Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

4 stjernet luksus lejlighed / Mountain View 100 m2 Seefeld Østrig

Sovepladser7
Soveværelser 2
Badeværelser2
Areal 100 m²
Ferieboligtype Ferielejlighed
Minimumsophold 1 - 7 nætter

Beskrivelse

Om ferieboligen

2 soveværelser, 2 badeværelser Stor Lounge Stor altan gulvvarme

Villa Caroline er et 4 **** (Edelweiss) stjernet lejlighed for nylig bygget i den idylliske spa landsby Seefeld uden sparet. Den har 2 store soveværelser en dobbeltseng og en tvilling, (også en lejr seng er til rådighed, og en sovesofa i stuen for), 2 badeværelser med to håndvaske, brusere bad og gulvvarme. Luksus badekåber leveres gratis til voksne også. Det har et fuldt udstyret køkken med alt det nødvendige for en self catering ferie, det selv har en opvaskemaskine, og har alle køkkenredskaber. Nedenunder er et fælles bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og spillehal med bordtennis. Der er gratis internet (wifi). Satellite (herunder UK BBC, ITV, børn etc.) på den store fladskærms-tv i den rummelige stue, som har 2 sofaer og 2 komfortable læderstole, som nyder udsigten over bjergene gennem store ruder. Der er en intern elevator og indendørs parkering og en ski / boot værelse. Bygningen blev designet af en berømt østrigsk arkitekt giver det en virkelig østrigsk føler.

Visitor Udtalelser & Professionelle anmeldelser

Det er de anmeldelser fra vores gæster - uredigeret og un-bedt om det.

I deres mange forskellige måder, de alle siger det samme - at Villa Caroline er en af, hvis ikke den bedste Apartment House, de nogensinde har opholdt sig i. Og Frau Krug - Senior Hotel og Apartment House Inspector, der med to andre, tilbragte en time eller mere at gå over alle detaljer på det tidspunkt, vi åbnede i 2008, var forud for vores gæster i rating det som en af ​​de bedste beboelsesejendomme hun nogensinde havde set - ud af omkring 1.400. Og det var uden gavn for tjenesten vores gæster har efterfølgende modtaget!

Så lad vores gæster fortælle dig, hvorfor du skal vælge Villa Caroline.

Juni 2008 Frau Gertrude Krug, Senior Hotel inspektør fra Edelweiss organisation

"Jeg har undersøgt omkring 1.400 Lejlighed huse i min karriere, og jeg vil sige, at Villa Caroline er i top ti over alle Tiroler-stil huse, jeg har set i Tirol.«

September 2011. Di Mezza Family.

Vi havde vidunderlige dage i denne vidunderlige hus! Vi ønsker at koma tilbage så hurtigt som muligt! Tak for alle!

Vi havde den mest fantastiske tid. Villa Caroline var det perfekte sted at bo, synspunkter var forbløffende og lejligheden er så luksuriøse. Vi vil varmt anbefale det. Karen er en sand professionel, så hjælpsomme. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

Juli 2011. Fra hr og fru Van Schoonhovern, Holland.

Hvad kan vi føje til alle de tidligere skriftlige superlativer? Villa Caroline er en top oplevelse for os i alle henseender. Vi følte på broen af ​​luksus skib "Caroline", sejler mellem bjergene i Rosshutte og Härmelekopf.

 

........ Det var meget rart at møde dig; vi elsker din smukke villa!

6 April 2011. Carol Summers - Bermuda.

"Jeg har lige brugt to uger på Villa Caroline med min søster og familie (Ressle) og jeg må sige, at det var den bedste ferie nogensinde - primært på grund af den vidunderlige Villa Caroline! Det var så luksuriøse, men hyggelige og komfortable på samme tid, med udsøgt udsigt smidt i! Hvad mere kan man spørge! Det var den perfekte ramme for de fødselsdag festlighederne.

