Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

VÆRDET EN AF DEN BEDSTE RESIDENCE AF CORRALEJO - I CENTRUM MEN MEGET SILENT !!

Sovepladser4
Soveværelser 2
Badeværelser1
Areal 75 m²
Ferieboligtype Ferielejlighed
Minimumsophold 1 - 5 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Ingen behov for bil: STRAND, RESTAURANTER, OPBEVARER FÅ TRINNE STILLINGER AF AFSTAND 50 METER

MAKSIMAL KOMFORT, RENGØRING, CURED APARTMENT I MINIMUMSBESKRIVELSER !!

Lejligheden ligger indover af hovedgaden.

VANDRING til fods:

* 1 minutter fra stranden

* 1 minutter fra supermarked / BUTIKKER

* 2 minutter fra Natlys MOVIDA

Fuldt renoveret lejlighed og nyt inventar:

Veludstyret køkken / tørretumbler, opvaskemaskine, ovn, mikroovn, vaskemaskine, Håndklæder, Satellit-tv

2 komfortable dobbeltværelser

1 badeværelse med vindue, udvide bruser, håndklæder, hårtørrer

1 privat terrasse til afslapning foran poolen

- rummelig velplejet have ejerlejlighed

- Udvid velholdt ejerlejlighed pool

- gratis parkering

- tennisbaner

- Sikker

- Satellit-tv

- WiFi (genopladeligt)

Vi kan hente dig i lufthavnen !!

Vis mere

Udlejer
"SWEET HOME" EXCELLENT POSITION - ASSESSED ONE OF THE BEST COMPLEX OF CORRALEJO
Annoncør siden 2017
Premium-partner

Denne partner tilbyder hurtige svartider, de bedste priser og en fremragende gæsteoplevelse.

Sprog Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk
Svartid:
Inden for en time
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
23 september, 2018

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferielejlighed, Corralejo

Ferieboligtype:
  • Ferielejlighed
Måltider:
  • Self-Catering
Størrelse:
  • 75 m²
Husregler:
  • Ankomst: Flexible
  • /
  • Afrejse: Flexible
  • Maks. antal gæster: 4
  • Børn velkommen
  • Fester/events er ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning tilladt ...
  • oltre 2 persone: 10 euro al giorno a persona in più
Beliggenhed:
  • strand
  • bycentrum
  • tæt på havet
  • Havudsigt
  • Ved havet
  • by
  • landsby
Generelt:
  • Hårtørrer
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Inklusive håndklæder
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplade
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
Badeværelser:
  • 1 badeværelse
  • - Toilet , Brusekabine , Bidet
  • Nye møbler, vaskemaskine, håndklæder, hårtørrer, bruser, bidet og vindue
Soveværelser:
  • 2 soveværelser, 4 sovepladser
  • - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
  • Nice møbler, herunder hukommelse madrasser til en fredelig hvile. Nye møbler !!
Underholdning:
  • Satelit eller Kabel
  • TV
Udenfor:
  • Balkon
  • Deck / Patio
  • Have
  • Veranda
  • Tennis
Egnethed:
  • langtidslejere velkomne
Pool / spa:
  • Fælle Pool
  • Privat Pool
Service på stedet:
  • Bil
  • Chauffør
  • Privat Kok
Attraktioner:
  • bugt/sund
  • kirker
  • TAXFREE Shops
  • biblotek
  • lystbådhavn
  • nudismestrand
  • legeplads
  • restauranter
  • forlystelsesparke
  • vulkan
  • vandpark
  • vinsmagning
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • babysitting
  • motionscenter
  • madbutikker
  • sygehus
  • møntvaskeri
  • massageterapeut
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • lystfiskeri
  • golf
  • jetski
  • mountain biking
  • sejlning
  • dykning
  • Snorkeldykning
  • surfing
  • svømning
  • tennis
  • vandski
  • vindsurfning
Bemærkninger:
Efter anmodning udlejning: børns høj stol og barneseng

Anmeldelser

Fantastisk! 4,8/5 -
(20)

80% Complete
20% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
VÆRDET EN AF DEN BEDSTE RESIDENCE AF CORRALEJO - I CENTRUM MEN MEGET SILENT !!
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.8 fra 20 anmeldelser
5

Amazing!!

