Nyd solen - 2 soveværelser (1 en suite), sovesofa, 2 badeværelser, 6 sovepladser
Gulvareal: 130m2 + 100 m2 privat terrasse. Beliggende 15 meter fra stranden, er en ny og eksklusiv lejlighed med havudsigt. Patiovinduer åbner ud mod en stor balkon med plads til at spise 'al fresco'. For nylig afsluttet er møbler og fittings af højeste standard. Centralvarme, aircondition, indgang, køkken, vaskeri, tv, strongbox have, stor swimmingpool, solarium og toiletter.
Beklager, Kæledyr er ikke tilladt, privat parkering, opbevaringsrum.
Den store terrasse er virkelig god til familier med børn. Det er virkelig nyt, så vi har netop møbleret det med nye møbler. Kun lejet et par uger om sommeren. Ny! Parkering inkluderet!
På 1. sal kan du bruge vores nye og en dejlig social klub, hvis du kunne se tv'et, spille bordspil.
Nyd den milde vinter i Calpe, rejse meget billigere om vinteren !.
Hvis du vil se flere fotos, så spørg os.
10% rabat på billeje overalt i Europa: Du kan booke din bil med 10% rabat - spørg os om detaljer.
Ankomst eller afgangstid til lejligheden fra 23:00 til 7:00 kan have gebyrer.
(For yderligere information, for at e-maile ejeren eller for at kontrollere et nyttigt websted, så tøv ikke med at kontakte ejeren).
Spansk gastronomi: spansk gastronomi:
Risen udgør et af de store kapitler i den regionale kulinariske historie. Du kan tilberede det på mere end 300 forskellige måder og stilarter:
- Arroz a la marinera (fiskerris)
- Arroz al horno (ovnbagt ris)
- Arroz amb fesols i naps (med bønner og næse)
- Arroz con costra (toppet med en 'skorpe' af omelet)
Andre variationer gør det muligt at smage ris med blæksprutte (calamar) og tunfisk, kylling og filet af svinekød, baby-blæksprutte (chipirones) og hvidløgsskud eller tunny fisk og rejer (gambas).
Ved havet findes skaldyr og salttørret fisk på menuerne på hver restaurant. Dagens valg kan omfatte gilthead (dorada), bas bagt i salt (lubina a la sal), skaldyr med et presset citron eller en lækker havfrisk rød mullet (salmonete) og hvilling (pescadilla).
I bjergområderne udgør ris en integreret del af olletaen, en typisk skål, hvor den blandes med svinekød, pølsekød, græskar, kålrot, chard stilk
Sådan koger du en 'paella': En riskisk til seks personer:
600 g ris
480 g kanin
600 g kylling
24 snegle
180 g revet tomat
180 g 'garrofó' (specielle bønner til paella)
180 g 'judias' (normale hvide bønner)
6 teskefulde olivenolie
et par tråde af safran
1 spsk sød rød peber
salt og gul farve til paella
200 g ferraura (grønne bønner til paella)
Læg paellaen over varmen med olivenolie og lidt salt, når den er varm, tilsæt kyllingen og kanin, der steger dem over en lav varme, indtil de er gyldenbrune. Tilsæt alle bønner, stek lidt længere og tilsæt tomaten. Når disse er stegt, tilsættes sød peber og vandet meget hurtigt (2. 5 - 3 l). På kogepunktet tilsættes sneglene, der tidligere er renset og kogt, safran, farvelægning og en knivspids salt. Efter kogning i 15 minutter fordeles risen jævnt, hvorefter den koges i 6 minutter over hurtig varme og over en lav varme i resten af tiden, indtil det er gjort.
Google maps: https: // www. google. es / maps / sted / Calle + Castell% C3% B3n + de + la + Plana, + 16, + 03710 + Calpe, + Alicante / @ 38. 6406116,0. 0728304,17z / data =!4m7!1M4!3m3!1s0x129dfe085a542eb9: 0xa85a3a11fa8bdb47!2sCalle + Castell% C3% B3n + de + la + Plana, + 16, + 03710 + Calpe, + Alicante!3b1!3M1!1s0x129dfe085a542eb9: 0xa85a3a11fa8bdb47