Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferieboliger & ferielejligheder i Berlin

Berlin hørte sammen med Paris til det sidste århundredes hovedstæder, men som følge af anden verdenskrig og den efterfølgende opdeling i et Øst- og Vesttyskland og dermed også et opdelt Berlin mistede byen status som hovedstad. I de følgende årtier lå byen som i dvale grundet den skarpe opdeling. Først med Murens fald i 1989 og opblødningen mellem Øst og Vest blev Tyskland samlet og Berlin en hel by igen. De følgende årtier var hårde og økonomisk udfordrende, idet den østlige del af byen var gammel og nedslidt. Siden starten af det nye årtusinde har byen genfundet sin gamle position og er begyndt at funkle igen. Meget tyder på, at Berlin kan blive det 21. århundredes by. Berlin er kort sagt et stort kunstværk. Gamle betonbygninger med graffiti står side om side med fashionable butikker, autonome baggårdsmiljøer danner baggrund for gademusikanters pantomime og de unges vildskab. Alt dette går hånd i hånd og udfordrer gang på gang den etablerede orden. Byen er for mange blevet et symbol på frihed, autonomi og personligt frirum, og kunstnere fra hele verden har de sidste årtier valfartet til byen. Den har nerve, og blandingen mellem øst og vest gør, at byen for mange rummer essensen af det sidste århundrede. Hver bydel har sin egen fortælling, og med en feriebolig fra HomeAway bestemmer du selv, hvilket kapitel du vil starte med. Berlin er groft sagt inddelt i otte til ti kvarterer, der er vidt forskellige og hver for sig har deres fortælling og unikke charme. Innovation og nytænkning præger berlinernes tankegang, og byen er da også i konstant udvikling. Det er nu, man skal besøge byen, hvis man vil fornemme det pulserende kunstnerliv blandet med den lidt særprægede østberlinske stil. Det råhyggelige og det betonsmukke Berlin venter på jer.

Hvorfor en feriebolig fra HomeAway

Med et feriehus eller en ferielejlighed fra HomeAway får I en unik mulighed for en ekstraordinær ferieoplevelse. I bestemmer selv størrelsen, kvaliteten og prisniveauet og ikke mindst hvilket område, I ønsker at udforske. Berlin er så stor, at man med fordel kan besøge byen flere gange og udforske en bydel ad gangen. Men en feriebolig fra HomeAway får I en unik mulighed for at bo som de lokale. Der findes noget for enhver smag og ethvert behov hos HomeAway. Til børnefamilier med behov for at kunne vaske under ferien og en bolig med mange rum, kan der lejes et hus eller en større ferielejlighed. Er der ikke behov for meget andet end en seng og et køkken, findes der hos HomeAway et stort udvalg af mindre ferielejligheder. Mange ferieboliger er naturligvis nyrenoverede og funktionelt og moderne indrettede. Der kan være mange fordele ved en ferielejlighed fra HomeAway:

 • Køkken
 • Sublim beliggenhed
 • Privatliv
 • Garage/parkeringsplads
 • Spabad
 • Altan eller terrasse
 • Samling på familien
 • Masser af plads
 • Individuelle behov
 • Overnattende gæster
 • Opvaskemaskine
 • Vaskemaskine
 • Badekar og bidét


