Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Charmerende toscanske villa med privat pool, stor have og fantastisk udsigt

Sovepladser12
Soveværelser 5
Badeværelser3
Areal 300 m²
Ferieboligtype Ferievilla
Minimumsophold 7 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soveværelser, villa med stor privat park. Børn velkomne. I nærheden af ​​Firenze

Casa Fantone er en typisk fantastisk fritliggende stuehus, 300 år gammel, ombygget og opdateret med en bred privat have og park af 5 hektar og en privat pool på 6 x 12 meter ved hjælp af salt i stedet for klor. Villaen ligger i et roligt bakke nær Poppi landsby, 30 km til Arezzo og 50 km til Firenze, og det har et godt niveau af møbler. Villaen har moderne køkken og bad, men det stadig giver én følelsen af ​​at træde tilbage i historien. Villaen, lavet af sten, der er udsat for solen, og det har en fantastisk udsigt over Casentino dalen. Absolut fortrolighed og maksimalt sikkerhed er garanteret, også fordi ejendommen er indhegnet og er mulig adgang kun gennem en automatisk port. En typisk toscanske terrasse tæt på køkkenet, kan være en mulighed for at få din morgenmad eller til at drikke et glas Chianti med dine venner kigger ned på den smukke dal. I terrassen vil du også opdage en gammel bageovn, som kunne rumme mindst 20 pizzaer ad gangen. Hvis bare disse vægge kunne tale!

Sådan får du den ejendom:

1. Firenze lufthavn

Tag motorvej A1, syd retning (Roma) og exit 'Firenze Sud "gate.

1. 1 Kør til retningen af: "Bagno a Ripoli«, Pontassieve, "Passo della Consuma«, Bibbiena, (SR 70).

1. 2. Ved Ponte a Poppi krydse Arno-floden til landsbyen Poppi og gå til 'Larniano' retning. En kilometer og halvdelen, efter Larniano kirke, på venstre er der villaen.

 2. Pisa lufthavn

Tag superstrada Firenze-Pisa-Livorno (FI-PI-LI) tæt på lufthavnen. Afslut ved Firenze og tage motorvej A1.

Så det samme som punkt 1.

3. Bologna lufthavn.

Kør til Cesena retning ved motorvej A1. Hos Cesena tager superstrada E45 til "Bagno di Romagna«.

Så gå til retningen af: "Passo dei Mandrioli ', Badia Prataglia, Soci, Ponte a Poppi.

Derefter som 1. 2

4. Roma lufthavnen.

Tag motorvej A1 til Arezzo, nord retning. Afslut Arezzo og følg indikationer som Subbiano, Bibbiena, Poppi.

Ved Ponte a Poppi som 1. 2, stk.

I lufthavnen, du er nødt til at leje en bil.

Toscana er berømt i hele verden, fordi dens smukke landskab, dets byer kunst, sin vin, sin mad, sin historie.

Firenze, en af ​​de smukkeste by i verden, viser i hvert hjørne uvurderlige skatte. En open-air museum med en utrolig kunstnerisk og historisk arv.

Firenze er en by for kunst per definition. I den periode, renæssancen bestået de store navne på maleri, skulptur og arkitektur. I Firenze også født kunstnere som Giotto, Cimabue, Brunelleschi, Donatello, Botticelli, Masaccio, Verrocchio, Ghirlandaio, della Robbia og slutter med Leonardo da Vinci og Michelangelo.

De boede i Firenze med de største eksponenter for poesi af den tid, de store navne på litteratur som Dante, Boccaccio, Gucciardini og Machiavelli. Denne overvægt af kunst og poesi betød også forrang Toscana mellem Firenze og italienske dialekter.

Kunstværker skabt af kunstnere mere storladne: Galleria degli Uffizi, Accademia Gallery, Palazzo Pitti, Bargello Nationalmuseet og Museer i San Marco er blot en del af disse skatte af kunst.

