Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Thailand

En oversøisk rejse til Thailand er en god mulighed for virkelig at opleve noget nyt, fjernt fra europæisk kultur og historie. Thailand byder på alt, hvad hjertet begærer af sol, strand, naturliv og spændende kultur. Uanset om du leder efter en daseferie i solen eller vil på eventyrrejse og se flotte templer og fremmede dyrearter, kan du få det ved at leje et hus i Thailand.

Med sit tropiske klima, hvor temperaturen aldrig er lavere end 28 grader, er Thailand et berømt eksotisk rejsemål og byder turister velkommen fra hele verdenen. Alle bliver mødt med et smil, da thailænderne er yderst gæstfri og forstår at nyde livet. De mener, at alt i livet skal indeholde "sanuk" (glæde/sjov), ellers er det ikke værd at lave. Dét gennemstrømmer hele samfundet og gør Thailand til et spændende og samtidig afslappet land at besøge når man lejer en bungalow i Thailand.

Thailand er det eneste land i Asien, som aldrig er blevet besat af en stor kolonimagt, og derfor har landet beholdt sin unikke kultur, naturen, alle sine seværdigheder, som er helt uberørte og det unikke thailandske sprog igennem århundreder. Dette er thailændere utroligt stolte af, og de viser med glæde deres mangfoldige kulturskatte og traditioner frem til alle interesserede.

Landet er opdelt i flere forskellige klimazoner, men man kan generelt sige, at hvis du vil opleve masser af sol og svømme og dykke i himmelklart, varmt vand skal du leje en bungalow i den sydlige del af Thailand, og hvis du foretrækker et køligt klima og store kulturoplevelser hver dag, skal du lejer en lejlighed eller et hus i de nordlige områder som Chiang Mai.

Det er nemt og ligetil at leje feriebolig i Thailand, da der går direkte fly fra Danmark til landets travle og spændende hovedstad, Bangkok, og alle danskere kan blive helt op til 30 dage i landet visumfrit! Da der er dejligt varmt året rundt, kan du rejse dertil og få en dejlig ferie, når som helst på året det passer dig.

Badeferie i en bungalow i Thailand

Hvis der er noget, man kan i Thailand, så er det at nyde havet. Med over 3000 kilometer kystlinje er der flere strande at vælge imellem, end du overhovedet kan forestille sig. Langt de fleste af Thailands strande er som skabt til badeferie med kridhvidt sand og palmer, og der er altid en lille café eller bod i nærheden, hvor du kan købe forfriskninger.

Det allerbedste er dog badevandets temperatur. Vandet i Thailand er altid varmt og dejligt, så det føles som en varm Jacuzzi. Hvis du er opmærksom og lidt heldig, kan du endda finde søpølser, bittesmå fisk og små krebsdyr på sandbunden, som vil lade dig kigge et øjeblik, inden de smutter væk igen. Det kan klart anbefales at medbringe et snorkelsæt, da Thailands rev er nogle af de flotteste og mest lettilgængelige i verden. Hvis du er vild med undervandsliv, er Koh Tao det absolut bedste sted at leje en bungalow i Thailand. Koh Tao er en lille skildpaddeformet ø langt ude for Thailands kyst, som byder på fantastiske oplevelser under havoverfladen. Der lever mere end 365 slags farvestrålende fisk inklusive rokker i revene rundt om Koh Tao, og de fleste af dem kan opleves ved at snorkle eller dykke.

Ved næsten enhver strand ved din feriebolig i Thailand er det muligt at hoppe med på en båd og opleve kysten fra havet til meget lave priser. Ofte giver bådens ejer gerne gode fif, til hvor der ligger uberørte strande og hvor man bedst kan se fisk og andet havliv.

Seværdigheder tæt på din lejlighed i Thailand

Med en bungalow i Thailand har man rig mulighed for at se og opleve Thailands spændende seværdigheder og natur, og der er fantastiske oplevelser i alle landets regioner.