 • HomeAway giver familien mulighed for at være samlet og dermed have en base, hvor I føler jer hjemme og trygge. Det bedste udgangspunkt for en super ferieoplevelse. HomeAway har mange års erfaring med at udleje ferieboliger. Vi ved, at folk er forskellige og ikke har de samme standarder eller ønsker. HomeAway gør alt for at jeres rejse skal blive en enestående oplevelse. Er I en gruppe venner, der gerne vil udforske byen på egen hånd og ikke gider den klaustrofobiske hotelfølelse, så er en stor ferielejlighed eller et feriehus i Berlin sagen. I bliver ikke forstyrret af hotelpersonale, I har mulighed for at lave mad sammen og spise i fælleskab, ligesom køleskabet kan fyldes med kolde øl og hvidvin. Er der nogen med specielle diæter, er en feriebolig fra HomeAway et kærkomment tilbud, da I selv kan sammensætte menuen. For børnefamilier er HomeAways feriehuse eller ferielejligheder en attraktiv mulighed, da familien kan holdes samlet på ét sted, mens der samtidig er mulighed for private rum til henholdsvis de voksne og til børnene. Det giver tryghed og glæde hos både forældre og børn. En strålende ferie starter med en tryg og god base. HomeAway tilbyder flere fantastiske større ferieboliger, og er man flere familier, der tager på tur sammen, findes der store herskabslejligheder eller feriehuse med to badeværelser og masser af rum. Med en feriebolig fra HomeAway bliver turen til Berlin med sikkerhed en succes.

  Hvorfor Berlin?

  Berlin er en fantastisk by at besøge, specielt i disse år, hvor den er i voldsom forandring, men stadig ånder blandingen af det gamle, rå beton og den moderne avantgarde. I vågner om morgenen og kan lade jeres humør bestemme, for Berlin har det hele. Med en ferielejlighed fra HomeAway har I mulighed for at udforske lige præcis den bydel, I synes, appellerer mest til jer, og samtidig giver en feriebolig mulighed for at blive en del af miljøet. En enestående mulighed for at bo som de lokale. Hvert område er unikt og tilbyder unikke oplevelser. Metrosystemet i Berlin er særdeles veludbygget. Der kører sporvogne, der forbinder de ydre ringbaner hele vejen rundt om Berlins udkant, og herfra er der fra hver bydel knudepunkter, hvorfra man kan tage sporvogn eller bus ind mod centrum. Selve bykernen er forbundet med et super metrosystem, der forbinder alle de indre bydele.

  Kreuzberg

  Spadser gennem gaderne i Kreuzberg og få en fornemmelse af det pulserende gadeliv og kunstnermiljø, der tiltrækker kunstnere, turister og igangsættere fra hele verden. Lad dine sanser glædes ved et besøg på en af de lokale restauranter. I Berlin Kreuzberg tilbydes mad for enhver smag og i en prisvenlig kategori. En summen af tysk, engelsk, fransk og dansk vidner om den enorme popularitet, bydelen har opnået. Men selvom stemningen er metropol, så er der stadig betonstykker, graffiti, gadefester, spontane events, trendy caféer og eksotiske restauranter. Blandingen af den rå østtyske betonkultur og internationale bohémemanér er fantastisk. Er du til kultur, rå gadekunst, smarte designbutikker, spontane events og et anderledes gadeliv, så vælg en af de komfortable ferieboliger fra HomeAway i bydelen Kreuzberg.

  Prenzlauer Berg

  En af berlinernes største favoritter er Prenzlauer Berg. Det er Berlins stukkvarter. Brede boulevarder og mindre sidegader præger området, og det er her børnefamilierne ynder at slå sig ned. Der er mange hyggelige områder, hvor caféer og spisesteder ligger side om side, og om aftenen kan man her få sig en god middag, drikke cocktails og nyde stille loungemusik. Området grænser op til bycentrum, og der er let adgang til de fine shoppingområder, biografer, teatre og musiktilbud. Vælger I en lejlighed i Prenzlauer Berg, får I den afslappede berlineratmosfære, men med hurtig adgang til det mere pulserende byliv. Området omkring Fernsehturm ved Alexanderplatz er fyldt med barer, restauranter og luksusbutikker, og det nås på få minutter til fods eller med sporvogn. Med en af HomeAways lejligheder i Prenzlauer Berg får du luksuriøse omgivelser, fred og ro, men er alligevel tæt på det hele.

