Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

10 BR Luksus House Paris Versailles 6000sf på 3 hektar med dam og legeplads

Sovepladser25
Soveværelser 10
Badeværelser6
separate toiletter 1
Areal 6.000 sq ft
Ferieboligtype Feriehus
Minimumsophold 3 - 10 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

10 BR Luksus House Paris Versailles 6000sf på 3 hektar med dam og legeplads

Rummet

Denne enestående 1825 Historiske Mansion blev spektakulært restaureret, indrettet og fuldt møbleret i 2007 af den verdenskendte interiørdesigner David Hare.

Kør hele Paris hele dagen, nyd trængsel og travlhed fra museer og attraktioner. Og når du er færdig, tag sporvognen fra Saint Germain-området til denne rolige luksushimmel for at slappe af og slappe af. Du vil kun høre fugle, der kvirrer og kirkeklokker.

Den friske luft fra de århundrede gamle træer i 3 hektar store parker vil forynge dine lunger og hjælpe dig med at sove dybere, end du nogensinde har.

Næste morgen vil du vågne op med energi og ro, klar til at gå til en anden dag med parisiske eventyr og delikatesser.

Chateau er opdelt i 4 niveauer, herunder en 1500 m² fuldt møbleret kælder, som indeholder 2 store åbentværelser, et stort badeværelse, et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, en subzero fryser og et fuzballbord.

I stueetagen åbner indgangen til Grand Foyer med en stor trappe til receptionen med en pejs, en formel spisestue og en hverdagslokale, der alle er omgivet af gulv til loft vinduer, der oplyser hjemmet hele dagen.

Den 700-sqft Provence-tema køkken er udstyret til levende og afslappet spisning.

På første niveau, 5 soveværelser med plads til 10 personer, hvoraf en brænde Master suite med antikke pejs udsigt over skoven, med et have-udsigt badeværelse med glas bruser.

4 ekstra rummelige soveværelser med 2 badeværelser på første niveau rummer børn og gæster.

På andet niveau er der 5 soveværelser med plads til 14 personer, med 4 individuelle badeværelser, hvilket gør det godt til store familieferier!

Underniveauet har 2 store åbne rum, der kan bruges til overløb: Åbent rum 00 har 1 queensize-seng (foldout) og Open Space 01 har 3 enkeltsenge for at rumme 3 ekstra personer (eller søvnløse børn :)

Chateau kan prale af høj kvalitet møbler, nyligt installeret i 2007, herunder helt nye Versailles trægulve samlet af certificerede håndværkere, centralvarme og wifi.

Århundredgamle træer i en skovklædt og lukket park på 3 hektar omgivet af en flod og en lille sø.

Nærliggende 2-stjernede Michelin-restauranter og utallige Auberges med autentisk landskabsmat ​​er beliggende i Versailles, Montfort l'Amaury, St Leger en Yvelines, Poigny-la-Foret og Rambouillet.

Mest spektakulært Chateau de Versailles er kun få minutter væk!

Andre store arrangementer i Paris som konferencer, Paris Fashion Week (FSW), Den Franske Open Tennis - Roland Garros, BNP Paribas Masters of Tennis Paris Bercy, Alstom Open de France of Golf, Ryder Cup 2018, Tour de France af Cykling, Judo Paris Grand Slam, 20K Paris Race, Longines Paris Eiffel Hestekonkurrence, Møde Areva Paris Diamond League Atletik, Verdenskonkurrencer, og store messer og udstillinger.

Ejendommen er også ideelt beliggende med nem adgang til Normandiet til Omaha Beach Tours og Champagne & Loire-dalen, for de utallige Chateaux og vingårdsture.

Gå ikke glip af muligheden for at bo på den fortryllende Chateau!

Gæst Adgang

Hele huset er din, når du lejer det.

Ingen bor der, når du nyder denne store ejendom.

Hvem siger, at du ikke kan være Napoleon, Chateau Grand-Master i 1825 :)

Gratis Wifi

Kids Legeplads med stor glide, træhus og 3 gynger.

Interaktion med gæster

Vi har generelt gæster nyde deres tid og ro her.

Når de tager sightseeing i Paris, Versailles eller regionen, kommer de ofte tilbage til en afslappet rolig himmelsk pause før aftensmaden.

