HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere informationer.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere informationer.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit

The Beach House - en unik Beach Front Villa (4 lejligheder i en Private Villa)

Soveværelser 11
separate toiletter 1
Ferieboligtype Ferievilla
Minimumsophold 4 nætter

Tryg betaling

Du er beskyttet af vores garanti for tryg og sikker booking, når du booker online og gennemfører betalingen via Homeaway.

Læs mere


4 nætter

Om ferieboligen

En 11 soveværelser stranden villa med kapacitet til at sove op til 22

The Beach House er et unikt stranden privat Villa bestående af 4 selvstændige indeholdt lejligheder (2 x 2 seng, 1 x 3 seng og 1 x 4 sengs lejligheder). Den har sin egen 8m x 4m pool og varm / kold air-condition i hver lejlighed. Det er beliggende inden for 10 miles af San Javier (Murcia) lufthavn (ca. 15 minutters kørsel), og 10 minutter fra La Manga Club. Den nærhed har et stort antal af høj kvalitet golfbaner og er en WHO rangeret placering, på grund af høj vand og luftkvalitet. Lejlighederne er designet i en moderne stil, for nylig er fuldt renoveret med helt nye faciliteter giver en lys og moderne føler hele. I lejlighederne i komfort i varm / kold air-con du vil være i stand til at nyde Sky TV, DVD og være udstyret med fuld køkken faciliteter inc. Mikroovn, el-komfur, ovn og køleskab / fryser (opvaskemaskiner Ap 3 & 4). Du vil også have adgang til en yderligere fælles pool, tennisbaner, fodbold og basketball. 5 barer og restauranter på stedet.

Winter Sun og Golf: The Beach House er ideelt beliggende inden for en kort kørselsafstand af over 30 golfbaner og resorts i Mar Menor Murcia. Området har en varm vinter klima, som er ideel for golfspillere og golf parter ønsker at nyde store kurser og undslippe vejret i Storbritannien.

The Beach House er enestående i at tilbyde golf med uafhængige self catering faciliteter inden for en enkelt villa, så du kan være en del af et privat samfund samtidig have mulighed for at trække sig tilbage til dine egne omgivelser, og væk fra mængden.

Vis mere

c/o Stuart, Tip Top Villa Care
Annoncør siden 2008
Sprog Engelsk
Inden for en time
Kalenderen er opdateret:
1 februar, 2017


Fremragende! 4,5/5 -
(6 anmeldelser fra feriegæster)

The Beach House - en unik Beach Front Villa (4 lejligheder i en Private Villa)
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.5 fra 10 anmeldelser

Large, well appointed and very peaceful

  • 5 af 5

For a number of years a group of friend have got together in the Murcia region as we have found some early Autumn sun the tonic we all need running into the colder months back in the UK. It can be a tricky task given we are all now parents to find somewhere that can cater for such a large party. However the Beach house can not only do this comfortably, it also allows each family to have their own good sized apartment within the same grounds. We love going away in a group but sometimes it's good to be able to have some of your own space with your family. We had some great BBQ's and spent some lovely evenings sitting outside looking at the view of the sea. The area is great and lots to do, many beaches and some good eateries that cater for most tastes. I would highly recommend a trip to the beach near Portman which is about a 20 minute drive from the villa, where you will find a great beach with rocky cliffs either side and the best tapas bar over looking the sea. Murcia city is about a 40 minute drive and Cartegena is less or pop to the next village where you can get a 1 carriage train over the mountains costing about 2 euros and takes about 28 minutes.

  • Anmeldelse indsendt den: Oct 19, 2016
  • Dato for ophold: Oct 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you very much for taking the time to write a review. What great guests and really glad you had a fantastic holiday. We very much look forward to seeing you again soon.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Great villa for a group holiday

  • 4 af 5

We stayed at the beach house for 7 nights in July. The beach house meant that sharing with 19 people didn't feel cramped as the 4 individual apartments allowed us to have our own space (kitchen, bathroom, living space).

Some of the rooms in the villas on the ground floor didn't have air conditioning which meant leaving doors open to get some air circulating. One of the stand up fans was broken which meant our friend ended up sleeping in the living room so he could have the benefit of the air con.