  Charlottenburg

  Charlottenburg er den tidligere vestdel af Berlin. Det er high-end-området. Området omkring Kurfürstendamm eller Ku´damm, som berlinerne kalder det, er fyldt med luksusbutikker, og på Savignyplatz er der talrige restauranter, hvor I kan spise lækkert eller nyde drinks, loungemusik og kulørte lamper. Området bærer præg af at være populært blandt de mere veletablerede berlinere, men alligevel med masser af muligheder. Tiergarten er få minutter væk, og med metro når du de andre bydele på 10-15 minutter. Charlottenburg kaldes af berlinerne sammen med Wilmersdorf for Westend, og det er ikke uden grund, at de mere velhavende berlinere søger bolig i dette område. Ønsker du lidt mere klassisk stil, luksusbutikker og et indblik i det helt moderne Berlin, så er en feriebolig fra HomeAway i Charlottenburg det oplagte valg.

  Tiergarten

  Tiergarten ligger tæt på grønne områder, men er alligevel midt i storbyen. For jer, der ønsker muligheder for frisk luft og fred og ro på jeres storbyferie, er Tiergartens ferieboliger fra HomeAway et oplagt valg. I kan gå langs floden Spree, tage på kanalrundfart eller selvfølgelig gå i den nærliggende store zoologiske have, der for nogle år siden var på alles læber, da den bedårende isbjørneunge Knut blev født. Tiergarten støder op til området omkring Kurfürstendamm, så der er stadig adskillige shoppingmuligheder og mange spisesteder i umiddelbar nærhed. Fra Tiergarten er der via metro hurtig adgang til de andre bydele. En ferielejlighed fra HomeAway i Tiergarten vil være helt perfekt for jer, der ønsker fred og ro midt i storbyen.