  • 5 af 5

Amazing place !! Enjoyed our stay at the sweet home! Perfect location and close to everything! Great pool :) we spent a lot of time there. Overall, we had a great time. Thanks to Gianfranco and Giusy!

  • Anmeldelse indsendt den: 29-08-2018
  • Dato for ophold: august 2018
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you Ramanathan Narasimhan for your review. You will always be welcome in my home. Thank you for your education. A hug to you and your family. See you soon :-)) Giusy and Gianfranco
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Lovely clean property

  • 5 af 5

Property was great, two keys would have been useful as we were up and down to the pool and it meant two of us going to open gate to pool and then being able to get back in property. WiFi and TV no good , TV only good if you wanted English news and with kids that wasn’t good. Mind you it all packed up after 2 days. Used all my data and had to get more to keep kids happy at night. Apart from that the property was in a great part of Corralejo.

  • Anmeldelse indsendt den: 28-08-2018
  • Dato for ophold: august 2018
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Chelmsford
5

Great Family Stay

  • 5 af 5

Great communication, everything was as described. Even when we couldn't find the ironing board we contacted Gianfranco and he came round and got it for us.

Never needed to purchase the WiFi as i have plenty of data on my phone etc. for roaming, not having air-con was not an issue; open a couple of windows and there is a lovely breeze.

Great pool, close to the beach, bars shop and restaurants, had a great time in all in Corralejo.

  • Anmeldelse indsendt den: 14-08-2018
  • Dato for ophold: juli 2018
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thanks Russell for your review. I really appreciate everything you wrote. You and your family will always be welcome in my home. Thank you for your education a hug to you and your family. With love and above all, see you soon :-)) Giusy and Gianfranco
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
4

Bright Modern Apartment

  • 4 af 5

A wonderful bright, clean and fresh 1st floor apartment with all mod cons (almost). I have stayed in Corralejo nine times and this is the best apartment I have stayed in, excellent location with key access to a lovely pool and minutes walk from the beach.

This is however, the first time I have had to pay for wifi. The ad mentions wifi several times but only at the bottom in the additional information section, under extras does it mention that wifi = rechargeable. Most bars and restaurants have free wifi but in this day and age it is nice to have free wifi when chilling in the apartment. All four of our party used our own personal allowance within a week, the wifi router is topped up at the local mobile phone shop, currently 20 euro for 6Gb which lasted approx 5 days.

I must mention the communication with the owner Giusy and Gianfranco who looks after you in resort, this is nothing short of excellent, any issues you have are responded to within minutes, this is very reassuring.

I would highly recommend this apartment both in terms of quality and customer care, the best I have had, but come on guys, get the wifi upgraded, its 2018 after all.

  • Anmeldelse indsendt den: 29-07-2018
  • Dato for ophold: juli 2018
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thanks for your review. The Wi-Fi is well specified rechargeable. In Corralejo they are installing the optical fiber. As soon as there will be fiber optics I will install fast Wi-Fi. Hello and you will always be welcome as my guest. Giusy and Gianfranco
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
4

Great apartment in Ideal Location

  • 4 af 5

Modern, clean, well equipped apartment in great location, 2 mins walk from shops, supermarkets and restaurants. Definitely good value for money. Some minor points to be aware of: no air-conditioning which, for us, made the apartment feel quite stuffy particularly at night. Also, swimming pool is lovely and quiet, but more easily accessible from ground floor rather than this 1st floor apartment. That said, there is a spacious balcony which catches sun all day long. Lastly, noisey neighbour (who I think may live there) played very loud music most nights till around 3am which although we tolerated, may be disruptive for others! Appreciate very difficult for property owner to control this but worth being prepared for. All in - this is a great apartment in ideal location and owners Giulia and Gianfranco were very helpful and good to deal with

  • Anmeldelse indsendt den: 10-07-2018
  • Dato for ophold: juni 2018
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thanks Elaine for your review. I would like to point out that all the houses on the first floor have the advantage of having the sun, not having annoying insects coming in from the garden then it is obvious that there are steps to go down and go to the pool. But all the houses on the upper floors are considered to be of a higher category than the ground floor. My guests have always enjoyed the high floor !! I have not put the air conditioning because the location of this apartment, which is on the first floor with no border house that blocks the air, with windows on all sides of the house, just open even a little windows that enters a pleasant air. Fuerteventura is famous for being a breezy island. I'm sorry you had problems with your neighbor who is definitely a guest on vacation, so he does not have a residence near my house. You could also warn me with a simple message and I would have immediately intervened and you would not have had any noise problems. A hug Giusy and Gianfranco
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
4