Karen (husholderske) er en perle og gjort os føler så velkommen. Jeg håber, vi får at bo der igen, og det var værd at 3000 miles trek fra Bermuda! '

Marts 28, 2011. Lynda og Fritz Ressle og familie. Hilden, Tyskland (to lejligheder)

 »(1) Vi havde en virkelig vidunderlig ferie, alt var perfekt, selv vejret var så venlig at os. For første gang hele familien havde plads nok til at nyde hinandens selskab og for at undgå hinanden, hvis nødvendigt! Jeg er glad for at sige, at vi alle stadig taler til hinanden og vil meget gerne gentage ferie næste år. Lejlighederne er perfekte for os, og du virkelig havde tænkt på alt. Med venlig hilsen. '

13 mar 2011: Familie Vandepoele, Oostende, Belgien (to lejligheder)

 »(1) Et løfte er et løfte - her er vi igen! Denne gang med komplet familie. Igen var det en pragtfuld ferie til at huske med nostalgi. Lily, Maxim og Elise havde det til deres smag, ligesom alle de andre. I morgen vil tårerne kommer op, når vi afvige.

(2) Det er virkelig en storslået lejlighed i en meget smukke omgivelser. Vi er altid hilses og håber at komme tilbage mange år. Fordi vi elsker det her!

(3) Tak Karen, du er en vidunderlig kvinde. Fra Claudine.

Takket være dig alt er perfekt !! '

20 Februar 2011: Familie de Bruin. Nunspeet, Holland

 "Vi har haft vores ferie sammen med vores to døtre og især ophold i lejlighed 3. Lejligheden er i ét ord - fremragende !!. Fuldt udstyret med alt luksus.

En visning virkelig forbløffende. Gæstfrihed - fremragende!

Karen - tak for din gæstfrihed, fantastisk! I dette hus du føler dig hjemme.

Til Florine og Kirsten (Karens børn):

 "På vegne af vores børn, tak for at spille sammen" - Odette og Carlijn '

3 Februar 2011: The Hardy Family, Harrogate, UK

 »En meget dejlig lejlighed - godt sat op og vidunderligt veldrevet.«

7 januar 2011: David & Jane Macdonald - E. Sussex, UK

 "En anden vidunderlig ferie her på Villa Caroline. Tak til Karen, og alle involverede. Vi vil være tilbage !! "

»Vi havde igen en fantastisk uge! Virkelig nød smukke lejlighed. Vi håber at kunne vende tilbage igen. Karen - mange tak for din varm gæstfrihed og god pleje "!

29 december 2010: The Lincoln Family - London, UK

 »Så snart vi gik ind i lejligheden, vi vidste, at vi kunne ikke undgå at have en vidunderlig tid her - selvom vi holdt bare inde og kiggede ud på den smukke udsigt. Der har været et sådant forsøg på ekspertise og skabe et indbydende miljø - ned til Xmas træ! Mange tak til Karen et al for at hjælpe gøre dette sådan en særlig jul. '

September '10. Den Mayle Family, Shropshire, Storbritannien.

"Vi har haft en fantastisk uge i Seefeld, Villa er absolut fremragende og havde alt, hvad vi kunne have ønsket - herunder den smukke udsigt! De tips om hvor at spise var store, vi har nydt at prøve to nye steder ud - og der er så mange smukke lokale ture at forbrænde alt det mad. Særlig tak til Karen for at gøre det hele så let, og især for imødekommende vores sene ankomst tid! "

Tak! Richard & familie.

7 August '10. Den Pettingale Family, Ipswich, UK.

"Brilliant lejlighed, vidunderlig udsigt og alt, hvad vi havde brug for. Karen er en stor vært, det eneste, hun ikke kunne sortere ud var vejret! Virkelig nydt nogle af de fødevarer, især den tyrolske Weinstube. Virkelig nød pool og begge mini-golfbaner. Tak for en god ferie. "

Holly.

24 July'10. Dr. D. Anton, og Dr. L. Hodges Barrington, UK.

"En vidunderlig uge. En varm bryllupsrejse, enorm lejlighed og store vejr. En jubilæum at huske. "

27 June'10. Claire & Aidan Redahan, Dublin, Irland.

"Kære Karen, tak så meget for al jeres hjælp og venlighed. Villa Caroline var lige hvad lægen beordrede. Fantastisk beliggenhed, fantastisk vejr, endnu mere fantastisk lejlighed. Vi vil være tilbage sikker. "

Mange tak igen, Claire & Aidan

5 June10 Angela & Andy Coldwell, UK

 "Tilbragte uge i Apt 4 for vores bryllupsrejse - helt fantastisk! Udsigt fantastiske, smukke, er intet blevet glemt og den gulvvarme i badeværelserne er vidunderlig!

