HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Flere oplysninger.
HomeAway bruger cookies for at kunne levere den bedste service. Hvis du fortsætter nu, accepterer du vores brug af cookies. Flere oplysninger.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Bedøvelse Oceanfront Villa, Næste til stranden, opvarmet pool, Tropical Garden

Sovepladser15
Soveværelser 5
Badeværelser4
separate toiletter 3
Areal 230 m²
Ferieboligtype Ferievilla
Minimumsophold 7 - 14 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Tropisk have med grill, Wi-fi internet, 5 soveværelser, 4 badeværelser, 15 Pers.

Hvis du er på udkig efter den bedste værdi for dine penge, er Villa Bellevue din rigtige valg:

• Bedøvelse Oceanfront Location

• Opvarmet pool

• Tropical Garden med BBQ Area

• Strand inden for 5 minutters gang

• Gratis internetadgang

Vores Villa ligger lige foran havet, otte meter (26ft.) Over klipperne. Godset byder 220m² (2. 370sq. Ft.) I opholdsstue, plus ca.. 700m² (7. 534sq. Ft.) Tropisk have, det nemt plads til 10 personer, max. 15 personer. Børn er velkomne :)

Den generøse (overdådige) penthouse ligger på øverste niveau, og giver dig en fantastisk panoramaudsigt over havet, den tropiske have og den private pool. Det tilbyder et boligareal på 130m² (1. 400sq. Ft.) Plus 42m² (452sq. Ft.) Terrasse og består af en bred stue og spisestue stue, der støder op et stort og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og bryggers, tre soveværelser (den ene med en kingsize seng de to andre med to enkeltsenge hver), to badeværelser og en ekstra adskilt toilet. Fra havet terrassen har du en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og naboen ø "La Gomera". Over en romantisk middag og et glas vin kan du nyde fantastiske solnedgange.

De to etværelses lejligheder ligger på haven og pool-området og tilbyder hver et boligareal på ca. 45m² (485sq. Ft.) Plus 10m² (108sq. Ft.) Terrasse hver. Hver af de to lejligheder består af en rummelig stue, et soveværelse med en king size seng, et badeværelse og et adskilt WC. Begge lejligheder kan sættes sammen via en dør i stuerne i et stort to-værelses lejlighed.

Hver enhed giver Gratis trådløst internet, Kabel-tv og dvd-afspiller, en vaskemaskine og tørretumbler, flade strygejern, strygebræt, og et pengeskab. Sengetøj, hånd og bad-håndklæder er til din rådighed gratis.

Elegant pool og have område

Foran lejlighederne er den 80. 000 Liter havvand swimming pool, der er opvarmet i vintermånederne. Om natten lysene i flere undersøiske projektører lade poolen funkle som en juvel. Den tropiske have, som ejeren personligt tager sig af, tilbyder et fredeligt miljø for din fuldstændig afslapning og understreger det elegante udseende af ejendommen. En overdådige grillplads er til din rådighed.

Nyd uforstyrret panoramaudsigt over Atlanterhavet til overfor øen "La Gomera". Passing lystbåde og lokale fiskerbåde ledsaget af stimer af delfiner og flyvninger på måger giver en never ending omdirigering af synspunkter. Imponerende solnedgange over havet vil gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse. Det vil være vores optjent interesse for at gøre dit ophold hos os så bekvemt som muligt.

Vis mere

Udlejer
Mr. Otto Terber
Annoncør siden 2013
Sprog Engelsk, Tysk, Spansk
Svartid:
Inden for et døgn
Svarkvotient:
80%
Kalenderen er opdateret:
20 november, 2017

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferievilla, Santiago del Teide, Kanariske Øer

