HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere informationer.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere informationer.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

5 værelses villa, privat baggård, Pool / Spa Heat Inkluderet, Southern Exposure

Sovepladser10
Soveværelser 5
Badeværelser4
separate toiletter 1
Areal 315 m²
Ferieboligtype Ferievilla
Minimumsophold 5 - 6 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soveværelser, 4. 5 bade, (DKK 10)

The Big Fish Vacation Villa er vores opskalere 5 soveværelser, 4. 5 badeværelser Vacation Villa beliggende på The Retreat i Legacy Park, Davenport (kun få minutter fra Orlando), Florida. Den er tilgængelig for din velfortjente ferie. At kun 15 minutter fra indgangen til Disney World, ud over at være godt positioneret for alle andre store attraktioner, indkøbscentre og mange første klasses golfbaner, vil du opdage, at du er aldrig langt væk fra at opfylde din ferie ønsker ... hvad de kan være!

Southern Exposure - Slap af ved sydvendte pool dæk, svømme i poolen eller slappe af i de beroligende bobler af spa. Den geniale Florida solen skinner på pool & dæksareal fra solopgang til solnedgang.

Faciliteter i Villa:

* Fuldt skærmet Sydvendt 25 'x 15' pool med hævet spa / boblebad, pool side toilet

* Poolside møbler.

* Propan BBQ ved poolen

* Fladskærms 36 'TV i alrum og TV Lounge, med fladskærms-tv i alle 5 soveværelser.

* Gratis langdistance opkald til USA og Canada

* Bredbånd & Wifi internetforbindelse.

* Fuldt udstyret køkken.

* Spisestue med plads til otte.

* Tøjvask værelse, vaskemaskine og tørretumbler

* Spillehal - Pool Table & bordfodbold borde

.. Vores 3400 sq ft to etagers villa har masser af plads til alle:

1. sal

  - Dagligstue

  - Spisestue, bord til 8

  - Spillehal (c / w poolbord og air hockey bord)

  - Familieværelse (36 "fladskærms TV og dvd)

  - Køkken c / w med 4 sæde morgenmad bar og 6 sæde bord

  - Master Bedroom # 2, Queen Bed c / w en-suite

  - Skærm lukket pool c / w pool side bad

2nd Floor

  - Master Bedroom # 1, kingsize-seng c / w en-suite og walk in closet

  - Master Bedroom # 3, Queen Bed c / w en-suite

  - Soveværelse # 4 - to tvillinger

  - Soveværelse # 5 - to tvillinger

  - Lounge, 36 "fladskærms-tv og dvd

  - Vaskerum

  

Hertil kommer, for din sikkerhed og fred i sindet, giver vi også:

* ADT Security Alarm systerm.

* Pool Dør Child Safety Alarm.

* Sikkerhed sikker.

* Røgdetektorer.

* Lokale Administrationsselskabet.

Vores Vacation Villa er:

* Ca.. 15 minutter fra Disney.

* Ca.. 20 minutter fra Universal / Sea World.

* Ca.. 30 minutter fra Orlando International Airport.

* Ca.. 60 minutter fra Kennedy Space Center.

* Ca.. 60 minutter fra begge kyster.

* Ca.. 90 minutter fra Daytona International Speedway

Beklager, ingen rygning eller kæledyr tilladt.

BEMÆRK: Vores villa er inspiceret og fuldt licenseret af staten Florida myndigheder.

Nøgleord: Vacation Villa, 3400 sq ft, 3 Masters c / w Ensuite, Skærmet i sydvendt privat pool komplet med spa / badekar, Legerum

Vis mere

Udlejningsagentur
Michael & Stephanie Fleming
Annoncør siden 2010
Sprog Engelsk
Svartid:
Inden for et par dage
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
21 september, 2017

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferievilla, Legacy Park, USA