Piazza della Signoria, en af ​​de mest elegante pladser, hvor der er de mest imponerende monumenter, og Piazzale Michelangelo, som tilbyder en betagende udsigt over byen, er nogle charmerende steder.

Brugere af juvelerne fra fortiden, såsom katedralen Santa Maria del Fiore, basilikaen Santa Croce, kirken Santa Maria Novella og de fascinerende Medici Villas.

Arezzo, blev grundlagt af en etruskisk bosættelse i det fjerde århundrede. B. C. Byen har bevaret en middelalderlig struktur karakteristisk for stor kunstnerisk og historisk værdi, en konstant attraktion for de smukke kunstværker, det indeholder. Og 'den ideel ikke kun for dem, der elsker kunst og kultur, men også for dem, der elsker at gå ned gamle bygninger. Endvidere i byen finder sted den berømte middelalderlige 'Giostra del Saracino «.

Piazza Grande også kendt som Piazza Vasari, er blandt de mest naturskønne og maleriske pladser i Italien, stedet hvor Giostra del Saracino og velkendte antikviteter fair. Denne messen afholdes den første weekend i hver måned.

Husk katedralen (afsluttet tidligt '500) og S. Domenico kirke, hvor indeni, midt i apsis, kan du se den enorme malet krucifiks, en tidlig mesterværk af Cimabue (1260-1265).

I Arezzo blev skudt en del af filmen 'La vita è bella "af Roberto Benigni.

Siena, er en af ​​de bedst bevarede historiske byer i Toscana. Antikke middelalderlige by bygget på tre bakker, er stadig omgivet af mure. Hele byen Siena, bygget omkring Piazza del Campo, var tænkt som et kunstværk, der blander ind i landskabet af Crete Senesi. At huske Palio, traditionelle middelalderlige hestevæddeløb, der køres omkring Piazza del Campo hvert år. 2 juli og den 16. august er de datoer, hvor Palio di Siena afholdes.

Det historiske centrum af Siena siden 1995 blandt verdens kulturarv af UNESCO.

Toscana byder også på nogle historiske, godt holdes bedre og meget interessante landsbyer som Cortona, S. Gemignano, Volterra og Monteriggioni.

Land mellem Siena og Firenze er kendt for produktion af Chianti vin ('Chiantishire «).

Toscana er også landet med de vine: Sassicaia, Ornellaia, Brunello di Montalcino og Nobile di Monte Montepulciano.

POPPI, er i centrum af Casentino dalen, en dal blandt de smukkeste i Toscana.

Det er en middelalderlig muromkransede by og i toppen dominerer slottet af greverne Guidi (Conti Guidi), arbejdet i den berømte familie af arkitekter Di Cambio, "prototype" af Palazzo Vecchio i Firenze.

Bygget i det trettende århundrede, er det karakteriseret ved en facade af mullioned vinduer, hvis centrum kommer ud et højt tårn, og omgivet af en mur med brystværn Guelfi og en bred voldgrav. Takket være konstant restaureringer gennem århundreder, slottet Poppi er i øjeblikket i fremragende stand.

Indvendigt biblioteket Rilliana, fuld af hundredvis af middelalderlige håndskrifter og inkunabler.

Et andet centralt element i betydning er kapel af greverne med en fjortende århundrede fresker tilskrives Taddeo Gaddi, en elev af Giotto.

En vigtig begivenhed i Poppi, ved slutningen af ​​august: »det Gusto af Guidi ':

Smagen og salg udstilling af Toscana vine og traditionelle og økologiske produkter af Casentino dalen.

Med mulighed for at komme ind i de gamle kældre Poppi, ikke længere anvendes, men stadig med de gamle redskaber til fremstilling af vin.

Golfbanen Casentino tilbyder en afslappende udsigt over landsbyen Poppi og Casentino Valley. Fem minutters kørsel er nok til at få golf fra min ejendom.

