Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

★ 5th Ave Central Park Mansion ★ ejer + personale onsite + daglig rengøring - 5 SUITES in same mansion - upto 23 guests - rent 1,2, or all 3 suites

Sovepladser23
Soveværelser 6
Badeværelser5
Areal 8.000 sq ft
Ferieboligtype Ferielejlighed
Minimumsophold 30 nætter

Beskrivelse

Beskrivelse

5 SUITES in same mansion - upto 23 guests - rent 1,2, or all 3 suites

Inden for dette Mansion, som i sin helhed også er mit hjem, er det muligt at bestille enhver kombination af 3 lejligheder.

Send en forespørgsel eller ring til FØR du stiller en fast anmodning om at bestille. Jeg vil foreslå den bedste flade kombination for dit rejseparti.

Se andre enheder, vi har til rådighed:

HomeAway 1636788

HomeAway 952457


Om ferieboligen

5 suiter - 23 sovepladser | luksus sikkerhed sindsro - ELEVATOR - 24/7 service | Ejer

★ Daglig Stuepigeservice ★ Elevator Elevator ★ High Speed ​​WiFi ★ Quiet Setting ★

☺► KONTAKT OS DIREKT for at diskutere fleksibilitet med reservationsindstillinger, for at vælge det nøjagtige antal dage, du ønsker at bo, eller bestemte datoer (til tider fungerer kalenderfunktionen ikke korrekt). Skriv til mig ved hjælp af det hvide "Spørg ejer et spørgsmål" link, som er under "Request to Book" blå knap.

☺► BEMÆRK - vi har fem separate enheder i vores Mansion, alle opført med HomeAway.

Brug "Search Function" til at finde Deluxe Deluxe Suite (№ 1636788), Deluxe European Suite (№ 952457), Grande White Loft (№ 808231), Petit & Charmant Flat (№ 808231) og Artist's Studio (№ 808231).

☺► Vores reaktionstid - Vi tager alle henvendelser seriøst, og vi giver et punkt til at reagere på alle rettidigt ... nogle gange straks, men normalt inden for en time ... og hvis du efter en 2-timers periode endnu ikke har hørt fra os, send venligst din forespørgsel igen, da du kan være sikker på, at vi ikke har modtaget det.

☺► I DIN RESERVATIONSFORSØGNING, skal du medtage dit telefonnummer og din emailadresse, så vi kan kontakte dig.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

★★★★★ 5-Star (300+ anmeldelser)

Vi har 5 lister på HomeAway med et aggregat på 300+ rejsendes anmeldelser ... hvoraf 281 er 5-stjernede anmeldelser og 31 er 4-stjernede anmeldelser.

Siden 2005 har vi været luksuriøst vært gæster fra hele verden i et varmt og flot miljø.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♥ Luksus-Safety-Serenity ♥ Par-Familier-Venner ♥ Børn + Kæledyr OK ♥

Din egen private gemmested. En stille drømmende oase til din travle New York tur. Nyd livet i et elegant 1904 Mansion i et af byens mest charmerende historiske kvarterer.

Hvis du er en regelmæssig gæst i The Carlyle, The Mark eller The Surrey, men søger mere plads, privatliv, skræddersyet personlig service ... eller bare mere rolig og stille (her kan du gemme sig fra paparazzi) ... eller hvis du er et par fejrer en særlig lejlighed ... eller hvis du simpelthen søger et uforglemmeligt ophold ... denne klassisk indrettede, mest luksuriøse gæstesuite er tydeligt for dig.

Denne elegante, arkistiske Beaux-Art-stil Landmark Mansion blev bygget i 1904 fra Indiana kalksten og italiensk marmor. Min familie var heldig at have erhvervet det i 1988, og det har været vores families førende bolig siden 1994.

På over 13.000 + sqft, (1. 200 + kvm) er vores NYC Mansion alt for rummeligt for os. Så vi besluttede at bo på de øverste 3 etager og konvertere de nederste 4 etager til helt adskilte og meget private gæstelejligheder (alle med selvstændig adgang) til rådighed hele året for korte ophold og mellemlangtidsleje.

Siden 2005 har vi været luksuriøst vært gæster fra hele verden i et varmt og flot miljø.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Ejere og personale

Julia + Claudio, ejerne bor i Mansion på fuld tid. Husholdningspersonale og vedligeholdelsespersonale er på stedet 12 timer om dagen.

