Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

★ 5th Ave Central Park Mansion ★ ejer + personale onsite + daglig rengøring - Petit & Charmant: romantic functional brilliant arrangement+great rate

Sovepladser2
Soveværelser 1
Badeværelser1
Areal 35 m²
Ferieboligtype Ferielejlighed

Beskrivelse

Beskrivelse

Petit & Charmant: romantic functional brilliant arrangement+great rate

Dette er vores mindste flad.

Passer perfekt til en enkelt rejsende behov for et længere ophold eller et par på udkig efter en rent pristinigt rent lejlighed til en romantisk ferie eller rejser med en BØRN.

(Queen + valgfri voksen Twin seng) **

Halv-over / halv-underklasse, mellem jorden og kælderen gulve på forsiden af ​​bygningen. Kun tilgængelig med elevator (i nødstilfælde også ved trapper!) **

Northern eksponering. 2 meget høje vinduer lad i rigelig frisk luft og dagslys, men der er ingen udsigt.

På en dyster dag vil du føle gladere med lys på. **

Seng kan bevæges bort fra væggen og drejes.

2 store komfortable læder RL lænestole vises ikke på billederne.

Andre møbler indstillinger er tilgængelige (vi sætte det op "efter behov" for længere ophold).

Rigelig opbevaring i enheden og et skab umiddelbart uden for det (ikke i fotos) **

Blackout + halvgennemsigtige nuancer.

Selv w / o nuancer det er umuligt at kigge ind i enheden fra gaden.

YDERLIGT SIKKER + MEST QUITE

Vis mere

Om ferieboligen

5 suiter - 23 sovepladser | luksus sikkerhed sindsro - ELEVATOR - 24/7 service | Ejer

★ Daglig Stuepigeservice ★ Elevator Elevator ★ High Speed ​​WiFi ★ Quiet Setting ★

☺► KONTAKT OS DIREKT for at diskutere fleksibilitet med reservationsindstillinger, for at vælge det nøjagtige antal dage, du ønsker at bo, eller bestemte datoer (til tider fungerer kalenderfunktionen ikke korrekt). Skriv til mig ved hjælp af det hvide "Spørg ejer et spørgsmål" link, som er under "Request to Book" blå knap.

☺► BEMÆRK - vi har fem separate enheder i vores Mansion, alle opført med HomeAway.

Brug "Search Function" til at finde Deluxe Deluxe Suite (№ 1636788), Deluxe European Suite (№ 952457), Grande White Loft (№ 808231), Petit & Charmant Flat (№ 808231) og Artist's Studio (№ 808231).

☺► Vores reaktionstid - Vi tager alle henvendelser seriøst, og vi giver et punkt til at reagere på alle rettidigt ... nogle gange straks, men normalt inden for en time ... og hvis du efter en 2-timers periode endnu ikke har hørt fra os, send venligst din forespørgsel igen, da du kan være sikker på, at vi ikke har modtaget det.

☺► I DIN RESERVATIONSFORSØGNING, skal du medtage dit telefonnummer og din emailadresse, så vi kan kontakte dig.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

★★★★★ 5-Star (300+ anmeldelser)

Vi har 5 lister på HomeAway med et aggregat på 300+ rejsendes anmeldelser ... hvoraf 281 er 5-stjernede anmeldelser og 31 er 4-stjernede anmeldelser.

Siden 2005 har vi været luksuriøst vært gæster fra hele verden i et varmt og flot miljø.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♥ Luksus-Safety-Serenity ♥ Par-Familier-Venner ♥ Børn + Kæledyr OK ♥

Din egen private gemmested. En stille drømmende oase til din travle New York tur. Nyd livet i et elegant 1904 Mansion i et af byens mest charmerende historiske kvarterer.

Hvis du er en regelmæssig gæst i The Carlyle, The Mark eller The Surrey, men søger mere plads, privatliv, skræddersyet personlig service ... eller bare mere rolig og stille (her kan du gemme sig fra paparazzi) ... eller hvis du er et par fejrer en særlig lejlighed ... eller hvis du simpelthen søger et uforglemmeligt ophold ... denne klassisk indrettede, mest luksuriøse gæstesuite er tydeligt for dig.

Denne elegante, arkistiske Beaux-Art-stil Landmark Mansion blev bygget i 1904 fra Indiana kalksten og italiensk marmor. Min familie var heldig at have erhvervet det i 1988, og det har været vores families førende bolig siden 1994.

