HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere informationer.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere informationer.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Villa Nancy - 4BR / 3BA - Lakefront Villa i nærheden af ​​Disney

Sovepladser10
Soveværelser 4
Badeværelser3
Ferieboligtype Ferievilla
Minimumsophold 4 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Villa, 4 soveværelser + sovesofa (r), 3 bade, (sovepladser 8-10)

Dette helt nye 4 seng, 3 bad ex-show hjem er designet med luksus og komfort øverst i tankerne. Det er beliggende i den smukke kanaliserede samfund af Aviana resort komplet med fantastisk på stedet faciliteter & klubhus. Villaen har en fantastisk udsigt over fiskesøen & klubhus, den mest perfekte omgivelser til at nyde de smukke Floridian solnedgange.

Aviana er en oase af svajende palmer, rige blade & eksotiske blomster, den udvej tilbyder en afslappende oase fra stress og jag i Orlandos turist korridor, men alligevel kun få minutter væk fra indgangen til Disney World og alle de andre verdensberømte attraktioner, der trækker millioner af besøgende til solrige Florida hvert år. Verdensklasse golf, herunder to mesterskabet golfbaner designet af Greg Norman, alle de store forlystelsesparker, fantastiske shopping, hvide sandstrande, og en utrolig bred vifte af spisemuligheder er blot en kort tur fra din hoveddør på Aviana.

Vores luksuriøse 4 soveværelser, 3 badeværelser hjem tilbyder indkvartering på lige fod med et 5 stjernet hotel rating. Din hver ønske for en ferie hjem er blevet nøje gennemtænkt for at sikre den mest behagelige og afslappende ophold på vores smukke nye hjem. Ejendommen er alt på ét niveau og fuldt aircondition overalt. Vores ejendom har 4 soveværelser, som omfatter to luksuriøse master suiter og to tema dobbeltværelser, hvilket gør den ideel til to familier deler, en gruppe af venner eller golf parter.

Front Living / Værelse

Der er to levende områder hvoraf den ene har en mere formel føler for det, hvis du ønsker mere gourmetrestauranter. Rummet har en elegant spisestue suite, som strækker sig til plads 10 personer, subtile belysning, undtagelsesvis komfortable sofaer for at nyde efter middagen kaffe mens du lytter til en afslappende CD på surround sound musikanlæg peb i hele huset.

Tilbage Stue / Room

Vores mere uformelle levende område er meget let og luftigt og ser på pool / spa. Rummet har igen to meget komfortable store sofaer ideel til nedkøling ud efter en hård men underholdende dag på parker, et 38 "LCD-tv og dvd-optager.

Pool / Spa

Efter afkøling hælene afslappende på en af ​​de bløde sofaer, hvorfor ikke har en afslappende dukkert i poolen før middag, hvis det lyder for meget som hårdt arbejde, så prøv en lang boblende blød i den luksuriøse spa, mens du lytter til nogle chill out melodier på surround sound. Poolområdet har udvidet pyntede, overdådige liggestole, en overdækket Lanai med havemøbler, hvor man kan sidde og beundre solen gå ned over søen med en lang kølig drink.

Master / Soveværelse / eget bad

Denne meget lyse og rummelige soveværelse har en luksuriøs kingsize-seng med opgraderet plys madras, fyldigt puder og top kvalitet sengetøj, garanterer en fredelig og afslappende nætter søvn. Den en-suite badeværelse har en meget generøst mellemstore hjørne badekar og usædvanligt stor dobbelt brusebad for at dulme væk alle dagens aktiviteter. For efter afdelinger der er luksuriøse håndklæder og en turbo hårtørrer.

Dronning / Soveværelse / eget bad

Vores andet soveværelse er en lige så luksuriøst indrettede Dronning suite, som er til samme standard som kongen suite med komfort og luksus øverste i tankerne, med den fordel igen af ​​en privat en-suite badeværelse, det gør for den ideelle indkvartering for to familier deling for at give det lille ekstra privatliv.