The nearest shop is around a 10 minute walk, small supermarket and a wine shop. You would need to drive 20 minutes to Los Alcazerez to the bigger supermarkets. The beach bar is a few minutes walk away and does great tapas and drinks.

We were initially told that we could hire bikes, organise a paella night etc. but it wasn't very obvious how we should go about doing this - perhaps a few leaflets in the villas might have been useful.

I'd recommend hiring a car if you interested in going to the beach - la manga is around a 20 minute drive. The beach closest to the villa isn't very nice - warning signs about no swimming and mud.

Overall it was a nice communal space and we spent a few days by the pool and up on the roof terrace. I think next time, we'd possibly look for somewhere that had more amenities close by but we did enjoy how quiet it was and there weren't many other tourists around.

  • Anmeldelse indsendt den: Aug 9, 2016
  • Dato for ophold: Jul 2016
  • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for the feedback and glad that you had a great holiday. Our local team Tip Top Villa care are there to help at all times with any problems, certainly things not working and helping you organise activities. We certainly encourage you letting us know so we can help at the time make sure you get the most of your holiday. We hope that you will consider the Beach House in future for time away with your family and friends.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Great time

  • 5 af 5

Unusually, my trip out was to meet colleagues and the Beach House provided a fantastic venue to host and impress. The weather was scorching, which was great and the villa, apartments, pool and gardens were everything that was needed.

  • Anmeldelse indsendt den: Jun 22, 2015
  • Dato for ophold: Jun 2015
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0

Fantastic family holiday

  • 5 af 5

It was perfect for our family. The weather was great. the apartments were spotless and the facilities great for our party which had kids from 3 years to our parents in their 70's.

  • Anmeldelse indsendt den: Jun 8, 2015
  • Dato for ophold: Sep 2014
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your kind comments. We are thrilled that you had a fantastic time. We very much hope to see you again.
Var denne anmeldelse til hjælp?
2 1

Beautiful villa, poor communication

  • 3 af 5

20 people arrived on 5th April for my husband's 40 th birthday. The villa was beautiful and clean. Conny greeted us and made us feel welcome. Unfortunately, as we arrived late, we didn't find out to the next day that the hot water in apartments 1 & 2 was not working. I tried several times to contact Conny on the number provided but had no luck. I eventually gained contact via email and Conny did call me. She sent someone to fix the hot water, but when they arrived they didn't seem to know what they were doing, indicated that they will return, then left just planting a shrub! They were also surposed to fix the light cover in the pool that had come off and the security camera which had come down in the strong winds. It was a good job we all knew each other, so people showered in the other two apartments. Unfortunately the weather wasn't great, but that's up to chance at that time of year. When I booked the villa & when meeting Conny I wasn't made aware that the communal pool wasn't open until May. In fact a lot wasn't open until May! We did find Paddy's bar, who really made our holiday with good food and friendly atmosphere. I can not see even in the summer month that there is much going on around the villa unless you are willing to travel into the near by towns, which we did. Unfortunately we couldn't even use the beach as the water was contaminated! And there was an terrible smell. We did enjoy our holiday as we were all together, but don't think we will be interested in going back there. If the villa could be picked up and put somewhere more lively, open & a clean beach, then I would think about it.

  • Anmeldelse indsendt den: Apr 23, 2015
  • Dato for ophold: Apr 2015
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for informing us of the issues with facilities which can be addressed quite quickly. Our apologies that this wasn't done whilst you were there, we responded straight away when we received the feedback from the review. Further and continuous maintenance and refurbishment is constantly underway at the property and issues highlighted by our guests are always prioritised.
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0

Wow! An amazing property in a beautiful location!

