Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i sommerhus i Sverige!


De fleste af os danskere har ferieminder fra Sverige. Vi tænker tilbage på de vidunderlige tætte og kilometer lange skove, hvor skovsøer jævnligt dukker op og får landskabet til at virke næsteneventyrligt. Vi husker badeturene i skovsøernes jernrøde vand og den særlige Alle vi børn i Bullerby-atmosfære ved badebroerne. Ligeså storslået som det svenske landskab er, ligeså hyggelige er de svenske ødegårde. Hvem kender ikke til charmen ved de rødmalede huse med den særlige stemning inde i de lavloftede rum. De typiske svenske karlekammerskabe og slagbænke hygger på en ganske særlig måde. Nogle har skiferieminder fra Sverige og tænker tilbage på skihytterne og den betagende natur ved skisportsstederne. Andre har måske oplevet Stockholms sjæl, hvor hygge, den omkringliggende natur og arkitektonisk storhed fylder gadebilledet, og hvor historien og det moderne liv mødes på fascinerende vis. Ligegyldigt hvor man har været i Sverige,husker man köttbullarna med lingonsås, pyttipanna eller de skønne krebs.

Måske er det ferieminder som disse,der gør, at I nu har klikket jer ind på vores hjemmeside. I vil måske tilbage og gense det fantastiske landskab og de hyggelige byer. Det kan være, at I gerne vil tilbage til nøjagtigt det område og den charmerende by, som I elsker at tænke tilbage på. Genopleve atmosfæren på jeres yndlingsrestaurant, hvor vildtkødet bare smager bedre. Måske er I her på hjemmesiden, fordi I vil udforske Sverige for første gang.Uanset hvad vil HomeAway helt sikkert have et sommerhus, der bringer jer helt tæt på den svenske magi!

Sverige er et helt ideelt feriemål, ligegyldigt hvornår på året man ønsker at komme hjemmefra. I kan tage på sol- og badeferie om sommeren, I kan tage på vandreture eller mountainbiketure om foråret og efteråret, og I kan tage på skiferie om vinteren. Forestil jer at holde jul på en svensk ødegård omgivet af sne. Desuden er vores naboland ideelt til mange forskellige typer af ferie i og med at det ligger så tæt på. I kan tage en smuttur over til det sydlige Sverigei en weekend, I kan tage på afslapningsferie til en af de skønne ødegårde, I kan tage en længere rejse rundt i landets forunderlige natur, eller I kan tage en storbyferie til Stockholm med alt, hvad dertil hører. Ligegyldigt på hvilken årstid I ønsker at besøge Sverige,og ligegyldigt hvilken slagsferie,I skal på, så har HomeAway helt sikkert et feriehus eller en feriebolig, der stemmer perfekt overens med jeres ønsker!

Hvorfor lige et sommerhus?


Når fremtidige ferieminder skal skabes, er et feriehus et godt valg. Især hvis man er flere personer med på turen, kan det have sine helt klare fordele. Man får simpelthen mere for pengene,og der er bedre mulighed for hygge og afslapning hvis man er et sted for sig selv. Det er klart, at et hotelværelse ikke kan tilbyde denne følelse af privatliv og afslapning. Desuden har hvert feriehus og hvert sommerhus sine egne kvaliteter og sin helt egen stemning. HomeAway har et stort og varieret udvalg af vidunderlige sommerhuse i Sverige, der alle kan findes her i vores oversigt.

For at få en god tur, der er i overensstemmelse med jeres ønsker, er det vigtigt at tænke over, om I har nogle særlige forventninger til ferien. Både i forhold til i hvilket område, I kunne tænke jer at bo,og hvilken type hus,I ønsker skal danne rammen om ferien. I HomeAway har vi etstort udvalg af forskellige feriehuse og sommerhuse,og vi har desuden mange års erfaring med udlejning af ferieboligerne. Vores udvalg byder på såvel feriehuse, sommerhuse, ferielejligheder og villaer. Måske I har nogle præferencer, som for eksempelat det skal være tilladt at medbringe husdyr, eller at der skal være opvaskemaskine eller vaskemaskine. Måske ønsker I udsigt over en skovsø, eller måske vil I være i nærheden af en by. Vi har naturligvis huse i alle størrelser, så ligegyldigt, om I er på udkig efter et romantisk sommerhus for to eller en stor feriebolig med plads til flere personer, så kan I finde det på vores hjemmeside. Vi har utrolig mange forskellige muligheder på HomeAway. For eksempel:

 • Sommerhus nær ved interessante attraktioner og seværdigheder
 • Tæt på skov og skovsøer eller andre specifikke naturområder
 • Charmerende møblering og hyggelig indretning
 • Terrasse eller altan
 • Opvaskemaskine
 • Vaskemaskine
 • Gode indkøbsmuligheder
 • Spabad
 • Tilladelse til at medbringe husdyr


 • Charmerende Astrid Lindgren-stemning i det smukke,sydlige Sverige.


  Der ligger mange fantastiske ferieområder i det sydlige Sverige, og området byder på overvældende naturoplevelser såvel som storbyliv. Sydligst i Sverige ligger Skåne. Området har den skønneste natur, og man bliver altid overrasket over, hvor forskelligt landskabet er fra det danske, på trods af den korte afstand. Her er rige muligheder for skønne ferieplevelser, for her er både dyreparker, grotter og vandfald. Desuden er deri Skåne utroligmange hyggelige og charmerende byer, for eksempel Helsingborg, Ystad, Lund og Landskrona og selvfølgelig Malmø. Leje af et sommerhus gennem HomeAway er muligt i alle disse byer. Her kan I opleve det modernistiske kunstmuseum Moderna Museet, det historiskeGustav Adolfs Torv, det fascinerende slot Malmöhus og det moderne arkitektoniske vidunder Turning Torso.

  Sydsverige byder også på det vidunderlige område Bohuslän, der især er kendt for den eksotiske og fascinerende skærgård. Området ligger i sydvest Sverige og er skabt på hav og klipper. Langs skærgårdskysten ligger her et væld af fine, små fiskerlejer, som har en helt særlig charme, der selvfølgelig skal opleves! Området er perfekt til en ferie, der skal tilbringes med sejlads, sol og badning. Det er tilmed kendt for de lækre nyfangede krebs og hummere. I et sommerhus vil man selv kunne tilberede alt godt fra havet.

  Hvis ferien skal tilbringes ved skærgården, kan man også besøge området Västergötland. Her kan skærgårdsturen kombineres med storbyferien, da Sveriges næststørste by, Göteborg, ligger her. Byen er med sporvognene og de grønne parker en af de mest charmerende skandinaviske byer. Familiens yngste vil desuden være lykkelige for forlystelsesparken Liseberg, der har fede aktiviteter om sommeren og hyggelige julemarkeder om vinteren. HomeAway har selvfølgelig et bredt udvalg af både feriehuse og ferielejligheder i dette område.

  Sveriges længste sandstrand er også at finde i den sydlige del af landet. Hallandfint er et sandt ferieparadis med sine sandstrande og eventyrligt vidunderlige klitter. Her ligger også en af de fedeste attraktioner, nemlig sommerkælkebanen i Kungsbygget ved Hallandsåsens skråning. Dette er en fantastisk sjov naturoplevelse for børn og barnlige sjæle.