På over 13.000 + sqft, (1. 200 + kvm) er vores NYC Mansion alt for rummeligt for os. Så vi besluttede at bo på de øverste 3 etager og konvertere de nederste 4 etager til helt adskilte og meget private gæstelejligheder (alle med selvstændig adgang) til rådighed hele året for korte ophold og mellemlangtidsleje.

Siden 2005 har vi været luksuriøst vært gæster fra hele verden i et varmt og flot miljø.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Ejere og personale

Julia + Claudio, ejerne bor i Mansion på fuld tid. Husholdningspersonale og vedligeholdelsespersonale er på stedet 12 timer om dagen.

Din ankomsttid kan når som helst dag eller nat, og vi vil byde dig velkommen med et smil.

Daglig rengøring og rengøring er inkluderet i prisen for hver reservation. Dette er ikke valgfrit, da vi insisterer på daglig vedligeholdelse. Vi vil dog aldrig forstyrre dit ophold. Husholdning foregår til din bekvemmelighed, normalt når du er ude og nyder byen.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Yderligere oplysninger

360 ° VIRTUAL REALITY TOUR + 5 separate videoer = kontakt os direkte for at se denne utrolige Virtual Reality Tour i HD ... alle kan ses på din smartphone

Kontakt os direkte for at få yderligere oplysninger, især hvis du ikke kan vælge den nøjagtige kalender de dage, du ønsker at blive. Flere dage er åbne, end hvad der vises på kalenderen, og der er fleksibilitet med booking muligheder. [Kalenderfunktionen ser ikke ud til at fungere korrekt korrekt.]

Skriv til mig ved hjælp af den hvide "Forespørg nu" -knap i afsnittet "Property Manager", hvis du bruger den europæiske hjemmeside. Hvis du bruger den amerikanske hjemmeside, skriv til mig ved hjælp af den hvide "Kontakt Manager" -knap / link i afsnittet "Property Manager".

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Hvordan SPØRG / INQUIRE og hvad vi gerne vil vide om dig

Vi skal være vært for dig i vores hjem. Vores familie bor der på fuld tid.

Vi får over 30 forespørgsler om dagen, og vi er meget specielle om hvem vi tillader at besøge hos os. Vi skal være, som vores familie bor i samme lokaler.

Fortæl os, hvem du er, hvem rejsende er og deres forhold til hinanden, hvor du kommer fra, din omtrentlige alder (visse suiter er lettere for ældre eller svagelige) og grunden til denne rejse. Generelt er jo flere oplysninger du giver (besættelse, kendskab til vores kvarter osv.) Jo bedre. Vi er ligeglade med hvem vi er vært for i vores hjem, og vi ønsker ikke at være i tvivl om, hvem der skal besøge hos os. Dette vil give os mulighed for at forberede din suite på en skræddersyet måde og være så indbydende som muligt med dig.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Fester og samlinger

Endelig skal vi forstå, at andre gæster og deres familier forbliver i huset med dig, mens vi alle sammen fejrer vigtige milepæle. Vi vil derfor ikke byde på en fest, der kan forstyrre andre. Hvis du tænker på at have en fest eller samle på stedet, bedes du diskutere det med os i detaljer, før du foretager en reservation. Enhver indsamling uden vores forudgående specifikke godkendelse vil blive opløst af de relevante myndigheder.

Ikke tilladt er store cocktailpartier, bachelor / bachelorette partier eller enhver sammenkomst, der mere end fordobler størrelsen af ​​gruppen af ​​faktiske gæster.

♦ Rygning er ikke tilladt nogen steder, ikke engang på terrasserne eller balkoner.

Dette er loven i New York City, og det vil blive håndhævet strengt i vores lokaler ... Hvis ikke, står vi chancen for at blive hårdt bødet af myndighederne. Undskyld på forhånd for at være så fast ved at ryge, men vi skal være opmærksomme på vores andres og vores nabos sundhed ... og vi ønsker heller ikke at blive bødet af byen.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

♦ Større grupper - op til 22 gæster ad gangen ...!

Vi elsker underholdende større grupper, og vi kan komfortabelt være vært for op til 22 gæster på vores Mansion på ethvert tidspunkt. Vi har i alt 5 listede suiter med HomeAway, alle indrettet til en meget høj standard.