Ferieboligtype:
  • Ferievilla
Forplejning:
  • Pension/Guest house
Måltider:
  • Self-Catering
Størrelse:
  • 230 m²
Husregler:
  • Maks. antal gæster: 15
  • kæledyr ikke tilladt
  • børn velkomne
Beliggenhed:
  • strand
  • tæt på havet
  • landsby
  • ved vandet
Ferietema:
  • Familievenlige boliger
  • Luksus
Generelt:
  • Hårtørrer
  • Internetadgang
  • Strygejern & Strygebrædt
  • Inklusive Sengetøj
  • Stue
  • Parkering
  • Inklusive håndklæder
  • Tørretumbler
  • Vaskemaskine
  • Gratis Wi-Fi
Køkken:
  • Kaffemaskine
  • Dishes & Køkkenudstyr
  • Opvaskemaskine
  • Køkken
  • Mikrobølgeovn
  • Krydderier
  • Køleskab
  • Kogeplade
  • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
  • Børnestil
  • Spiseplads/stue
  • Spiseplads
  • Siddepladser til 12 personer
Badeværelser:
  • 4 badeværelser
  • 3 separate toiletter
  • - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
    - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
    - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
    - Toilet , Bad med brusebad , Bidet
    - Toilet
    - Toilet
    - Toilet
  • Vi leverer i alt 5 toiletter!
Soveværelser:
  • 5 soveværelser, 15 sovepladser
  • - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 1 Stor dobbeltseng
    - 2 Enkelt seng
    - 2 Enkelt seng
Underholdning:
  • Bøger
  • DVD-spiller
  • Satelit eller Kabel
  • Stereoanlæg
  • TV
Udenfor:
  • Balkon
  • Deck / Patio
  • Have
  • havegrill
  • 12 Havestole
Pool / spa:
  • Opvarmet Pool
  • Privat Pool
Attraktioner:
  • bugt/sund
  • lystbådhavn
  • nudismestrand
  • rev/korallrev
  • restauranter
  • forlystelsesparke
  • vulkan
  • vandpark
Fritidsaktiviteter:
  • Strandferie
  • Grøn turisme
  • ridning
  • robåde
  • naturskønne biludflugter
  • seværdigheder
  • gåture
  • Hvalkik
Lokale serviceydelser og forretninger:
  • pengeautomat/bank
  • motionscenter
  • madbutikker
  • sygehus
  • møntvaskeri
  • massageterapeut
  • medicinisk service
Sport og fritidsaktiviteter:
  • cykle
  • dybhavsfiskeri
  • lystfiskeri
  • fluefiskeri
  • ferskvandfiskeri
  • golf
  • vandreture
  • jetski
  • mountain biking
  • bjergklatring
  • bjergbestigning
  • molefiskeri
  • sejlning
  • dykning
  • Snorkeldykning
  • fiskning i bugt/sund
  • strandfiskning
  • surfing
  • svømning
  • tennis
  • vandski
  • water tubing
  • vindsurfning

Anmeldelser

Fantastisk! 4,9/5 -
(21 anmeldelser fra feriegæster)

90% Complete
4% Complete
4% Complete
0% Complete
0% Complete
Bedøvelse Oceanfront Villa, Næste til stranden, opvarmet pool, Tropical Garden
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.857143 fra 21 anmeldelser
5

Einzigartige traumhafte Urlaubsresidenz

  • 5 af 5

Als Gruppe erholungssuchende Urlauber haben wir ganz genau das Ferienhaus vorgefunden welches für unsere Bedürfnisse perfekt war. Sowohl von der Lage her war es wunderschön, als auch die Villa, - die super zweckmäßig eingerichtet, ohne überladen zu sein. Wir fühlten uns alle sehr wohl, der Pool machte richtig Freude, wir hatten jede Menge Spaß!

Herr Otto Terber bemühte sich um uns, war stets freundlich, sehr hilfsbereit, wir hatten das Gefühl als seine Gäste wirklich "willkommen" zu sein!

Das Angebot kommt über das Internet gar nicht so hervorragend zur Geltung, als es sich dann Vorort präsentiert.

Unseren Bekannten- und Freundeskreis konnten wir viele schöne Bilder zeigen, da gibt es einige von ihnen, die ihre kommenden Urlaubstage fix vor haben, auch in der Villa Terber zu buchen.

