HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere oplysninger.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere oplysninger.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Jan's Beach Cabana / Hopkins-Smuk Privat Strand med Rummelig Interiør

Sovepladser4
Soveværelser 1
Badeværelser1
Areal 720 sq ft
Ferieboligtype Feriehus
Minimumsophold 3 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

1 seng, 1 ba, 4 sovepladser

Hopkins House Beskrivelse

Jans Beach Cabana er beliggende blandt palmer på en stille strækning af hvid sandstrand direkte på det Caribiske Hav. Afsondret, men minutter fra butikker og restauranter i den maleriske Garifuna fiskerbyen Hopkins. Nyd den smukke udsigt over det Caribiske Hav til din øst og Maya Mountains til din vest. Vågn op til lyden af ​​bølger og tropiske fugle. Nyd din kaffe på verandaen med udsigt over vand og uberørte cayes offshore. Vær på udkig efter delfiner, søkøer, pelikaner, papegøjer, storslåede fregat fugle, hejrer, fiskeørne og kolibrier lige udenfor døren.

Huset er malet i farverne i Caribien og dekoreret med lokale kunstværker. Designet med en åben grundplan, hvælvede lofter, gulve og loft fans, er cabana omgivet af vinduer, så du kan nyde den utrolige caribiske brise og lyden af ​​havet. AC er ikke nødvendigt, men blev installeret i juli 2016. Men for dem, der har brug for AC, er brugen af ​​enheden inkluderet i prisen. Denne strand Huset er perfekt til to, men kan sove 4. Soveværelset har en kingsize seng og placeret i stuen er en fuld størrelse futon. Der er et moderne flisebadeværelse med varmt vand bruser og et moderne køkken med fuld størrelse køleskab, komfur, mikroovn, brødrister, blender og kaffemaskine. Højhastigheds internet, 2 cykler, strand stole, liggestole og strand legetøj er alle inkluderet for din nydelse. Golf cart og motorcykel leje er også tilgængelige. Dagligvarer, frisk frugt og grøntsager kan købes i Hopkins Village.

Jans Beach Cabana er licenseret af Belize Tourism Board.

Dette kan være din ultimative afslappende ferie. Nyd dagen solede eller læse i strandstole. Spille i den smukke lavvandede farvande i Caribien. En 5 minutters gåtur vil tage dig til Sittee River Marina. Her kan du leje kajakker, sørge for fiskeri og bådture eller bare nyde god mad og underholdning på Curve Restaurant og Bar. Deres fulde menu indeholder hummer og daglige specialiteter til rimelige priser med en fantastisk atmosfære.

Besøge restauranter, butikker, kurbade og dykke butikker på resorts kun få minutter væk. Bare lidt længere mod nord, men stadig minutter væk, besøge de lokale butikker og restauranter i Hopkins Village. Tag en tromme lektion på Garifuna Drumming Center i North Hopkins.

Dit besøg kan også være den livs eventyr. Snorkel eller dykke 2. største koralrev i verden. Besøg Glovers Atoll og de mange uberørte cayes placeret lige off shore. Hvis du er interesseret i vandreture, ziplining, frastødende, kajak, slanger, fugle og dyr at se, at Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary og Mayflower / Bocawina nationalparker ligger tæt ved. Du kan også besøge Mayan Ruins, gå caving, windsurfing og fiskeri.

Vores manager Regina Simons kan give dig al den information du behøver for at nyde dit ophold. Hun kan arrangere transport, ture og eventyr. En anden mulighed er at leje en bil og nyde området på egen hånd.

Vis mere

Udlejningsagentur
Rob Pronk
Annoncør siden 2014
Sprog Engelsk, Hollandsk
Svartid:
Inden for et par dage
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
19 maj, 2018

