Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Pankow

Med en villa i Pankow eller en lejlighed i Prenzlauer Berg får du mulighed for at udforske det utroligt store udbud af kultur, trendy livsstile, natteliv og smukke parkområder. Bylivet og atmosfæren er specielt charmerende i Prenzlauer Berg, med dets summende og livlige kulturelle scene og den legendariske mangfoldighed af barer, alt sammen omkredset af den storslåede arkitektur fra det 19. Århundrede. I centrum af Pankow, med Schönhausen Paladset og det lige så historisk vigtige Weissensee-distrikt, finder man et stort, flot og åbent ruralt landskab, der strækker sig hele vejen til det anerkendte spa-resort i Buch.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Pankow

Pankow er et sandt slaraffenland for kulturinteresserede, og for mennesker der elsker den atmosfære, man kun finder i de gamle europæiske metropoler. Kulturudbuddet er enormt stort, og henvender sig til alle slags mennesker, i alle aldre. Ligeledes er der også et hav af seværdigheder, både dem der fortæller historien om en anden og mørkere tid i Europa, men også seværdigheder der bevidner om et kulturelt blomstrende og nyt Tyskland.

Et sted der om noget er et besøg værd i Pankow er KulturBrauerei, hvilket kan oversættes direkte til "Kulturbryggeriet". Dette 25,000 kvadratmeter store bygningskompleks i Berlin blev oprindeligt bygget og brugt som et ølbryggeri. Hele bygningen, dens gårdspladser, haver og unikke arkitektur har været beskyttet som monument siden 1974, og er en af de få velbevarede tilbageværende eksempler på industriel arkitektur i Berlin fra det 19. Århundrede. KulturBrauerei er et ideelt stop for besøgende der bor i lejlighed i Prenzlauer Berg. Det er samlingspunktet for store dele af kunsten, kulturen og nattelivet, der er så definerende for det boblende og livlige miljø i Pankow. Her finder man både biografer, teatre, natklubber, barer og andre spændende oplevelser - og så ligger det tæt ved U-Bahn stationen på Eberwalder Straße.

Der er naturligvis også gode muligheder for at gå på opdagelse i den østtyske historie, og den urbane udvikling der forekom både før og efter Murens fald. Her kan man komme på guidede ture, og blandt andet se Gethsemane-kirken, vandre rundt på Kollwitzplatz og se den flotte Mauerpark, hvor dele af Berlinmuren er bevaret i flotte grønne omgivelser. I Mauerpark er der desuden ofte ganske interessante loppemarkeder, hvor man kan gøre sælsomme opdagelser. Også den jødiske kultur, arv og historie kan opdages i Pankow. Man kan besøge den flotte synagoge i Rykestrasse, eller de jødiske kirkegårde i Weissensee og på Schönhauser Allee. For enden af Herbert-Baum-Strasse finder du den største jødiske kirkegård i Europa, med over 100.000 gravpladser. Kirkegården ligger placeret i et stort tilvokset område, hvilket også gør den til et smukt sted for en spadseretur eller en ekskursion med kameraet, hvorefter man kan vandre tilbage til sin nærliggende ferielejlighed i Prenzlauer Berg.

Hvis man vil opleve noget af verdenskulturarven, er der ingen vej uden om et besøg ved Carl Legien. Her kan man opleve Bruno Tauts arkitektur, der har sin helt egen specielle charme, og giver en spændende og direkte kontrast til de mange bygninger fra den sene del af det 19. Århundrede, som ellers dominerer nabolaget.

I Pankow finder du flere små teatre og gallerier end man overhovedet kan nå på en enkelt ferie, endsige en livstid. Men det er blot en god undskyldning for nyde livet og ferien i Prenzlauer Berg med lejlighed en anden gang. I midten af bydelen finder du spændende, provokerende, tankevækkende og oplysende steder hvor kultur og mennesker mødes. Eksempelvis kan Brotfabrik anbefales, ligeledes Pfefferberg og som nævnt tidligere, Kulturbrauerei, som man bestemt ikke må snyde sig selv for. Man har altså her den unikke mulighed for at opleve den charmerende bydel Pankow og resten af Berlin i fred og ro fra sin Prenzlauer Berg lejlighed.

Aktiv ferie i Pankow

Bare fordi man er på storbyferie, betyder det ikke at man kun kan vandre rundt i byen, sidde på cafeer og gå på restauranter. Får man nok af at hænge i sin lejlighed i Prenzlauer Berg, er der masser af mulighed for at krydre sine eventyr i metropolen med sportsaktiviteter enten som tilskuer eller deltager. I Max-Schemling-Halle kan man fange en af håndboldens Bundesliga-hold, det lokale og meget populære "Füchse Berlin". Tæt ved S-Bahn stoppetstedet på Landsberger Allee finder du Velodrome Berlin, der med kapacitet til over 12.000 tilskuere er en af de største arenaer i Berlin, og derfor også lægger hus til nogle af de største sportsbegivenheder, eksempelvis et årligt 6-dages cykelløb, men også koncerter med store kendte musikere.

