Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Vietnam

Vietnam er et fortryllende land på den anden side af jorden, der ligger som en lang tynd stribe op af Cambodia, Laos og Kina. Her er både fantastisk natur, lækre sandstrande samt smukke templer og pagoder gemt iblandt majestætiske, tågedækkede bjerge. I højlandet kan du blandt andet ride på elefanter, udforske junglen og besøge de indfødte bjergstammer, som har bevaret deres traditionelle levevis.

Inde i byerne finder du til gengæld moderne teknologi og en enorm befolkning, som nærmest på magisk vis forstår at leve sammen på næsten ingen plads. Små, hurtige scootere slås med cykeltaxierne om vejpladsen og suser indimellem store højhuse, som ligger side om side med gamle paladser og kinesisk-inspirerede broer. Vietnam er et kontrasternes land, og du aldrig løber tør for oplevelser ved din ferielejlighed i Vietnam.

Landet er kendt verden over for Vietnamkrigen, men er meget mere end det. Vietnameserne ser ikke sig selv som krigsofre, men viser i dag stolt deres spændende kultur frem, som har rejst sig igen, efter USA trak sig ud af landet. Vietnamesernes kultur er kraftigt inspireret af både Kina, Frankrig og den moderne, vestlige verden, men er samtidig helt sin egen. Den kinesiske udgave af buddhismen er den største religion i landet og har givet anledning til bygningen af utallige templer over hele landet, men rundt om i husene og baggårdene vil du også se fint pyntede altre, hvor vietnameserne ærer deres forfædre med stor respekt.

Du kan rejse til din ferievilla i Vietnam, hvornår du vil, da det subtropiske klima er dejligt imødekommende året rundt. Læg i stedet hellere din rejse, så den passer med en af Vietnams mange livlige festivaler, så du får set den vietnamesiske kultur i fuldt flor. Rejser du for eksempel til din feriebolig i Vietnam i januar/februar, kan du være med til at fejre "Tét", det vietnamesiske nytår, og få en unik rejseoplevelse med parader, fyrværkeri og fest i gaderne flere dage i træk.

Der går fly fra Danmark til din ferielejlighed i Vietnam flere gange om dagen via London og Hong Kong. Når du først er landet i enten hovedstaden Hanoi eller Sydvietnams Ho Chi Minh City, kan du nemt komme rundt til seværdighederne med bus, taxi eller på en af de sjove motorcykeltaxier, som transporterer dig lynhurtigt igennem trafikken og hen til dit bestemmelsessted. Det gælder om at holde tungen lige i munden, når du sidder bag på en motorcykel og kører ad de små bjergveje, men til gengæld er det spændende, ufatteligt billigt, og du kan blive kørt hvorhen du vil.

I det hele taget er alt ved din ferievilla i Vietnam utroligt billigt, og det gælder alt lige fra mad til tøj og entrebilletter. Holder du dig fra de mest turistede steder, kan du for næsten ingen penge blive forkælet med både massage, bådture i kystens laguner, lækker mad og cocktails i stride strømme.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Vietnam

Da Vietnam aldrig har været igennem en kulturrevolution, som man oplevede i Kina, er kulturskattene ved din ferielejlighed i Vietnam meget velbevarede og giver dig et klart indblik i landets fascinerende historie. Vietnam har 4 hovedområder, som har hvert sit særpræg, og har du lyst til at komme på et nostalgisk togeventyr undervejs imellem regionerne, går der hyggelige nattoge, som minder meget om den legendariske rute Orientekspressen.

Hanoi, Vietnams hovedstad, definerer sammen med bjergene det Nordlige Vietnam og er ofte det første stop på en rejse rundt i landet. Når du lejer feriebolig i Vietnam nær Hanoi, kan det varmt anbefales at gemme kortet væk og bare følge de mange dufte og lyde ned af de franske boulevarder og igennem de snævre, snoede gader. Her er både bagerier, der tilbyder franske baguettes og gamle, faldefærdige butikker, som sælger traditionel kinesisk medicin i små glas og papirsposer. Snup en portion nudler, og gå en tur ved byens sø Hồ Hoàn Kiếm, der huser "Jadebjergets Tempel", Ngoc Son, og er en dejlig oase midt i Hanois travlhed. Derefter kan du dykke ned i landets historie og lære mere om Amerikaner-krigen, som er vietnamesernes navn for Vietnamkrigen, i Vietnams Militærhistoriske museum, der ligger midt i byen.

Et par timers kørsel øst for Hanoi finder du et af de mest berømte og mest mindeværdige seværdigheder, du kan opleve, ved dit feriehus i Vietnam: Ha Long-bugten. Dette sted skal ses, før man forstår dets fulde skønhed. Hele bugten er beskyttet af hundredevis af kalkstensklipper, der står som smukke grønne og brune søjler op af det rolige, turkisblå vand. Et gammelt sagn siger, at klipperne i virkeligheden er drager, som fløj ned fra himlen for at beskytte det lokale folk mod erobrere udefra, og folketro eller ej giver Ha Long-bugten mulighed for masser af eventyr. Gå ikke glip af en tur ind i klippernes skjulte drypstensgrotter, efterfulgt af en dykkertur ned til de fine koralrev og en snak med de lokale i bugtens flydende landsbyer.