Great Location

  • 4 af 5

Well equipped & very clean apartment in a great central location. The only issues we had were that it is clearly advertised as a 2 bed apartment but the 2nd bedroom was locked so not available to use. (although there were only 2 of us we were not asked about our sleeping arrangements prior to the holiday & this may be an issue for some). Also the parking area behind the apartment was locked with a rope and padlock contraption, it was broken when we arrived so you could park there without using the key. A day or so later it was repaired but our key would not open the lock although it appeared to be the correct key so we gave up and parked on the road. A few days later we noticed that the padlock/chain had been ripped off the wall again so someone obviously got frustrated with the lock. Apart from that we had a great time and would recommend this apartment.

  • Anmeldelse indsendt den: 10-07-2018
  • Dato for ophold: juni 2018
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your opinion. I want to make it clear that the rooms are two doubles, but you were two people so you paid for a double room. Many guests if they need to have single rooms even for two guests ask me and I also open the other double room. You did not ask me for two double rooms, and I remind you that you only paid for a double room. The break of the parking lock, which they immediately repaired, is due to fortuitous events. A hug Giusy and Gianfranco
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Bil: ikke nødvendigt

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferielejlighed, Corralejo

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
EUR
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
LAST MINUTE SETTEMBRE 2018
27 sep. 2018 - 28 sep. 2018
1 nat/nætter minimumsophold
746 DKK
for 1 nat
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LAST MINUTE OTTOBRE 2018
13 okt. 2018 - 18 okt. 2018
2 nat/nætter minimumsophold
1.044 DKK
for 2 nætter
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LAST MINUTE OTTOBRE 2018
25 okt. 2018 - 27 okt. 2018
1 nat/nætter minimumsophold
746 DKK
for 1 nat
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LAST MINUTE NOVEMBRE 2018
3 nov. 2018 - 29 nov. 2018
1 nat/nætter minimumsophold
746 DKK
for 1 nat
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LAST MINUTE DICEMBRE 2018
16 dec. 2018 - 22 dec. 2018
2 nat/nætter minimumsophold
1.044 DKK
for 2 nætter
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LAST MINUTE GENNAIO 2019
6 jan. 2019 - 9 jan. 2019
1 nat/nætter minimumsophold
746 DKK
for 1 nat
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
GENNAIO 2019
19 jan. 2019 - 28 jan. 2019
3 nat/nætter minimumsophold
1.678 DKK
for 3 nætter
Min.
410 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LAST MINUTE MARZO 2019
11 mar. 2019 - 30 mar. 2019
1 nat/nætter minimumsophold
746 DKK
for 1 nat
Min.
298 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
APRILE MAGGIO GIUGNO 2019
1 apr. 2019 - 30 jun. 2019
4 nat/nætter minimumsophold
2.386 DKK
for 4 nætter
Min.
485 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
LUGLIO AGOSTO 2019
1 jul. 2019 - 31 aug. 2019
5 nat/nætter minimumsophold
3.244 DKK
for 5 nætter
Min.
559 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
NATALE 2019 CAPODANNO 2020
21 dec. 2019 - 5 jan. 2020
5 nat/nætter minimumsophold
3.244 DKK
for 5 nætter
Min.
559 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Standardpris
5 nat/nætter minimumsophold
2.685 DKK
for 5 nætter
Min.
447 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 75 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.

Yderligere information om udlejningspriserne

Servizio Pulizia 447,46 DKK

EXTRA: RATE 5 EURO PER DAY: TWO DOUBLE SINGLE BEDROOMS FOR TWO GUESTS RESERVATION (single room for both guests)
EXTRA: RECHARGEABLE WIFI

Udlejers afbestillingsregler

  • 50% refunderes, hvis der afbestilles senest 14 dage inden ankomstdato.
  • 100% refunderes, hvis der afbestilles senest 30 dage inden ankomstdato.
  • Du kan få det fulde servicegebyr refunderet, hvis din afbestilling er kvalificeret til en 100% tilbagebetaling.
Ledig
Ikke ledig