Et "must see" er nogle af de buddhistiske templer, kaldet wat, som er spredt ud over hele landet. Det er hér thailænderne tager hen for at bede, ofre til Buddha og mødes til festivaler og ritualer. Thailands templer er ofte dekorerede i flotte farver med fine håndmalede detaljer, og alle har adgang. Orangeklædte munke tager sig af templerne og passer også de mange strejfende hunde og katte, som kommer hen til templerne og får mad. Det er en stor oplevelse at studere livet omkring og selve templerne, og det er endnu mere fantastisk at oplede de farverige, livfyldte festivaler. Den største og mest centrale seværdighed, er uden tvivl The Grand Palace, som er en samling af nogle af landets flotteste og mest historisk vigtigste bygninger i hjertet af Bangkok, der blandt andet indeholder Thailands helligste wat, Wat Phra Kaew med den berømte smaragdbuddha, den helligste buddhastatue i hele landet.

Udover dette er der naturoplevelser lige ved døren, uanset hvor du lejer feriehus i Thailand. Thailand har 127 nationalparker, hvoraf 22 er marineparker. Du kan blandt andet opleve verdens største blomst Rafflesia, som er flot rød og mere end 1 meter i diameter i Khao Sok Nationalpark. Af dyr kan nævnes aber, firben, slanger, flagermus og malaysisk tiger! I de fleste parker, kan du betale for en guidet vandretur eller ligefrem en overnatning i den vilde natur. Mange parker tilbyder også safariture om natten, så du kan opleve junglen, der kommer helt til live, når mørket falder på. Du kan dog sagtens komme ud for, at dyrene kommer til din ferielejlighed i Thailand, uden at du behøver opsøger dem. Det er ikke ualmindeligt at små firben, knælere og kæmpesommerfugle kommer på besøg inde i folks huse for at snuse lidt rundt, før de smutter igen.

Hvis du beslutter dig for det nordlige Thailand, kan du også opleve den enestående mulighed at se de indfødte bjergstammer. Bjergstammerne er inddelt i 6 hovedstammer, som lever i de skovklædte bjerge nordpå. Nogle af stammerne er åbne for offentligheden mod betaling, og det er nemt at booke en tur op til stammerne, hvor du kan se deres levevis, traditioner og håndværk tæt på. Turene op til bjergstammerne går igennem noget af det flotteste bjerglandskab, og du bliver taget godt imod af stammen.

Aktiv ferie i Thailand

Der er nok at lave i Thailand og kan du godt lide at holde dig i gang, bliver du ikke skuffet af udbuddet tæt på din lejlighed eller dit hus i Thailand.

De mest populære aktiviteter er badning, snorkling og dykning, og det er der rig mulighed for langs hele Thailands kyst. Du kan også surfe, køre på vandscooter, sejle i kajak - ja alle former for vandsport. Der er dygtige dykkerskoler og kajak- og surferinstruktører over det hele til meget rimelige priser.

Er din lejlighed i Thailand ikke i nærheden af havet, er det ikke noget problem. Så kan du give dig i kast med at vandre i Thailands bjerge, træne Thai-boksning eller ride på elefant eller hest i den storslåede natur. De Thailandske elefanter er enormt forkælede, og der bliver kræset for dem på alle måder. På mange elefant camps kan du og familien for blot et par håndører endda få lov til at klappe og fodre elefanter og aber med bananer. Så selv de mindste, som måske ikke vil ride, får noget ud af turen. På enhver tur gør elefantens fører, mahouten, holdt mindst én gang, så der er tid til at tage billeder af både naturen og jer selv oppe på elefantens ryg.

Der er rigeligt med steder at vandre, hvis du selv vil udforske det hele. Det er nemt at få fat i gode kort og få råd og vejledning i selv de mindste byer, da mange thailændere i turistbranchen kan mindst lidt gebrokkent engelsk. Der er også mange udlændinge som har fast hus i Thailand, og de er også altid klar til at give en hånd eller et par gode råd.

Når du så har knoklet og svedt en masse, kan du slutte dagen af med en god thaimassage. Book en tid (oftest er der tid med det samme) og læg dig og slap af på måtten. Så bliver dine muskler arbejdet godt, imens du ligger i solen og nyder det.