Tager du sydpå ned langs kysten, kommer du forbi Vietnams historiske centrum Hue, der indeholder det store, imperiske palads, hvor kejseren boede fra 1804 og frem til midten af det 20. århundrede. Det store kompleks dækker 4 kvadratkilometer og er omgivet af en voldgrav med vand fra parfume-floden, der hvert år suger duften til sig fra de nedfaldne blomsterblade og derfor dufter fantastisk. Under din ferie i feriehus i Vietnam kan du komme på rundtur i hele paladset - selv de inderste kamre, som har mange ligheder med den forbudte by i Beijing.

Det sydlige Vietnam er en helt anden verden med bjerge, der er dækket af rismarker i flere etager, så langt øjet rækker. Derfor kaldes denne region også for Vietnams risskål, og når du bor i feriebolig i Vietnam, har du mange muligheder for at komme ud og se markerne helt tæt på og eventuelt selv lære, hvordan risen dyrkes.

I højlandet væk fra kysten bor de indfødte bjergstammer, som lever på traditionel vis af jordbrug, jagt i skovene og håndværk, med så lidt indflydelse udefra som muligt. Den største og mest kendte af disse stammer ved din feriebolig i Vietnam kalder sig for "Sort Hmongs", og med lokale guider ved din side kan du komme op i bjergene og ind i selve landsbyerne for at hilse på dem og se, hvordan de lever.

Aktiv ferie i Vietnam

Når du bor i feriehus i Vietnam, må du ikke snyde dig selv for en dukkert i det varme, rene hav ved Vietnams uendelige strande. Vandet er altid enten turkisblåt eller helt klart og gennemsigtigt som glas og står i skarp kontrast til det gyldne puddersand, der dækker strandene. Udover at svømme og slikke sol, kan du også få en lækker massage på stranden eller leje en kano og sejle langs kysten for at finde frem til en af de små vige, der gemmer sig bag klipper og jungle.

Som ethvert andet land, der nyder godt af turister, har Vietnam en masse sjove forlystelsesparker, vandland og zoologiske haver, som sagtens kan fylde hele din ferie ud. Har du børn med, når du bor i ferievilla i Vietnam, vil i dog få meget mere ud af at gå på eventyr i Vietnams ægte, vilde natur, der indeholder sjældne dyrearter og nogle af verdens sidste urskove.

I landets mange natur- og marinereservater kan du være heldig at se og høre alt lige fra småbitte firben og oddere til store delfiner og leoparder. De største af Vietnams nationalparker er Con Dao Nationalpark, Cat Tien Nationalpark, Con Dao Nationalpark og Cuc Phuong Nationalpark, og fælles for dem alle er, at de består af flotte jungledækkede bjergområder, som kun bliver afbrudt af stier og store, klare søer.

Når du vil udforske naturen, kan du selv vælge, om du vil bruge din egen krop ved at cykle og gå afsted, eller om du vil lade en hest eller elefant gøre arbejdet for dig. Især elefantridning er en stor oplevelse, og du er i gode hænder, da mahutten som fører elefanten, altid er fast knyttet til sin elefant og kender de milde giganter ud og ind.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Vietnam

Under din ferie i ferievilla i Vietnam, kan du ikke undgå at komme forbi et marked - eller ti! Hver by har mindst ét marked, som er åbent hver dag, hvor der bliver solgt alle former for friske råvarer, du kan forestille dig, samt håndværk, snacks og alverdens tingeltangel. De vietnamesiske markeder er en indgroet del af den lokale kultur, da husmødre ofte foretrækker at handle her fremfor at gå i moderne butikker, og når man ser alle de lækre varer i boderne, er det til at forstå. Sørg for at have god plads i kufferten, da du med lidt prutten om prisen kan få spændende håndværk og tøj med hjem til ufatteligt lave priser.

Den mest afslappede måde at få en bid af den vietnamesiske kultur er at sætte sig ved en af de lokale barer om aftenen og smage den lokale øl "bia hơi", imens du ser vietnamesernes dagligliv udfolde sig rundt om dig, og vietnameserne er aldrig blege for en snak fulgt af fortællende fagter og venlige smil.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 105
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
 • 5 SV Feriehus
 • 5 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 4 BV
 • 200
gennemsnit/nat
3
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 55
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 110
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
gennemsnit/nat
Se prisinformation
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 90
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 200
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 100
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
2
 • 7 SV Ferievilla
 • 6 BV
 • 600
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 42 sq ft
gennemsnit/nat
2
 • 6 SV Ferievilla
 • 8 BV
 • 750
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 36
gennemsnit/nat
1
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 270
gennemsnit/nat
 • 1 SV Bungalow
 • 1 BV
gennemsnit/nat
1
gennemsnit/nat
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 75
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 180
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 460
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
 • 4 SV Feriehus
 • 4 BV
 • 175
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100 sq ft
gennemsnit/nat
 • 5 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 350 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
1
 • 6 SV Ferievilla
 • 8 BV
 • 600
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 70
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 80
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 64
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Feriehus
 • 4 BV
 • 300
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Andelslejlighed
 • 2 BV
 • 85
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 365 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 180
gennemsnit/nat
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 44
gennemsnit/nat
 • 6 SV Ferievilla
 • 6 BV
 • 200
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 290
gennemsnit/nat
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 52
gennemsnit/nat