Din ankomsttid kan når som helst dag eller nat, og vi vil byde dig velkommen med et smil.

Daglig rengøring og rengøring er inkluderet i prisen for hver reservation. Dette er ikke valgfrit, da vi insisterer på daglig vedligeholdelse. Vi vil dog aldrig forstyrre dit ophold. Husholdning foregår til din bekvemmelighed, normalt når du er ude og nyder byen.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Yderligere oplysninger

360 ° VIRTUAL REALITY TOUR + 5 separate videoer = kontakt os direkte for at se denne utrolige Virtual Reality Tour i HD ... alle kan ses på din smartphone

Kontakt os direkte for at få yderligere oplysninger, især hvis du ikke kan vælge den nøjagtige kalender de dage, du ønsker at blive. Flere dage er åbne, end hvad der vises på kalenderen, og der er fleksibilitet med booking muligheder. [Kalenderfunktionen ser ikke ud til at fungere korrekt korrekt.]

Skriv til mig ved hjælp af den hvide "Forespørg nu" -knap i afsnittet "Property Manager", hvis du bruger den europæiske hjemmeside. Hvis du bruger den amerikanske hjemmeside, skriv til mig ved hjælp af den hvide "Kontakt Manager" -knap / link i afsnittet "Property Manager".

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Hvordan SPØRG / INQUIRE og hvad vi gerne vil vide om dig

Vi skal være vært for dig i vores hjem. Vores familie bor der på fuld tid.

Vi får over 30 forespørgsler om dagen, og vi er meget specielle om hvem vi tillader at besøge hos os. Vi skal være, som vores familie bor i samme lokaler.

Fortæl os, hvem du er, hvem rejsende er og deres forhold til hinanden, hvor du kommer fra, din omtrentlige alder (visse suiter er lettere for ældre eller svagelige) og grunden til denne rejse. Generelt er jo flere oplysninger du giver (besættelse, kendskab til vores kvarter osv.) Jo bedre. Vi er ligeglade med hvem vi er vært for i vores hjem, og vi ønsker ikke at være i tvivl om, hvem der skal besøge hos os. Dette vil give os mulighed for at forberede din suite på en skræddersyet måde og være så indbydende som muligt med dig.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Fester og samlinger

Endelig skal vi forstå, at andre gæster og deres familier forbliver i huset med dig, mens vi alle sammen fejrer vigtige milepæle. Vi vil derfor ikke byde på en fest, der kan forstyrre andre. Hvis du tænker på at have en fest eller samle på stedet, bedes du diskutere det med os i detaljer, før du foretager en reservation. Enhver indsamling uden vores forudgående specifikke godkendelse vil blive opløst af de relevante myndigheder.

Ikke tilladt er store cocktailpartier, bachelor / bachelorette partier eller enhver sammenkomst, der mere end fordobler størrelsen af ​​gruppen af ​​faktiske gæster.

♦ Rygning er ikke tilladt nogen steder, ikke engang på terrasserne eller balkoner.

Dette er loven i New York City, og det vil blive håndhævet strengt i vores lokaler ... Hvis ikke, står vi chancen for at blive hårdt bødet af myndighederne. Undskyld på forhånd for at være så fast ved at ryge, men vi skal være opmærksomme på vores andres og vores nabos sundhed ... og vi ønsker heller ikke at blive bødet af byen.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Større grupper - op til 22 gæster ad gangen ...!

Vi elsker underholdende større grupper, og vi kan komfortabelt være vært for op til 22 gæster på vores Mansion på ethvert tidspunkt. Vi har i alt 5 listede suiter med HomeAway, alle indrettet til en meget høj standard.

Kontakt os for bryllup eller ægteskabsfester eller andre særlige arrangementer, da vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre dig glad.

☺► Har en større gruppe eller ønsker andre muligheder? Brug "Søgfunktionen" til at finde Grande White Loft (nr. 808231), Deluxe European Suite (nr. 952457), Petit & Charmant Flat (nr. 808231) og Artist's Studio (nr. 808231).

Vis mere

Udlejer
Julia and Claudio - OWNERS, live in the same Mansion full time
Annoncør siden 2011
Sprog Engelsk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Russisk, Italiensk
Svartid:
Inden for 12 timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
18 juli, 2018

Ledige Rentals

Indtast datoer for at se nøjagtig pris

Bemærkninger

Rates vary greatly depending on the specific dates requested.

