HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere oplysninger.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere oplysninger.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Lejlighed i den gamle kloster Santa Clara, fuldstændig renoveret og med to elevatorer. Lige bag Picasso-museet.

Sovepladser4
Soveværelser 1
Badeværelser1
Areal 55 m²
Ferieboligtype Ferielejlighed
Minimumsophold 3 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Lejlighed til 4 personer i Gotico, tæt på Picasso-museet

Ideelt beliggende -Decoration fastholdt -I hjertet af Born, 200 meter. Picasso-museet. Omgivet af barer, restauranter, parker, gågade, smagfuldt renoveret gård med to elevatorer. Du kan gå næsten overalt i Barcelona gennem de smalle middelalderlige gader, På 15 minutter er du i Las Ramblas og Boqueria-markedet, og kan også gå til stranden, hvor du kan smage fremragende fisk restauranter.


Udlejningsagentur
Host
Annoncør siden 2010
Sprog Engelsk, Spansk, Italiensk
Svartid:
Inden for et par timer
Svarkvotient:
90%
Kalenderen er opdateret:
13 oktober, 2017

Beliggenhed

Lejligheden ligger i gåafstand fra den nyligt restaurerede Born marked er blevet et kulturelt centrum. Det er ved siden af ​​pensionsordningen samme navn.

Det er en helt igennem moderne lejlighed beliggende i en tidligere kloster af XV århundrede, som er blevet renoveret i sin helhed. Bygningen har to elevatorer, dag porter og lokal moderne PB at spise alle former for tapas, østers, burgere, sushi osv i en afslappet og behageligt miljø.

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferielejlighed, Sant Pere - Santa Caterina i la Ribera, Spanien

Ferieboligtype:
  • Ferielejlighed
  • Sal 2
Måltider:
  • Self-Catering
Rengøring:
  • Husholderske valgfrit
Størrelse:
  • 55 m²
Husregler:
  • Maks. antal gæster: 4
  • kæledyr muligt
  • børn velkomne
Beliggenhed:
  • bycentrum
  • tæt på havet
Ferietema:
  • Historisk
  • Turistattraktioner
Generelt:
  • Klimaanlæg
  • Elevator
  • Hårtørrer
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Telefon
  • Inklusive håndklæder
  • vacuum cleaner
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
Køkken:
  • komfur med 4 kogeplader
  • Amerikansk køkken
  • Kaffemaskine
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads
Badeværelser:
  • 1 badeværelse
  • - Toilet , Bad med brusebad
  • Bad med bruser, håndvask og toilet
Soveværelser:
  • 1 soveværelse, 4 sovepladser
  • Queen-værelse med dobbeltseng, varme, natborde og badeværelse næste
Underholdning:
  • DVD-spiller
  • Satelit eller Kabel
  • TV
Udenfor:
  • Balkon
Egnethed:
  • langtidslejere velkomne
  • adgang for kørestol
Service på stedet:
  • Portner
Attraktioner:
  • arboret
  • botanisk have
  • kirker
  • biografer
  • biblotek
  • lystbådhavn
  • museer
  • legeplads
  • restauranter
  • runiner
  • zoologisk have
Fritidsaktiviteter:
  • Strandferie
  • shopping
  • seværdigheder
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • babysitting
  • madbutikker
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • jetski
  • sejlning
  • surfing
  • svømning
  • vandski
  • vindsurfning

Anmeldelser

Fantastisk! 4,8/5 -
(52 anmeldelser fra feriegæster)

80% Complete
17% Complete
1% Complete
0% Complete
0% Complete
Lejlighed i den gamle kloster Santa Clara, fuldstændig renoveret og med to elevatorer. Lige bag Picasso-museet.
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.7884617 fra 52 anmeldelser
5

Perfect location

  • 5 af 5

Totally enjoyed the apartment, location was perfect for us. Easy walking distance to numerous sites that we toured. Close enough to return during day if needed. I would book again if returning to Barcelona.

  • Anmeldelse indsendt den: 30-10-2017
  • Dato for ophold: oktober 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you Sarah. I am happy you enjoyed the apartment and Barcelona. We aré at your disposal again next time you want to Travel to Travel to Barcelona. Thank you for having selected my apartment F.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

The best of Born

  • 5 af 5

We could'nt find a better place in a better location. Thre apartment has been completely updated with bathroom and kitchen with anything you could need: shampoo, beth soap, body cream, fantastic bed and the apartment in a building that was more than 500 years ago "Santa Clara Monastery" up today is fantastic and modern building with two elevators, concierge, and all kind of tapas in the restaurant just down the building.

We enjoyed our stay and surely will come back. Barcelona is too nice. Thank you to the owner to be so nice. Gracias.

  • Anmeldelse indsendt den: 04-05-2017
  • Dato for ophold: april 2017
  • Kilde: Homelidays, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Convenient and so comfortable!