Faciliteter

Indretning og faciliteter feriehus, Hopkins

Ferieboligtype:
  • Feriehus
Måltider:
  • Self-Catering
Størrelse:
  • 720 sq ft
Husregler:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Maks. antal gæster: 4
  • kun ikke-rygere
  • kæledyr ikke tilladt
  • børn velkomne
Beliggenhed:
  • Ved stranden
  • Ved havet
Ferietema:
  • Eventyr
  • "Away From It All"
  • Budget
  • Familievenlige boliger
  • Historisk
  • Romantisk
  • SPA
  • Sports & Aktiviteter
  • Turistattraktioner
Generelt:
  • Klimaanlæg
  • Hårtørrer
  • Internetadgang
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Telefon
  • Inklusive håndklæder
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Krydderier
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 4 personer
Badeværelser:
  • 1 badeværelse
  • - Toilet , Brusekabine
Soveværelser:
  • 1 soveværelse, 4 sovepladser
  • - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Sovesofa/Futon
Underholdning:
  • Bøger
  • Stereoanlæg
  • Børnlegetøj
Udenfor:
  • Cykel
  • Deck / Patio
  • Have
  • 1 Cykler
Egnethed:
  • ingen adgang for kørestol
Attraktioner:
  • kirker
  • health/beauty spa
  • biblotek
  • lystbådhavn
  • restauranter
  • runiner
Fritidsaktiviteter:
  • Strandferie
  • Fuglekik
  • boating
  • Grøn turisme
  • ridning
  • robåde
  • naturskønne biludflugter
  • shelling
  • shopping
  • seværdigheder
  • gåture
  • wildlife viewing
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • motionscenter
  • madbutikker
  • møntvaskeri
  • massageterapeut
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • dybhavsfiskeri
  • lystfiskeri
  • fluefiskeri
  • ferskvandfiskeri
  • vandreture
  • kayaking
  • molefiskeri
  • rafting
  • sejlning
  • dykning
  • Snorkeldykning
  • snorkeling/diving
  • grotteudforskning
  • strandfiskning
  • svømning
  • water tubing
  • vindsurfning

Anmeldelser

Fremragende! 4,7/5 -
(27)

85% Complete
7% Complete
3% Complete
0% Complete
3% Complete
Jan's Beach Cabana / Hopkins-Smuk Privat Strand med Rummelig Interiør
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.703704 fra 27 anmeldelser
Kitimat bc
1

Pictures and description online was not like it was when we arrived.

  • 1 af 5

The pictures in the add on VBRO is not what the beach looks like. It was very disappointing. We could not swim or enjoy the beach in front of the cabana like you advertise on VBRO. A large part of our choice in staying at this Cabana was because of the beautiful beach you advertised. The outside lights did not work during our stay. We told Rob at Parrot Cove within 3 days of our stay and he said he would have them looked at and fixed right away. We stopped in at Parrot cove a couple days later to pick up water and he advised us that they were fixed. They were not fixed. It gets dark at 6pm it would have been nice to enjoy your beautiful deck in the evenings with some light but we couldn’t as the lights did not work. The screens on the windows do not keep out the ants and other critters. There is a about a half inch gap between the screen and the edge of the window that lets ants in. We made the mistake of not closing the window one night before bed as we wanted fresh air to circulate in the bathroom and bedroom. I got up in the middle of the night to pee and normally I don’t turn on the light but my gut told me to have lights on this time and good thing because there was about 20+ ants crawling inside the toilet. I was not very happy... neither was Shane as he tried to kill them all. These ants are fast and they bite. He didn’t get all of them and we dealt with the ant issue the rest of our stay. Every morning there would be small bugs on the kitchen counter near the blender. I cleaned and scrubbed with bleach to make sure no bugs would be pestering us. 4 days into our stay I lifted the blender to clean under it as we were using it regularly and there was a corpse of a lizard stuck under the blender. You might want to change to a cleaning company that does a more thorough job cleaning. After getting rid of what was left of the lizard there was still bugs on the counter. The bugs are everywhere no matter what. The bed was hard and you could use new pillows. The pillows smell like old sweaty socks. The bath towels & bed sheets were worn, ragged and had a stale smell. Your frying pans are horrible. We love to cook and the kitchen is not very well stocked. Overall we made the best of our stay, this wasn’t going to ruin our trip. We discussed all our concerns with the owner Sandy and she came up with all kinds of excuses but not admitting any issues. Jaguar reef is beautiful and lets non guests enjoy their resort.

  • Anmeldelse indsendt den: 07-04-2018
  • Dato for ophold: marts 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: We have consistently gotten a 5 star rating and do not feel your 1 star rating was fair. We have not heard any of your complaints from recent guests, including a couple who wrote a review and stayed just 9 nights before you. You mentioned you could not swim or enjoy the beach as was advertised. It is very distressing to us and vacationers to many parts of the Caribbean that the Sargassum Seaweed once again made an appearance in 2018. We are very sorry but we cannot control the wind, weather, sea currents or Mother Nature. The Sargassum is a natural phenomena that occasionally comes and goes and is very hard to predict. Please google Sargassum Seaweed Caribbean 2018 for more details. You said in your review that you were in contact with the owners about the issues you were having at the cabana during your stay March 9-23. Our first email correspondence was 3 days after you left when you demanded the return of your 1st night’s stay for March 9th. Your reservation was from March 9-23 but you did not arrive until March 10th. According to our cancellation policy we did not have to refund your 1st night’s stay because you arrived late. However, refunding that night was not a problem and we did so immediately. After agreeing to send you the refund we then received another email from you on March 29th ( 7 days after you left) with a long list of complaints about the cabana. You mentioned that you learned immediately not to leave food or dirty dishes in the sink because it attracted ants. I agree this is a very good idea in a tropical climate. I wish you had spoken to our managers about the issues you were having when you were in Belize. They are very accommodating and we have plenty of supplies for the cabana. They could have dealt with any ant issues, brought you new linens, towels or anything else you needed. The only correspondence I saw with our managers was when you checked out and stated you had a great time. We take all of your comments to heart and if any of your issues are found to be true they will be dealt with immediately. We have a very private, cute and cozy seafront cabana at a very fair price. VRBO rentals are not for everyone, especially if it is the first time you visit a country such as Belize. If you want daily maid service and a staff person on hand to constantly clean the beach during bad weather then a resort would be a better choice but at a significantly higher cost, less privacy, less living space and most likely no kitchen.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Manitowoc, WI. USA
5