Har haft en fantastisk uge & Karen er en vidunderlig værtinde, så venlige & nyttigt. The Welcome Pack var stor - lige hvad vi havde brug for efter en lang rejse. Vi har elsket den luksus af det hele & vil være tilbage til en af ​​vores jubilæer -. Det vil altid være et særligt sted for os "

TAK !!

Angela & Andy X

 

5 April 2010 Harry & Mia Van Edom - Charles & Christiane Aussens

 'Net als vorig jaar een schitterende vakantie; verwennen, daar weet Karn alles van. Prachtig huis waarin alles voorzien er om het je aangenaam te maken. «

Mange tak! Harry

 

Harry & Mia Van Edom Charles & Christiane Aussens

 "Samme som sidste år - en dejlig ferie; Karen hjælper dig gøre dit ophold behageligt. Splendid hus, godt rustet til at gøre din ferie fornøjelig. «

Mange tak! Harry

28 mar 2010 Pidduck Middx U K

"Generøse, komfortabel indkvartering, ikke kan skyld det overhovedet! Håber at være tilbage "

28 mar 2010 Caterine Gantrey

 "Absolut strålende. Elskede opholder sig her. "

28 mar 2010 Ali Davies UK

 "Vi havde en vidunderlig ophold - Lejligheden var fantastisk med alle moderne faciliteter, men med alle de hjemlig hånd, der virkelig gør det" hjem hjemmefra! " Karen er meget gæstfri og meget hjælpsomme. Vil absolut være tilbage. "

Ali Davies

Marts 2010 Aad en Coby Limburg, Hoekschewaard, Nederland.

"Een hele maand maart genoten van het appartement, van de sneeuw, Zon en vooral de gezelligheid i het dorp Seefeld. Jammer dat wij hier niet terug kunnen Komen, maar vi hebben weer een nieuwe plek gevonden. Maar zoals arving, Villa Caroline Apnr. 2, krijgen wej enorme Nooit meer. De familie, Karen-Peter-en Kinderen, var heel gezellig. Wij zien elkaar enorme weer. Veel goeds en 'n dankjewel. «

Met 'n lieve Groet, Aad en Coby

Marts 2010 Aad og Coby Limburg, Hoekschewaard

»En hel måned, vi har haft lejligheden, sne, sol og især nærhed af Seefeld. Sikke en skam, at vi ikke kan komme tilbage her, men vi fandt en ny bolig. Men vi sandsynligvis ikke finde et sted som Villa Caroline nogensinde igen. Familien, Karen, Peter og børn, var meget omgængelig. Vi vil mødes igen. Alle de bedste og tak. "

Med en dejlig hilsen, Aad og Coby.

27 marts 10 Barr og Harris Family N. Yorkshire

 'Wonderful lejlighed og Karen kunne ikke være mere nyttigt - vil helt sikkert være tilbage - havde en rigtig god uge. Virkelig værdsat vores velkommen hæmmer (Noel) og havde alle vi havde brug her -. Tak meget '

Marts 2010 Familie BG

 "Seit mehr als 30 Jehren kommen wir nach Seefeld und haben schon viele Ferienwohnungen kennengelernt. Ihre Gehört zu den schönsten. Sie, liebe Frau Karen, waren immer auberordentlich Freundlich und zuvorkommend. Hi ... ur Herzlichen Dank! Ihre Familie B. G '

 

Marts 2010 Familie BG

 "I mere end 30 år har vi kommet til Seefeld og har fået at vide mange helligdage lejligheder. Din er en af ​​de smukkeste.

Du, kære Karen, var altid enormt venlige og høflige. «

Mange tak for dette!

Familie BG

30 jan 2010 Family Zellhofer

 "Ein wunderschöner Urlaub in der Villa Caroline geth leidez zu Ende.