Vi står 24/7 opkald, hvis du har behov eller spørgsmål under dit ophold. Vi er her for at sikre, at du har den mest vidunderlige tid, når du bor på Chateau.

Vore værelser og sengkonfiguration er som følger:

(Læs billedtekster i vores fotos)

1. niveau: med rumnummer

10 / romerske værelse: 2 enkeltsenge, 2p

11 / Royal Suite: 2 tvillinger, 2p

12 / Paris værelse: 2 tvillinger seng, 2p

13 / Bjerg / Rødt værelse: 1 kingsize-seng, 2p

14 / NY / Blue Room: 1 Queen seng, 2p

2. niveau:

20 / Gustavian Romance Room: queen bed + 1 banket seng, 3p

21 / Hvidt værelse: 3 enkeltsenge, 3p

22 / Fugleværelse: 2 enkeltsenge, 2p

23 / Hjorte værelse: 3 enkeltsenge, 3p

24 / Chateau rød værelse: 1 kingsize-seng + 1 kingsize seng, 3p

Sub-niveau:

30 / Åbent værelse 1: 1 queensize-seng, 2p

31 / Åbent værelse 2: 3 enkeltsenge, 3p

I alt 29 gæster

ÉN MENNESKER, EN PLANET, EN FRED.

Vi hos Chateau de Poigny er stolte af at byde alle ALLE mennesker velkommen uanset race, farve, religion (creed), køn, kønsspecifikation, alder, national oprindelse (forfædre), handicap, civilstand, seksuel orientering eller militær status i nogen af vores aktiviteter eller aktiviteter.

Vi er stolte over at have vært gæster fra forskellige trosretninger, farver, racer, orientering, nationaliteter, national oprindelse og militær status.

Vi er én mennesker, en planet, en fred.

Nabolaget

Vores titel siger "Paris-Versailles", IKKE "Paris-Central".

Vi har en Cadillac bil service, der kan tage dig til Paris morgen og nat, lufthavn / tog afhentning / dropoff for et gebyr.

Vi er placeret efter Versailles, mellem Montfort l'Amaury og Rambouillet.

Det er en 25-mn off-peak Drive eller hurtig sporvogn ride fra Chateau til Paris (Place Victor Hugo eller Gare Montparnasse). Hvis denne Chateau var inde i Paris natteliv ville have en ekstra nul :)

Vi vil gerne dele vores nøjagtige adresse med dig, hvis du har et verificeret id. Dette er en sikkerhedsforanstaltningsforanstaltning for denne type high end-ejendom.

Vores hemmelighed for at få din forespørgsel accepteret:

Hvis du læser hele vores fortegnelsesbeskrivelse med alle de vedlagte detaljer, så i din første forespørgsel skal du inkludere ordene "Chateau de Poigny". Hvis ikke, ved jeg, at du ikke har læst vores detaljerede beskrivelse.

Gæster, der har opholdt sig på Chateau har raved om nedenstående Neighborhood attributter:

"Dette er et så roligt miljø! Vi elskede at høre klokken fra den nærliggende 1685 kirke og vågne op til chirping fuglene. Jeg sov så dybt, jeg kan ikke kalde noget søvn! Richard, kan jeg blive her for evigt? :) "

"Fra ejendommen kan du tage en 3-minutters gang til 3 auberges, traditionelle franske restauranter, der er inden for 100 meter. Store køkken og lokale drikkevarer! "

"Jeg jogged, min kone gik og børnene red de 4 tilgængelige cykler til 45.000 hektar Forest de Rambouillet, der er 100 meter bag ejendommen. Wow, var dette en opfriskning fra byens liv og forurening! "

Komme rundt

Gæster der har opholdt sig på Chateau har angivet, at de var deres foretrukne transportmetoder:

ONSITE MINIBUS UDLEJNING:

"Vi lejede fra Avis nær Chateau den 9-siders Renault mini-van. Det var så sødt og så fransk! Se Ma, jeg kører en Renault :) Prisen var kun $ 300 for den lange weekend. For det første var det meget billigere end at leje i lufthavnen eller i Paris. For det andet gav det os fleksibilitet til at gå til Paris, til Versailles, til sporvognstationen og til vores andre destinationer på vores fritid. Vandre, vende tilbage, ophold hjemme, løbe til gourmetbutikkerne (mange mange gange :) ... super praktisk! "