Da wir bestens erholt wieder nach Hause zurück gekehrt sind, haben wir uns jetzt schon entschlossen, unseren nächsten Urlaub auch wieder auf diesem zauberhaften Fleck Erde zu verbringen!

Danke, es war einfach unser "Traumurlaub"!!!!!

Brigitte Sp.

  • Anmeldelse indsendt den: 31-07-2017
  • Dato for ophold: juni 2017
  • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Udlejerkommentar: Sehr geehrte Familie Späth Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es war uns eine Freude Sie als unsere Gäste gehabt zu haben und würden uns sehr freuen, Sie wieder bei uns Begrüssen zu dürfen.
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
Mexico City
5

Very Pleasant Stay!!!

  • 5 af 5

We had a great stay. The ocean views from the property are stunning, espeacially the sunsets at evening with tapas and a glass or two or wine. Travelling as a 3 generation family, it was ideal for our yearly get together. The house is very spacious, spotless clean, the kitchen very well equipped. It was very sunny outside and we enjoyed both, the heated pool as well as the beach.

Otto is an extremely helpful host and patiently explained us everything we need to know. We felt very comfortable and it was defenitely not the last time we came.

  • Anmeldelse indsendt den: 28-04-2017
  • Dato for ophold: marts 2017
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Estimada Sra. Rodríguez muchas gracias por sus amables palabras. Fue un placer haber conocido a usted y su familia. Le deseamos todo lo mejor y siempre bienvenido. muchas gracias Otto
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
4

A very enjoyable stay

  • 4 af 5

We thoroughly enjoyed our stay, the space was perfect for our party of 11, comprising 7 Adults and 4 children. It seems a rare find in Tenerife, a private villa with pool and garden and the local area was quiet but well serviced.

Otto is meticulous meaning that the villa was spotless on arrival. The check in and check out is very thorough so allow time for this.

I would agree with an earlier review that the bedding is not luxury but it was adequate but if you are particular about it I would suggest you take your own. (I took a mattress protector for my little one!)

I have suggested to Otto that, if there are other families with young children, he might wish to provide plastic crockery and cups - I would have been a little less anxious had these been provided, in the end we went and bought disposables which was fine. For older children there would be no concerns and the villa would be extremely well suited to them.

Otto visits on a daily basis but is unobtrusive and was very helpful.

All in all we had a lovely time, the villa was an excellent base for us and I would recommend it to others.

  • Anmeldelse indsendt den: 21-02-2017
  • Dato for ophold: februar 2017
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Dear Becky thank you very much for your lovely feedback and your recomendation which we definitely will take into consideration. It was a true pleasure having had you and your family as our guests and we look forward to welcome you back any time! with sunny regards Otto
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
3

Disappointed

  • 3 af 5

We stayed there with my family to celebrate my 70th birthday but was spoilt by a few things , the Penthouse is described as lavish, its spacious but very basic, the bedding was two single duvet covers on a double bed, no top sheet and quite rough material, pillows filled with balls of fluff& towels very rough. Quite a few of cockroaches to be dealt with , and couldn't use the grill pan in oven as there was no rack. Cable TVs was in German . Lavish BBQ area l don't think so , had to pay extra to use the BBQ tray. NO outside lights around the BBQ area and it spoilt our evenings as it was dark by 7.30, so we couldn't see to cook, which spoilt my birthday as the family had arranged a private chef to come to the villa and cook us a meal, which he found very difficult to do in the dark. The view is outstanding and the location is perfect. We complain and was given a hot plate to use for grilling, extra pillows but still no good , had to buy torches and candles for outside so we could BBQ. On leaving Otto the owner went through everything like a fine tooth comb , even down to flushing the loo, made us feel very uncomfortable. Would never want to return there again which is a shame, with a few adjustments it could have been perfect.