Hvis man er til den mere rolige sportsudøvelse, så er Pankow golfbanen perfekt. Her kan man spille hele 18 huller i eget tempo, med udsigt til det flotte TV-tårn i centrum. Europasportpark giver unik mulighed for at udfolde sig fysisk i omgivelser der er bygget til olympiske standarder. Her kan man især dyrke indendørs svømning og udspring i det store moderne center specielt for svømmesport. Endelig kan man begive sig ud på Panke, en cykelrute der tager dig igennem de flotteste og mest sceniske ruter i Pankow og resten af Berlin. For de rigtig cykelglade kan turen starte med en tur rundt i Pankow og ende i den anden ende af byen, med den smukke cykeltur hen langs den gamle lufthavn ved Tempelhof. Er der i Berlin i slutningen af september, kan du desuden opleve Berlin Marathon.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Pankow

Lige ved siden af din lejlighed i Prenzlauer Berg, finder du arkaderne ved Schönhauser Alle og det store indkøbscenter Rathauscenter Pankow, hvor man kan gå på shopping-eventyr i et bredt væld af retail outlets. Her kan du nyde en fashionabel shoppingtur, imens du slentrer ned ad Kastanienallee, og går på opdagelse i gaderne og stræderne omkring Kollwitzplatz og Helmholtzplatz. Man kan finde et hav af sære og specielle butikker her, og det er perfekt hvis man leder efter den helt specielle gave eller souvenir at bringe med hjem. Bydelen bugner af mode, design og håndværk. Man kan enten besøge de mere kendte steder, eller lade sig drage ind i en spændende og næsten uopdaget verden af muligheder for shopping. Opdag de spændende og kreative forretninger med specielle koncepter, og fordyb dig i Berlin fashion og design i de fantastiske shopping-distrikter i Pankow.

Hvis man leder efter spændende kulturelle begivenheder behøver man kun træde ud fra sin villa i Pankow. Udvalget af kultur og club events er utrolig alsidigt. Pankows turistinformation har en lang og udførlig liste, der viser præcis hvor alle de spændende ting sker i bydelen. Derudover trykkes der hver måned en gratis kulturkalender, "Kultur(Ver)Führer", som man kan finde ved turistinformationens kontorer i maskinhuset på KulturBrauerei's kunst og kulturcenter.

Rejser til dit feriehus i xy

Berlin er en af de nemmest tilgængelige storbyer i Europa. For at komme til din lejlighed i Prenzlauer Berg er det blot at vælge en af de mange måder rejsen kan foregå på. Man kan vælge at tage bilen, og få lov til at fræse på den tyske autobahn, men der er ikke mange parkeringspladser i Berlin, så det kan være en god ide enten at leje en parkeringsplads til ferieperioden, eller sikre sig at der er tilknyttede parkeringspladser. Heldigvis er Berlin en meget mobil by, og man kan komme stort set overalt i hele byen på få minutter. Både S-Bahn og U-Bahn har afgange hele tiden, og derfor er det også oplagt at tage toget til Berlin. Man kan eksempelvis tage en tur i sovekupe, hvor toget afgår om aftenen, og man vågner op næste morgen, frisk og udhvilet i Berlin. Hvis man ikke har lyst til at bruge for meget tid på at rejse, så kan man med fordel fange en af de mange daglige flyforbindelser fra lavprisselskaberne, der flyver fra København og direkte til hjertet af Berlin.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Exceptionelt! 5/5
(39 anmeldelser)
gennemsnit/nat
39
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Fantastisk! 4,9/5
(76 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
76
Fantastisk! 4,8/5
(50 anmeldelser)
gennemsnit/nat
50
Set 18 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 75
Fremragende! 4,7/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 80
Fantastisk! 4,9/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
26
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 115
Fremragende! 4,6/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
Fantastisk! 4,9/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
22
Rigtig godt! 4,1/5
(30 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
30
Fremragende! 4,5/5
(52 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
52
Fremragende! 4,3/5
(108 anmeldelser)
gennemsnit/nat
108
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Rigtig godt! 4,2/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
Fremragende! 4,7/5
(28 anmeldelser)
gennemsnit/nat
28
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 136
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 100
Fremragende! 4,7/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,4/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
26
Fremragende! 4,5/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
Fantastisk! 4,9/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
34
Fremragende! 4,5/5
(43 anmeldelser)
gennemsnit/nat
43
Fantastisk! 4,8/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
21
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 80
Fantastisk! 4,8/5
(40 anmeldelser)
gennemsnit/nat
40
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Fremragende! 4,3/5
(47 anmeldelser)
gennemsnit/nat
47
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 26
gennemsnit/nat
Fantastisk! 4,8/5
(33 anmeldelser)
gennemsnit/nat
33
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 66
Fremragende! 4,7/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
13
Fremragende! 4,7/5
(28 anmeldelser)
gennemsnit/nat
28
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 26
gennemsnit/nat
2
gennemsnit/nat
3
gennemsnit/nat
4
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,6/5
(25 anmeldelser)
gennemsnit/nat
25
Fremragende! 4,6/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Fantastisk! 4,9/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
27
Exceptionelt! 5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 160
Fantastisk! 4,8/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
Fantastisk! 4,8/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Fantastisk! 4,8/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
Fremragende! 4,3/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
Fremragende! 4,4/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
5
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
4
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 80
Rigtig godt! 4/5
(51 anmeldelser)
gennemsnit/nat
51
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 46
gennemsnit/nat
1
Fantastisk! 4,8/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
32
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 65
Fantastisk! 4,8/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
26
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Rigtig godt! 4,2/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
Fantastisk! 4,8/5
(30 anmeldelser)
gennemsnit/nat
30
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 62
Fantastisk! 4,8/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
gennemsnit/nat
Fremragende! 4,3/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
23
gennemsnit/nat
1