SPORVOGN:

"Mine elever og jeg brugte Transilien Tram til at gå til Paris & Versailles. Lufthavnstransport var 100 meter fra ejendommen, det tog os til sporvogn stationen i 5 minutter, sporvogn ride var maleriske og faldt os du direkte i centrale Paris i Saint Germain området. Vi elskede det, fordi vi brugte 20-m kørsel på sporvogn til at planlægge vores dag, opdelt i grupper, og det var så billigt! $ 2 til rumfærgen, $ 16 til sporvogn og alle Metro rides vi kan gøre i 24-timers. Fantastisk, overkommelig og praktisk. "

PERSONLIG DRIVER - CADILLAC BIL SERVICE:

"Vi elskede Chateau's bil service med deres Black Cadillac Escalade SUV (6ppl) og deres Citroen Jumpy mini-van (8ppl). De plukket os op på lufthavnen og vores britiske venner fra Eurostar togstationen. Vi forhandlede med dem til at tage os til Paris, Versailles og andre destinationer hele weekenden! Deres satser var store for en gruppe vores størrelse. Dette var den sejeste Paris oplevelse vi nogensinde har haft! "

Vores hemmelighed for at få din forespørgsel accepteret:

Hvis du læser hele vores fortegnelsesbeskrivelse med alle de vedlagte detaljer, så i din første forespørgsel skal du inkludere ordene "Chateau de Poigny". Hvis ikke, ved jeg, at du ikke har læst vores detaljerede beskrivelse.

Andre ting at notere

Versailles og andre Chateaux er inden for 5-25 minutters kørsel (se listen nedenfor).

Der er 3 land restauranter med traditionelle franske retter (Auberges) inden for en 3-minutters gåafstand og talrige nærliggende 2-stjernede Michelin restauranter og utallige Auberges med autentisk landskabsmat, ligger i Versailles, Montfort l'Amaury, St Leger en Yvelines, Poigny-la-Foret og Rambouillet, alt inden for en 5-10 minutters kørsel.

Der er alle former for monumenter du kan besøge omkring ejendommen. Her er et par at overveje:

1 / Chateau de Rambouillet (5 mns)

2 / Chateau de Thoiry & Naturreservat (15 mns)

3 / Chateau de Versailles (15 mns)

4 / Notre Dame Cathedral of Chartres (25 mns)

5 / Paris: Louvre Museum, Eiffeltårnet, Louis Vuitton Museum (20-25 mns)

6 / Chateau de Chambord og Loire Valley vingårde (1. 5 timer)

7 / Champaign regionen (Reims) (1. 5 timer)

8 / Normandiet & Omaha Beach (2 timer)

9 / Park of Puy du Fou (2 timer)

Andre store begivenheder i Paris som f.eks

1 / konferencer,

2 / Paris Fashion Week (FSW),

3 / Den franske Åben Tennis - Roland Garros,

4 / BNP Paribas Masters of Tennis Paris Bercy,

5 / Alstom Open de France of Golf,

6/2018 Ryder Cup,

7 / Tour de France of Cycling,

8 / Judo Paris Grand Slam,

9 / 20K Paris Race,

10 / Longines Paris Eiffel Jumping Horse Competition,

11 / Møde Areva Paris Diamond League Atletik,

12 / Verdens konkurrencer, og

13 / store messer og

14 / eksp.

Ejendommen er også ideelt placeret med nem adgang til:

1 / Normandiet til Omaha Strand ture og

2 / Champagne regionen &

3 / Loire-dalen, for de utallige Chateaux og

4 / vingårdsture.

Vis mere
Registreringsnummer: 81271663700010

Udlejer
Richard
Annoncør siden 2015
Premium-partner

Denne partner tilbyder hurtige svartider, de bedste priser og en fremragende gæsteoplevelse.

