Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig på Jersey

Jersey er den største og mest sydlige af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, og selvom øen er ejet af den britiske trone, vil du her finde et stolt selvstyre og en spændende blanding af fransk og engelsk kultur.

Om sommeren kan du fordrive tiden ved din ferielejlighed på Jersey med at gå på sightseeing i de smukke, gamle slotte, besøge øens vingårde og selvfølgelig bade dagen lang på kystens bløde strande, hvor tidevandet går 12 meter op! Vintertiden er til gengæld et oplagt tidspunkt at besøge øens spændende museer, som Jerseys lokalmuseum og det maritime museum i hovedbyen. St. Helier, samt tage på restaurant og smage på kød fra de berømte Jerseykøer.

Flere gange om året afholder de lokale indbyggere hyggelige arrangementer, og Jersey er især kendt for den store blomsterfestival ”Battle of Flowers”, hvor du ved midnatstid, i d. 2. weekend i august, kan opleve kæmpe blomster-parader under stjernerne og se storslået fyrværkeri.

På trods af at Jersey ikke er en del af EU, kræver det ikke mere end et almindeligt dansk pas at komme til øen, og du kan enten flyve via London eller sejle med bilfærge til din feriebolig på Jersey.

Du får en dejlig ferie her både sommer og vinter, da øens klima er et tempereret kystklima med ganske milde vintre og kølige somre. Naturen inviterer dig til vandre- og cykelture igennem bølgende bakker mod nord og over flade sletter, der ender i fine sandstrande mod syd.

Mange spændende seværdigheder nær din ferielejlighed på Jersey

På din ferie i villa på Jersey vil du overalt se minder fra øens lange, fascinerende historie med tætte bånd til både England og Frankrig. Oprindeligt var Jersey en del af det franske Normandiet, men blev i år 1066 engelsk, da de normanske hertuger overtog England. I dag snakkes der både engelsk, fransk og det normanske sprog Jèrriais, og atmosfæren på Jersey er en skøn blanding imellem landlig, fransk hygge og det klassiske England med te-hygge og loyalitet over for kongehuset.

En helt unik ting ved Jersey er det vilde tidevand, som går op til 12 meter op og to gange om dagen blotlægger et stort månelandskab af sand og klipper med marineliv og rev langs hele kysten. Det giver mulighed for vidt forskellige strandoplevelser, alt efter hvornår på dagen du bader, og vil du bade i helt roligt vand, er der flere steder langs kysten naturlige saltvandsbassiner, som er afskåret fra havet ved lavvande. I alt har du 30 strande at vælge imellem ved din ferielejlighed på Jersey, og de ligger ofte i den flotteste natur, du kan forestille dig.

Tidevandet giver dig også en speciel oplevelse ved hovedbyen St. Helier, hvor du kan gå over den blotlagte havbund ud til en klippeø i bugten St Aubin's Bay. På den lille ø finder du det gamle slot Elizabeth Castle, som blev bygget i det 16. århundrede og forsvarede Jersey i mere end 300 år. Kom ind og gå på de velbevarede fæstningsværker, se tårnene, og genoplev slottes historie via den store udstilling. Har tidevandet ændret sig, inden du skal tilbage til din apartment på Jersey, kan du tage den faste færge, der sejler imellem byen og Elizabeth Castle.

Udover slottet gemmer St. Helier også på Jerseys bymuseum samt et maritimt museum, som levende fortæller om byens historie indenfor søfart. Sidstnævnte er ofte et stort hit hos børnene, da udstillingerne indebærer flotte skibe og historier om ægte pirater.

Under 2. Verdenskrig var Kanaløerne det eneste område af hele Storbritannien, som blev overtaget af tyskerne, og du kan se beviser på det i Jersey War Tunnels, som er et net af tunnelser, der blev brugt som undergrundshospital under krigen. Vær ikke flov, hvis sveden løber koldt ned af ryggen på dig, når du går igennem de dystre tunneler. Det er nemlig ment som en gruopvækkende seværdighed med udstillinger og rum, der står, som de gjorde tilbage i 1940’erne, hvor slavearbejdere sled med at bygge tunnellerne, og nazierne styrede stedet frem til befrielsen.

Foretrækker du noget mere opløftende og sjovt på din ferie i feriehus på Jersey, kan du også tage til Durrell Wildlife Park, som ligger på den nordøstlige del af øen og er en kombineret zoo og naturreservat, med eksotiske dyrearter i indhegninger og store områder til øens eget fantastiske dyreliv.

Festivaler og kultur i løbet af din ferie på Jersey

Selvom Jersey er en lille ø, på størrelse med blot en tredjedel af Bornholm, flyder den årlige kalender nærmest over med koncerter, festivaler og markeder nær din feriebolig på Jersey. Af bare musikarrangementer kan nævnes både den årlige Jersey Live og Liberation Jersey Music Festival, og du skal ikke lede længe efter at finde barer og kroer med levende jazzmusik.

Ankommer du til din apartment på Jersey i den første halvdel af august, må du ikke gå glip af Battle of Flowers, som har været en fast tradition siden år 1902. Hvert år underholdes ca. 20000 tilskuere med gadekunstnere og storslåede, oplyste blomsterparader, der går igennem St. Helier og ender i et brag af et fyrværkerishow.

I oktober er blomsterne næsten væk, men til gengæld er det tid til den store ciderfestival La Faîs'sie d'Cidre, hvor du kan være med til at presse æblerne og forvandle dem til læskende æblecider. Alle er velkomne, både voksne og børn, og her er et væld af børnearrangementer, boder og levende musik til langt ud på aftenen.

Kulinariske oplevelser ved din villa på Jersey

Da Jersey jo er en ø, består det lokale køkken naturligvis hovedsageligt af alt godt fra havet, som muslinger, østers, krabbe, hummere og fisk. Ydermere tilføjer Jerseykvæget både mælk, smør og kød til menuen, og når du bor i feriehus på Jersey, må du endelig ikke gå glip af at få en bid af de specielle kartofler ”Jersey Royal Potatoes”. Jerseys kartofler er små babykartofler af sin helt egen art, som er gødet med tang og derfor har fået en særligt lækker smag.

I 1700-tallet var Jerseys cider-eksport så stor, at det siges, der ikke fandtes et hus uden sin egen æbleplantage på øen. Den gamle tradition lever stadig i bedste velgående, og efter du har smagt det gode oksekød og kartofler fra øen, kan du til dessert nyde de delikate æble-dumplings ”bourdélots” eller et stykke brød med det sorte æblesmør ”nièr beurre”.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 260 sq ft
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Fantastisk! 4,8/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Sommerhus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
gennemsnit/nat
1
 • 4 SV Ombygget Lade
 • 5 BV
gennemsnit/nat
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
gennemsnit/nat
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90 sq ft
Fantastisk! 4,8/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Exceptionelt! 5/5
(16 anmeldelser)
Se prisinformation
16
Se prisinformation
1
Fantastisk! 4,9/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8

Lej ferielejlighed eller feriehus på Jersey (15)