Kontakt os for bryllup eller ægteskabsfester eller andre særlige arrangementer, da vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre dig glad.

☺► Har en større gruppe eller ønsker andre muligheder? Brug "Søgfunktionen" til at finde Grande White Loft (nr. 808231), Deluxe European Suite (nr. 952457), Petit & Charmant Flat (nr. 808231) og Artist's Studio (nr. 808231).

Vis mere

Udlejer
Julia and Claudio - OWNERS, live in the same Mansion full time
Annoncør siden 2011
Sprog Engelsk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Russisk, Italiensk
Svartid:
Inden for en time
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
20 juni, 2018

Ledige Rentals

Indtast datoer for at se nøjagtig pris

Bemærkninger

Depending on season and apartment daily rates range from $250 for the gap nights in Artist Studio to above the starting rate of $750 for Large apartments.
Rates quoted above are for 30 day stays.
Please note that the lowest rate listed is offered only for specific dates which will allow us to close the gaps left in our schedule between periods of longer occupancy.
Sunday departures, except in the Artist studio, will be assessed a $100 fee.
Please ring me +1-917-825-3188 or email ZanettiNYC@gmail.com for accurate quote.
DO NOT put in a firm RESERVATION REQUEST UNTIL you speak to me.
It is possible that another apmt in our House would work better or just as well for you needs.
Moreover, we might be able to offer it at a discount if your dates work well to close an occupancy gap in another apmt.
I respond to ALL polite inquiries and answer the phone at all times when i am not asleep or with current guests of the house.


Faciliteter

Indretning og faciliteter ferielejlighed, Lenox Hill, USA

Ferieboligtype:
 • Ferielejlighed (Dobbelthus)
 • Sal 0
Hustype:
 • feriehus
Måltider:
 • Inklusive Catering
Rengøring:
 • Inklusive Husholderske
Størrelse:
 • 35 m²
Husregler:
 • Check-in: 16:00
 • /
 • Check-out: 10:30
 • Maks. antal gæster: 2
 • Maks. antal voksne: 2
 • Minimumsalder for den primære lejer: 28
 • Børn velkommen
 • Fester/events er ikke tilladt
 • Kæledyr efter aftale
 • Kun ikke-rygere
 • No smocking anywhere on the premises.
Beliggenhed:
 • bycentrum
Ferietema:
 • Budget
 • Historisk
 • Romantisk
Generelt:
 • Klimaanlæg
 • Vækkeur
 • Vand på flasker
 • computer til rådighed
 • Elevator
 • Hårtørrer
 • Centralvarme
 • Internetadgang
 • Strygejern & Strygebrædt
 • Vaskerum med vaskepulver
 • Inklusive Sengetøj
 • Kort over lokalområdet
 • Computer-PC
 • Papirhåndklæder
 • Parkering
 • pengeskab
 • Shampoo
 • Toiletpapir
 • Inklusive håndklæder
 • Tørretumbler
 • Vaskemaskine
 • trådløst bredbånd
Køkken:
 • komfur med 2 kogeplader
 • Blender
 • Kaffemølle
 • Kaffemaskine
 • køkkengrej
 • Dishes & Køkkenudstyr
 • Opvaskemaskine
 • fryser
 • Køkken
 • tekøkken
 • Mikrobølgeovn
 • Ovn
 • Krydderier
 • Køleskab
 • Kogeplade
 • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
 • Børnestil
 • Spiseplads/stue
 • Spiseplads
 • Siddepladser til 3 personer
Badeværelser:
 • 1 badeværelse
 • Badeværelse 1 - Toilet , Brusekabine , Marble Bathroom
 • Marmorbadeværelse og bruser * Høj kvalitet inventar, endeløse varmt vand * hotel-syle toiletartikler forudsat * High-speed hår-dryier * Overdådigt håndklæder og badeværelse tæpper udskiftes efter behov ved daglig rengøring
Soveværelser:
 • 1 soveværelse, 2 sovepladser
 • Soveværelse 1 - 1 Stor dobbeltseng , 1 Babyseng , 100% Cotton Linens / Feather/Wool duvet
 • · Højhastigheds trådløst internet / Wi-Fi (dedikeret IP-adresse) · Maid / rengøringsservice · Opvarmning eller klimaanlæg: rigelige, niveau af temperatur reguleres af dig · Over 1000 kabelkanaler; 130cm Kabel-tv i denne lejlighed, 80cm i Balkon Suite, 40 i Petit flad · Vaskerum i kælderen: vaskemaskine og tørretumbler · Hårdt træ parketgulve · Køleskab med fryser · Gas Kogeplader, gryder og pander · Opvaskemaskine i Loft og Suite · Mikrobølgeovn · El te kedel · Amerikansk stil drop kaffemaskine, Nespresso-maskine, fransk Bodum, italiensk moka · Brødrister · Hårtørrer · Faste, høj kvalitet madrasser; Frette-kvalitet sengetøj og linned · Hotel-typen digital Safe-Box · Højt til loftet (4 meter)
Underholdning:
 • kassettespiller
 • Bøger
 • Bøger-Voksne
 • Bøger-Børn
 • CD-spiller
 • Spil-Børn
 • radio
 • Satelit eller Kabel
 • Stereoanlæg
 • TV
Egnethed:
 • miljø egnet for allergikere
 • egnet for ældre eller handicappede mennesker
Pool / spa:
 • Sauna
Service på stedet:
 • Chauffør
 • Portner
 • stuepige dagligt
 • Husholderske
 • Massage
 • Personal
Attraktioner:
 • museer
 • legeplads
 • restauranter
 • zoologisk have
Fritidsaktiviteter:
 • shopping
Lokale serviceydelser og forretninger:
 • pengeautomat/bank
 • babysitting
 • motionscenter
 • madbutikker
 • sygehus
 • møntvaskeri
 • massageterapeut
 • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
 • cykle