Køkken

Udnyt vores fuldt udstyret moderne køkken, som kan prale af et væld af apparater, herunder et komfur med stor ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, brødrister, kedel osv! Køkkenet er også fuldt udstyret med alle køkkenredskaber og porcelæn ideel til gourmet middage eller hurtige snacks. Bør vi har savnet noget, bare lade os vide, og vi vil bestræbe sig på at opfylde alle dine madlavning behov.

Den separate vaskeri område er udstyret med en familie størrelse vaskemaskine og tørretumbler og et strygejern og strygebræt til dit brug, ikke mere svulmende kufferter, gemme dine værdsat kuffert plads til alle de gode tilbud, du vil samle op på de fabelagtigt tilbagediskonterede shopping-centre beliggende i hele Orlando.

Twin / værelser

Disse to værelser er indrettet til den samme høje standard som resten af ​​huset. Vi har givet dem en lille dreng og lille pige tema for at give de små, der holder hjemlig følelse på alle tidspunkter. Den lille piges værelse er indrettet i bløde lyserøde overalt og har en smuk nat lys i form af en blomst til at give denne bløde drømmende følelse af, at hver eneste lille pige craves især efter en dag i Disneyland. Den lille drengs værelse er indrettet med en baseball tema med fed blues med baseball billeder og lys til at give det, at alle amerikanske sporty følelse i hele. Værelserne også drage fordel af en TV / DVD i hver at give mor og far nogle stille tid efter en hård men underholdende dag på parker. Værelserne er delt af endnu et badeværelse med bad / brus og igen indrettet til den højeste standard.

Spillerum

Vores villa yderligere fordele fra en flot udstyret spillehal komplet med poolbord, fodbold bord, dartskive, play station 2 med en række spil, cd-afspiller med et udvalg af cd'er, sidde op bænk og træningsbold.

Nøgleord: Villa

Vis mere

Udlejer
Mary
Annoncør siden 2007
Sprog Engelsk
Svartid:
Inden for et par dage
Svarkvotient:
40%
Kalenderen er opdateret:
28 august, 2017

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferievilla, Davenport, USA

Ferieboligtype:
  • Ferievilla
Måltider:
  • Self-Catering
Husregler:
  • Maks. antal gæster: 10
  • kun ikke-rygere
  • kæledyr ikke tilladt
  • børn velkomne
Beliggenhed:
  • Ved søen
  • ferieresort
Generelt:
  • Klimaanlæg
  • bredbåndsadgang
  • Tørretumbler
  • Covered Parking
  • Garage
  • Inklusive Sengetøj
  • Egen parkering
  • Parking for RV/Boat/Trailer
  • Telefon
  • Vaskemaskine
  • trådløst bredbånd
Køkken:
  • Catering Available
  • køkkengrej
  • Opvaskemaskine
  • Isklumpmaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Køleskab
Spisestue/spisekrog:
  • Spiseplads
Badeværelser:
  • 3 badeværelser
Soveværelser:
  • 4 soveværelser, 10 sovepladser
  • King size senge (1), Queen size senge (1), Twin eller enkeltsenge (1), Baby Cribs (1), Sovesofa eller madrasser (1)
Underholdning:
  • CD-spiller
  • DVD-spiller
  • Bordfodbold
  • Musikbibliotek
  • Billiardbord
  • Satelit eller Kabel
  • Stereoanlæg
  • videospiller
  • Videobibliotek
Udenfor:
  • Deck / Patio
  • Lanai / Gazebo
  • havegrill
Egnethed:
  • adgang for kørestol
Pool / spa:
  • Jacuzzi
  • Privat Pool
Attraktioner:
  • biografer
  • health/beauty spa
  • teater
  • restauranter
  • forlystelsesparke
Fritidsaktiviteter:
  • ridning
  • miniature golf
  • shelling
  • shopping
  • seværdigheder
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • babysitting
  • motionscenter
  • madbutikker
  • sygehus
  • massageterapeut
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • basketball court
  • cykle
  • lystfiskeri
  • golf
  • vandreture
  • hot air ballooning
  • jetski
  • mountain biking
  • parasailing
  • sejlning
  • snorkeling/diving
  • surfing
  • svømning
  • tennis
  • vandski
  • vindsurfning
Bemærkninger:
Dolby Surround Sound