Parco delle Foreste Casentinesi

Parken skiller sig ud som en af ​​de mest værdsatte skovområder i Europa. I hjertet af parken er Foreste Demaniali Casentinesi [State Casentino skove], inden der kan findes Riserva Naturale Integrale (Integral Nature Reserve) i Sasso Fratino, der blev grundlagt i 1959. Det område har også byer og landsbyer rig på historie og kunstneriske og arkitektoniske arv, som præsenterer sig selv til den besøgende i en vidunderlig naturlig ramme, rig på flora og fauna, herunder den vigtigste bestand af Appenninerne ulv, samt den usædvanlige tilstedeværelse fem arter af hovdyr (pattedyr med hove): vildsvin, rådyr, dådyr, fælles hjorte og muflon (bjerg får).

Inde i parken er der to punkter af stor interesse og spirituel betydning: helligdommen La Verna og Hermitage af Camaldoli. På La Verna St. Frans af Assisi havde stigmata.

Det beskyttede område kan besøges af behagelige udflugter til fods, på mountainbike, hesteryg langs en sti netværk af ca. 600 km.

Poppi har også en zoologisk have, med lokale fauna, men ikke kun.

Butikker & SERVICES

S. Martino og Kvote er de nærmeste landsbyer til ejendommen, 1,5 miles langt fra villaen. De har en købmand og en bar. Kvote har også en familie restaurant. Ponte a Poppi, langt 3 miles, har supermarkeder, restauranter og enhver anden form for butik. I Bibbiena, 5 miles væk, er der en bred og nye kommercielle centrum: »COOP af Casentino '. Der er også Casentino dalen hospitalet. Hver dag i ugen er der en udendørs marked i nogle af Casentino landsbyer. Tirsdag er Ponte a Poppi dag for sin åbne marked. Den fjerde lørdag i hver måned, i Bibbiena, er det muligt at købe landbrugsprodukter direkte fra producenten. Hver første uge udgangen af ​​den måned i Arezzo er der en vigtig retfærdigt af antikviteter.

Til villaen er det muligt at købe økologisk olivenolie fra Casa Fantone oliven. Du kan også købe Chianti vin.

Du finder en flaske af disse produkter i velkomstkurv.

To stikkontakt er tilgængelige: Foiano della Chiana stikkontakt, Montevarchi stikkontakt.

Gæstfrihed og personlige oplysninger.

Ejendommen er udlejet til kun én part, og kun folk i dette parti lever ind i villaen. Min familie, der blev den Casa Fantone ejer næsten et århundrede siden, bor i en lille landsby 1. 5 miles langt fra stuehuset. Vi er tilfredse med vores arbejde, hvis vores gæster har ingen problemer. Venlighed, en velkommen kurv med nogle lokale produkter som en flaske Casa Fantone økologisk olivenolie, tilbydes alle oplysninger og hjælp. Vi vil drage omsorg for alt, hvad der er nødvendigt at give Casa Fantone gæster en god ferie.

Houseguests kan smage naturlig frugt og grønt fra haven, når de er tilgængelige. De kan også købe olivenolie og Chianti vin.

Ved ophold på 2 uger eller mere en velkommen morgenmad, baseret på middelhavskosten, tilbydes på ejerens hus.

Villaen byder på en stor privatliv. Tolv acres af private have (cypres, oliventræer, æbletræer, drue træer, blomster, enge, køkkenhave ...) omkring villaen er indhegnet. Du indtaster gennem en automatisk port nyder frihed, stilhed og et smukt sted.