  Udflugtsmuligheder

  Fra det majestætiske Fernsehturm, der hæver sig over byen, har man et fantastisk udsyn. Besøg eventuelt restauranten eller tag en drink i den hippe bar øverst oppe. Er I til den ældre historie, er det smukke slot Sanssouci i byen Potsdam cirka halv times kørsel fra Berlin et fantastisk skue. Det blev bygget af den preussiske kong Frederik d. Store som en pendant til Versaille i Frankrig, og det var her, han modtog diverse statsmænd, filosoffer og kunstnere fra 1749 og fremefter. Berlin svømmer over med eksotiske og nytænkende tiltag. De verdensberømte teaterhuse Deutsche Oper og Komische Oper opfører klassiske og moderne operaer ofte med nytænkende og samfundssatiriske tilgangsvinkler. Er I sportsinteresserede, så tag ud og se hjemmeholdet Hertha Berlin spille et bundesligaopgør. Berlin har i flere år manglet et bundesligahold i den absolutte topklasse, men med en stærk finansiel indsprøjtning i efteråret 2013 og en talentfuld trup er holdet pludselig rykket op i sub-toppen af Bundesligaen og kæmper med om europæisk fodbold. Und dig selv og familien en tur til Olympia Stadion og mærk den tyske fodboldkultur, der er helt unik i Europa i disse år. Stadion nås med metrolinien U2 fra centrum af Berlin på under 30 minutter. Berlin er berømt for innovation og nytænkende hoveder. For eksempel er der planer om at lukke en del af Spree og gøre den til verdens største udendørs swimmingpool i håb om at få den opført på Unescos liste. Berlin er altså i stadig forandring, og der er sket noget nyt, hver gang man kommer tilbage. På flotte sommerdage er kanalrundfart meget attraktivt. Man får et helt andet indtryk af byen, mens man sejler med en af de idylliske turbåde. En tur i det store parkområde beliggende i forbindelse med zoologisk have kan også anbefales, ligesom udendørsbadet Badeschiff er et besøg værd. Du kan nyde udsynet til byen og floden med de dertil hørende grønne områder samtidig med, at du svømmer rundt i en af Europas største flydende swimmingpools. En anderledes vandoplevelse på en varm sommerdag. Et meget populært spisested er Unsicht-bar, en blinderestaurant, hvor du vælger mellem tre menuer, men ellers ikke ved, hvad du spiser. Tjenerne er blinde, du sidder i mørke med dine gæster, og derved udvides smagsoplevelsen. Berlin er kun 1 times flyvetur væk, der er flere daglige bus- og togafgange. Hvis du ønsker at prøve en lidt anderledes storbyferie, så book en lejlighed gennem HomeAway. En god ferie begynder med en tryg følelse.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 23 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 45
  Fantastisk! 4,8/5
  (45 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  45
  Set 28 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 35
  Fremragende! 4,7/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 40
  Fantastisk! 4,8/5
  (94 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  94
  Set 37 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 50
  Fantastisk! 4,9/5
  (76 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  76
  Set 18 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 35
  Fremragende! 4,5/5
  (40 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  40
  Set 20 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 40
  Fremragende! 4,6/5
  (34 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  34
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 121
  Fremragende! 4,7/5
  (38 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  38
  Set 23 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 120
  Fantastisk! 4,9/5
  (77 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  77
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 110
  Fremragende! 4,6/5
  (60 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  60
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 93
  Fremragende! 4,7/5
  (22 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  22
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 105
  Fremragende! 4,5/5
  (52 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  52
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 140
  Fantastisk! 4,9/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  20
  Set 20 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 65
  Fantastisk! 4,9/5
  (27 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  27
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 170
  Exceptionelt! 5/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  20
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 120
  Fremragende! 4,6/5
  (39 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  39
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 65
  Fantastisk! 4,8/5
  (25 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  25
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 115
  Exceptionelt! 5/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  20
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 140
  Fantastisk! 4,9/5
  (22 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  22
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Fremragende! 4,3/5
  (108 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  108
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 80
  Fantastisk! 4,9/5
  (26 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  26
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 46
  Fantastisk! 4,8/5
  (50 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  50
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 140
  Fantastisk! 4,8/5
  (17 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  17
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 100
  Fremragende! 4,7/5
  (15 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  15
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 173
  Fantastisk! 4,9/5
  (24 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  24
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 115
  Fantastisk! 4,9/5
  (14 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  14
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 3 BV
  • 115
  Fremragende! 4,6/5
  (15 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  15
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 50
  Fantastisk! 4,9/5
  (30 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  30
  Set 24 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 60
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 9 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 50
  Fremragende! 4,4/5
  (68 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  68
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 135
  Fremragende! 4,5/5
  (17 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  17
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 85
  Fremragende! 4,6/5
  (32 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  32
  Set 24 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 54
  Fremragende! 4,6/5
  (29 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  29
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 85
  Fremragende! 4,5/5
  (31 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  31
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Andelslejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 75
  Fremragende! 4,7/5
  (43 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  43
  • 4 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 220
  Fantastisk! 4,9/5
  (34 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  34
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 1500 sq ft
  Fantastisk! 4,8/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 68
  Fremragende! 4,5/5
  (42 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  42
  Set 11 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Fremragende! 4,4/5
  (92 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  92
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 82
  Exceptionelt! 5/5
  (27 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  27
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 62
  Fremragende! 4,5/5
  (41 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  41
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 109
  Fremragende! 4,7/5
  (28 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  28
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 40
  Fremragende! 4,6/5
  (24 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  24
  Set 25 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 72
  Fremragende! 4,3/5
  (47 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  47
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 99
  Exceptionelt! 5/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  16
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 69
  Fremragende! 4,3/5
  (100 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  100
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 85
  Rigtig godt! 4,1/5
  (30 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  30
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 63
  Fantastisk! 4,9/5
  (22 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  22
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Fremragende! 4,6/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Fantastisk! 4,9/5
  (33 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  33
  Set 28 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 45
  Fantastisk! 4,8/5
  (90 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  90