  Man kan naturligvis ikke sige Sydsverige uden også at sige Småland. Småland er det område i Sverige, der har flest små søer, og dets navn betyder: De små lande. Området er så typisk svensk, at den røde farve på de svenske ødegårde faktisk hedder smålandsrød. Det er et alsidigt område med højland i det midterste af Småland, slettelandskab i nord, dybe skove i syd og kyststrækning med skærgård i øst. Her ligger nogle af Sveriges mest berømte attraktioner, der med sikkerhed vil være populære hos familiens yngste. Isaberg ferie- og fritidsområdet, hvor man om sommeren kan vandre, ride, spille golf, sejle i kano, klatre på klipper og køre mountainbike. Om vinteren er det et af landets mest populære skisportssteder. I Småland ligger også Astrid Lindgrens verden Vimmerby. Det er en eventyrverden og en form for levende teater, der er bygget op omkring de forskellige universer i Astrid Lindgrens børnebøger: Villa Villekulla, Emil fra Lønneberg, Alle vi børn i Bullerby, Junibakken og mange andre. Her kan man møde Emil,Pippi Langstrømpe, Karlsson på Taget,politibetjenteneKling og Klang, Ronja Røverdatter og alle de andre kendte figurer. Det er naturligvis et must at besøge disse eventyrområder med de yngste.HomeAway har selvfølgeligtet feriehus også til jer i Småland.

  Det storslåede Midtsverige ogfantastiske Stockholm


  Hos HomeAway har vi et virkelig stort udvalg af feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse i Midtsverige. Der er gode grunde til, at området hører blandt de bedste feriemål i Sverige! En af grundene er Sveriges hovedstad Stockholm. Byen breder sig over 14 øer i søen Mälaren ved Stockholms skærgård. Og det er intet mindre end en fantastisk by! Besøg det fantastisk Gamla Stan, hvor de krogede brostensbelagte gader og de velbevarede gamle, skæve huse skaber en atmosfære, man ikke finder noget andet sted. Her ligger også det kongelige residensslot, gotiske kirker og historiske bygninger, der vidner om byens 700 år lange historie. Stockholm er naturligvis også en moderne storby, så I kan også gå på opdagelse i butikkerne eller indsuge atmosfæren på caféerne og restauranterne i de hippe områder Östermalm og Södermalm. Foruden den vidunderlige storby lokker Midtsverige også med en lang række andre attraktioner og seværdigheder. For eksempel den gamle middelalderby Uppsala og den fantastiske Falun Mine ved Det Store Kobberbjerg, der er på UNESCOS Verdenskulturarvsliste. Området byder som resten af landet naturligvis også på skønne naturoplevelser, så I kan snildt kombinere natur- og kulturferien i Midtsverige. Også her har HomeAway et skønt udvalg af forskellige typer ferieboliger. Der er med sikkerhed et feriehus eller et sommerhus, der passer perfekt til jeres behov.

  Vidunderlige naturoplevelser i Nordsverige


  Nordsverige er og bliver et perfekt og anderledes rejsemål!Her kan man få ferieoplevelser, man ikke får andre steder. Blandt andet i det storslåede Lapland, hvor man kan udforske området med samiske guides. Her kan man se nordlys og bygninger lavet af is, køre i hundeslæde og smage lokale specialiteter. Her ligger den berømte vandrerute Kunsleden, og området er ideelt til fiskeri. Byerne Luleå og Kirune ligger begge nord for polarcirklen og er små kulturelle perler nær Europas allersidste ødemark. Et sommerhus i Sverige fra HomeAway her vil selvfølgelig være godt opvarmet. Der ligger desuden en vidunderlig skærgård i det nordlige Sverige i Lapland. Det er et fantastisk ørige,og den er et af den svenske naturs højdepunkter. Også her har HomeAway nogle dejlige feriehuse, uanset om I er få eller mange personer.

  Et sommerhus er den perfekte ramme for Sverige!