  • Anmeldelse indsendt den: 22-01-2017
  • Dato for ophold: oktober 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Thank you very much for sharing your personal experience. I would allow myself to share as well my personal point of view: Between booking and arrival, we exchanged about 20+ mails and phone calls in order to clear all possible questions! Unfortunately, we did not provide singers, dancers, maids and other services you inquired which we had to decline. I am very surprised by your disappointment as we asked you every day in the morning if everything is all right, which you always confirmed. Even the day before your departure, your husband inquired us in private, if he could rent the villa for next year for just 2 persons and at what discount. Upon arriving, you signed an inventory list. When you checked-out, we asked if there is anything broken or damaged which you declined. After a quick look in the kitchen, we saw that there are a couple of plates, long drink glasses, wineglasses and cups missing. This is no problem at all, we compared it with your inventory list and charged Euro 10,- in total, which is more than modest. Unfortunately you were very upset and angry that we dare to charge for such minor things, and threatened us, that if we deduct anything from your security deposit you would and I quote you ¨destroy us in a public review¨. We decided not to comply as from our understanding if you break something, you pay for it. You mentioned also that we even flushed the toilet. Well, if we see that somebody has forgotten to flush a dirty toilet, we do this favor as well. It is not true that our guests have to pay to use the BBQ. Upon your request, we offered you a special DAILY BBQ cleaning, so that if you grill at night, the next day in the morning the BBQ is clean and everything removed from the night before. This had a total cost of Euro 35,- for your entire stay. Of course we also provide lights for the BBQ if requested. You further mentioned that you had to deal with cockroaches. Like in every hot or tropical region, also on the Canary Islands there do exist cockroaches which are nocturnal. If you leave at night after a party the dirty plates and leftovers outside, this certainly attracts bugs. On the other side, if you do not leave leftovers outside, you will not have any troubles. We are highly surprised to receive this feedback three months after your stay, as it does not match at all every other review which we received over all these years from our guests. In any case, we wish you and your family all the best for your future.
Var denne anmeldelse til hjælp?
9 1
5

Amazing stay at an amazing house

  • 5 af 5

After a very long trip to your house, we were immediately surprised with the beautiful view and the perfect accomodations from your house. Even though the bus service wasn't that good, we were able to forget all our concerns. You gave us a very comprehensively guided tour through your house and we immediately felt home in La Arena after a few minutes.

We truly enjoyed the large pool which had the perfect temperature. We discovered the beautiful surroundings in front of your house and had a lot of fun jumping from the rocks. There couldn't have been a better way to spend our days. In the evening we twice had dinner at Legends, a restaurant with a fair price for good food and a very friendly service. Afterwards we had the possibility to go to Highland Paddy's and dance a bit.

We went on a boat trip to spot some whales which was a really nice experience. The best trip we did was to Siam Park. The park totally deserves it title as the best waterpark of the world and we enjoyed every minute of it.

We don't think it was always easy for you to have 15 young guys in your house but we had the time of our live. Thank you very much and we hope to see you soon.

Kind regards,

Jef, Lowie, Rik, Jaan, Yorgo, Matthijs, Robbe, Thijs, Cis, Glenn, Nicholas, Kobe, Jo, Eli and Stijn

  • Anmeldelse indsendt den: 03-10-2016
  • Dato for ophold: september 2016
  • Kilde: HomeAway
Udlejerkommentar: Dear Jef thank you very much for your kind words. It was a pleasure having you and your Friends at our house and we are very glad to hear that you and your Friends had a great time! We wish you all the best for your bright future. All the best Otto
Var denne anmeldelse til hjælp?
7 0
5

Ideales Ferienhaus für eine große Familie!

  • 5 af 5

Auf der Suche nach einem geeigneten Ferienhaus für eine größere Familie wurden wir fündig und buchten sehr kurzfristig die Villa Bellevue in Puerto Santiago.