Anmeldelser

Fremragende! 4,5/5 -
(26 anmeldelser fra feriegæster)

76% Complete
7% Complete
7% Complete
7% Complete
0% Complete
Villa Nancy - 4BR / 3BA - Lakefront Villa i nærheden af ​​Disney
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.5384617 fra 27 anmeldelser
Glasgow
5

Holiday to remember

  • 5 af 5

We stayed at this beautiful villa for two weeks with my in-laws and my 3 children, and it was the most relaxing holiday we have ever had as a family, The villa was much better than we had anticipated as the owner had completely re-decorated. The setting is great and close to all the road links which makes it a good base, Disney was about 10-15 min drive the rest of the parks were about 20-25 mins. The villa is on a quiet resort, so we had a lot of days just chilling by the pool and enjoying the view at night when the sun was going down. The villa is extremely well equipped and I just loved the decoration of it, the owner has thought of everything. My children loved the toys that are left at the villa, and my husband and my father loved playing pool at night in the games room. Great location, fab villa and fantastic holiday, ticked all the boxes.

  • Anmeldelse indsendt den: Nov 26, 2013
  • Dato for ophold: Oct 2013
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
3 1
4

The family fun!

  • 4 af 5

We had a great time. We enjoyed the house and the pool. we only wish we had known we needed to bring more towels. house was perfect and very clean. thank you.

  • Anmeldelse indsendt den: Dec 13, 2016
  • Dato for ophold: Nov 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Hi Warren sorry about the towels, what a shame if I had known would have got the management to get more for you, we actually go out to the villa tomorrow and have new towels and face cloths for all the bathrooms and new pots etc! for the kitchen, always striving to improve so any suggestions always welcomed. Regards Alison
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
3

very nice

  • 3 af 5

we were very pleased with the stay at this rental, even though the jacuzzi didn't work, our kids still loved having a private pool. I am still waiting on deposit refund as well but the experience of having so much space and privacy was priceless! Very satisfied with the overall stay.

  • Anmeldelse indsendt den: Sep 21, 2016
  • Dato for ophold: Jun 2016
  • Kilde: Vacation Rentals, fra HomeAway
Udlejerkommentar: My sincere apologies, I am not getting anything through on the email address that vrbo have for me, which should have triggered the return of your deposit automatically, I have did it manually now, Jaccuzzi has been working since your stay, sorry but pools and jacuzzi's are notorious for mantianance issues we can only try and get them repaired as quickly as possible, thank you so much for your feedback back it is very important to us to get things right for our valued guests.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Holiday of a lifetime with an Amazing Base Camp

  • 5 af 5

It was our first time renting a villa and using VRBO. On the run up the owners were very helpful and gave loads of instructions about the local area. It was easy to find the property and gain access.

Once we arrived we were really happy with the villa. It was clean and fresh. The pool and view at night from the pool were breathtaking.

We had an issue with connecting to the wifi and the owners sorted almost immediately from the UK. The WIFI is also nice and fast! No issue for ALL of our connected devices!

The villa was well positioned for supermarket and amenities and a nice short drive to Disney and Universal. Uber pickups were always quick (within 15 mins).

Cant wait to go back and stay there again.

Thanks so much!

Blair and Family

  • Anmeldelse indsendt den: Jul 22, 2016
  • Dato for ophold: Jun 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you for your lovely comments, even when there are issues we need to know about it so we can continuously improve. Thanks Again Alison
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
4