Rate you see above is for the smallest unit and is applicable for up to 2 guests.

If 3 guests (one of them is a child) intend to stay then you can be hosted in the Petit flat or one of the large apartments.
The quote for 1 guest, is for the Artist Studio.
The quote for 2 or 3 guests is for the Petit et Charmant Flat.

More than 3 guests certainly have to stay in one of the large apartments.

Please note that If you are a single traveler and wish to stay in a large apmt or if you are placing a request for 3-6 guests then you can be hosted only in one of the large apartments:
Each of the two Suites can host up to 5 guests.
Grand White LOFT can host up to 8 guests.

There is an additional base charge (above what you see in this listing) of 385 per day for any of the large apartments.
Again, the base rate is for the Artist Studio (if 1 guest) and Petit flat (if 2 or 3).

The regular rates for the smallest apartment (Artist's Studio) start at $250 .
For a bit larger apmt (the Petit et Charmant Flat) at $350 ,
For the large apmts (Suites and G.W.Loft) the rates start at about $ 750 for 3 guests .

Sunday departures, except in the Artist studio, will be assessed a $200 fee.
There is NO fee for very late and middle of the night arrivals.

The rates for holiday and high demand periods are significantly higher.
Please contact the owners for an accurate rate quote for your specific dates.

Last minute discounts are possible.
We respond to every request !


Faciliteter

Indretning og faciliteter ferielejlighed, Lenox Hill, USA

Ferieboligtype:
 • Ferielejlighed
 • Sal 3
Hustype:
 • feriehus
Måltider:
 • Self-Catering
Rengøring:
 • Inklusive Husholderske
Størrelse:
 • 8000 sq ft
Husregler:
 • Check-in: 10:30
 • /
 • Check-out: 16:00
 • Maks. antal gæster: 23
 • Minimumsalder for den primære lejer: 28 ...
 • Børn velkommen ...
 • Fester/events tilladt ...
 • Kæledyr efter aftale ...
 • Kun ikke-rygere ...
 • Please limit candle burning only to the dining table and only if you feel that you absolutely have to have candles.
Beliggenhed:
 • bycentrum
Generelt:
 • Klimaanlæg
 • Baby Gate
 • Elevator
 • Pejs
 • Garage
 • Hårtørrer
 • Centralvarme
 • Internetadgang
 • Strygejern & Strygebrædt
 • Inklusive Sengetøj
 • Stue
 • Parkering
 • Inklusive håndklæder
 • Tørretumbler
 • Vaskemaskine
Køkken:
 • Kaffemaskine
 • Dishes & Køkkenudstyr
 • Opvaskemaskine
 • Gourmet Kitchen
 • Køkken
 • Mikrobølgeovn
 • Ovn
 • Krydderier
 • Køleskab
 • Kogeplade
 • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
 • Børnestil
 • Spiseplads/stue
 • Spiseplads
Badeværelser:
 • 5 badeværelser
 • - Toilet , Bad med brusebad
  - Toilet , Bad med brusebad
  Badeværelse 1 - Toilet , Bad med brusebad
  - Toilet , Brusekabine
  - Toilet , Brusekabine
 • Luksuriøst marmorbadeværelse / toilet Meget højt vandtryk Ubegrænset varmt vand Dybt badekar i 3 af de 5 apmts Brusebad i alle apmts Vindue i 3 af de 5 badeværelser Forfængelighed
Soveværelser:
 • 6 soveværelser, 23 sovepladser
 • - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  Soveværelse 1 - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  - 1 Stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  - 2 Stor dobbeltseng , 1 Babyseng
  - 2 Enkelt seng , 1 Babyseng
  - 1 Ekstra stor dobbeltseng
  - 2 Dobbeltseng , 2 Enkelt seng , 1 Babyseng
 • Alle Master bedroom - Tempurpedic madras 193cm x 203cm (italiensk super- matrimoniale, amerikanske konge, UK super-konge)
Underholdning:
 • Satelit eller Kabel
 • TV
Udenfor:
 • Balkon
 • Deck / Patio
 • Have
 • Outdoor Furniture
Egnethed:
 • ingen adgang for kørestol
Service på stedet:
 • Chauffør
 • Portner
 • Housekeeping
 • Personal
Attraktioner:
 • museer
 • legeplads
 • restauranter
 • zoologisk have
Fritidsaktiviteter:
 • shopping
Lokale serviceydelser og forretninger:
 • pengeautomat/bank
 • babysitting
 • motionscenter
 • madbutikker
 • sygehus
 • møntvaskeri
 • massageterapeut
 • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
 • cykle
Bemærkninger:
Faciliteter for Deluxe Rækkehus Suite: * Høj hastighed trådløst internet / Wi-Fi * Daglig stuepige / rengøring * Opvarmning eller aircondition: rigelige, niveau af temperatur reguleres af dig * HDTV 127cm / 50 "fladskærms-tv med 750+ kabelkanaler * Vaskerum i kælder: vaskemaskine og tørretumbler (alle personlige vasketøj gøres ved vores rengøring uden omkostninger for dig) * Hårdt træ parketgulve * Køleskab, opvaskemaskine, brødrister, mikrobølgeovn, 4-zoners gas komfur brænder * Køkkener er velforsynede med de grundlæggende elektriske og madlavning utensiles samt kvalitet gryder og pander * Elektrisk te kedel, amerikansk stil drop kaffemaskine, Nespresso-maskine, fransk Bodum, italiensk moka * Stort badekar, bruser massage, · hårtørrer * Firm, høj kvalitet madrasser, Frette-kvalitet sengetøj og linned * Safe-Box, hotel-typen digital sikker * Højt til loftet (4. 5 meter / 14. 8 fod) · Alle gulve elevator Lift. Ejere og servicepersonale på lokaler fuld tid. - Rygning forbudt -

