HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere oplysninger.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere oplysninger.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Salig Serenity venter dig!

Sovepladser12
Soveværelser 5
Badeværelser4
Areal 232 m²
Ferieboligtype Tømmerhus
Minimumsophold 3 - 5 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Smuk beliggenhed og den bedste udendørs pejs i verden!

Velkommen til den smukke bjerg land Blue Ridge, Georgien! Kom og se hvorfor Blue Ridge er blevet North Georgiens yndet rejsemål for vandrere, fiskere, udendørs entusiaster og turister i alle samfundslag. Ride the Blue Ridge Scenic Railroad langs brusende vand i Toccoa floden, tilbringe en dag sejlads eller fiskeri på det krystalklare vand i Lake Blue Ridge, vandretur til dunkende vandfald og en fantastisk udsigt langtrækkende bjerg, slappe så efter en aktivitet fyldt dag med en lækker måltid på en af ​​vores mange fine restauranter, og fortælle historier om dagens oplevelser, som du samles omkring en af ​​de fineste udendørs pejs indstillinger, du finder overalt i verden.

Vores hytte har 5 soveværelser og 4 badeværelser, med masser af fælles områder til at sprede ud og nyde dit ophold. Dette omfatter en privat gæstehus ved siden af ​​de vigtigste kabinen for gæster, der ønsker at være en del af det sjove, men stadig har deres eget rum. Vores køkken har alt hvad du skal bruge til madlavning og spisning, vi har 3 TV med parabol 250 programmering pakke, og der er spil a-masser at holde dig underholdt i timevis!

Blue Ridge virkelig har det hele, og vi kan ikke vente med at byde dig velkommen til vores himlen på jorden. Se y'all snart!

Vis mere

Udlejer
Ashley Gebhard- Rental Agent
Annoncør siden 2007
Sprog Engelsk
Svartid:
Inden for en time
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
7 december, 2017

Faciliteter

Indretning og faciliteter tømmerhus, Blue Ridge, USA

Ferieboligtype:
  • Tømmerhus
Måltider:
  • Self-Catering
Størrelse:
  • 232 m²
Husregler:
  • Check-in: 16:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Maks. antal gæster: 12
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Kun ikke-rygere
Ferietema:
  • Eventyr
  • "Away From It All"
  • Familievenlige boliger
  • Sports & Aktiviteter
  • Turistattraktioner
Generelt:
  • Klimaanlæg
  • Tørretumbler
  • Pejs
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Inklusive håndklæder
  • Vaskemaskine
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 10 personer
Badeværelser:
  • 4 badeværelser
  • - Toilet , Brusekabine
    - Toilet , Brusekabine
    - Toilet , Brusekabine
    - Toilet , Brusekabine
Soveværelser:
  • 5 soveværelser, 12 sovepladser
  • - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
Underholdning:
  • Bøger
  • DVD-spiller
  • Bordfodbold
  • Spillelokale
  • Spil
  • Satelit eller Kabel
  • TV
  • Videospil
  • Videobibliotek
Udenfor:
  • Balkon
  • Deck / Patio
  • Kajak
  • havegrill
Egnethed:
  • langtidslejere velkomne
  • ingen adgang for kørestol
Pool / spa:
  • Jacuzzi
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • lystfiskeri
  • fluefiskeri
  • ferskvandfiskeri
  • vandreture
  • jetski
  • kayaking
  • mountain biking
  • svømning
  • vandski
  • water tubing

Anmeldelser

Fremragende! 4,6/5 -
(24 anmeldelser fra feriegæster)

79% Complete
12% Complete
0% Complete
8% Complete
0% Complete
Salig Serenity venter dig!
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.625 fra 24 anmeldelser
4

Very nice quiet spot for family retreat.

  • 4 af 5

Cabin was very nice and clean. Ample room for our 10 adults and 2 babies. Outside firepit and porch fireplace were great. Manager was very prompt to respond to my questions. Only negative was several lights that were out or missing bulbs that made some areas a little dark. But overall a great cabin and I would rent it again.

  • Anmeldelse indsendt den: 21-11-2017
  • Dato for ophold: november 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Berea, Ohio
2

House was okay--road to get there---horrible

  • 2 af 5

House was nice. Although would have been way too small if all nine people in our party had shown up. House says it sleeps 12 but there is no where in the house 12 people could've gathered together. Dining table seats 6--so where would the other 6 people have eaten? Propane in gas grill was empty and we were four women and had to figure out how to change it. The very worst thing is the road to get there. Somewhere in the listing you should've said we needed four-wheel drive to get to the house. We got stuck several times and spun our tires in the narrow gravel/dirt roads to get there. It was a bit more rustic than we like and I think the description of the house should say so.

