HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere oplysninger.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere oplysninger.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

$ 275 / nt 2 / 11-2 / 15Across gaden fra Disneyland, 15 minutters gåafstand.

Sovepladser11
Soveværelser 4
Badeværelser3
Areal 195 m²
Ferieboligtype Feriehus
Minimumsophold 3 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Hus bygget 2015, 4 soveværelser, 3 badeværelser, opvarmet svømme spa / pool, 11 sovepladser

ANAHEIM CITY PERMITNUMMER: REG201500120

 Vi er glade for at annoncere at åbne dørene til vores tredje Disney ejendom den 1 juli 2015.

Hjemmet er et ideelt sæt for familier af alle størrelser og genforeninger af gamle venner, der ligger bag Disneyland Hotel.

Du kan se fyrværkeri fra vores gård hver nat med en fortryllet udsigt!

Huset ligger på en meget stille gade med en stor forgård og baggård, og en stor spa svømme pool. Hvis du er på udkig efter et sted at placere en familiesammenføring, er hjemmet perfekt til socialisering med et nyt stort moderne køkken, stue / familierum, store fladskærms-HD-tv i hvert værelse, gas pejs, udendørs køkken og gårdhave, flere siddepladser Områder velegnet til spil, film, sport eller stille læsning sammen med masser af parkeringsplads for yderligere gæster. Den enkelt-historie hjem har 4 smukt indrettede værelser sammen med 2 luksuriøse master soveværelser med en privat fladskærms-HD-tv, king size senge, stort badeværelse med jacuzzi badekar. Badeværelserne er blevet 100% ombygget med en stilfuld og unik hacienda flare - gammel verdens stil med moderne rummelighed. Som en ekstra funktion er hele hjemmet tilgængeligt for kørestolsbrugere på grund af åbenheden i grundplanen - hjælper med de unge i deres barnevogne eller vores værdsatte seniorer med vandrere og kørestolsbrug. Tilføjede bekvemmeligheder inkluderer et fuldt vaskerum, spil værelse med poolbord og fuld glas solen værelse kigger over den smukt anlagte baghave, spa svømme pool, brand pit.

Vi giver dig gratis parkering til 2 biler på vores ejendom!

Besøg venligst de andre 2 ejendomme, vi ejer og opererer som Disney ferieboliger, så du kan finde ud af om kvaliteten af ​​vores service og også at kunne læse anmeldelser fra hundredvis af tilfredse familier, der har boet på vores ejendomme i de sidste 5 år !

VRBO. dk / 514.570

VRBO. dk / 348.068

Vis mere

Udlejer
Mirela Andronesi
Annoncør siden 2011
Sprog Engelsk
Svartid:
Inden for et par timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
22 februar, 2018

Faciliteter

Indretning og faciliteter feriehus, Hermosa Village, USA

Ferieboligtype:
  • Feriehus
Måltider:
  • Self-Catering
Rengøring:
  • Husholderske valgfrit
Størrelse:
  • 195 m²
Husregler:
  • Check-in: 16:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Maks. antal gæster: 11
  • Minimumsalder for den primære lejer: 25
  • Børn velkommen
  • Fester/events er ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Kun ikke-rygere ...
Beliggenhed:
  • bycentrum
Ferietema:
  • Eventyr
  • "Away From It All"
  • Budget
  • Familievenlige boliger
  • Romantisk
  • Turistattraktioner
Generelt:
  • Klimaanlæg
  • Tørretumbler
  • Pejs
  • Hårtørrer
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Telefon
  • Inklusive håndklæder
  • Vaskemaskine
  • Gratis Wi-Fi
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Krydderier
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 11 personer
Badeværelser:
  • 3 badeværelser
  • - Toilet , Bad (ingen bruser) , Brusekabine
    - Toilet , Jacuzzi
    - Toilet , Brusekabine
  • Toilet, bruser, håndvask
Soveværelser:
  • 4 soveværelser, 11 sovepladser
  • - 1 bunk bed
    - 1 bunk bed
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Ekstra stor dobbeltseng
  • 4 rummeligt soveværelse med Disney tema. 2 soveværelser med king size seng og dronning seng, en "Cars" tema bedrrom med fuld overtage det fulde køjeseng, en "frosset" tema soveværelse med dobbelt over dobbelt køjeseng med trille.
Underholdning:
  • Bøger
  • DVD-spiller
  • Spillelokale
  • Billiardbord
  • Satelit eller Kabel
  • TV
  • Børnlegetøj
  • Videospil
  • Videobibliotek
Udenfor:
  • Deck / Patio
  • Have
  • havegrill
Egnethed:
  • langtidslejere velkomne
  • adgang for kørestol
Pool / spa:
  • Opvarmet Pool
  • Jacuzzi
  • Privat Pool
Attraktioner:
  • kirker
  • biografer
  • health/beauty spa
  • biblotek
  • museer
  • legeplads
  • restauranter
  • forlystelsesparke
  • vandpark
Fritidsaktiviteter:
  • ridning
  • shopping
  • shopping
  • gåture
  • Hvalkik
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • motionscenter
  • madbutikker
  • sygehus
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • svømning