Anmeldelser

Exceptionelt! 5/5 -
(45)

97% Complete
2% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
5 SUITES in same mansion - upto 23 guests - rent 1,2, or all 3 suites
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.977778 fra 45 anmeldelser
5

superb location

 • 5 af 5

Just steps from 5th Avenue; no better location in my opinion. Property owner Julia was on site and always available. Very quiet, clean, and spacious. Easy fit for one parent and two adult children. All amenities in kitchen. Impeccable cleaning service. I would stay in this property again.

 • Anmeldelse indsendt den: 11-07-2018
 • Dato for ophold: juni 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Julia is incredible, helped us at a difficult time

 • 5 af 5

Julia is beyond words amazing. Our family was displaced by hurricane Maria and we had to find a long term solution for our family. Julia was a truly wonderful host. She went beyond anything I have experienced to help us to make things work for our stay. My family adored her. Our stay was the calm in the storm. We had to make a temporary but long term (several months) move to New York and it would never have been as easy had it not been for her kindness and absolutely amazing help. We will always have a wonderful memory of our time in nyc because of Julia. There is nothing and no one more concerned with taking care on your needs during your stay than julia and the sharing of her home. There is nowhere in nyc to stay but with Julia!!

 • Anmeldelse indsendt den: 26-04-2018
 • Dato for ophold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Its a fantastic place to stay at NYC.

 • 5 af 5

I am a professional female in my 40s and had the pleasure of staying for 3 weeks in the Artist Studio of the 5th avenue townhouse while I was studying English. (I need English for my work, as I am an executive in a multinational company).

I stayed for 3 weeks in February.

The house is so great, in a fantastic location, close to central park, and convinient for public transportation.

During the good weather days, I could go walking through central park and museum mile! I really enjoyed it!

The studio is small but good enough to stay comfortable. The Murphy bed worked so well, the mattress was perfect and I could manage the bed without any difficulties. Is easy to handle!

During the day it works perfect as a place to stay. The house, the street, and apartment are amazingly quite. You never hear a thing !

I guess in other time, it could be lovely to go to the terrace, but the light was fantastic through the window. It is a luminous space.

The kitchen has all the appliances needed, the bathroom is so comfortable.

But the best of all...people from home! I felt accompanied, all of them where so helpful and simphatetic, ready to help with various information about the neighborhood! Even a doctor while I was sick! Also the crew were very kind, and changed sheets and towels, did my laundry and cleaned the room daily to warrantee a comfy stay!

Thanks to all of you to make my time at NY a wonderful one! I strongly recommend to stay there and hope to come back again!