  • Anmeldelse indsendt den: 17-09-2017
  • Dato for ophold: september 2017
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 1
5

Amazing rental agent, attentive to all needs!

  • 5 af 5

We had to cancel our reservation due to hurricane Irma - there was not enough gas along the FL evacuation route to get there. Our rental agent Ashley was amazing, she even connected us with our Travel insurance to get a claim starters.

Most of FL has limited cell service no water, ice, gas or electricity and VRBO is constantly sending us these review requests when they know we cancelled and the circumstances - Shame on automated systems - pay attention VRBO!

  • Anmeldelse indsendt den: 16-09-2017
  • Dato for ophold: september 2017
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

We could've stayed forever!

  • 5 af 5

Bring your clothes and toiletries only because everything else is there. The grandkids wanted to stay forever.

Make sure to get down to lake blue ridge and rent a pontoon for the day. It was so much fun we did it twice!

We drove an excursion. I don't recommend a small car...the road up is gravel but, so, so worth it!

You won't be disappointed. We'll be back again soon.

  • Anmeldelse indsendt den: 22-07-2017
  • Dato for ophold: juli 2017
  • Kilde: Vacation Rentals, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your review, please come back anytime we loved having you as our guest!
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
4

Great place for convenient floating on the river!

  • 4 af 5

The owner was most agreeable to work with, she was very accomadating to my every question. The house is very remotely located, but convenient to river for floating. The bridge you go over to get to Blue Ridge is very interesting also! It would be nice if there were some drawers or shelves even if In warddrove to put your clothes on. The attached house was good for our son & his wife to have. It's a good get away for a long family or friend weekend. I'm sure it's beautiful in the fall.

  • Anmeldelse indsendt den: 16-07-2017
  • Dato for ophold: juni 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your review. Although I am actually the rental agent not the owner I do thank you for your stay and review and I will pass along to the owner your enjoyment in his property. We look forward to having you back again sometime.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
2

Nice cabin but needs lots of TLC

  • 2 af 5

Nice house that needs a lot of TLC

House is much smaller than it looks in the pictures. Bedrooms are very small.

Grille didn't work, multiple light bulbs through out the cabin were burnt out, knob fell off shower faucet upstairs, lack of towels - the few towels we had were old and thin. Stains on extra comforter downstairs. Dryer in guest cottage didn't work.

The guest cottage was a nice feature we enjoyed.

  • Anmeldelse indsendt den: 13-07-2017
  • Dato for ophold: juli 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your review. We have since addressed some of the issues you mentioned including getting a new grill and replacing the shower head that appeared to be pulled to hard on by some guest. I would have been more than happy to fix those issues while you were there if you would have contacted me during your stay.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for tømmerhus, Blue Ridge, USA

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
USD
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
Holidays
22 dec. 2017 - 1 jan. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
12.197 DKK
for 3 nætter
Min.
3.505 DKK
 
 
Summer
24 maj 2018 - 27 jun. 2018
5 nat/nætter minimumsophold
14.781 DKK
for 5 nætter
Min.
2.478 DKK
Min.
3.186 DKK
Fre,Lør
 
 
July 4th
28 jun. 2018 - 8 jul. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
14.320 DKK
for 3 nætter
Min.
4.213 DKK
 
 
Summer
9 jul. 2018 - 19 aug. 2018
5 nat/nætter minimumsophold
14.781 DKK
for 5 nætter
Min.
2.478 DKK
Min.
3.186 DKK
Fre,Lør
 
 
Fall Peak
4 okt. 2018 - 18 nov. 2018
3 nat/nætter minimumsophold
9.117 DKK
for 3 nætter
Min.
2.478 DKK
Min.
3.505 DKK
Fre,Lør
 
 
Thanksgiving
20 nov. 2018 - 25 nov. 2018
5 nat/nætter minimumsophold
22.746 DKK
for 5 nætter
Min.
4.213 DKK
 
 
Holidays
20 dec. 2018 - 1 jan. 2019
3 nat/nætter minimumsophold
14.320 DKK
for 3 nætter
Min.
4.213 DKK
 
 
Standardpris
3 nat/nætter minimumsophold
6.887 DKK
for 3 nætter
Min.
1.735 DKK
Min.
2.089 DKK
Fre,Lør
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 8 gæster, tillæg på 71 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.

Yderligere information om udlejningspriserne

Ferieboligansvarsforsikring 372,96 DKK
Refunderbart depositum 1.264,28 DKK
Cleaning 1.169,46 DKK + Moms
Momssats 12,0%

$150 cancellation fee for cancellations 60 days prior. no return of money paid in if less than 60 days prior. VRBO fees are different from our fees.

Udlejers afbestillingsregler

  • Hvis opholdet afbestilles efter betalingen er foretaget, refunderes betalingen ikke.
E-mail udlejer
Ledig
Ikke ledig