Vis mere

Udlejer
Gianfranco Dei
Annoncør siden 2002
Sprog Engelsk, Italiensk
Svartid:
Inden for et par timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
24 juni, 2018

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferievilla, Poppi, Italien

Ferieboligtype:
 • Ferievilla (Parcelhus)
Måltider:
 • Self-Catering
Rengøring:
 • Husholderske valgfrit
Størrelse:
 • 300 m²
Husregler:
 • Maks. antal gæster: 12
 • kæledyr muligt
 • børn velkomne
Beliggenhed:
 • bjerg
 • på landet
Ferietema:
 • "Away From It All"
 • Romantisk
Generelt:
 • Toiletartikler
 • Brænde
 • Fitnessrum
 • Garage
 • Hårtørrer
 • Centralvarme
 • Internetadgang
 • Strygejern & Strygebrædt
 • Vaskerum med vaskepulver
 • Inklusive Sengetøj
 • Kort over lokalområdet
 • Restaurantguide
 • Parkering
 • Egen parkering
 • pengeskab
 • solarium
 • keramikkogeplade
 • Inklusive håndklæder
 • Tørretumbler
 • Vaskemaskine
 • trådløst bredbånd
Køkken:
 • komfur med 4 kogeplader
 • Kaffemaskine
 • køkkengrej
 • Opvaskemaskine
 • fryser
 • grill
 • Isklumpmaskine
 • Ovn
 • Krydderier
 • Køleskab
Spisestue/spisekrog:
 • Børnestil
 • Spisestue
 • Siddepladser til 12 personer
Badeværelser:
 • 3 badeværelser
 • Badeværelse - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
  Badeværelse - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
  Badeværelse - Udendørs bruser
  Badeværelse - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
 • Også den eksterne bruser har varmt vand.
Soveværelser:
 • 5 soveværelser, 12 sovepladser
 • Soveværelse - 1 Ekstra stor dobbeltseng
  Soveværelse - 2 Enkelt seng
  Soveværelse - 1 Ekstra stor dobbeltseng
  Soveværelse - 4 Enkelt seng , 1 Babyseng
  Soveværelse - 1 Ekstra stor dobbeltseng
 • Den første sal i villaen har 4 soveværelser. I 3 soveværelser kan sove 6 personer. I bigbedroom (ca. 40 cm) kan sove 4 personer. I alt 10 personer. På jordoverfladen er tilgængelig anden soveværelse og dens badeværelse, for 2 personer. Dette værelse er ikke inkluderet i grundprisen. Det er nødvendigt med en ekstra pris på 200 € / uge. De 2 soveværelser med enkeltsenge kan hver arrangeres som ægteskabssager værelser.
Underholdning:
 • kassettespiller
 • Bøger
 • CD-spiller
 • DVD-spiller
 • Bordfodbold
 • Spillelokale
 • Spil
 • Spil-Børn
 • Bordtennisbord
 • radio
 • Satelit eller Kabel
 • Stereoanlæg
 • TV
 • Børnlegetøj
 • videospiller
Udenfor:
 • Balkon
 • Strandstole
 • Cykel
 • gynge
 • Have
 • havegrill
 • Veranda
 • 12 Havestole
 • 12 Liggestole
Egnethed:
 • langtidslejere velkomne
Pool / spa:
 • udendørs pool
 • Privat Pool
Service på stedet:
 • Personal
Attraktioner:
 • efterårsløv
 • kirker
 • biografer
 • Møntvaskeri
 • skove
 • biblotek
 • restauranter
 • forlystelsesparke
 • vinsmagning
 • zoologisk have
Fritidsaktiviteter:
 • Grøn turisme
 • ridning
 • shopping
 • seværdigheder
 • gåture
Lokale serviceydelser og forretninger:
 • pengeautomat/bank
 • babysitting
 • madbutikker
 • sygehus
 • møntvaskeri
 • massageterapeut
 • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
 • cykle
 • lystfiskeri
 • golf
 • valgfrit golfpas
 • vandreture
 • mountain biking
 • svømning
 • tennis
Bemærkninger:
Fitness-faciliteter, hængekøjer, bordtennis, bordfodbold, wi-fi og cykler og gratis. En lille fodboldbane for børn er også tilgængelig. Det samme felt kan anvendes som en flugter område, og det er også tilgængelig en kurv. Du kan få dine måltider eller drikkevarer uden for villaen ved hjælp af nogle borde. En af disse er også beskyttet mod solen. Andre spil til børn er til rådighed. En garage er til rådighed for 1 bil. Ved reservation af 2 uger eller mere tilbydes en velkommen brekfast, ved ejerens hus, baseret på middelhavskost.