 • Anmeldelse indsendt den: 16-04-2018
 • Dato for ophold: februar 2018
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Fantastic location and As Advertised

 • 5 af 5

Julia is great host. We rented both units on third floor for two families and was just right. Everything super easy to get to in taxi or Uber from location and Central Park is right across street. Not same modern luxuries as hotel but having kitchen was convenient for kids and they loved the architecture and historic decor.

 • Anmeldelse indsendt den: 05-04-2018
 • Dato for ophold: april 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
5

Great location!

 • 5 af 5

Excellent location; Julia highly responsive!

 • Anmeldelse indsendt den: 31-12-2017
 • Dato for ophold: december 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Historic Building in a FANTASTIC Location = an A+

 • 5 af 5

We stayed in both the Grande White Loft and the Deluxe European Suite over the course of our visit to NYC.

Both spaces were suitable for a family with two young children (like ourselves) who is looking for more than just the run-of-the-mill hotel experience which is all too common in NYC.

The Grand White Loft has a very modern / minimalist / loft-style vibe to it, while the Deluxe European Suite had a distinctly "old world" feel and reminded me of rooms that one might rent in one of the great European capitals (Paris, Rome, Vienna, etc.).

Both spaces included a master bedroom, a small but well stocked kitchen where meals can be prepared while in residence, as well as a separate sitting room with TV.

All spaces were clean and perfectly maintained, and, when service was needed (during our stay a light bulb burned out in the bathroom) it is very fast and efficient. Internet service was also a breeze.

The property owners are a thirty-something couple with European roots who actually live in the building with their children. The wife (Julia) was available to answer our questions and address any potential concerns at short notice. She even provided us with reviews of local restaurants, grocery stores and other area attractions.

Staying here feels like being invited to a private home in Europe rather than a NYC Hotel guest....and the Upper East side location is perfect for going to Central Park, various Museums or just after-dinner music at the Carlyle.

In short, we would definitely stay there again.

 • Anmeldelse indsendt den: 04-12-2017
 • Dato for ophold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0

Beliggenhed

Bil: ikke nødvendigt

Vores Landmark Townhouse, også vores hjem, er 30 skridt fra 5th Avenue og indgangen, ikke bare væggen fra Central Park.

Vores gade er en af ​​de mest eftertragtede områder at bo i Manhattans elegante Upper East Side.

Tre eksklusive 5-stjernede hoteller er kun 10-40 sekunder væk - The Carlyle, The Surrey, og varemærket - sikrer øget sikkerhed 24 timer i døgnet.

The Carlyle Hotel jævnligt vært medlemmer af den engelske kongefamilie, den amerikanske præsident samt præsidenter & premierministre mange vesteuropæiske lande.

The Mark Hotel og The Surrey Hotel er hoteller af valg for både europæiske og amerikanske kunstnere og berømtheder.

Desuden har mange bygninger inden for 30 meter radius af vores hus tilhører udenlandske regeringer og anvendes til offentlige festlige funktioner og for hosting højest rangerende embedsmænd land.

Museer inden 2-10 minutters gang: Metropolitan,

Whitney, Frick, Guggenheim, naturaly History iw 15 min gåtur & mange andre.

Straks på Madison Avenue eksklusive modebutikker og også Galleri mile.

Nærmeste metro / metro / Underground

er 4 minutters gåtur væk

(# 6 Green tog på Lexington Ave & 77th street)

• Central Park indgangen 30 meter væk

• 5th avenue Bus stopper ved 35 meter, hver 3 minutter (løber nord-syd)

• cross-town Busstoppesteder 3 blokke væk, hver 5 minutter (løber øst-vest)

• metro / metro er 3 blokke væk, på Lexington & 77. (4,5,6 linjer kører nord-syd)

4 store supermarkeder / dagligvarebutikker fødevarebutikker inden 3 til 8 minutters gang:

• meget billig D'Agostino, Gristedes og Shop Rite

• og opskalere gourmet købmandsforretninger: Dean & Deluca, Elis, Citarella, Graces Market

Gåture adgang til Verdens bedste kritiske pleje hospitaler: Sloan-Kettering, Columbia-Presbyterian, Weill-Cornell Medical Center, Hospital for Special Surgery. Nærmeste god hospital (Lennox Hill) i 3 minutters gang væk.

Andre Aktiviteter: museer, musik, gode restauranter, shopping, bykultur.

Billeder