Ferieboligtype:
  • Ferievilla
Måltider:
  • Self-Catering
Størrelse:
  • 315 m²
Husregler:
  • Maks. antal gæster: 10
  • kun ikke-rygere
  • kæledyr ikke tilladt
  • børn velkomne
Generelt:
  • Klimaanlæg
  • bredbåndsadgang
  • Tørretumbler
  • Free Long Distance
  • Hårtørrer
  • Centralvarme
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Egen parkering
  • Telefon
  • Inklusive håndklæder
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • køkkengrej
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • Isklumpmaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 8 personer
Badeværelser:
  • 4 badeværelser
  • 1 separat toilet
Soveværelser:
  • 5 soveværelser, 10 sovepladser
  • - 1 Ekstra stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 2 Enkelt seng
    - 2 Enkelt seng
    - 1 Stor dobbeltseng
  • King size senge (1) Master Bedroon # 1 - King seng med ensuite Master Bedroon # 2 - Queen seng med ensuite Master Bedroon # 3 - Queen seng med ensuite Soveværelse # 4 - to enkeltsenge Soveværelse # 5 - To enkeltsenge TV Lounge - Sovesofa
Underholdning:
  • CD-spiller
  • DVD-spiller
  • Bordfodbold
  • Spillelokale
  • Billiardbord
  • Satelit eller Kabel
  • Stereoanlæg
  • TV
Udenfor:
  • Deck / Patio
  • Lanai / Gazebo
  • havegrill
Egnethed:
  • limited accessibility
Pool / spa:
  • Opvarmet Pool
  • Jacuzzi
  • Privat Pool
Attraktioner:
  • biografer
  • health/beauty spa
  • legeplads
  • restauranter
  • forlystelsesparke
  • vandpark
  • zoologisk have
Fritidsaktiviteter:
  • boating
  • ridning
  • miniature golf
  • shopping
  • shopping
  • seværdigheder
  • gåture
Sport og fritidsaktiviteter:
  • golf
  • hot air ballooning
  • svømning
Bemærkninger:
Spillehal - komplet med poolbord & Bordfodbold Bord

Anmeldelser

Fantastisk! 4,9/5 -
(34 anmeldelser fra feriegæster)

94% Complete
2% Complete
2% Complete
0% Complete
0% Complete
5 værelses villa, privat baggård, Pool / Spa Heat Inkluderet, Southern Exposure
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.9117646 fra 37 anmeldelser
5

Great customer service and lovely home

  • 5 af 5

The owners were great to work with in renting the home. The home is nicely built. The structure was exactly what my family needed. Some of the bedroom furniture was a little dated, but the property management company and owners were nice! Great location too!

  • Anmeldelse indsendt den: Dec 4, 2016
  • Dato for ophold: Nov 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

great home away from home

  • 5 af 5

Just wanted to let you know that once again we had a wonderful vacation at your home !! We love the location and it really does feel like we're going "home" at the end of a day at a park and honestly some days we just lounged around the pool for most of the day! I'll definitely be in contact on our next Florida vacation!!

  • Anmeldelse indsendt den: Oct 26, 2016
  • Dato for ophold: Oct 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

The Bigfish Vacation Villa

  • 5 af 5

The Bigfish Villa was a great accommodation for our family of 8 on our recent family holiday to Orlando. It was very comfortable with a well stocked kitchen. The house is close to all the Disney attractions and Universal. There are many restaurants, several grocery stores and a Walmart in the area. We all enjoyed the pool and spa after a long day visiting the parks. The use of long distance telephone and Wi-Fi were a great perk. Any issues or concerns we had were dealt with promptly by the management company. A home away from home!

  • Anmeldelse indsendt den: Jan 6, 2016
  • Dato for ophold: Dec 2015
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
3

Big Fish Vacation Home

  • 3 af 5

Prior to our vacation when I would email the homeowner I would receive a quick response, however during our vacation that quickly changed. I would like to start from our arrival, we arrived around 8 pm and upon entering the home it was hot. So I called the Managenent company and he had a horrible attitude as if I interrupted or disturbed him by calling. We told him that it was extremely hot and he told us "Well, you did just get out of a cold car didn't you...". Not to mention I am anemic so my car isn't cold at any time, I would prefer the heat without any complaints. But his attitude was nasty from the jump, the temperature was adjusted, we couldn't watch him change it as it was controlled by them. Automatically thinking to myself if I paid close to $1500 for this home I should be able to adjust it myself.... Incorrect. So everything was going smooth until we started doing laundry, keep in mind it was three families occupied in this home so there was a lot of laundry that would need to be cleaned. Well first load in the washer took at least two hours.. YES two hours as we times it. The washer actually sits with water for an hour and a half then finishes the load. I also made sure that it wasn't packed to capacity. So I emailed the homeowner to advise what was going on from the temperature and the washer and I didn't get a response. So the next day I called him and mentioned I sent an email he stated he read it and was going to resolve our issues which I was happy with, however when I mentioned the person who is employed by the property management company was rude, and this wasn't a way to be while dealing with customers. The homeowner then says well I've only had one complaint about him, basically trying to justify his actions . Not saying that customers are always right but treat me with the same respect as I treat you with. I'm not sure if it was because of our race or what but it was unacceptable. So after the homeowner contacted him he comes to the home and says Who emailed the homeowner? And we could tell he was extremely upset. Then goes to say well I told you guys why it feels like this. We offered him to go upstairs and feel how hot it was, and it's not that we aren't use to the heat because we are from Louisiana. We had to purchase box fans for every room so that we would sleep comfortably. The following day someone came out and checked the washer and dryer and told us "It was fixed" then the maintenance guy comes over and say "See I told you