  • 5 af 5

We were there for a week for my husband's 40th birthday and my son's 13th birthday. There were 21 of us in total and the Beach House was perfect. Having our own spacious apartments was great and allowed us some 'quiet time' if we wanted it. The listing description was completely accurate and the property was lovely and clean and modern. We could not get a signal from the TV in the downstairs apartments 1 & 2 during our stay but we didn't have a great deal of time for TV so this did not pose too much of a problem! The pool light was also broken on arrival, but this was reported to the property manager, Conny, who was wonderful, extremely friendly and helpful and she arranged for it to be immediately fixed by the maintenance man. We had endless hours of fun in the pool from early in the morning to late at night!! Also, the locals were lovely and the Sports Bar just around the corner and another Bar which we called Pam's Bar just a short distance away were very welcoming and served lovely food. We dined at both of these bars regularly during our stay. There were two waterparks within easy driving distance and we chose Aqua Polis in Torrevieja where we had a great day. Again, the park was lovely and clean and had some great water slides! We also visited Cartagena and had a lovely boat trip, Cartagena itself is a beautiful place with some very interesting buildings and museums. We were not overly keen on the beach near the Beach House, mainly due to the Jelly Fish!! However, we drove to the La Manga Strip which was only about a 15 minute drive where there were endless lovely beaches with fun inflatables in the sea and watersports which were fab!! We also used the local communal pool on a few occasions. You could have food and drinks there and we played tennis which made a nice change and it was just around the corner from the Beach House. Finally, another great thing to do is the La Manga Karting which we did twice - such fun and again, about a 10 minute drive away. It was very easy dealing with the booking of this holiday and the owners of the Beach House were extremely helpful recommending various Restaurants and activities to do during our stay. I would definitely recommend this property to friends and relatives and we would definitely ALL like to return in the near future.

  • Anmeldelse indsendt den: Aug 30, 2014
  • Dato for ophold: Jul 2014
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for taking the time to tell us about your stay. We'll get the TV signal sorted ASAP, thanks for letting us know. It's fantastic that you and your family had a great time. You were great guests and we hope to be able to welcome you again soon.
Var denne anmeldelse til hjælp?
6 0


Nærmeste lufthavn
15 kilometer
Murcia (San Javier)
Nærmeste færgehavn
20 kilometer
Nærmeste tog
5 kilometer
Los Nietos
Nærmeste motorvej
3 kilometer
Nærmeste strand
100 meter
Los Urrutias
Bil: anbefales

Området er en WHO rangeret lokalitet på grund af renlighed og salt egenskaber ved Mar Menor og ren luft. De tremme lejligheder giver et ideelt sted for inkarnerede fuglekiggere, rækken af ​​mesterskabsbaner i umiddelbar nærhed er et paradis for sociale og hærdede golfspillere; Vandsport er i overflod, og der er en række historiske steder af interesse og butikker og attraktioner for hele familien.

Der er mange regelmæssige lokale markeder i de nærliggende landsbyer og de nærliggende byer i Los Alcazares og Los Belones tilbyde en bred vifte af barer, restauranter og natteliv sammen med de historiske byer Cartagena og Murcia, som har en bred vifte af butikker og turistattraktioner .

Området nyder godt af tre forskellige kyster:

De fredelige og rolige vand i Mar Menor.

De hvide sandstrande ved Middelhavet på La Manga Strip, og,

Den fantastiske barske kyst af den sydlige næsset, kendt for sine dykning attraktioner.

Andre Aktiviteter: Kite surfing

Golf: I de sidste 4 år har området haft betydelige investeringer i udvikling af golfbaner og resorts. Der er efter sigende over 35 i Mar Menor regionen med de fleste inden for en 20 minutters kørsel fra Beach House. For mere information besøg vores hjemmeside www. thebeachhousespain. com og se beliggenheden på Google Earth.