Kulinariske oplevelser under din ferie i Thailand

En rejse ind i Thailands køkken, er som en rejse igennem alle sanserne. Både duften, madens anretning og smagen er eksotisk og spændende, i forhold til hvad vi er vant til. Alt bliver lavet i wok'en eller på panden, da en ovn ikke er en del af et thailandsk køkken. En stor del af det thailandske køkken består af fisk, og de bruger virkelig alt fra havet: Muslinger, blæksprutter, fisk, rejer - ja selv hajfinner, som bliver brugt i den populære hajfinnesuppe.

Thailandske retter består for det meste af stegte ris og friske grøntsager, som bliver stegt sammen med forskellige former for fisk eller kylling, grise- eller oksekød med lækre saucer til. Traditionen med at stege alting, gør at maden altid er sund og ny tilberedt. Ydermere bliver maden anrettet så kunstfærdigt på restauranter nær din lejligjed i Thailand, at det er et festfyrværkeri af former og farver, man dårligt nok tør sætte tænderne i, fordi det er så smukt at se på.

Noget af det bedste ved Thailandsk madkultur er de mange markeder og boder, hvor man trygt og nemt kan købe frugt, grøntsager, "sticky rice" (ris, der klistrer sammen, så de er nemme at spise på farten), kødspyd og lækkerier, som kan udgøre et mættende måltid for en hel familie til et par håndører. Selv hvis du foretrækker kun at spise på restauranter, bør du ikke snyde dig selv for at opleve duften og stemningen ved de store markeder rundt om i byerne. Der er helt sikkert et marked i nærheden af din feriebolig i Thailand.

Maden fra markederne kan enten spises, imens du udforsker resten af området eller tages med hjem til dit hus i Thailand og anrettes i små skåle, som hele familien deles om. Det er sådan thailænderne spiser til hverdag, og det er en hyggelig måde at spise på, hvor i alle kommer hinanden ved og får smagt lidt af det hele.

Thailænderne gør meget for, at du skal føle dig tilpas i landet og tilbyder derfor ofte europæiske og amerikanske retter lavet på Thai-manér som burger, pomfritter og store bøffer, hvis du foretrækker noget hjemmevant engang imellem.

Shopping og kultur i nærheden af dit hus i Thailand

Det er rigtig underholdende at shoppe i Thailand - alt er billigt, og der er ingen grænser for, hvad du kan finde i de mange butikker og på markederne. At shoppe i de flotte butikker er sjovt, men det bliver først rigtig spændende, når du går på marked. Du kan med sikkerhed finde et marked i nærheden af din lejlighed i Thailand, lige meget hvor i landet du bor. Selv de mindste byer har en form for marked eller en hovedgade, hvor boderne samles på bestemte tidspunkter af dagen, og du kan købe mad, tøj, hårpynt og alle mulige andre spændende ting. Sæt god tid af til at besøge markederne, for der er mere at se, end man skulle tro, og hvis du har mod på at tinge om priserne, kan du komme hjem til din ferielejlighed med en favnfuld af flotte varer for ingen penge.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 25 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 46
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 32
gennemsnit/nat
Set 28 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 80
gennemsnit/nat
1
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 168
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 40
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 52 sq ft
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 46
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
2
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 84
gennemsnit/nat
1
Set 17 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Bungalow
 • 1 BV
 • 43
Fremragende! 4,7/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 70
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 52
Fantastisk! 4,9/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • Studio
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,5/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
13
 • 2 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 130
Fremragende! 4,7/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
gennemsnit/nat
1
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 969 sq ft
Fremragende! 4,7/5
(33 anmeldelser)
gennemsnit/nat
33
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 115
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 49
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 78
gennemsnit/nat
3
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
1
Set 24 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 47
gennemsnit/nat
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 64
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • Studio
 • 1 BV
 • 42
Fantastisk! 4,9/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 24
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 62
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 52
gennemsnit/nat
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 130
gennemsnit/nat
Set 30 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 160
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
3
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 30 sq ft
gennemsnit/nat
Set 14 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Bungalow
 • 1 BV
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
1
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 160
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
4
Fantastisk! 4,9/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 80
gennemsnit/nat
4
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 100
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 92
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 142
gennemsnit/nat
2

Lej ferielejlighed eller feriebolig i Thailand (300+)