Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Winterberg

Winterberg er et slaraffenland for både skiløbere og naturentusiaster og er både navnet på et skiområde og på den tilhørende by i Sauerland i det nordvestlige Tyskland. Her er ikke kun massevis af gode, snesikre pister, men også et væld af aktiviteter for børn samt seværdigheder og storslået natur, du kan udforske hele året.

Selve byen putter sig ved områdets højeste bjerg Kahler Asten, som er en del af den mægtige bjergkæde Rothaargebirge, og om vinteren bliver hele 7 af disse bjerge tilgængelige via lifter, så du kan stå på ski dagen lang. I alt byder Skiliftkarussellen Winterberg, som skiområdet officielt hedder, på 26 pister og adskillige kilometer af langrendsruter, der tager dig på kryds og tværs imellem bjergene. Har du børn med i din skihytte i Winterberg, kan de lære at stå på ski i en af byens skiskoler med danske instruktører og have det sjovt på de små snelegepladser, der ligger belejligt for enden af de blå pister.

Skisæsonen varer typisk fra december til og med marts, og det kan især anbefales at besøge området i december, hvor byen forvandles til et vaskeægte juleland fra midten af julemåneden og helt frem til starten af januar. Hele Winterberg bliver pyntet fint med julestads, og duften af gløgg og julekager fra julemarkedets boder fylder gaderne og skaber en fantastisk atmosfære.

Det er dog ikke kun om vinteren, du kan få en god ferie i chalet i Winterberg, da naturen virkelig kommer til sin ret, lige så snart sneen smelter. Om sommeren er byen omringet af skøn natur med grønne skove og dybe, brede floder, og alle seværdigheder er åbne for besøgende. Af seværdigheder har Winterberg blandt andet en dyrepark og en forlystelsespark, fyldt med aktiviteter kun 5 kilometer fra Winterbergs centrum.

Noget af det allerbedste ved Winterberg er, at byen kun ligger 500 kilometer fra grænsen til Danmark, så har du mulighed for at køre til din ferielejlighed i Winterberg i bil, er det klart at foretrække. Alternativt kan du tage nattog fra Danmark ned igennem Tyskland og om morgenen nyde den flotte udsigt til Tysklands bjerge.

Rejser til dit feriehus i Winterberg

Winterberg giver dig alt, hvad du har brug for til din skiferie, og byder på både blå, røde og sorte løjper, så du bliver udfordret, uanset om du er nybegynder eller har 10 års erfaring. Da pisterne fordeler sig på mange bjergtoppe, er der mange forskellige områder, du kan udforske ved din skihytte i Winterberg, og flere af løjperne er oplyste og åbne om aftenen, så der er mulighed for at stå på ski under stjernerne.

Bjergene her er ikke så høje som bjergmassiverne i Østrig og Schweiz, og det gør til gengæld, at vejret her er meget mere behageligt, og stedets snekanoner sørger for, at du hver morgen kommer ud til den fineste, nye puddersne.

Er du på familieferie i din chalet i Winterberg, er der mange steder, de små kan lære at stå på ski. Flere af pisterne er særligt egnet til børn med brede, flade ruter, der er omkranset af træer, og hvor der for enden venter små legepladser, de kan boltre sig på. Der er 3 skiskoler ved din skihytte i Winterberg, hvoraf den ene skiskole har to pæredanske skiinstruktører og underviser børn helt ned til 4-årsalderen. Vil du have lidt tid for dig selv og give dit barn en spændende oplevelse, tilbyder skiskolen også børnepasning med en god frokost og sjove aktiviteter fra morgen til midt på eftermiddagen.

Under hele din ferie i skihytte i Winterberg er du i trygge hænder, da alle pisterne og langrendsruterne er under opsyn af bjergvagter, så du er sikret en tryg og god oplevelse overalt i Winterberg.

Noget af det som Winterberg er mest kendt for, er deres verdensberømte bobslædebane, som kombinerer hele 3 forskellige former for professionel slædekørsel: Bobslæde, luge- og skeleton-kælk. Glem alt hvad du ved om kælkning i Danmark, når du bor i feriebolig i Winterberg. Her går det med fuld fart ned ad lange tubebaner og igennem store sving, hvor det gælder om at holde på hat og briller. Som lidt ekstra krydderi kan du også prøve wok-kælkning, som er lige præcis det navnet siger - en kælk, der ligner en kinesisk, rund pande til forveksling. Dette er et af de eneste steder i verden, du kan prøve det, da den skøre sport blev opfundet her i Tyskland.

Aktiv ferie i Winterberg

Når du bor i ferielejlighed i Winterberg, er der også meget at se, gøre og opleve uden ski og snowboard på fødderne. For eksempel kan du trække i et par snesko og vandre ud i snelandskabet, eventuelt ført an af en af byens guider, som tager dig hen til de bedste steder at spotte det vilde dyreliv i bjergene.

Er du romantisk anlagt, er en tur i hestetrukket kane næsten et must. Stig ombord i kanen med dine kære, put dig under et tæppe og nyd udsigten, imens de stærke koldblodsheste traver roligt afsted igennem Winterbergs gamle bydel og ud i naturen. Om sommeren bliver kanen udskiftet med en gammeldags hestevogn, og ruten er en smule mere begrænset, men uden tvivl lige så hyggelig og romantisk.

I modsætning til mange andre skiområder står tingene på ingen måde stille ved din chalet i Winterberg i sommerhalvåret, da flere lifter stadig er åbne. Formålet er dog ikke at køre skiløbere op, men at hjælpe cyklister med at komme op til starten af områdets store netværk af cykelruter, der leder ned fra bjergene. Ruterne er tilpassede forskellige niveauer, og på de sværeste stier er der spændende forhindringer undervejs.