Anmeldelser

Exceptionelt! 5/5 -
(60)

100% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Charmerende toscanske villa med privat pool, stor have og fantastisk udsigt
Gennemsnitligt antal stjerner: 5.0 fra 61 anmeldelser
5

Absolutely perfect.

 • 5 af 5

We had the most fantastic stay at Casa Fantone. Gianfranco (the owner) did his outmost to make us feel at home and was extremely helpful with tips and tricks for the area. The villa is true to the surroundings - beautiful and well-equipped, and we would love to come back anytime!

Kim

 • Anmeldelse indsendt den: 10-08-2017
 • Dato for ophold: juli 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Skønt, skønt hus med fantastisk udsigt.

 • 5 af 5

Virkeligheden overgår billederne. Udsigten fås ikke bedre og huset er

Dejligt. Værten er meget behagelig og alt fungerede perfekt. Svømmepoolen er bare dejlig stor og lækker. Vi var 6 voksne og 3 teenagere i 14 herlige dage.

Familien Thorsen, Danmark

 • Anmeldelse indsendt den: 16-07-2017
 • Dato for ophold: juni 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Fantastisk bolig med en helt forrygende udsigt!

 • 5 af 5

Når man ser billederne på webben, tænker man 'kan det virkelig være så godt' - men virkeligheden overgår billederne!! Fantastisk dejlig bolig, stor swimming pool og en helt utrolig smuk udsigt - bedre kan det nok ikke blive. Vi var 5 voksne og 5 børn i alderen 3 til 15 år og vi havde en dejlig uge og herligt sommervejr.

 • Anmeldelse indsendt den: 07-08-2015
 • Dato for ophold: juli 2015
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

En 110% lyckad vecka!

 • 5 af 5

Firade min 70-årsdag tillsammans med hela familjen (7 vuxna, 1 barn och hund) i Casa Fantone. En helt fantastisk plats.

Värden Gianfranco, en mycket gemytlig man, mötte oss vid ankomsten med en korg egenodlade grönsaker, körsbär och olivolja. Vi kände oss verkligen välkomna och Gianfranco fanns lätt tillgänglig med information och tips när vi önskade.

Casa Fantone har ett underbart läge på sluttningen mot söder med härlig pool och hela Castentino Valley framför sig. Helt fantastiskt var det att ligga vid poolen utan att höra bilar eller stadsbuller utan bara fågelsång. Vi besökte Florens en dag men ingen ville sitta i bilen mer då det var så härligt vid huset. Ungdomarna spelade bordtennis och badminton eller cyklade då vi inte var vid poolen. Mimo, hunden, trivdes att leka fritt då området hade diskret staket. Grillplatsen var samlingsplatsen på kvällen med vidunderlig utsikt.

Den lokala restaurangen, Osteria dela Sasso, i Quota 3 km bort, var en upplevelse. En mycket lokal miljö med utsökt mat. Bredvid fanns den lilla genuina lanthandeln där vi hittade lokalproducerat. Annars fanns Coop med allt, ca femton minuter bort med bil.

Vi saknade inget i huset som var välutrustat med bl.a. diskmaskin, micro, vattenkokare, flera badrum, sköna sängar etc. etc.

Det var verkligen värt den långa bilresan från Sverige. Vi återkommer gärna!

Stort tack Gianfranco!

Hans med familj

 • Anmeldelse indsendt den: 23-06-2018
 • Dato for ophold: juni 2018
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Beautiful restored villa in Tuscany with panoramic views

 • 5 af 5

Two families stayed together very comfortably and took advantage of all the villa had to offer including the swimming pool, ping pong table, hammocks, and even the outdoor stone pizza oven!! Come here to unplug your devices and get away from it all. There is plenty to explore close by—we explored the castle in Old Poppi—but it is also close enough to Florence to make a day trip easily. Get passes to the Uffizi and Academia in advance as they sell out!! We also visited towns of Arezzo and Siena from the villa—each about 1 to 1-1/2 hour drive. If you want to just enjoy the villa and skip the day trips, the pool with the view of the valley below is all you need!!