Es empfing uns der sehr freundliche und hilfsbereite Eigentümer, Herr Terber und machte uns mit den Gegebenheiten bekannt. Wir waren sowohl vom Platzangebot als auch der Lage der Villa mit beheiztem Meerwasserpool (wo findet man all dies noch) und sogar direkt an der Küste am Atlantik, großartig,! Wir waren glücklich, von dem Ferienhaus, einzigartig in jeglicher Richtung und verbrachten in diesem „Garten Eden“ zwei unvergessliche Wochen in Friede, Freude, Harmonie, - wir fühlten uns, - wie „Gott in Frankreich“ und wissen diese unvergessliche Zeit sehr zu schätzen!

  • Anmeldelse indsendt den: 22-04-2016
  • Dato for ophold: april 2016
  • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
45 kilometer
Tenerife Sur - Reina Sofia
Nærmeste Barpub
300 meter
Neptuno
Nærmeste færgehavn
30 kilometer
Los Christians
Nærmeste Golf
25 kilometer
Las Americas
Nærmeste Restaurant
300 meter
Restaurante Nino
Nærmeste strand
150 meter
Playa de la Arena
Bil: ikke nødvendigt

Ved siden af ​​stranden

Din ferie hjem er beliggende i et af de mest rolige og eksklusive boligområder i Playa de la Arena, et af de mest solrige områder i den sydlige del af Tenerife. Sandstranden "Playa de la Arena", kun fem minutters gang fra vores villa, understreges i alle vejledning bøger for sin skønhed.

Prime Infrastructure

Langs esplanade modsatte af stranden finder du flere restauranter, der tilbyder lokale og internationale retter, barer, natklubber, supermarkeder, læger og apoteker. Lokale fiskere giver (levere) en bred vifte af fisk og havets frugter. Omkringliggende restauranter tilbyder friskfangede fisk og skaldyr specialiteter og forberede lækre retter. Inden for gåafstand fra vores ejendom er en meget veludstyret supermarked med en speciel fersk havet fødevarer sektion for gæster, der foretrækker selv at lave mad. Friske frugter og grøntsager er til rådighed hele året rundt. De fleste supermarkeder, butikker og restauranter er åbne indtil meget sent og accepterer kreditkort.

Luk transportforbindelser

Siden af ​​stranden er der flere busforbindelser til alle dele af øerne og en taxaholdeplads. Du har også forskellige muligheder for at leje biler, motorcykler, Jeeps og forskellige former for både. For dem, der ikke alene vil slappe af, er der imponerende vandrestier og lokale rejsearrangører tilbyder utallige udflugter over hele Tenerife og dens omkringliggende øer.

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferievilla, Santiago del Teide, Kanariske Øer

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
EUR
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
Christmas & New Year
18 dec. 2017 - 5 jan. 2018
14 nat/nætter minimumsophold
56.278 DKK
for 14 nætter
29.050 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 10 gæster, tillæg på 275 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Prices 2018
6 jan. 2018 - 20 dec. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
19.935 DKK
for 7 nætter
19.935 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 10 gæster, tillæg på 275 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.
 
Standardpris
7 nat/nætter minimumsophold
19.414 DKK
for 7 nætter
19.414 DKK
 
Bemærkninger: Priserne baserer på 10 gæster, tillæg på 275 DKK pr. nat, pr. ekstra gæst.

Yderligere information om udlejningspriserne

Refunderbart depositum 3.720,59 DKK
Final Cleaning 1.823,09 DKK

Prices are based for 10 Persons. Each additional person € 259.- per week!

Final cleaning Euro 245,-.

A refundable security deposit of € 500.- for up to 10 persons, and € 50,- for each additional person is required in cash on arrival and will be returned at check-out.

Over Christmas and New Year, Minimum stay are 2 weeks.
Baby Bed available on request: € 130,- per week.

Check-In after 4 pm, Check-out before 10 am !

Udlejers afbestillingsregler

Hvis opholdet afbestilles efter betalingen er foretaget, refunderes betalingen ikke.
E-mail udlejer
Ledig
Ikke ledig