Anmeldelser

Fremragende! 4,4/5 -
(16 anmeldelser fra feriegæster)

68% Complete
18% Complete
0% Complete
12% Complete
0% Complete
$ 275 / nt 2 / 11-2 / 15Across gaden fra Disneyland, 15 minutters gåafstand.
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.4375 fra 16 anmeldelser
wellington, new zealand
4

Spacious house close to Disneyland

  • 4 af 5

This was a lovely spacious house in walking distance to Disneyland. We used uber to get to Disneyland but walked back one night (took around 30 minutes). The living areas are spacious with a good well equipped kitchen. It was nice to have a choice of living areas for our family of 6 adults to spread around.

There were just 2 issues which were less than ideal, the pool and the beds.

The pool was great - when it worked. Despite asking for it to be on when we arrived it was too cold and didn't heat sufficiently between arriving (5pm ish) and going to bed. One member of our party was a "spa expert" and managed to get it heating so it was great for nights 2 and 3 but when we came home from California Adventure Park cold and wet the spa was also cold and wet! If you treat the spa as a bonus then it is great. Lovely to sit in at the end of the day. But if you are expecting it as an integral part of your holiday better to have a conversation with the owner to see how you can be sure it is always the right temperature.

Unfortunately the beds were not great for some of us. The bed in the master bedroom was not good - sagging in to the middle of the bed and also not flat from head to toe. The linen was also not good quality. The "Frozen" bunk room was a also a problem. My petite 23 year old daughter had to put the mattress on the floor (and we could then see that the bunk had been oddly repaired) and it was still no good, but the top mattress on the floor was ok (but then meant there wasn't much floor space). There were no complaints from my other two daughters about the other two rooms.

It would also have been really helpful to have had the house rules printed out at the property (our previous house had them printed and laminated and left on the table - this meant that everyone staying could, and did, read them). I didn't receive them until I had left home so had no way of printing them so no-one else could see them without using my phone (a little intrusive and only one daughter bothered). It was the mix of "its such a nuisance to see what the rules are that I can't bothered" and "what if we do something wrong or forget to do something we are meant to because I forgot and no-one else knew".

  • Anmeldelse indsendt den: 23-01-2018
  • Dato for ophold: januar 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Hi Louise, Thank you again for staying with us! I just checked back our conversation during your stay with us and I didn't find anything regarding a problem with the 2 beds you mentioned in the review. I am sorry to hear you didn't find 2 of our beds comfortable, we have all orthopedic expensive mattresses at our home and they are all only 3 years old since this is our newest home. Most of our guests have expressed how well they slept and how comfortable our beds are at this property! You mentioned at check in that the spa was not getting warm enough, I sent my pool guy next morning , he reset it and it worked well . I didn't hear back from you that there is another issue! I wished you would have communicated to us as these issues, we are very quick to respond and we strive to make our guests' stay comfortable at our home! We hope to welcome you back soon! Blessings, Mirela Andronesi
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
2

Great location but the home was not as clean as I had hoped.

  • 2 af 5

This home has many bedrooms and a beautiful kitchen but it has some issues. The picture of the house shows a large driveway and yard. This is not accurate. They are both standard size. The linens and towels are substandard. The master bedroom is damp, enough to make the floor buckle. I expressed these concerns to the owner and she assured me they would be fixed.

  • Anmeldelse indsendt den: 22-11-2017
  • Dato for ophold: november 2017
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Hi Kathryn , Thank you for staying with us in November! Based on our communication during your stay i understood you were happy with the accommodation and we responded to every request you had immediately. The listing shows all accurate pictures of the house, we do not have a driveway, and the pictures show no driveway also. The only area to park is in front of the garage as you well know. We have a large fenced front yard exactly as it shows in the pictures of the listing The house was built 3 years ago and everything is new, furniture, wall murals, appliances, all pictures show all 4 bedrooms and 3 bathrooms exactly as they look now. I didn't expect a 2 star review from you, we had great communication and there were no concerns expressed during your stay! As you experienced we are very quick to respond to any requests to make sure we make our guests stay comfortable! Sincerely, Mirela Andronesi
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
2

Alright

  • 2 af 5

First, we were not staying in Anaheim to go to Disneland. We wanted a house with activities so our teens would be entertained when not playing in a 4-day volleyball tournament. Specifically, we wanted a house with a hot tub or pool so we saw this one with a swim spa and rented it. Problem 1: Swim spa was not working until the second day and still did not know how to operate it so we couldn't try the swim jet. Problem 2: Multiple shelves broken or missing in the refrigerator which made it difficult to store cold food. Problem 3: The air conditioner is on a timer so when it was off, the house became stuffy and humid. Problem 4: Bunk beds in both rooms creaked so much when a person moved that it was difficult to sleep well (which might be okay for younger kids but we had older teens and adults staying).