Sprog Engelsk, Fransk
Svartid:
Inden for et par timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
24 juni, 2018

Faciliteter

Indretning og faciliteter feriehus, Porte Dauphine, Frankrig

Ferieboligtype:
 • Feriehus
Måltider:
 • Self-Catering
Størrelse:
 • 6000 sq ft
Husregler:
 • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
 • Maks. antal gæster: 25
 • kun ikke-rygere
 • Minimum Age Limit for Renters
 • kæledyr ikke tilladt
 • børn velkomne
Beliggenhed:
 • Søudsigt
Ferietema:
 • Eventyr
 • "Away From It All"
 • Familievenlige boliger
 • Historisk
 • Romantisk
 • Sports & Aktiviteter
 • Turistattraktioner
Generelt:
 • Tørretumbler
 • Pejs
 • Fitnessrum
 • Hårtørrer
 • Centralvarme
 • Internetadgang
 • Strygejern & Strygebrædt
 • Inklusive Sengetøj
 • Stue
 • Parkering
 • Telefon
 • Inklusive håndklæder
 • Vaskemaskine
 • Gratis Wi-Fi
Køkken:
 • Kaffemaskine
 • Dishes & Køkkenudstyr
 • Opvaskemaskine
 • Køkken
 • Mikrobølgeovn
 • Ovn
 • Krydderier
 • Køleskab
 • Kogeplade
 • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
 • Spiseplads/stue
 • Spiseplads
 • Siddepladser til 12 personer
Badeværelser:
 • 6 badeværelser
 • 1 separat toilet
 • - Toilet , Brusekabine , Bidet
  - Toilet , Bad med brusebad
  - Toilet , Bad med brusebad
  - Toilet , Brusekabine
  - Toilet , Bidet
  - Toilet , Brusekabine
  - Toilet , Brusekabine , Bidet
Soveværelser:
 • 10 soveværelser, 25 sovepladser
 • - 2 Enkelt seng
  - 2 Enkelt seng
  - 1 Ekstra stor dobbeltseng
  - 1 Stor dobbeltseng
  - 1 Stor dobbeltseng , 1 Enkelt seng
  - 3 Enkelt seng
  - 2 Enkelt seng
  - 3 Enkelt seng
  - 1 Ekstra stor dobbeltseng , 1 Enkelt seng
  - 1 Stor dobbeltseng
  - 3 Enkelt seng
  - 2 Enkelt seng
Underholdning:
 • Bøger
 • DVD-spiller
 • Bordfodbold
 • Spil
 • Satelit eller Kabel
 • TV
 • Videospil
 • Videobibliotek
Udenfor:
 • Balkon
 • Cykel
 • Båd
 • Deck / Patio
 • Golf
 • Kajak
 • Lanai / Gazebo
 • Have
 • Tennis
 • 4 Cykler
Egnethed:
 • langtidslejere velkomne
 • ingen adgang for kørestol
Service på stedet:
 • Bil
 • Chauffør
 • Massage
 • Privat Kok
Attraktioner:
 • arboret
 • efterårsløv
 • botanisk have
 • huler
 • kirker
 • biografer
 • festivals
 • skove
 • biblotek
 • museer
 • legeplads
 • dam
 • rekreationcenter
 • restauranter
 • runiner
 • synagoger
 • forlystelsesparke
 • vandpark
 • vinsmagning
 • zoologisk have
Fritidsaktiviteter:
 • antikviteter
 • Fuglekik
 • Grøn turisme
 • ridning
 • photography
 • naturskønne biludflugter
 • seværdigheder
 • gåture
Lokale serviceydelser og forretninger:
 • pengeautomat/bank
 • babysitting
 • motionscenter
 • madbutikker
 • sygehus
 • massageterapeut
 • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
 • cykle
 • ridningsarrangementer
 • golf
 • valgfrit golfpas
 • vandreture
 • jagt
 • mountain biking
 • molefiskeri
 • sejlning
 • Snorkeldykning
 • svømning
 • tennis
 • vandski
 • water tubing
Bemærkninger:
Kør over hele Paris hele dagen, klammeparentes selv fra skarer og lange linjer at komme ind i museer og attraktioner. Og når du hele er færdig, tage sporvogn til denne rolige, himlen til at slappe af og slappe af. Du vil kun høre fuglene kvidrer, og kirkeklokken. Den friske luft fra århundrede gamle træer i 3-acre acre park vil forynge dine lunger og hjælpe dig med at sove dybere end du nogensinde har har. Den næste morgen, vil du vågne op fuld af energi og sindsro, klar til at gå til en anden dag af parisiske eventyr og delikatesser.