Es --- r så vejafgift dass wir bestimmt wieder kommen opsynsmand!

Ein herzliches Danke Schon en Karen fur die liebe Betreuung vor Ort.

Bis zum nachsten Mal!

En vidunderlig ferie i Villa Caroline desværre det ender nu. Det var så stor, at vi vil komme tilbage for sikker! En varm tak for Karen for kærlig pleje der.

Indtil næste gang! "

Nina Andreas & Stella Zelhofer og Charlotte Siegenthaler

 

Prøv det selv ......... DU bliver ikke dissapointed !!

Vis mere

Udlejer
Chris Clegg
Annoncør siden 2012
Sprog Engelsk, Tysk, Hollandsk
Svartid:
Inden for 12 timer
Svarkvotient:
100%
Kalenderen er opdateret:
16 juli, 2018

Faciliteter

Indretning og faciliteter ferielejlighed, Seefeld, Østrig

Ferieboligtype:
 • Ferielejlighed (Parcelhus)
 • Sal 1
Måltider:
 • Self-Catering
Rengøring:
 • Inklusive Husholderske
Størrelse:
 • 100 m²
Husregler:
 • Check-in: 16:00
 • /
 • Check-out: 10:00
 • Maks. antal gæster: 7
 • Børn velkommen
 • Fester/events er ikke tilladt
 • Kæledyr ikke tilladt
 • Kun ikke-rygere
Beliggenhed:
 • bjerg
 • landsby
Ferietema:
 • Luksus
 • Sports & Aktiviteter
Generelt:
 • Guide til aktiviteter
 • Toiletartikler
 • Elevator
 • Pejs
 • Garage
 • Hårtørrer
 • Centralvarme
 • Internetadgang
 • Strygejern & Strygebrædt
 • Vaskerum med vaskepulver
 • Inklusive Sengetøj
 • Guide til lokale aktiviteter
 • Kort over lokalområdet
 • Restaurantguide
 • Parkering
 • sovesofa
 • Telefon
 • Toiletpapir
 • Inklusive håndklæder
 • Vaskemaskine
 • trådløst bredbånd
Køkken:
 • komfur med 4 kogeplader
 • køkkengrej
 • Opvaskemaskine
 • fryser
 • grill
 • Mikrobølgeovn
 • Ovn
 • Køleskab
 • Kogeplade
 • Brødrister
Spisestue/spisekrog:
 • Spiseplads
 • Siddepladser til 6 personer
Badeværelser:
 • 2 badeværelser
 • Badeværelse 1 - Toilet , Brusekabine , Bidet , HEATED FLOOR
  Badeværelse 2 - Toilet , Bad med brusebad , Brusekabine , Bidet , HEATED FLOOR
Soveværelser:
 • 2 soveværelser, 7 sovepladser
 • Soveværelse 1 - 1 Stor dobbeltseng
  Soveværelse 2 - 2 Enkelt seng , EXTRA CAMP BED POSS
 • De to enkeltsenge kan ændres til en dobbeltseng på anmodning. En feltseng kan tilføjes til dobbeltseng værelse og der er en stor dobbelt sovesofa i opholdsstuen.
Underholdning:
 • DVD-spiller
 • Spillelokale
 • Bordtennisbord
 • Satelit eller Kabel
 • TV
Udenfor:
 • Balkon
 • 4 Havestole
Egnethed:
 • egnet for ældre eller handicappede mennesker
 • adgang for kørestol
Attraktioner:
 • efterårsløv
 • kirker
 • restauranter
 • vandfald
Fritidsaktiviteter:
 • naturskønne biludflugter
 • seværdigheder
 • kælke
 • gåture
Lokale serviceydelser og forretninger:
 • pengeautomat/bank
 • madbutikker
 • møntvaskeri
 • massageterapeut
Sport og fritidsaktiviteter:
 • cykle
 • lystfiskeri
 • golf
 • vandreture
 • skøjteløb
 • mountain biking
 • bjergklatring
 • bjergbestigning
 • ski
 • svømning
Bemærkninger:
Velkommen pack ved ankomsten. Slutrengøring inkluderet i gebyr. Telefonopkald er forfaldet. Lokal turistskat betales for voksne 1. 50 euro per dag / voksen.