Priser & kalender

Udlejningspriser for ferievilla, Campo de Cartagena, Spanien

på basis:
pr. feriebolig
Agentur accepterer betaling i:
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
29 apr. 2017 - 23 jun. 2017
4 nat/nætter minimumsophold
16.777 DKK
for 4 nætter
29.360 DKK
High Summer
24 jun. 2017 - 1 sep. 2017
4 nat/nætter minimumsophold
21.024 DKK
for 4 nætter
36.793 DKK
2 sep. 2017 - 3 nov. 2017
4 nat/nætter minimumsophold
16.777 DKK
for 4 nætter
29.360 DKK
1 apr. 2018 - 29 jun. 2018
4 nat/nætter minimumsophold
16.777 DKK
for 4 nætter
29.360 DKK
30 jun. 2018 - 31 aug. 2018
4 nat/nætter minimumsophold
21.024 DKK
for 4 nætter
36.793 DKK
1 sep. 2018 - 2 nov. 2018
4 nat/nætter minimumsophold
16.777 DKK
for 4 nætter
29.360 DKK
4 nat/nætter minimumsophold
12.105 DKK
for 4 nætter
21.184 DKK

Yderligere information om udlejningspriserne

Tillæg Ingen yderligere obligatoriske afgifter
Refunderbart depositum 5.946 DKK

Prices are indicative of rental for whole of property, (11 bedrooms).
Discounts available for smaller groups and bookings of 2 weeks or more.
Christmas Period / Half term / Easter week - Mid season prices
•We provide a fully detailed booking terms and conditions. 10% deposit is required to secure all bookings with balance payable 8 weeks prior to departure.
•Arrival and departure dates can be

Agenturets annulleringsregler

Spørg agenturet, eller læs lejekontrakten, når du booker ferieboligen.
Indtast datoer for at se nøjagtig pris
Ledig(e) ankomstdato(er)
Ledig (ikke skiftedag)
Ikke ledig


Indretning og faciliteter ferievilla, Campo de Cartagena, Spanien

  • Ferievilla (Parcelhus)
  • Self-Catering
  • 400 m²
  • strand
  • tæt på havet
  • landsby
  • ved vandet
  • "Away From It All"
  • Familievenlige boliger
  • Guide til aktiviteter
  • Klimaanlæg
  • Baby Gate
  • Hårtørrer
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Kort over lokalområdet
  • Parkering
  • Parkering på gaden
  • pengeskab
  • Inklusive håndklæder
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
  • komfur med 4 kogeplader
  • Kaffemaskine
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • fryser
  • grill
  • Køkken
  • tekøkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
  • Børnestil
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 22 personer
  • 5 badeværelser
  • 1 separat toilet
  • Badeværelse - Toilet , Brusekabine
    Badeværelse - Toilet , Brusekabine
    Badeværelse - Toilet , Bad med brusebad
    Badeværelse - Toilet , Bad (ingen bruser) , Brusekabine , Jacuzzi , Bidet
    Badeværelse - Toilet , Brusekabine
    Badeværelse - Toilet
    Badeværelse - Udendørs bruser
  • 11 soveværelser, 24 sovepladser
  • Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 2 Enkelt seng
    Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 2 Enkelt seng
    Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 2 Enkelt seng
    Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 1 Dobbeltseng
    Soveværelse - 2 Enkelt seng
  • Barnesenge, baby pakker og supplerende senge (feltsenge) kan organiseres på anmodning ud over de regelmæssige faciliteter, hvis det kræves.
  • Bøger
  • DVD-spiller
  • Spil
  • Satelit eller Kabel
  • TV
  • Videospil
  • Balkon
  • Strandhåndklæder
  • Deck / Patio
  • Golf
  • Have
  • havegrill
  • Veranda
  • Tennis
  • tennisbane
  • terrasse
  • 22 Havestole
  • 14 Liggestole
  • Events tilladt
  • langtidslejere velkomne
  • børn velkomne
  • kun ikke-rygere
  • kæledyr ikke tilladt
  • egnet for ældre eller handicappede mennesker
  • ingen adgang for kørestol
Pool / spa:
  • Fælle Pool
  • Opvarmet Pool
  • jacuzzi
  • udendørs pool
  • Privat Pool
  • bugt/sund
  • kirker
  • museer
  • nudismestrand
  • legeplads
  • dam
  • restauranter
  • runiner
  • Strandferie
  • Fuglekik
  • kasinoer
  • shopping
  • seværdigheder
  • gåture
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • madbutikker
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • golf
  • valgfrit golfpas
  • jetski
  • mountain biking
  • sejlning
  • dykning
  • svømning
  • tennis
  • vindsurfning