  • 5 af 5

My wife and I totally enjoyed our stay in beautiful Barcelona at this very comfortable and convenient apartment. It was very clean had a very nice mattress and bed and had a very comfortable living area. The location was superb in the heart of El Born. Would definitely stay there again!

  • Anmeldelse indsendt den: 02-11-2016
  • Dato for ophold: oktober 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Dear Guest, We are very happy when our guest feel comfortable in our property and can enjoy Barcelona feeling like they are at home. Thank you for having selected our apartment and hope to see you in a near visit to our beautiful visit All the best F.
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
4

Great location for Barcelona apartment

  • 4 af 5

We stayed here for several days in Oct. 2016. The apartment is in in secure building and had everything we needed. Pictures and information were accurate. They were waiting to let us in as we arrived, which was helpful, and communications with owner and manager was very prompt. We took a cab to and from airport, about 30 Euro. The A/C was needed and working in Oct, which sometimes does not happen in hotels in Europe. The neighborhood is great! That is the real bonus of this place. EL Born neighborhood is full of little shops, and tapas bars, and pedestrian only streets, but close to the Jaumie metro station. The only downside is the street noise that is pretty constant. Windows, even closed, let in a lot of noise, so if you are a light sleeper bring earplugs. We ate at La Boheme cafe every morning, right around the corner. Would stay here again!

  • Anmeldelse indsendt den: 20-10-2016
  • Dato for ophold: oktober 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you very much for your comments. We are happy you enjoyed your vacation and just for your information, next month we are going to change the windows so our guest can rest peacefully. We could do this year as fortunately we have always guest. Thank you for having selected the apartment and hope you will visit us again next time you select Barcelona. All the best F.
Var denne anmeldelse til hjælp?
2 0
4

Great location

  • 4 af 5

This quirky apartment allowed us to discover, and fall in love with, the El Born area of Barcelona. The area has great restaurants, tapas bars, shops, and museums. It's close to all the great attractions.

The strange part is that the apartment is it's on a pedestrian-only alley. If we knew that going in we could have avoided our GPS taking us up every little alley in the area. All I would have had to do is park about 100 feet away to unload our car before parking it, but the manager didn't feel it was important to let us know.

The apartment is on a noisy alley-way, has paper thin walls, and the wall between the living room and bedroom doesn't go all the way to the ceiling. This allows both light and noise to go into the bedroom from the living room.

We still had a great time and would use it again now that we are forewarned.

  • Anmeldelse indsendt den: 15-10-2016
  • Dato for ophold: oktober 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Dear guest, Really sorry that you with the GPS did not find out that the building, where the apartment is, is in a very narrow pedestrian medieval street and regret that the noise in the Born area (at present the coolest place in Barcelona) did not let you rest properly. In the next month we will change the two windows as to permit our guest to rest all night. I am happy that anyway, you were satisfied of your vacation in Barcelona . Have a good night F.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Perfect Old City Location

  • 5 af 5

This apartment was exactly as advertised. The living area was great as it was separated from the bedroom area so you did not feel like you were staying in a bedroom. The kitchen was well equipped although we only made coffee. We typically went to the market right down the street and got our breakfast makings for the next day. With fresh pastries so convenient breakfast was easy. The apartment is attached to a great market restaurant which allows for a variety of food faire and is highly reviewed. If your looking for an Old City location and you don't want a hotel, this is the place and the price was comparable to the location. Literally right around the corner from the Picasso Museum. Clearly there are no cars in the Old City but there was a convenient parking structure where we left our rental car and the location for everything was very safe. The air conditioning and windows did not allow for street noise to come into the apartment so we slept soundly. This was our first stop from the airport and we stayed four days and felt rested to start the rest of our journey. The deposit was refunded promptly and the owners were VERY responsive and attentive to our stay. We would HIGHLY recommend this apartment for a Barcelona stay.

  • Anmeldelse indsendt den: 23-08-2016
  • Dato for ophold: juli 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for yours fantastic comments about the apartment. We are very happy that you enjoyed your vacation in Barcelona and that the apartment was confortable as desired. thank you again for having selected our apartment and hope to see you again next time you come to Barcelona. Have a nice day F.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferielejlighed, Sant Pere - Santa Caterina i la Ribera, Spanien

på basis:
pr. feriebolig
Agentur accepterer betaling i:
EUR
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
Standardpris
3 nat/nætter minimumsophold
3.348 DKK
for 3 nætter
Min.
967 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 2 gæster, tillæg på 112 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.

Yderligere information om udlejningspriserne

limpieza 446,44 DKK
Tillæg for kæledyr 0 DKK
Refunderbart depositum 1.488,14 DKK

Precio especial por 7 dias. Tarifa en función del número de personas, fianza pedida, arras/deposito de reserva, entrega de llaves realizada por representante del propietario. Propietario ausente durante la estancia pero disponible telefonicamente en todo momento.,

Agenturets afbestillingsregler

Hvis opholdet afbestilles efter betalingen er foretaget, refunderes betalingen ikke.
Ledig
Ikke ledig