  • Anmeldelse indsendt den: Jun 27, 2015
  • Dato for ophold: Jun 2015
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: We apologize that you had issues while renting our home and that it impacted your vacation. We are disappointed that our home did not meet your needs. We want everyone who stays there to enjoy it as we do while on vacation. On hearing of your problems with the air conditioning and the washing machine we contacted our property manager and directed him to adjust the temperature and to call out the maintenance company for the appliance. It is our goal to treat all our guests with respect and address any issues that arise to ensure that our guests enjoy their vacation at the Bigfish Vacation Villa.
Var denne anmeldelse til hjælp?
6 3
Carmel, Indiana
5

Great Home and Great location for a family vacation

  • 5 af 5

We had a wonderful time. We planned to just relax and enjoy spending time together. The pool, hot tub and game room provided plenty of opportunities to spend time together and no one was bored! Kitchen had everything we needed and there was plenty of room for all of us to spread out. The hot tub didn't heat when we first arrived, but once we figured out something was wrong, the property manager came out and corrected the issue. I would definitely recommend this home to anyone looking for a vacation rental.

  • Anmeldelse indsendt den: May 4, 2015
  • Dato for ophold: Mar 2015
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Amazing Vacation

  • 5 af 5

What a fantastic home! We arrived with 10 people… Our first family vacation in 30 years! This house was above and beyond our wildest dreams. There was plenty of room...a well stocked kitchen...a beautiful pool...and it was close to all the parks. Believe me, we will be back. Thanks for helping to make this a vacation we will remember forever!!

  • Anmeldelse indsendt den: Apr 13, 2015
  • Dato for ophold: Mar 2015
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
32 Miles
Orlando International Airport
Nærmeste Golf
2.7 Miles
Highland Reserve Golf Course
Nærmeste Restaurant
1.6 Miles
Applebee's
Bil: nødvendigt

Disney World, Universal Studios, Sea World, Harry Potter Land, Legoland, Hollywood Studios, Vandland, Outlet indkøbscentre, golf

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferievilla, Legacy Park, USA

på basis:
pr. feriebolig
Agentur accepterer betaling i:
USD
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned * Event
 
Fall 2017
16 sep. 2017 - 15 dec. 2017
5 nat/nætter minimumsophold
5.947 DKK
for 5 nætter
Min.
1.116 DKK
8.039 DKK
24.776 DKK
 
 
Christmas 2017
17 dec. 2017 - 15 jan. 2018
6 nat/nætter minimumsophold
8.736 DKK
for 6 nætter
Min.
1.395 DKK
9.782 DKK
29.658 DKK
 
 
Winter 2018
16 jan. 2018 - 15 mar. 2018
5 nat/nætter minimumsophold
5.947 DKK
for 5 nætter
Min.
1.116 DKK
8.039 DKK
26.869 DKK
 
 
Easter 2018
16 mar. 2018 - 15 apr. 2018
6 nat/nætter minimumsophold
8.736 DKK
for 6 nætter
Min.
1.395 DKK
9.782 DKK
28.263 DKK
 
 
Spring 2018
16 apr. 2018 - 15 jun. 2018
5 nat/nætter minimumsophold
5.947 DKK
for 5 nætter
Min.
1.116 DKK
8.039 DKK
26.869 DKK
 
 
Summer 2018
16 jun. 2018 - 15 sep. 2018
6 nat/nætter minimumsophold
8.318 DKK
for 6 nætter
Min.
1.325 DKK
9.608 DKK
28.263 DKK
 
 
Fall 2018
16 sep. 2018 - 15 dec. 2018
5 nat/nætter minimumsophold
5.947 DKK
for 5 nætter
Min.
1.116 DKK
8.039 DKK
26.869 DKK
 
 
Christmas 2018
16 dec. 2018 - 15 jan. 2019
6 nat/nætter minimumsophold
8.318 DKK
for 6 nætter
Min.
1.325 DKK
9.434 DKK
27.566 DKK
 
 
Winter 2019
16 jan. 2019 - 7 apr. 2019
5 nat/nætter minimumsophold
5.947 DKK
for 5 nætter
Min.
1.116 DKK
8.039 DKK
24.776 DKK
 
 
Easter 2019
8 apr. 2019 - 6 maj 2019
6 nat/nætter minimumsophold
8.736 DKK
for 6 nætter
Min.
1.395 DKK
9.782 DKK
29.658 DKK
 
 
Standardpris
6 nat/nætter minimumsophold
8.318 DKK
for 6 nætter
Min.
1.325 DKK
9.434 DKK
35.237 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

Skadesforsikring 367,38 DKK

Agenturets afbestillingsregler

100% refunderes, hvis der afbestilles senest 30 dage inden ankomstdato.
E-mail Agentur
Ledig
Ikke ledig