Et andet hit ved din feriebolig i Winterberg er at drage ud på halv- og heldagsudflugter til fods i den flotte natur. Det kan især anbefales at bestige bjerget Kahler Asten, som har en højde på 841 meter og danner udspringet for begge af Winterbergs floder, Ruhr og Lenne. Der går flere gode stier opad bjerget, og på toppen kan du besøge det lokale observationstårn, hvorfra du får en enestående udsigt udover Rothaar-bjergene, og på en klar dag kan du endda se helt over til Bloksbjerg i Harzen.

Måderne du kan opleve naturen i Winterberg, er uendelige og spænder lige fra paraglidning, hvor du svæver udover bjergtinderne, til rideture på små, robuste heste, der på sikre ben leder dig igennem bjerge og dale. Winterberg er også et af de få steder, hvor der dyrkes "mountainboarding", som er en blanding imellem snowboard og skateboard, der udføres, når sneen er væk. Når du prøver denne ekstremsport, kan du være sikker på, at der ikke går længe, før adrenalinen pumper i hele kroppen.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Winterberg

Får du lyst til noget andet end natur, kan du i stedet besøge dyreparken Panorama Park, som både fungerer som zoologisk have og aktivitetspark med klatremure, legepladser, labyrint og meget mere. Dyrene du ser i parken ved din feriebolig i Winterberg, er primært europæiske dyr, som findes eller tidligere har levet vildt i Tyskland for eksempel oddere, hjorte og bisoner. Især bisonen er et sjældent syn, og dyreorganisationer diskuterer og arbejder endda på at genudsætte den europæiske bison lige her i Sauerland.

Du vil få rigtig meget ud af at tage et smut til Fort Fun Abenteuerland, som ligger kun 19 kilometer fra din ferielejlighed i Winterberg og er en ren forlystelsespark for alle aldre. Fort Fun kan sammenlignes med en lille og mere vild udgave af Tivoli med vandrutsjebaner, det klassiske pariserhjul og karruseller i massevis.

Selve Winterberg er en hyggelig, charmerende by med en blanding af både moderne og gamle bygninger og en god stemning i gaderne. Her er små museer og ofte flere udstillinger i gang fra kunstens og historiens verden. Husk at tjekke kalenderen, når du ankommer til din chalet ved Winterberg, da der ofte er spændende arrangementer i gang i Winterberg eller en af nabobyerne.

Kulinariske oplevelser under din ferie i Winterberg

Når du spiser ude ved din ferielejlighed i Winterberg, har du rigeligt af restauranter at vælge imellem, og flere af spisestederne tilbyder traditionel, tysk mad, som bestemt er værd at prøve. Store dele af råvarerne bliver produceret lokalt og solgt direkte til restauranterne, hvor kokkene forvandler de enkle råvarer til lækre retter i store portioner, der ligger godt i maven. Af hjemmelavede madvarer kan nævnes gode oste, røgede skinker og mange, forskellige typer pølse, som tyskerne selv er helt vilde med og ofte spiser som snacks imellem måltiderne.

Sauerland og i særdeleshed Winterberg tilbyder især mange retter med friskfanget ørred fra de lokale floder og flere slags hjemmebryggede øl. Når du bor i feriebolig i Winterberg, har du chancen for at komme på besøg hos det store bryggeri "Warsteiner" i byen Warstein, blot en times kørsel nord for Winterberg. Her er der et helt besøgscenter kun dedikeret til egnens øl, og du kan komme helt indenfor i varehusene og se, hvordan øllen bliver brygget.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
Fremragende! 4,6/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 43
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 13 SV Feriehus
 • 10 BV
 • 300
Fremragende! 4,7/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Exceptionelt! 5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,8/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,9/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
23
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 95
Fremragende! 4,4/5
(41 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
41
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • Separate toiletter
 • 190
Rigtig godt! 4/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,6/5
(33 anmeldelser)
gennemsnit/nat
33
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 74
Fantastisk! 4,8/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
 • 5 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 210
Rigtig godt! 4,1/5
(36 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
36
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,6/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,8/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
9
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,3/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
7
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 74
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fremragende! 4,4/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
25
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,4/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
 • 5 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 154
Godt! 3,9/5
(42 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
42
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
Fantastisk! 4,9/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 82
Fantastisk! 4,8/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 100
Fremragende! 4,6/5
(30 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
30
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 36
gennemsnit/nat
Premium-partner
2
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 160
gennemsnit/nat
Premium-partner
12
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 61
Fremragende! 4,6/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 85
Fremragende! 4,6/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
5
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 72
Fremragende! 4,5/5
(28 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
28
Set 17 gange i de sidste 48 timer
 • 5 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separate toiletter
 • 210
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
7
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 6 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 360
Rigtig godt! 4,1/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 64
Fremragende! 4,4/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 44
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
 • 5 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 165
Fremragende! 4,7/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Fremragende! 4,6/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
27
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
gennemsnit/nat
2
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 10 SV Ferievilla
 • 5 BV
 • 425
Fremragende! 4,7/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,8/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
9
 • 4 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 130
Fremragende! 4,3/5
(29 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
29
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 54
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
2
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 135
Fremragende! 4,7/5
(38 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
38
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 36
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 39
Fantastisk! 4,8/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
26
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 105
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 83
Fremragende! 4,4/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 79
Fremragende! 4,6/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 75
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,9/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
32
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 5 SV Feriehus
 • 3 BV
Fantastisk! 4,8/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 48
Fantastisk! 4,9/5
(62 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
62