Anmeldelser

Fantastisk! 4,8/5 -
(16)

87% Complete
6% Complete
0% Complete
6% Complete
0% Complete
10 BR Luksus House Paris Versailles 6000sf på 3 hektar med dam og legeplads
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.75 fra 23 anmeldelser
Cote Saint Luc
5

Wonderful stay

 • 5 af 5

We spent an excellent five days in this house. It has been so far our best vacation in Paris (out of 5) and the house itself and its place is a big part of it.

We are thankful to Richard and Florence for guidance and help that they provided (in our arrival we realized that we forgot to ask about the baby's bed, so Florence delivered it to us even though it was already 10:30 pm).

The house is really nice and charming, beautiful interior, cleanliness in the rooms, amazing ground.

Thank you again for the opportunity to get acquainted with this beautiful place

 • Anmeldelse indsendt den: 16-05-2018
 • Dato for ophold: april 2018
 • Kilde: Abritel, fra HomeAway
Udlejerkommentar: With loved hosting Dmitri and his family. They were great guests and we highly recommend them.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Perfect for a 40th Birthday gathering

 • 5 af 5

After a journey from hell and leaving freezing England, this chateau was beautiful, cosy and warm. Richard our host arranged for a chef, a pianist and a violinist for my friends black tie dinner (there was 22 of us). We arrived late and then had to get changed but they waited and ensured we had a wonderful evening and the food was perfect. We also went into Paris Uber costs around 80euros but if you are sharing with friends it doesn't work out too bad. Would definitely recommend, this place is beautiful and the village of Rambouilett is 10minutes away in an Uber and has some nice restaurants, I would book in advance though as it was quite busy on Saturday night with locals and we couldn't get a table in a few places we tried. Overall I cant complain about anything

 • Anmeldelse indsendt den: 15-03-2018
 • Dato for ophold: marts 2018
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Salt Lake City, UT
5

Beautiful peaceful property.

 • 5 af 5

We had a wonderful stay. Richard was always available throughout the process and so helpful. We brought our family in for our daughters wedding. We rented a large van, but probably should have rented 2. It was wonderful to return home to such a beautiful home each night. It is hard to get a large group to and from the property if Paris is your destination every day, or you need to be in the city late at night. But worth it to be in the country and be able to relax when we were there. Thank you for making our experience wonderful!

 • Anmeldelse indsendt den: 07-10-2017
 • Dato for ophold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: We truly enjoyed hosting Kim and her family. They were very communicative with us prior and during their stay. That is how we can deliver superior guest service. We highly recommend them.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Chicago, IL
5

Six star experience on a Five star scale

 • 5 af 5

The Chateau is a gorgeous property. It is the perfect merger of modernization and vintage character and charm. We read the description and reviews so we understood the location was not in the center of Paris. This was my seventh trip to France. I hosted my niece, her fiancé, both his and her parents, siblings and grandparents. My niece and her finance were married in Versailles. The Chateau provided a perfect place for us to get to know her other family and a wonderful respite from the hustle and bustle of the city. The house and community are like a movie set. Richard has the process down so it is a smooth and convenient check in and check out. We hired the recommended chef from the facebook page of the Chateau de Poigny and the meal and service were fabulous! I have to say this was a six star experience on a five star scale!

 • Anmeldelse indsendt den: 07-09-2017
 • Dato for ophold: august 2017
 • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Kevin, such an exceptional review from an experienced traveler on his 7th trip to France is so rewarding. It was wonderful hosting you and your family. We are always so delighted when our guests thoroughly enjoy the Chateau and recognize our outstanding service.
Var denne anmeldelse til hjælp?
2 0
Paradise Valley, AZ
5

Incredible Villa

 • 5 af 5

We had a fabulous stay at this beautiful Chateau. It was all the description said it would be and more. The history surrounding this Chateau made staying in it even more special. The bedrooms and bathrooms were very well equipped and the kitchen was awesome. We hired Chef Laurent to cook for our family one night and ate our fabulous dinner out on the beautiful walled in lawns. Richard was easy to get a hold of when we needed anything and our stay was perfect. Uber was our best mode of transportation and if you don't want to wait for the train, Uber is the way to go. The cost came out cheaper per person than taking the train in so travel was so easy to get to and from Paris. This stay was truly memorable and one I will cherish for the rest of my life. I would come back and stay here in a heart beat.