 • Anmeldelse indsendt den: 29-05-2018
 • Dato for ophold: maj 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Amazing place to stay as a group in Tuscany

 • 5 af 5

Wow - what a great place - everything was as described - we had a lot of space, for all of us. The kitchen has a good equipment. The infinity pool is really amazing, the property really huge - with wine, olive trees, peaches trees and much more. You'll get a great view around the hilly landscapes out of every window and from the various terraces of the casa fantone.

Gianfranco is really helpful. I'm sure you'll enjoy your stay.

 • Anmeldelse indsendt den: 09-09-2017
 • Dato for ophold: september 2017
 • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 1

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
50 kilometer
Firenze
Nærmeste Barpub
2 kilometer
San Martino bar, Quota bar
Nærmeste færgehavn
100 kilometer
Livorno
Nærmeste Golf
4 kilometer
Poppi Golf course
Nærmeste tog
5 kilometer
Poppi
Nærmeste motorvej
30 kilometer
Arezzo
Nærmeste Restaurant
2 kilometer
Quota restaurant
Nærmeste strand
90 kilometer
Tyrrenian sea, Adriatic sea
Bil: nødvendigt

Casa Fantone landejendom er beliggende i Casentino dalen, den første dal krydses af Arno-floden; floden i Toscana. Casentino dalen, 50 km langt fra Firenze, tilbyder en blød landskab fyldt med vegetation og karakteristiske steder som Casentino Forest Park, den middelalderlige landsby Poppi med sit slot, S. Francisco helligdom La Verna, Camaldoli Hermitage, Romena tårne ​​og en masse gamle kirker. Ideel til daglige escursions til alle Toscana byer som Firenze, Arezzo, Siena, Lucca og Toscana historiske landsbyer som Cortona, S. Gemignano, Volterra, Montepulciano, Assisi og til Chiantishire.

Perfekt ramme for udendørs velkomst, herunder vandreture, mountainbiking, ridning, spille tennis og golf.

At huske Palio i Siena, en middelalderlig hestevæddeløb; Arezzo månedlige marked af antikke møbler; Den Gusto dei Guidi Poppi at fejre den toscanske vin.

Villaen er 30 km langt fra landsbyen Caprese Michelangelo, hvor er det hus, hvor Michelangelo blev født.

Andre Aktiviteter: fodbold, volley, tennis, ridning -

Golf: Golfbane i Casentino, der ligger på en bakke med panoramaudsigt, byder på en smuk og afslappende udsigt over Casentino dalen og landsbyen Poppi.

Det har 9 huller, men tidligt hullerne bliver 18. Inden udgangen af ​​2012. Altid åben. Det er muligt at leje hvad du har brug for at spille golf.

Office tidsplan: hver dag fra 9 til 13 og fra 14 til 19. Telefon: 0039 0575 529810

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferievilla, Poppi, Italien

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
EUR
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
midle season 3
16 jun. 2018 - 6 jul. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
12.151 DKK
for 7 nætter
12.151 DKK
 
 
high season
7 jul. 2018 - 24 aug. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
16.549 DKK
for 7 nætter
16.549 DKK
 
 
middle season 3
25 aug. 2018 - 7 sep. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
12.151 DKK
for 7 nætter
12.151 DKK
 
 
middle season 2
8 sep. 2018 - 28 sep. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
9.542 DKK
for 7 nætter
9.542 DKK
 
 
low season 2
29 sep. 2018 - 9 nov. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
8.274 DKK
for 7 nætter
8.274 DKK
 
 
low season
10 nov. 2018 - 21 dec. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
8.125 DKK
for 7 nætter
8.125 DKK
 
 
christmas
22 dec. 2018 - 6 jan. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
9.616 DKK
for 7 nætter
9.616 DKK
 
