Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Pattaya

I Pattaya mødes Thailands berømte badestrande med storbyens kæmpetempler, forlystelsesparker og shopping-muligheder. Byen ligger på Thailands østkyst og er en perfekt base til at udforske øerne i Thailands bugt, hovedstaden Bangkok og Pattaya selv, som har alt hvad du skal bruge, til en dejlig ferie i varmen.

Thailand bliver kaldt "Smilets Land", og det er velfortjent, da du altid bliver mødt af en overvældende venlighed og masser af smil, lige så snart du ankommer til din lejlighed i Pattaya. Det skyldes blandt andet, at thailænderne har den livsholdning, at livet altid skal have "sanuk" (glæde og sjov) for at være værd at leve, og de gør alt hvad de kan for at indlemme det i deres egen og de besøgendes hverdag.

Når du bor i sommerhus i Pattaya har du direkte adgang til byens lange, lækre strande, den fantastiske natur og byens mange religiøse seværdigheder. Det thailandske folk er overvejende buddhister med et åbent sind, og de går op i buddhismen med liv og sjæl. Derfor er der smukke, majestætiske templer og charmerende altre drysset udover hele byen, som alle åbne for besøgende.

Den hurtigste måde at komme til dit sommerhus i Pattaya er at flyve fra Danmark til Bangkok og derefter tage en 2-timers bustur til Pattaya. Du kan selvfølgelig også kombinere turen til din ferielejlighed i Pattaya med rejser til andre dele af Thailand. Pattaya har sin egen lufthavn, kaldet U-Tapao, der flyver direkte til og fra feriestedet Phuket og øen Koh Samui.

Du behøver ikke tænke for meget over årstiderne, da der altid er dejligt varmt i Pattaya, uanset hvad temperaturmåleren siger i Danmark. Fra juni til oktober er her færrest turister, da dette er monsun-sæsonen, hvor det regner mere. Regnen kan dog være et dejligt afbræk i varmen, og der er altid en god restaurant eller massagehytte i nærheden, hvor du kan slappe af imens.

Badeferie i Pattaya

Strandene ved dit sommerhus i Pattaya er som taget ud fra et feriefoto med strålende, blåt vand, hvidt sand og rækker af palmer, der svajer i vinden. Det mest fantastiske ved Pattayas strande er dog badevandet, som er så varmt, at du helt afslappet og uden tøven kan lade dig glide ned i vandet.

Vandet er klart, så det er nemt at se havbunden, og med et simpelt snorkelsæt, der udlejes overalt, kan du opleve de flotte rev og havdyr. Selv i vandkanten er der både søpølser, krebsdyr, små fisk og sandkrabber, der lynhurtigt borer sig ned i sandet, hvis man kommer for tæt på.

Den største og mest besøgte strand, Pattaya Strand, er 3 kilometer lang og går langs centrum af byen. Om dagen bliver stranden brugt af alle - både ældre, unge og børnefamilier. Om aftenen, når mørket falder på forvandles Pattaya Strand til de voksnes sted med eksotiske barer og diskoteker lige ud til sandet. Musikken er høj og der festes til den lyse morgen i en hvirvelvind af farver, lys og drinks. Det er ingen sag at finde stranden fra din villa i Pattaya, da de fleste af byens veje ender på Pattaya Strand før eller siden.

Syd for centrum ligger Jomtien Strand, som er meget mere rolig med et stort udvalg af vandaktiviteter for store og små. Her kan børnefamilier nyde dagene og aftenerne sammen i ro og fred. Der er gode, familievenlige restauranter, og de lune aften-temperaturer indbyder til hyggelige gåture langs vandkanten, inden du tager tilbage til din ferielejlighed i Pattaya.

Længere mod både nord og syd er der flere, mindre strande, som kan nås på ingen tid fra din lejlighed i Pattaya. Alle strandene har det til fælles, at der altid er transportmuligheder, drikkelse og en form for mad i nærheden - enten ved små madboder eller større restauranter. Strandene er sikre at færdes på, og de bliver besøgt af turister såvel som lokale.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Pattaya

Noget af det sjoveste ved at bo i lejlighed i Pattaya er transporten rundt i byen. Da gaderne er meget smalle og indbyggertallet er højt, kan det slet ikke betale sig med en lejet bil eller stor bus. Gør i stedet som thailænderne, og lej en scooter eller kør med "songthaew", en lille ladbil der fungerer som minibus.

Priserne for at leje en scooter er yderst rimelige i Pattaya, og du vil hurtigt opdage at på trods af den høje fart og de små, snævre passager, tager thailænderne meget hensyn til hinanden i trafikken. At have din egen scooter på din ferie i sommerhus i Pattaya giver dig ikke kun 100% bevægelsesfrihed, men er også rigtig sjovt, da du kan tillade dig det meste, så længe du tager hensyn til andre.

Det første sted du bør køre hen, er Wat Phra Yai, som er det vigtigste tempel i hele Pattaya. Her hyldes Buddha, og du må gerne må komme ind, så længe du har tøj på, der nogenlunde dækker ben og arme. Du kommer op til Wat Phra Yai ved at følge en lang trappe med smukke gulddrager på begge sider og ender foran den 18-meter høje buddhastatue med en skøn udsigt udover Pattaya.