Anmeldelser

Fantastisk! 4,9/5 -
(62)

95% Complete
3% Complete
0% Complete
0% Complete
1% Complete
Petit & Charmant: romantic functional brilliant arrangement+great rate
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.903226 fra 62 anmeldelser
5

quaint street, luxurious appt -- off beaten path

 • 5 af 5

From my first encounter with Julia she was focused on our stay being World-class! The Appartment was emaculately decorated with old century charm. The elevator I absolutely adored -- it was an antique in and of itself made in the 1900's. Also, my wife suffers from chronic pain and one late night I called Julia and within 5 minutes she had delivered her personal heating pad for my wife to use during the remainder of our stay. Anything we needed was there--from transportation to amenities to housekeeping. The Appartment is located directly in one of the most prestigious neighborhoods on the upper east side. Central Park literally across the street. Each morning my wife and I would simply roll out of bed and step out the front door to local cafe for coffee, espresso and a light breakfast before enjoying world-class shopping and strolls through the park. We have been to New York before and have aways stayed in hotels. Never again! The flat, although small, was perfectly arranged for 2 and was very comfortable. We awoke each morning to light from the street level windows. No view in this Appartment, but we would sit in the common space to read a book or to enjoy the view. Adorable and comfortable is how I would summarize both the Appartment and Julia's hospitality. We can't wait to visit again.

 • Anmeldelse indsendt den: 13-06-2015
 • Dato for ophold: maj 2015
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
11 0
5

Elegant, spacious, ideal location

 • 5 af 5

The second floor apartment with balcony is a delightful, quiet retreat right in the midst of Fifth Avenue museums, restaurants, shops, and accessible transportation. The contemporary, well-equipped kitchen would be perfect for home cooking, though we only used it for coffee and snacks. Everything in the apartment was well-maintained, and the daily housekeeping was an added benefit. Julia, the owner, was responsive and easily available by text or phone. Overall, the apartment is just as described by the owners. Enjoy!

 • Anmeldelse indsendt den: 17-06-2018
 • Dato for ophold: maj 2018
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Very nice, lovely, safe and comfortable

 • 5 af 5

So glad I found this lovely home on Vbro. I felt safe in this neighborhood. Julia is an amazing host! She’s always making sure that you’re comfortable and having a nice time. She gave me a tour of the rooms and information for restaurants and grocery stores nearby. Most hotels have you checking in about 4 pm, I had an early flight and she had arranged for a driver to pick me up, she let me check in early and I’m so thankful for that. I got to rest after checking in, which helped me tremendously after being up for 24 hours.

Central Park is right down the street, the subway was a few blocks away, the Met is close by. Her housekeeper is very nice and helpful. The petite flat bathroom was too small for my taste, I asked to change rooms and Julia was very accommodating. I got to stay in one of the larger rooms. The rooms are quiet, clean, beds are so comfortable and every room has a full kitchen. I enjoyed making my own hot tea every morning from the tea kettle. The house is clean, smells clean and fresh. The elevator is a plus especially after a long day of walking, sightseeing and those last few steps up the stairs just look like another 10 miles, jk.