 • Anmeldelse indsendt den: 11-07-2017
 • Dato for ophold: juni 2017
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Dear Rene, We loved hosting you, your family and friends at the Chateau. You were a wonderful guest who communicated with us prior, during and post your stay. We love guests who ask many questions, inquire about how to make their stay enjoyable and truly turn their French trip into a wonderful experience. We highly recommend Rene as a Guest. Cheers.
Var denne anmeldelse til hjælp?
2 0
Los Angeles, California
5

A Retreat that became "Home" for us

 • 5 af 5

Prior to and all throughout our stay, Richard, and the staff at the Chateau were extremely friendly, helpful, and very responsive to our needs. The communication was fast and efficient. We stayed at the property during Thanksgiving week with our extended family, and had a great experience. The Chateau had old world charm, was spacious for all our family, and was peaceful. It's located in an area that provides an experience of the beautiful French countryside, but is close enough to transit to get into Paris relatively simply. We used both the train out of Rambouillet and rental car to get to various attractions. The train was more efficient, because you could avoid Paris traffic, but the rental car provided more flexibility, so a combination of both worked well for our family. The Chateau provided us with a great, central meeting place for our group, as well as a retreat that became "home" for us to gather, relax, and celebrate with a big Thanksgiving dinner at the conclusion of our trip. The Chateau gave us an opportunity to create long lasting memories for our family.

 • Anmeldelse indsendt den: 26-05-2017
 • Dato for ophold: november 2016
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
3 0

Beliggenhed

Bil: anbefales

Versailles og andre Chateaux er inden 5-25 minutters kørsel (se listen nedenfor).

Der er 3 land restauranter med traditionel fransk køkken (Auberges) inden for en 3-mn gåafstand og en række Michelin medvirkede restauranter inden for en 5-10 minutters kørsel.

Der er alle former for monumenter du kan besøge omkring ejendommen. Her er et par at overveje:

1 / Chateau de Rambouillet (5 mns)

2 / Chateau de Thoiry & Natural bevare (15 mns)

3 / Chateau de Versailles (15 mns)

4 / Notre Dame af Chartres (25 mns)

5 / Paris: Louvre, Eiffeltårnet, Louis Vuitton Museum (20-25 mns)

6 / Chateau de Chambord & Loire Valley vingårde (1. 5 timer)

7 / Champaign region (Reims) (1. 5 timer)

8 / Normandiet & Omaha Beach (2 timer)

9 / Park i Puy du Fou (2 timer)

Billeder

Priser & kalender

Yderligere information om udlejningspriserne

Rengøringsgebyr 5.493,99 DKK
Skadesforsikring 633,18 DKK

Rates are subject to change until reservations have been confirmed.
Minimum stay 3 nights
We reserve the right to reject any reservation or refund any deposit at anytime prior to second & final payment.

CHECK-IN & CHECK-OUT PROCEDURES
Upon arrival, our property manager will show you how to use all the appliances, the various electronics, show you fragile items and describe the overall operations of the house.
She will also go through a check-in list and a responsibility waiver that she will require you to sign.
She will then give you keys to the house and a remote control to open the automated gate to the property.
Upon check-out, she will go through the same check-out list and will sign off with you that all is in order. If there are broken or damaged items, she will mention it on the check-out list and you will both sign that on the bottom.

DO NO MOVE FURNITURE
This is a huge house. If you move furniture, lamps, couches or anything, please return it to it original location. See Property pictures here.
If you leave furniture all disheveled then we WILL CHARGE YOU $500 to re-arrange it. This takes quite a bit of time from our cleaning crew who is supposed to turnaround the house in 5 hours before the next guests check-in.

Udlejers afbestillingsregler

 • 100% refunderes, hvis der afbestilles senest 60 dage inden ankomstdato.
 • Du kan få det fulde servicegebyr refunderet, hvis din afbestilling er kvalificeret til en 100% tilbagebetaling.
Ledig
Ikke ledig