabine , double shower
    Badeværelse 3 - Toilet , double shower
    Bathroom 3 guesthouse - Udendørs bruser , guesthouse
    Badeværelse 4 - Toilet , guesthouse
Soveværelser:
  • 5 soveværelser, 12 sovepladser
  • Soveværelse 1 - 1 Ekstra stor dobbeltseng
    Soveværelse 3 - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse 4 - 1 Stor dobbeltseng
    Soveværelse 5 - 1 Stor dobbeltseng , Guest house
    Soveværelse 2 - 2 Enkelt seng , 1 Sovesofa/Futon
Underholdning:
  • CD-spiller
  • DVD-spiller
  • Musikbibliotek
  • radio
  • Stereoanlæg
  • TV
  • Videobibliotek
Udenfor:
  • Balkon
  • havegrill
  • Deck / Patio
  • Indhegnet ferieområde
  • Golf
  • Have
  • Outdoor Entertainment Area
  • havegrill
  • Havegrill-Gas
  • Træterrasse
  • 6 Havestole
Egnethed:
  • langtidslejere velkomne
  • miljø egnet for allergikere
  • egnet for ældre eller handicappede mennesker
  • adgang for kørestol
Pool / spa:
  • Jacuzzi
  • Udendørs jacuzzi
  • Sauna
Attraktioner:
  • efterårsløv
  • legeplads
  • restauranter
  • vulkan
Fritidsaktiviteter:
  • Fuglekik
  • Grøn turisme
  • ridning
  • photography
  • naturskønne biludflugter
  • seværdigheder
  • gåture
  • Hvalkik
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • madbutikker
  • sygehus
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • lystfiskeri
  • ferskvandfiskeri
  • golf
  • mountain biking
  • bjergklatring
  • bjergbestigning
  • rafting
  • dykning
  • ski
  • Snorkeldykning
  • svømning
  • whitewater rafting

Anmeldelser

Fremragende! 4,7/5 -
(26 anmeldelser fra feriegæster)

84% Complete
7% Complete
3% Complete
3% Complete
0% Complete
Moderne luksus hus i hjertet af den gyldne cirkel - vinter og sommer!
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.730769 fra 26 anmeldelser
5

Rigtig dejligt sted. Kommer gerne tilbage.

  • 5 af 5

Vi var 11 person afsted. Masser af plads. Kan klart anbefales. Tæt på mange af turistattraktionerne. Selfoss ligger 10 km. væk, hvor man kan købe ind. Krónan og Bonus. Mvh Per Iversen, Danmark.

  • Anmeldelse indsendt den: Jul 15, 2017
  • Dato for ophold: Jun 2017
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Delightful, peaceful - quintessential Iceland

  • 5 af 5

We LOVED Grund! It was the perfect home base for our multi-generational Icelandic adventure (2 parents, 3 children, 3 grandparents). It is a beautiful space for relaxing after being outside all day. We enjoyed the hot tub and beautiful views. The house layout gave everyone space at night, but a comfortable common area to visit. The kids had their own large space to spread out and play upstairs which was quite nice.

We chose the location because it placed us closer to more places we wanted to visit and explore in the Golden Circle, to reduce travel time and Grund was great for this. You will want to rent your own car.

The Owner is responsive and flexible - a great person to work with. We found the house to be clean, high quality, and well prepared for making meals and a great night's sleep. Enjoy your visit to Iceland - the country is amazing!

  • Anmeldelse indsendt den: May 13, 2017
  • Dato for ophold: Apr 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
3

Great house, not clean

  • 3 af 5

The house is a great size for a large group, especially with the open floor plan allowing for large family meals. We had 6 adults and 2 kids in the four bedrooms in the house, we didn't use the fifth bedroom outside and still had plenty of room. We were able to see the northern lights several nights from the patios and were centrally located to everything we wanted to see that week.

A couple of negatives:

- The hot tub cover was broken and it wasn't fully covered when we arrived. We never used it because we weren't sure about the cleanliness, more about that below.

- The house was dirty when we arrived. We had to spend the first part of our visit cleaning - sweeping up old food off the kitchen floor and dining room, sanitizing down surfaces in the living areas that clearly had not been cleaned before we arrived (old food, smears, etc.), and sweeping excessive dust off the stairs and floors.

  • Anmeldelse indsendt den: Mar 15, 2017
  • Dato for ophold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Dear Sarah, I'm sorry to hear that the cleaning was not up to your standard. Of course we do our very best to keep all in order and clean when our guests arrive. Regarding the hot tub. The water is always fresh, clean since the hot water runs constantly into it. Usually we do have the cover on in order to protect it from leaves and more, but does not have a lot to do with how clean it is in general. I wished you had been in contact so I could have explained this to you when you arrived and you could have enjoyed the tub like our guests do. Best regards, Thorsteinn
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
5

Warm, cozy and beautiful!!

  • 5 af 5

This house was perfect for our group of 9. We had 2 grandparents, 4 kids from ages 5-9 and three parents. Because we were traveling with children, we asked the owner if we could come straight to the home after our flight landed at 5am and they had no problems with this request. This made life so much easier, as we could all get some sleep right away and still have a full day to see some sights close by like Gullfoss. There was plenty of space for all of us. The house was very warm and all the amenities worked well. The kids loved the hot tub and exploring the area around the house. We also got to see an amazing display of the Northern Lights simply by walking outside! Everything was wonderful, and we hope that we are able to return to this beautiful spot again one day!