  Når I skal planlægge jeres ferie i Sverige, er der en lang række gode grunde til at leje et sommerhus fremfor et hotelværelse. Specielt hvis I er mange personer, bliver prisen væsentligt lavere. Der er ganske enkelt ingen grunde til at bo på et hotel, hvis man kan bo både større, hyggeligere og meget billigere i et feriehus! Vi har mange års ekspertise i udlejning af feriehuse, så klik jer lidt rundt i vores store udvalg af ferieboliger på vores hjemmeside.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  Set 100 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 93
  Fantastisk! 4,9/5
  (14 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  14
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 50
  Exceptionelt! 5/5
  (9 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  9
  Set 21 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 90
  Fantastisk! 4,9/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  Set 32 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 75
  Fantastisk! 4,9/5
  (17 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  17
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 100
  Exceptionelt! 5/5
  (56 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  56
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferievilla
  • 1 BV
  • 127
  Fantastisk! 4,9/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 80
  Fremragende! 4,7/5
  (17 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  17
  Set 32 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 170
  Fantastisk! 4,9/5
  (43 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  43
  Set 20 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 60
  Fantastisk! 4,8/5
  (22 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  22
  Set 21 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 80
  Exceptionelt! 5/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 56
  Fantastisk! 4,8/5
  (12 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  12
  Set 18 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 135
  Fantastisk! 4,9/5
  (21 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  21
  Set 48 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 25
  Fantastisk! 4,8/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  20
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 130
  Fremragende! 4,7/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 17 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 45
  Fremragende! 4,7/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  18
  Set 35 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 80
  Fantastisk! 4,9/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  18
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Bondegård
  • 1 BV
  • 60
  Fantastisk! 4,9/5
  (13 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  13
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Tømmerhus
  • 2 BV
  • 144
  Fantastisk! 4,8/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Bondegård
  • 1 BV
  • 100
  Fremragende! 4,6/5
  (15 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  15
  Fremragende! 4,5/5
  (17 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  17
  Fantastisk! 4,8/5
  (12 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  12
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 78
  Exceptionelt! 5/5
  (15 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  15
  Set 20 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 74
  Fremragende! 4,3/5
  (4 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  4
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  7
  Set 24 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 53
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Tømmerhus
  • 1 BV
  • 59
  Exceptionelt! 5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 107
  Fantastisk! 4,9/5
  (21 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  21
  Set 27 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 75
  Fremragende! 4,6/5
  (14 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  14
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 54
  Exceptionelt! 5/5
  (36 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  36
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Herregård
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 90
  Fantastisk! 4,9/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  18
  Set 26 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 75
  Exceptionelt! 5/5
  (36 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  36
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 180
  gennemsnit/nat
  2
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 65
  Exceptionelt! 5/5
  (31 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  31
  Set 51 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 65
  Fantastisk! 4,8/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 56
  Fantastisk! 4,8/5
  (9 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  9
  Set 20 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 37
  Rigtig godt! 4,2/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 15 gange i de sidste 48 timer
  • Studio
  • 1 BV
  • 35
  gennemsnit/nat
  1
  Set 11 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 90
  gennemsnit/nat
  3
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 5 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 180
  gennemsnit/nat
  4
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Tømmerhus
  • 1 BV
  • 65
  Fantastisk! 4,9/5
  (15 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  15
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Tømmerhus
  • 3 BV
  • 160
  Fantastisk! 4,9/5
  (11 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  11
  Set 40 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 85
  Fantastisk! 4,8/5
  (10 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  10
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 87
  Fantastisk! 4,9/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  Exceptionelt! 5/5
  (9 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  9
  Set 8 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 88
  gennemsnit/nat
  3
  Exceptionelt! 5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  6
  Set 25 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Sommerhus
  • 1 BV
  • 40
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Exceptionelt! 5/5
  (20 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  20
  Set 18 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 80
  Fremragende! 4,4/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5
  Set 48 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferievilla
  • 1 BV
  • 120
  Fantastisk! 4,8/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6

  Lej hytte eller sommerhus i Sverige (300+)

   

  Seneste anmeldelser

  Meget hyggeligt sommerhus

  5 af 5
  Vi havde et rigtig godt ophold ude i skoven, hvor der var stille og roligt. Det var ret tæt på Vallåsen, så vi kunne nemt komme på ski. Der er alt hvad man behøver i hytten og udlejer er meget hjælpsom. Hytten er ren og pæn - og faktisk hyggeligere end billederne viser.
  • Anmeldelse indsendt den: mar. 04, 2018
  • Dato for ophold: feb. 2018

  Skøn skøn bolig

  5 af 5
  Alt var perfekt
  • Anmeldelse indsendt den: feb. 16, 2018
  • Dato for ophold: feb. 2018