It was the perfect beachfront place!

  • 5 af 5

It was private enough, but close enough to town to be part of everything! I would recommend for anyone to stay!!! Also check out the Curve Bar right around the corner. Everyone was so nice, can’t wait to go back!

  • Anmeldelse indsendt den: 06-03-2018
  • Dato for ophold: februar 2018
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

So beautiful!

  • 5 af 5

Couldn't have had a better experience at Jan's cabana. Exactly as expected. Beautiful, well kept, everything you need in a serene setting. Would go again in a heartbeat!

  • Anmeldelse indsendt den: 06-03-2018
  • Dato for ophold: februar 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Great stay

  • 5 af 5

This literally is everything you would want for a beach cabana. My wife and I will thought the pictures did a great job of showing how pretty it is, however, it was even better in person. The cabana has all the amenities you would want- AC (although the windows and fans make it unnecessary), nice kitchen for cooking, outdoor sitting area and nice bathroom. Plus, your view and private beach make it perfect. You can go out in the water and it is nice temperature and shallow too. Finally, Corrie was great to us and even called to check in on us when there was heavy rain. Very nice of her. This is a great place to stay for a relaxing time!!

  • Anmeldelse indsendt den: 25-02-2018
  • Dato for ophold: februar 2018
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Springfield MO
5

Second time staying here

  • 5 af 5

House next door is completed and the owners are very nice. My husband wishes they would get a tv for the house. It was cooler than expected so we didn't really get in the water. The house is really more like a studio as there are just thin curtains you can pull between the bedroom area and living space. It was fine for us. Everything was in good working order and we had everything we needed. Hope we are able to stay again!

  • Anmeldelse indsendt den: 22-01-2018
  • Dato for ophold: januar 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Surrey, British Columbia, Canada
5

Wonderfully relaxing stay

  • 5 af 5

From the moment we arrived, we were in love with Jan’s Cabana. From the decor to the comfortable bed, not to mention available air conditioner and WiFi, to the trees and the sea just a stone throw away. Being our first trip to Belize, we weren’t sure what to expect, regardless, our stay here was more than we had ever imagined it would be.

We had rented a car in Belize City and loved the drive to Hopkins along the Hummingbird highway. We were happy to have the vehicle as we had rain on nearly daily basis but the town would have been more than doable on the bikes that were available to us with the rental. We did get good use out of the floaties and beach chairs which greatly assisted us in our goal of decompressing from the stressors of our real world.

We enjoyed making our own breakfasts that we could enjoy on the deck in the morning sun watching the water, and loved having a blender so we could cool off later in the day by the water when the temperature hit the 80s.

Our stay was absolutely glorious at the Cabana and we look forward to staying there again.

  • Anmeldelse indsendt den: 01-01-2018
  • Dato for ophold: september 2017
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
32 kilometer
Dangriga
Nærmeste Barpub
200 meter
Curve Bar and Restaurant
Nærmeste motorvej
12 kilometer
Southern Highway
Nærmeste Restaurant
200 meter
Curve Bar and Restaurant
Bil: anbefales

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for feriehus, Hopkins

på basis:
pr. feriebolig
Agentur accepterer betaling i:
USD
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
Standardpris
3 nat/nætter minimumsophold
2.482 DKK
for 3 nætter
Min.
827 DKK
5.172 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

$120 per night/3 night minimum

$750 Weekly Rate

Agenturets afbestillingsregler

  • 50% refunderes, hvis der afbestilles senest 14 dage inden ankomstdato.
  • 100% refunderes, hvis der afbestilles senest 30 dage inden ankomstdato.
  • Du kan få det fulde servicegebyr refunderet, hvis din afbestilling er kvalificeret til en 100% tilbagebetaling.
E-mail Agentur
Ledig
Ikke ledig

Lignende ferieboliger