Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i sommerhus i Malmø

Et feriehus eller en ferielejlighed i Malmø giver både adgang til klassiske storbytilbud som kunst, kultur og shopping, samtidig med at man har Skånes smukke landskaber og rige naturoplevelser lige ved hånden.

Malmø er Sveriges tredjestørste by, og med Øresundsbroen er byen tæt forbundet med København. Det tager kun godt en halv time med tog eller bil at komme til København, men trods den danske metropols mange kendte turistattraktioner, kan en ferie i lejlighed eller sommerhus i Malmø byde på sine egne, og mindst lige så besnærende storbyoplevelser.

Seværdigheder tæt på din ferielejlighed i Malmø

Turning Torso er Malmøs vartegn og formentlig den mest iøjnefaldende bygning i hele Øresundsområdet. Det 90 meter høje lejligheds- og kontor-kompleks rummer 54 etager. De snoede linjer er tegnet af den spanske skulptør og arkitekt Santiago Calatravas, og de særegne former har gjort bygningen til et af Malmøs mest besøgte turistattraktioner. Området omkring Turning Torso er også et besøg værd. Bydelen Västra Hamnen er prisbelønnet for sin indsats for miljøet, og rummer en hyggelig havnepromenade, der er et populært udflugtsmål.

En anden af Malmøs store attraktioner er et besøg på Malmöhus slott. Det er et meget velbevaret renæssanceslot, der rummer hele tre forskellige museer: Konstmuseet, Stadsmuseet og Naturmuseet, der alle kan besøges med samme billet. Tæt på Centralstationen finder man Malmøs ældste bygning, St. Petri kirke, hvis fine udsmykning er et besøg værd for alle kulturinteresserede. Holder man ferie i et sommerhus eller en lejlighed i Malmø, kan nemt komme rundt til de mange forskellige seværdigheder. En del af byens charme er, at den på et forholdsvist lille område rummer rigtig mange kulturelle tilbud.

Det ses for eksempel i Folkets Park, der i mange år været et mødested for Malmøs indbyggere, når det var tid til at slappe af eller hygge sig med børnene. Karruseller og ponyridning, en meget populær legeplads og sågar et terrarium er blandt parkens mange tilbud til de mindste. Voksne kan slappe af med minigolf, eller de kan gå på cafe, restaurant eller natklub. Man kan nyde musikken fra et et live orkester, eller slentre rundt blandt folkelivet i de grønne omgivelser. Om sommeren er der udendørsbiograf og om vinteren skøjtebane - Folkets Park er åben hele året.

Kun en kort køretur på 15 km nord for Malmø ligger universitetsbyen Lund, hvis gamle domkirke og universitet er en af Skånes - og Sveriges - fineste og mest besøgte attraktioner. Lunds domkirke er fra 1100-tallet og dens to tårne, der knejser i byens centrum, kan ses milevidt. Tårnene er ikke tilgængelige for offentligheden, men krypten, der blev indviet i 1123 og selve domkirken er. Herinde kan historiens vingesus opleves: Det var her, at den danske kong Valdemar Sejr blev kronet i 1202. Lunds Universitet er også et besøg værd. Hovedbygningen er fra 1600-tallet, men flere af universitetets smukke gamle bygninger kan ses i Lundagärd Park, hvor der også findes en bemærkelsesværdig samling af runestene.

Ferien i sommerhus i Malmø er også en god base for ture til det øvrige Skåne. Mindre end en times kørsel fra Malmø kommer man til Sveriges sydligste punkt, Smygehuk, der er en hyggelig lille by med en fantastisk udsigt fra det gamle fyrtårn, der i dag er indrettet som museum. Kører man i stedet mod nord, er Helsingborg et besøg værd for historieinteresserede, og længere mod nord finder man det kendte og unikke naturområde, Kullen.

Kullabjerg, som det hedder lokalt, er et otte km langt bjerg og unikt naturområde, og reservat. Her finder man spændende vandreture med fantastisk udsigt, mystiske grotter og stejle klippekyster. På Kullens østlige side ligger det meget specielle kunstværk Nimis af Lars Vilks. Det er en gigantisk skulptur med tårne og labyrinter lavet af drivtømmer. Der er brugt cirka 75 tons tømmer i alt, og publikum kan gå rundt i værket. Lige som resten af Kullen er Nimis blevet et populært udflugtsmål for turister i alle aldre.

h2> Aktiv ferie i Malmø Der er heller ikke mangel på muligheder, hvis man ønsker fysisk udfoldelse på sin ferie i et feriehus i Malmø.

Både lokale og turister tiltrækkes af byens store vandland Aq-va-kul med dets mange forskelligartede bassiner både indendørs og udendørs, saunaer, badstuer og dampbade af forskellig slags. Der er åbent alle dage året rundt i Aq-va-kul. For de lidt mere vovede vandhunde er vinterbadning måske sagen, men uanset årstiden er det værd at lægge vejen forbi det gamle badehus Ribersborgs Kallbadhus, der ligger tæt ved Turning Torso-bygningen. Her kan man bade i Øresund, og badehuset er næsten en attraktion i sig selv. Dets cafe er et populært udflugtssted, og for vinterbaderne er det måske især de varme saunaer, der trækker.