I’m so happy I stayed in the Terraced suite, blue room apartment. I went to see the Yankees vs Red Sox game at Yankee stadium, the Yankees won that game, yay for that. I also enjoyed two broadway shows, which had my fav actors, Denzel Washington and the other one had captain America aka Chris Evans. The weather was lovely and I had the best time at these events, Central Park and sleeping in a comfortable bed at this quiet gorgeous home.

Whenever I travel back to NYC, this is the place I plan to stay at again and again.

Thank you Julia

 • Anmeldelse indsendt den: 26-05-2018
 • Dato for ophold: maj 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Beautiful property. Could not ask for better location. Safe, convenient, comfortable, and very clean

 • 5 af 5

First time at a VRBO so a new experience. We could not ask for a better stay. The property was amazing and in a great location less than half a block from Central Park. It is a beautiful house as well as convenient, comfortable, and clean. Julia and Claudio are great hosts — friendly, professional, attentive, and accessible (seeing as they live in the same building). They made many recommendations regarding planned parts of our stay, and followed up to see if things met with our approval. They also sought our input “as guests” to pass on recommendations to future guests. The bottom line is that this stay was a great experience. We recommend this property and the owners most highly, and plan on returning.

 • Anmeldelse indsendt den: 11-05-2018
 • Dato for ophold: maj 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Small but comfortable in an ideal location!

 • 5 af 5

Small but very comfortable in an ideal location. Lovely host!

 • Anmeldelse indsendt den: 30-04-2018
 • Dato for ophold: marts 2018
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

The place is beautiful! The location is perfect if you want to stay uptown where it’s a little quiet

 • 5 af 5

Julia is even more accommodating than you can expect. She is the definition of hostpitable.

 • Anmeldelse indsendt den: 04-12-2017
 • Dato for ophold: november 2017
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Bil: ikke nødvendigt

Vores Landmark Townhouse, også vores hjem, er 30 skridt fra 5th Avenue og indgangen, ikke bare væggen fra Central Park.

Vores gade er en af ​​de mest eftertragtede områder at bo i Manhattans elegante Upper East Side.

Tre eksklusive 5-stjernede hoteller er kun 10-40 sekunder væk - The Carlyle, The Surrey, og varemærket - sikrer øget sikkerhed 24 timer i døgnet.

The Carlyle Hotel jævnligt vært medlemmer af den engelske kongefamilie, den amerikanske præsident samt præsidenter & premierministre mange vesteuropæiske lande.

The Mark Hotel og The Surrey Hotel er hoteller af valg for både europæiske og amerikanske kunstnere og berømtheder.

Desuden har mange bygninger inden for 30 meter radius af vores hus tilhører udenlandske regeringer og anvendes til offentlige festlige funktioner og for hosting højest rangerende embedsmænd land.

Museer inden 2-10 minutters gang: Metropolitan,

Whitney, Frick, Guggenheim, naturaly History iw 15 min gåtur & mange andre.

Straks på Madison Avenue eksklusive modebutikker og også Galleri mile.

Nærmeste metro / metro / Underground

er 4 minutters gåtur væk

(# 6 Green tog på Lexington Ave & 77th street)

• Central Park indgangen 30 meter væk

• 5th avenue Bus stopper ved 35 meter, hver 3 minutter (løber nord-syd)

• cross-town Busstoppesteder 3 blokke væk, hver 5 minutter (løber øst-vest)

• metro / metro er 3 blokke væk, på Lexington & 77. (4,5,6 linjer kører nord-syd)

4 store supermarkeder / dagligvarebutikker fødevarebutikker inden 3 til 8 minutters gang:

• meget billig D'Agostino, Gristedes og Shop Rite

• og opskalere gourmet købmandsforretninger: Dean & Deluca, Elis, Citarella, Graces Market

Gåture adgang til Verdens bedste kritiske pleje hospitaler: Sloan-Kettering, Columbia-Presbyterian, Weill-Cornell Medical Center, Hospital for Special Surgery. Nærmeste god hospital (Lennox Hill) i 3 minutters gang væk.

Andre Aktiviteter: museer, musik, gode restauranter, shopping, bykultur.

Billeder