 
low season
7 jan. 2019 - 19 apr. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
7.417 DKK
for 7 nætter
7.417 DKK
 
 
low season 2
20 apr. 2019 - 3 maj 2019
7 nat/nætter minimumsophold
8.274 DKK
for 7 nætter
8.274 DKK
 
 
middle season
4 maj 2019 - 17 maj 2019
7 nat/nætter minimumsophold
8.498 DKK
for 7 nætter
8.498 DKK
 
 
middle season 2
18 maj 2019 - 7 jun. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
10.287 DKK
for 7 nætter
10.287 DKK
 
 
high season
8 jun. 2019 - 5 jul. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
12.300 DKK
for 7 nætter
12.300 DKK
 
 
peak season
6 jul. 2019 - 23 aug. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
16.698 DKK
for 7 nætter
16.698 DKK
 
 
high season
24 aug. 2019 - 6 sep. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
12.300 DKK
for 7 nætter
12.300 DKK
 
 
middle season
7 sep. 2019 - 27 sep. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
10.287 DKK
for 7 nætter
10.287 DKK
 
 
low season 2
28 sep. 2019 - 20 dec. 2019
7 nat/nætter minimumsophold
8.274 DKK
for 7 nætter
8.274 DKK
 
 
christmas
21 dec. 2019 - 6 jan. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
9.616 DKK
for 7 nætter
9.616 DKK
 
 
low season
7 jan. 2020 - 10 apr. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
7.417 DKK
for 7 nætter
7.417 DKK
 
 
low season 2
11 apr. 2020 - 8 maj 2020
7 nat/nætter minimumsophold
8.274 DKK
for 7 nætter
8.274 DKK
 
 
middle season
9 maj 2020 - 22 maj 2020
7 nat/nætter minimumsophold
8.722 DKK
for 7 nætter
8.722 DKK
 
 
middle season 2
23 maj 2020 - 5 jun. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
10.212 DKK
for 7 nætter
10.212 DKK
 
 
high season
6 jun. 2020 - 10 jul. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
12.151 DKK
for 7 nætter
12.151 DKK
 
 
peak seson
11 jul. 2020 - 28 aug. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
16.698 DKK
for 7 nætter
16.698 DKK
 
 
middle season
29 aug. 2020 - 11 sep. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
12.151 DKK
for 7 nætter
12.151 DKK
 
 
middle season 2
12 sep. 2020 - 2 okt. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
9.467 DKK
for 7 nætter
9.467 DKK
 
 
low season
3 okt. 2020 - 22 dec. 2020
7 nat/nætter minimumsophold
56.876 DKK
for 7 nætter
Min.
8.125 DKK
 
 
christmas
23 dec. 2020 - 6 jan. 2021
7 nat/nætter minimumsophold
9.616 DKK
for 7 nætter
9.616 DKK
 
 
Standardpris

Skiftedag: lørdag
7 nat/nætter minimumsophold
11.852 DKK
for 7 nætter
11.852 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

Tillæg Ingen yderligere obligatoriske afgifter

ATTENTION: rental rates allow you to rent all the first floor of the villa: 4 bedrooms, 2 bathrooms ( 10 people ).
To rent the ground level bedroom (2 people) with its bathroom €200/week are necessary.
The ground level room is not rented separately.
THE MINIMUM INTERVAL OF TIME IS ONE WEEK.
The deposit can start from €100 to €400 depending from the total amount of the booking.
The difference at the villa.
Except July and August a DISCOUNT for little group: 5% in case of 4 people; 10% in case of 2 people.
Party with 2 weeks, or more, of booking are invited to the owner's home for the Mediterranean welcome breakfast.
In the cold season the cost of the central heating must be paid separately. Wood for the 2 stoves is included in the price.

Udlejers afbestillingsregler

Hvis opholdet afbestilles efter betalingen er foretaget, refunderes betalingen ikke.
Ledig
Ikke ledig