Alle templer i Thailand bliver vedligeholdt af de respekterede, orangeklædte munke, du kan få øje på overalt i samfundet. De fleste thailandske drenge tjener som munk i en begrænset periode af deres liv, og imens de arbejder ved templerne, plejer de også områdets vilde hunde samt arrangerer årets mange farverige festivaler. Bor du i ferielejlighed i Pattaya under en af de mage højtider, må du ikke snyde dig selv for at være med. Templerne bliver flot pyntet, og der er ceremonier, musik, markeder og meget mere.

Byens næsthelligste sted er "Sanctuary of truth", der er et fantastisk bygningsværk, som ligger i den sydlige del af Pattaya lige ud til vandet. Bygningen er endnu ikke færdig, men er bestemt et længere besøg værd. Hver eneste centimeter af templet er dekoreret med træsnit, der skal repræsentere Buddha og hans filosofier. Tag fra din villa i Pattaya, og oplev templet til fods med hestevogn eller på hesteryg, og nyd også den smukke have, der omgiver stedet.

Nong Nooch Tropical Botanical Garden er også en vigtig seværdighed i Pattaya. På trods af navnet er parken meget mere end en botanisk have. Hver dag afholdes der kulturforestillinger, hvor du kan se traditionel, thailandsk dans og skuespil, og hele 4 gange om dagen kan du og dine medrejsende se mægtige elefanter lave kunster og tricks.

Parker og shows med elefanter og andre dyr er der rigeligt af i Pattaya, og du kan blandt andet vælge imellem en elefantpark, et stort undervandsakvarium og en slange- og krokodillefarm, der alle sammen ligger i Pattayas omegn.

Aktiv ferie i Pattaya

Der er ikke nok dage i året, til at prøve alt det Pattaya har at byde på Det første spørgsmål du bør spørge dig selv for at finde den bedste aktivitet, er: Vil du opleve naturen til lands eller til vands?

Dykning er den mest populære måde at opleve havet, da den Thailandsske bugt, som Pattaya er en del af, er rig på koraler og eksotiske fisk. For at få den bedste oplevelse kan du tage fra dit sommerhus i Pattaya med båd til den nærliggende ø, Ko Lan, hvor der er koralrev blot 3-12 meter under havets overflade og endda et sunkent skib, som du kan udforske.

Bølgerne er eminente til surfing, kite-surfing og vandski. Der ligger også altid både ved din villa i Pattara - parate til at tage dig ud i bugten eller langs kysten, så du kan fiske, se dyreliv eller besøge nogle af de gemte strande, der kun kan tilgås fra havet.

På landjorden har du mulighed for at ride på både elefanter og heste, spille golf og meget mere. Vil du i kontakt med din spirituelle side og få en krop i balance, er der rigeligt af yoga-studier ved din villa i Pattaya, hvor du bliver undervist i yogateknikker med den rolige lyd af havet som baggrund. Bagefter kan du slutte dagen med en god omgang massage og et traditionelt thai-måltid på en af de mange restauranter.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Pattaya

Thailænderne er glade for ceremonier og festivaler, og folk i Pattaya elsker især at fejre det thailandske nytår, Songkran, som finder sted i april hvert år. Hvis du bor i ferielejlighed i Pattaya i de 3 dage festivalen holdes, kan du være med til den store vandkamp i byen, hvor alle plasker vand på hinanden. Officielt gør man det, fordi vandet symboliserer renselse og fornyelse, men det er først og fremmest en formidabel undskyldning for at holde verdens største vandkamp. Udover dette er der markeder, skønhedskonkurrencer og en stor parade igennem byen i disse dage.

Sørg for at have god plads i kufferten, når du tager til din ferielejlighed i Pattaya. Byens spændende markeder er nemlig fyldt med interessant håndværk, flot tøj og finurlige genstande, som du kan få for en slik, hvis du har mod på at tinge lidt om prisen.

Faktisk er stort set alt i Thailand umådeligt billigt, og holder du dig til thailandsk mad og thailandske varer, når du bor i lejlighed i Pattaya, vil du hurtigt føle dig som en kongelig med et almindeligt, dansk rejsebudget.

Hold ferie i villa i Pattaya, hvis du er til varme, flotte strande, smuk natur og store kulturoplevelser.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 36 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 46
gennemsnit/nat
1
Set 24 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 250
Exceptionelt! 5/5
(63 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
63
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 5 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 200
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • Separat toilet
 • 500
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 26
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 70
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 44
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40 sq ft
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 28 sq ft
gennemsnit/nat
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 47
gennemsnit/nat
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 450
gennemsnit/nat
4
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 160
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 62
gennemsnit/nat
 • 5 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 180
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 300
Fantastisk! 4,9/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
34
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 150
Exceptionelt! 5/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 200 sq ft
gennemsnit/nat
1
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
gennemsnit/nat
3
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 55
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 43
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 85
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 80 sq ft
gennemsnit/nat
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 5 BV
 • 230
Fremragende! 4,5/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 300
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 22
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 220
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 29
gennemsnit/nat
2
 • 10 SV Ferievilla
 • 8 BV
 • 590
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 100 sq ft
gennemsnit/nat
 • 4 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 200
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 48
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 103
Rigtig godt! 4,2/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 33
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 94
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 32
Se prisinformation
2
 • 4 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 150
gennemsnit/nat
1
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 1000 sq ft
Fremragende! 4,5/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 120
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • Separat toilet
 • 300
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 38
gennemsnit/nat
 • 6 SV Ferievilla
 • 6 BV
 • 800
gennemsnit/nat
2
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 105
gennemsnit/nat
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 300
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 26
gennemsnit/nat
2

Lej ferielejlighed eller feriebolig i Pattaya (300+)