Positive 1: the murals in the house were impressive! Positive 2: pool table was a major success. Positive 3: the fire pit worked well for s'mores.

Overall, location was good, accommodations were alright, but I would not pay for this house again unless I knew things were working in proper order.

  • Anmeldelse indsendt den: 02-07-2017
  • Dato for ophold: juni 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
2 0
Huntington Beach, CA
5

We went for a family getaway. The house was soooo nice. Mirela sent us all the information we needed

  • 5 af 5

The property is really nice and well kept for family with small kids it is perfect, very Disney. The murals are great. The kitchen was easy to look in, the su room very comfortable. All in all I will recommend to friends. And you get a nice DLfireworks show. At night.

  • Anmeldelse indsendt den: 12-06-2017
  • Dato for ophold: juni 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
4

We enjoyed this home very much, great walk to Disneyland..

  • 4 af 5

We really liked the walk to Disneyland, it was a very pretty walk. The owners were always communicating with us if we had a problem, always accommodating, the owners are very nice. The home was decorated in such a fun Disney way!! We were disappointed in the strollers, would recommend you bring your own, we were just trying to save space in van, stroller was not Disney friendly, we appreciate the owners offering them. If you are interested in using spa make sure you know how to turn it on and if you don't ask owners right away, and remember if you go in winter it takes a very long time for an electric heater to heat up..

  • Anmeldelse indsendt den: 04-12-2016
  • Dato for ophold: november 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
3 0
Patterson
5

Great home, great location...the kids loved it! Perfect for our Disneyland trip.

  • 5 af 5

Highly recommend this home. We will be going back. It worked out great to go back and relax and take a break after being at Disneyland and the kids enjoyed everything about it. Thank you Mirela & Leronim!

  • Anmeldelse indsendt den: 28-11-2016
  • Dato for ophold: november 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
2 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
15 Miles
John Wayne, Santa Ana
Nærmeste motorvej
0.5 Miles
5Fwy
Nærmeste Restaurant
0.5 Miles
Garden Walk outdoor mall
Nærmeste strand
20 Miles
Newport beach
Bil: ikke nødvendigt

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for feriehus, Hermosa Village, USA

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
USD
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned * Event
 
february special
15 feb. 2018 - 28 feb. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
8.954 DKK
for 3 nætter
Min.
2.362 DKK
 
 
spring 2018
1 mar. 2018 - 1 mar. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
9.163 DKK
for 3 nætter
Min.
2.432 DKK
 
 
Nightly Rate
2 mar. 2018 - 2 mar. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
8.016 DKK
for 3 nætter
Min.
2.050 DKK
 
 
Nightly Rate
3 mar. 2018 - 3 mar. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
8.329 DKK
for 3 nætter
Min.
2.154 DKK
 
 
Nightly Rate
4 mar. 2018 - 4 mar. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
8.329 DKK
for 3 nætter
Min.
2.154 DKK
 
 
Nightly Rate
5 mar. 2018 - 5 mar. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
8.016 DKK
for 3 nætter
Min.
2.050 DKK
 
 
Nightly Rate
6 mar. 2018 - 6 mar. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
8.016 DKK
for 3 nætter
Min.
2.050 DKK
 
 
spring 2018
7 mar. 2018 - 30 apr. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
9.163 DKK
for 3 nætter
Min.
2.432 DKK
 
 
summer 2018
1 jun. 2018 - 31 jul. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
10.726 DKK
for 3 nætter
Min.
2.953 DKK
 
 
winter 2018
21 dec. 2018 - 6 jan. 2019
3 nat/nætter minimumsophold
11.247 DKK
for 3 nætter
Min.
3.127 DKK
 
 
Standardpris
3 nat/nætter minimumsophold
9.684 DKK
for 3 nætter
Min.
2.606 DKK
20.106 DKK
60.928 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

cleaning fee 1.208,4 DKK + Moms
Ferieboligansvarsforsikring 477,32 DKK
Momssats 15,0%

Cancellation policy:
If you cancel 60 days or more prior to check in you get a full refund, minus $50.00 in fees.

Udlejers afbestillingsregler

  • 100% refunderes, hvis der afbestilles senest 60 dage inden ankomstdato.
  • Du kan få det fulde servicegebyr refunderet, hvis din afbestilling er kvalificeret til en 100% tilbagebetaling.
Ledig
Ikke ledig

Lignende ferieboliger