Malmø kan også byde mange andre aktiviteter. Stapelbäddsparkens Boulderpark er en klatrepark, hvor man skal forcere store klippeblokke. Selve Stapelbäddsparken er en de største skaterparker i Europa, og byder på konkurrencer mellem de bedste på et skateboard. Parken ligger tæt på Västra Hamnen, ved Turning Torso.

Golf-interesserede, der bor i sommerhus i Malmø, mangler ikke baner. I hele Skåne finder man omkring 70 golfbaner, mange er højt placeret på internationale ranglister, og mange ligger naturskønt med udsigt til havet.

Kulinariske oplevelser under din ferie i Malmø

Takket være fine sydsvenske fødevaretraditioner og mange produktionssteder af høj kvalitet i oplandet Skåne, kan en ferie i sommerhus i Malmø byde på noget særligt godt til ganen selv for den kræsne turist. I bymidten finder man talrige restauranter med et stort udvalg af gastronomiske tilbud for enhver smag og pengepung. Lilla Torg og Gamla Väster er særligt oplagte mål, hvis man leder efter et spisested. Det er blandt andet her, man finder den populære restautant Bastard, hvor der serveres husmandskost med alle dele af dyret anvendt, men tilbedt på fineste facon. Lilla Torg er iøvrigt et populært mødested, og på lune aftener er der et livlivligt folkeliv, hvor udendørs servering fra de mange restauranter og cafeer bidrager til en næsten sydlandsk stemning.

Vil man kombinere det kulinariske med det miljørigtige, kan et besøg i Västra Hamnen-bydelen være sagen. Her finder man restauranten Salt & Brygga, der er baseret på økologiske råvarer og en indretning, der er gjort så miljøvenlig som mulig. Samtidigt er det målet med den bæredygtige madlavning, at kvalitetsniveauet skal være så højt, som muligt.

Et andet sted, der skiller sig ud, er restauranten Bloom in the Park, hvor gæsterne kan forvente at blive overrasket med specialiteter, som ikke serveres ret mange andre steder. Det er Bloom in Park man skal besøge, hvis man ønsker at indtage tyre-testikler til aftensmad.

Man kan også udnytte fordelene ved at bo i ferielejlighed i Malmø og tilberede sin mad selv. Byen har mange gode muligheder for at finde råvarer af høj kvalitet. Et oplagt sted at købe råvarerne er Möllevångstorgets torvehandel. Her kan man få madvarer, som stammer fra det meste af verden, og torvets mange specialbutikker vil kunne levere næsten alle ingredienser til hjemmekokkens perfekte middag.

Shopping og kultur i nærheden af dit sommerhus i Malmø

Mange tager til Malmø udelukkende for at shoppe. I bymidten finder man mange spændende butikker med eksklusivt udvalg. Har man større behov for at handle, bør man besøge et af byens shopping-centre, hvor mange butikker er samlet under ét tag.

Et af de største af slagsen er Emporia, der har næsten 200 butikker og over 20 cafeer og restauranter. Et andet stort shoppingcenter er Triangeln ved stationen af samme navn. Tæt på Centralstationen finder man det lidt mindre men overskuelige shoppingcenter Hansa, og i samme område shoppingcentret Caroli med over 40 butikker under samme tag. Også i centrum finder man Baltzar City, hvor 12 forskellige butikker faldbyder eksklusive mærkevarer.

Men Malmø har også mange spændende butikker udenfor shoppingcentrene og gågaderne. Flere butikker, for eksempel den hippe Tjallamalla i Davidhallsgatan, sælger omsyet vintage-tøj ved siden af mere gængse mærkevarer. Genbrugs-skatte inden for indretning og design findes også nemt i Malmø, for eksempel i Rågers Antik & Design på Kärleksgatan. Er man mere til det nyeste nye, vil APLACE på Davidhallsgatan sikkert friste med sit udvalg af de hotteste mærker inden for både modetøj, sko og tasker.

Bor man i ferielejlighed i Malmø, er det oplagt at tage på shopping i byens mange spændende forretninger og butikker, som har et stort udvalg til en ofte meget rimelig pris.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 120
gennemsnit/nat
Premium-partner
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Gæstehus
 • 1 BV
 • 70 sq ft
gennemsnit/nat
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
1
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 90
gennemsnit/nat
Premium-partner
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 20 sq ft
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
gennemsnit/nat
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 160
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 130
Se prisinformation
Premium-partner
gennemsnit/nat
1

Du vil måske synes om disse ferieboliger i nærheden

Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 88
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 234
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 2 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
 • 1 SV Bondegård
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 205
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 77
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 4 SV Feriehus
 • 3 BV
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 71
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
Se prisinformation
6

Lej ferielejlighed eller sommerhus i Malmö Municipality (12)