Anmeldelser

Fantastisk! 4,9/5 -
(19)

94% Complete
5% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
4 stjernet luksus lejlighed / Mountain View 100 m2 Seefeld Østrig
Gennemsnitligt antal stjerner: 4.9473686 fra 37 anmeldelser
5

Magical

 • 5 af 5

This is our 4th stay at Villa Caroline and it never fails to be anything other than perfect. The apartment is spotlessly clean and equipped with everything needed for a perfect holiday with wonderful views of the alps from the lounge. Ingrid was there to meet us and make sure all was well. The apartment was very Christmassy, even presents under the tree which was lovely. The weather was perfect with plenty of snow.

The well-stocked supermarket is also only 5 minutes away on foot, as are all the lovely bars and restaurants in the village centre.

Hopefully we will return again and thank you Chris for letting us stay in your wonderful apartment.

 • Anmeldelse indsendt den: 22-12-2017
 • Dato for ophold: december 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
5

Ein tolles Haus mit sehr gutem Service

 • 5 af 5

Wir waren im Herbst 2017 in der Ferienwohnung. Wir waren mit zwei Erwachsenen und zwei kleinen Kindern dort. Das Haus ist in einem sehr guten Zustand, sehr ordentlich und genügt höheren Ansprüchen. es hat uns sehr gefreut, dass die Wohnung auch sehr gut ausgestattet ist. Wir können diese Wohnung ein Familien, die gleichzeitig Ruhe, Erholung und ein gewisses Flair erwarten, nur empfehlen

 • Anmeldelse indsendt den: 09-11-2017
 • Dato for ophold: oktober 2017
 • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
Spicewood
5

Wonferful stay!

 • 5 af 5

Place was perfect for us! We had elderly parents and worked out great with lift. Kitchen was stocked with evetything you need. We did cook some of our breakfasts there. Ingrid had been nice enough to even lesve us some snacks. She also came one night when there was a minor issue with hot water heater which she quickly resolved. Perfect location for us as we ventured out every day on a different day trip. Would definitely stay there again!

 • Anmeldelse indsendt den: 16-09-2017
 • Dato for ophold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0
South Wales
5

Amazing!

 • 5 af 5

We stayed in the wonderful Villa Caroline for a week with our 2 children and had an amazing time. Absolutely fantastic accommodation, so clean, spacious, well equipped and with stunning views. As others have stated, the photos really don't capture it and we were speechless when we first arrived! The weather was hot and sunny during our stay and so we were also able to take full advantage of the Villas huge outside space.

Our first visit to Austria and so pleased we chose Seefeld, such a pretty place and everything is so accessible from the Villa, supermarket, shops, bars, restaurants, swimming pool, train station etc and obviously stunning walks, are all a 5-10 minute walk away - we didn't use the car once during our stay.

Chris and all those that helped with the booking etc were amazing to deal with, so friendly and helpful, they really do want you to have a wonderful holiday.

We have stayed in a lot of holiday rentals over the years, but I can honestly say Villa Caroline takes top prize and we will definitely return.

 • Anmeldelse indsendt den: 08-09-2017
 • Dato for ophold: august 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
5

Review of stay in Feb 2017

 • 5 af 5

We enjoyed staying at the beautiful apartment in the simply gorgeous Villa Caroline last week very much indeed. Everything was just perfect and we couldn´t have wished for a better week, nor a warmer welcome.

I still can´t get over the amazing views from the lounge! Mountains everywhere you looked - amazing! Sometimes we struggled to leave to get out onto the piste, it´s so comfortable and cosy in the apartment.

The apartment is spotlessly clean; the décor extremely tasteful; the towels and bed linen all crisp and fresh; and there was even a welcome basket with wine, ham, rolls and fruit etc. waiting for us in the kitchen upon our arrival. It was lovely and warm, thanks to the lovely fire in the lounge, underfloor heating in the bathrooms and ample radiators.

We had plenty of space with our children so that we didn´t all feel on top of each other. They enjoyed the board games provided and were pleased to see that there were some English TV programmes they could watch thanks to the satellite TV.