  • Anmeldelse indsendt den: Feb 25, 2017
  • Dato for ophold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Central location to south coast sites, easy to find, and a hot tub

  • 5 af 5

Nice place just outside Selfoss, only a short drive to the local grocery or apothecary if you need anything. Easy to access and park at the house, after you arrive. To get to the house at arrival and leave at departure, I did need international calling to have Thorrstein or his son open a gate. After arrival though, I had all the codes and remotes necessary to come and go whenever. Great location for splitting day trips between sites around the south coast (e.g Gulfoss one day, Vik a different day). The hot tub is awesome and was used a lot by our group of travelers.

  • Anmeldelse indsendt den: Feb 19, 2017
  • Dato for ophold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
2

Iceland is amazing

  • 2 af 5

Iceland was amazing and beautiful. The house was great size for all of us and amazing location but it was dirty, dust everywhere, pee stains on the mattress, dirty towel under one of the beds covered in dust. Someone pants that stayed there before us was in the garden frozen. Wasn't cleared away. Hot tub was great but bubbles don't work but still relaxing under the stars. For the price the house needs to be a lot cleaner. Plus you agree with the price and pay deposit. Soon as you get there he adds more money to the bill due the currency changing which is not right!!!!

  • Anmeldelse indsendt den: Dec 31, 2016
  • Dato for ophold: Dec 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Dear Stacey, Thank you for your review. I'm very sorry that you experienced Grund the way you described. We always do our very best to make our guests happy. I was there when you arrived and I walked with you around the house. I only got very positive feedback so this surprises my. As you know there was snow all over therefore impossible to see if last guests had left something in the garden. This is a hot tub and does not have bubbles. Regarding the payment, I usually quote in USD like in this instance. When people pay in different currency it might fluctuate a little like might have been in this instance. I would never add to the amount quoted. The contact person from the group taking care of the booking had no complaints nor made any comments about the payment. Best regards, Thorsteinn
Var denne anmeldelse til hjælp?
4 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
95 kilometer
Keflavik airport
Nærmeste færgehavn
60 kilometer
Ferry to Vestman Islands
Nærmeste Golf
7 kilometer
Öndverdanes golf club
Nærmeste Restaurant
7 kilometer
Thrastarlundur
Bil: nødvendigt

Huset ligger kun 50 minutters kørsel fra Reykjavik i et roligt område tæt på sø Thingvallavatn, en del af den gyldne cirkel (en af ​​de skal se steder i Island). Dens nærmeste landsby Selfoss er appox 15 min kørsel med alle tjenester, der er nødvendige. Fremragende vandreture rundt og kun 20 min kørsel fra søen Laugarvatn. Geysir og Gullfoss to af de mest besøgte seværdigheder er ikke langt. To gode 18 hullers golfbaner 7 km (Öndverdarnes) og 13 km (Kidjaberg) væk.

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for feriehus, Suðurland

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
USD
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned * Event
 
Summer 2017
9 jul. 2017 - 20 aug. 2017
3 nat/nætter minimumsophold
10.843 DKK
for 3 nætter
Min.
3.614 DKK
23.133 DKK
50.603 DKK
 
 
Nightly Rate
21 aug. 2017 - 31 aug. 2017
3 nat/nætter minimumsophold
9.108 DKK
for 3 nætter
Min.
3.036 DKK
23.133 DKK
50.603 DKK
 
 
Summer 2017
1 sep. 2017 - 20 sep. 2017
3 nat/nætter minimumsophold
10.843 DKK
for 3 nætter
Min.
3.614 DKK
23.133 DKK
50.603 DKK
 
 
Nightly Rate
10 jan. 2018 - 18 feb. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
7.699 DKK
for 3 nætter
Min.
2.566 DKK
Min.
2.566 DKK
Fre,Lør,Søn
13.735 DKK
49.880 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 36 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Nightly Rate
16 mar. 2018 - 9 apr. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
10.735 DKK
for 3 nætter
Min.
3.578 DKK
Min.
3.578 DKK
Fre,Lør,Søn
13.735 DKK
49.880 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 36 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Nightly Rate
1 jun. 2018 - 30 jun. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
10.627 DKK
for 3 nætter
Min.
3.542 DKK
Min.
3.542 DKK
Fre,Lør,Søn
13.735 DKK
49.880 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 36 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Nightly Rate
1 jul. 2018 - 31 jul. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
10.843 DKK
for 3 nætter
Min.
3.614 DKK
Min.
3.614 DKK
Fre,Lør,Søn
13.735 DKK
49.880 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 36 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Nightly Rate
1 aug. 2018 - 19 aug. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
10.410 DKK
for 3 nætter
Min.
3.470 DKK
Min.
3.470 DKK
Fre,Lør,Søn
13.735 DKK
49.880 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 36 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
My Standard Rate
3 nat/nætter minimumsophold
8.458 DKK
for 3 nætter
Min.
2.819 DKK
Min.
3.101 DKK
Fre,Lør,Søn
13.735 DKK
49.880 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 36 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.

Yderligere information om udlejningspriserne

Tillæg for yderligere gæster 31,71 DKK pr. person pr. nat

Udlejers afbestillingsregler

Spørg udlejeren, eller læs lejekontrakten, når du booker ferieboligen.
E-mail udlejer
Ledig
Ikke ledig