Lovely villa for a family holiday

  • 4 af 5

We stayed in this villa for a family holiday which included 4 adults and 2 children and the first thing I'd say is that there is plenty of space so you aren't on top of each other. The second thing I'd say is that I found Alison to be great in terms of communications and answering any questions I had both before and after the holiday - this is the first time I have booked a villa direct so this was important to me. The accommodation was clean, however we did have to contact the lady at the management company as we had an issue with the pool lights not working and the spa not working. The lady was great and someone was out to fix first the pool lights (we had two young boys so we really needed the lights for a evening). The men had to come out again for the spa and unfortunately it never got 100% fixed. They managed to get the heat working but no bubbles. There were a few items we spoke to the management company about as the blind in the master bedroom was broken and also the microwave handle - these didn't impact on the holiday and they were aware of the microwave. The metal pool chairs were quite corroded , however this was only noticeable when you lifted the covers which we did as we had a storm and needed to get them dry - otherwise we wouldn't have noticed. It was a shame that these hadn't been fixed. That aside our boys in particular loved the facilities they had not only a pool but a games room to play in which was great in house entertainment. There are bikes but unfortunately these weren't all in working order and in all fairness we didn't report this to be fixed as we had already had to get people out for the pool. The house has a PA system built in so we had fun with this- you could also plug your phone in to play music which was fab. We found the washing machine and dryer a necessity and it was so handy to wash clothes - so you can pack less when you go there. The ride to the Disney parks took 20 minutes so it's really not far at all and for universal you are looking at half an hour making it far enough away to get plenty of rest and relaxation. The area is really quiet and well kept, with a complex on your ride home just a few minutes before you get to the villa with a great supermarket, McDonald's, subway , papa johns etc making it really accessible. I've tried to be as honest as possible in my review but you will see that despite a few things not being perfect we still had a lovely time in the villa and the people were all helpful.

  • Anmeldelse indsendt den: Jun 2, 2016
  • Dato for ophold: Mar 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Hi Lorna thanks for taking the time to write the review it is really important, and thanks for being honest it is the only way villa owners really know what is going on with their houses. we went out to the villa ourself the week after you, we replaced most of the patio furniture you mentioned that was corroded, we replaced the microwave, we repaired the blinds again!!, we have ordered new ones and just waiting for them to arrive, spa also fully repaired these spa's are always being repaired unfortunetly all homeowners have the same problems the only thing we can do is get them repaired as quickly as possible, with regards to the bikes we repaired them also, but what happens is they are not used enough and just seize up we repair them everytime we go out . Thanks again.
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Very nice

  • 5 af 5

I stayed few days I felt like home

The villa is very clean the lake view very nice .

  • Anmeldelse indsendt den: Mar 13, 2016
  • Dato for ophold: Feb 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you so much for taking the time to leave a review, we try very hard to give that home from home feel to our villa, we are actually going over in the next few weeks just to check on everything and replace anything that needs to be and paint our pool area like we do every year to keep the villa in tip top condition. Thank you so much again. Alison
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
20 Miles
Orlando
Nærmeste motorvej
2 Miles
I-4
Bil: nødvendigt

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferievilla, Davenport, USA

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
USD
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned * Event
 
low season
1 sep. 2017 - 30 sep. 2017
4 nat/nætter minimumsophold
4.234 DKK
for 4 nætter
Min.
1.059 DKK
7.410 DKK
 
 
Mid season
1 okt. 2017 - 20 dec. 2017
4 nat/nætter minimumsophold
4.359 DKK
for 4 nætter
Min.
1.090 DKK
7.628 DKK
 
 
High season
21 dec. 2017 - 7 jan. 2018
4 nat/nætter minimumsophold
4.608 DKK
for 4 nætter
Min.
1.152 DKK
8.064 DKK
 
 
low season
8 jan. 2018 - 28 feb. 2018
4 nat/nætter minimumsophold
4.234 DKK
for 4 nætter
Min.
1.059 DKK
7.410 DKK
 
 
mid season
1 mar. 2018 - 31 maj 2018
4 nat/nætter minimumsophold
4.483 DKK
for 4 nætter
Min.
1.121 DKK
7.846 DKK
 
 
High season
1 jun. 2018 - 31 aug. 2018
4 nat/nætter minimumsophold
4.608 DKK
for 4 nætter
Min.
1.152 DKK
8.064 DKK
 
 
Standardpris
4 nat/nætter minimumsophold
4.234 DKK
for 4 nætter
Min.
1.059 DKK
7.410 DKK
23.351 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

Depositum 1.868,04 DKK

Udlejers afbestillingsregler

100% refunderes, hvis der afbestilles senest 30 dage inden ankomstdato.
E-mail udlejer
Ledig
Ikke ledig

Lignende ferieboliger