The location is very convenient, and is only a pleasant 5 to 10 minute walk to the lifts of the Geschwandtkopf, and only about 3 mins to the ski bus stop which services the ski areas of both Geschwandtkopf and Rosshütte. The well-stocked supermarket is also only 5 minutes away on foot, as are all the lovely bars and restaurants of the centre of the village. Even the swimming pool and ice-rink are only a 5 minute walk away.

Thank you again for everything - we will definitely be back, and have actually already re-booked! I would warmly recommend Villa Caroline to anyone looking for a lovely skiing holiday in a beautiful setting.

 • Anmeldelse indsendt den: 02-03-2017
 • Dato for ophold: februar 2017
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
1 0
5

Perfect Seefeld Apartment

 • 5 af 5

We were lucky enough to spend Christmas week here. Seefeld is a lovely place and the apartment was perfect in every way. Wonderful welcome from Ingrid, lovely welcome pack/wine and even Christmas presents under the tree! The apartment has everything needed for a comfortable self catering holiday and was spotlessly clean! Fabulous views of the Alps and very convenient for the town centre and all facilities. Very friendly helpful owners. Don't hesitate!

 • Anmeldelse indsendt den: 21-01-2017
 • Dato for ophold: december 2016
 • Kilde: HomeAway
Var denne anmeldelse til hjælp?
0 0

Beliggenhed

Nærmeste lufthavn
30 kilometer
INNSBRUCK (20 MINS)
Nærmeste tog
400 meter
SEEFELD(2 MINS)
Nærmeste Restaurant
50 meter
SEEFELD CENTRE
Nærmeste Ski
400 meter
gschwandtkopf(2 MINS)
Bil: ikke nødvendigt

Beliggende i Seefeld in Tirol. En smuk maleriske kurby / landsby. Lejligheden er en af ​​to luksus fire stjerne (Edelwiess) lejligheder. 200 meter fra Seefeld centrum. Inden for gåafstand af skiløjperne. 250 m fra begyndere ski bakke i centrum af landsbyen. Skibus også inden for 25 meter. Supermarked 100 meter. Restauranter 100 meter. Ophøjet position med smuk udsigt over bjergene. Fremragende beliggenhed for alle aspekter af en ferie i Tyrol, om det er en vinter skiferie eller en sommer gå eller cykle pause eller bare slappe af på den store 65 kvm balkon.

Billeder

Priser & kalender

Udlejningspriser for ferielejlighed, Seefeld, Østrig

på basis:
pr. feriebolig
Udlejer accepterer betaling i:
GBP
Omregn valuta
Lejeperiode Minimum lejepris Ekstra nætter Weekend nat Per uge Pr. måned Event
 
SUMMER 2018
1 jul. 2018 - 1 sep. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
10.068 DKK
for 7 nætter
10.068 DKK
 
 
Late Summer 2018
2 sep. 2018 - 29 sep. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
7.541 DKK
for 7 nætter
7.541 DKK
 
 
Autumn walking
30 sep. 2018 - 1 dec. 2018
7 nat/nætter minimumsophold
7.161 DKK
for 7 nætter
7.161 DKK
 

Yderligere information om udlejningspriserne

Tillæg Ingen yderligere obligatoriske afgifter
Refunderbart depositum 2.106,29 DKK
Turistskat 21,06 DKK pr. nat, pr. person. Dette beløb skal betales til udlejeren ved ankomst. Gælder ikke for børn under 16 år.

For daily or weekend rates please email your requests....
Usual changeover days are sat or sun but agai please email any requests.
I will try to be flexible where i can so please send any questions you have ,thanks
A refundable security deposit will be required upon booking £250...Which will be returned within 7 days subject to no damage.
The above rental rates are for 4 people only.

Udlejers afbestillingsregler

 • 50% refunderes, hvis der afbestilles senest 30 dage inden ankomstdato.
 • 100% refunderes, hvis der afbestilles senest 60 dage inden ankomstdato.
 • Du kan få det fulde servicegebyr refunderet, hvis din afbestilling er kvalificeret til en 100% tilbagebetaling.
E-mail udlejer
Ledig
Ikke ledig