Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Porto Colom

Overvejer du at holde din ferie på Mallorca, er Porto Colom et rigtig godt alternativ til den travle hovedby Palma, da Porto Colom på trods af turisterne har beholdt sin hyggelige, spanske charme og ligger smukt midt i naturen.

Porto Colom er en gammel fiskerlandsby, hvor fiskerne stadig kommer ind om med deres fangst hver aften, og den lille havn er præget af de farvede fiskerhytter, der ligger langs vandet med hver sin mole. Havnen ved din feriebolig i Porto Colom ligger bag en lang halvø, som beskytter både strandene og marinaen mod vinden og havets bølger. Byens 3 sandstrande egner sig derfor særdeles godt til nye svømmere og børn, da vandet er lavt og trygt at bade i.

Udover at bade er der også mulighed for rideture i landskabet og udflugter til både grotter og reservater fyldt med eksotiske fugle, der bruger Mallorca som stoppested på vej ned til Afrika.

Er du på ferie med børn i din feriebolig i Porto Colom, kan i have det sjovt sammen og plaske i det store vandland, som ligger kun en kort køretur fra byen. Du kommer frem og tilbage imellem seværdighederne ved hjælp af enten busser, taxier eller lejet bil. Busserne tager længst tid, men er til gengæld også den billigste mulighed, og der kører busser til stort set alle interessante steder på hele øen.

Mallorcas klima er dejligt tørt med varme somre og milde, lune vintre, og vil du ud at bade, er sommermånederne det bedste tidspunkt at komme hertil, da badevandet på dette tidspunkt er så varmt, at du kan svømme fra tidlig morgen til sen aften.

Området rundt om din feriebolig i Porto Colom består af fredelige pinjeskove, vinmarker og frugtplantager, så langt øjet rækker. Du kan smage de færdige produkter fra markerne på det ugentlige marked, hvor hele byen bliver indtaget af et væld af blomster og frugt, og får du lyst til at se, hvordan det hele laves, åbner vinbønderne gerne deres døre op og deler ud af smagsprøver og historier fra faget.

Det er ingen sag at komme fra Danmark til din ferievilla i Porto Colom, da der går direkte fly fra København til Mallorcas hovedby. Da din ferielejlighed i Porto Colom ligger kun 65 km. fra Palmas lufthavn, kan turen over øen klares på en lille time i bil, og så får du samtidig set øens flotte landskab på vejen.

Badeferie i Porto Colom

Porto Colom har 3 hovedstrande, som du kan vælge imellem, og den mest populære og bedste i de flestes øjne er Cala Marcal, som ligger lige syd for din feriebolig i Porto Colom. Følg kysten fra havnen, rundt om pynten, og så står du på den lækre sandstrand. Cala Marcal er 500 meter lang, har rent vand og er så sikker at bade på, at den er blevet belønnet med det internationale blå flag. Sandet er blødt og gyldent, og vandet har en flot blå farve, som står i skarp kontrast til de høje klipper, der omgiver stranden på begge sider. Da Cala Marcal er så populær, er stemningen livlig, og der er masser af vandsport, som du kan kaste dig ud i, som for eksempel kanosejlads og snorkling, hvor du kommer ned og kan se det rige dyreliv i havet.

Vil du bare slappe af i ro og fred, er der heldigvis to andre gode strande, som faktisk ligger endnu tættere på dit feriehus i Porto Colom. Strandene hedder S' Arenal Grand og S'Arenal Petit og strækker sig langs den lille halvø, der omgiver Porto Coloms havn. Her finder du ikke så mange faciliteter, men til gengæld er her stille og fredeligt med næsten ingen bølger og rigeligt med blødt sand, børnene kan bruge til at bygge kæmpe sandslotte.

Fra havnen kan du hyre en båd eller hoppe med på en af de faste ruter langs kysten og udforske øen fra havet. Undervejs er der en god chance for, at du finder nogle af de små, gemte strande, som putter sig imellem klipperne langs kysten. Flere af disse strande kan kun tilgås fra havet og kan fungere som dit helt eget paradis, i den tid du bor i feriehus i Porto Colom.

En badeferie er ikke komplet, før du har været i et vandland, og heldigvis har Mallorca rigeligt af lige netop dette. Det vandland, som ligger tættest på din ferievilla i Porto Colom, hedder Aqualand Arsenal og indeholder rigeligt med vandrutsjebaner og bassiner til en dejlig dag for hele familien. Her er et sjovt legeland til de små med en rutsjebane, som er formet som en enorm drage, og for de voksne er der vilde forlystelser, hvor du suser afsted i topfart, samt boblebade og liggestole til solbadning.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Porto Colom

Selve Porto Colom har ikke nogen store seværdigheder, men byen er et godt udgangspunkt til at tage på eventyr i omegnen, som bugner med mystiske grotter, naturparker og attraktioner.

En oplevelse, du ikke må glip af under din ferie i feriehus i Porto Colom, er en tur til Mondrago Naturpark, som ligger nogle kilometer syd for byen. Her finder du de bedste paradisstrande på hele Mallorca samt et stort vådområder, hvor du kan se et enormt antal eksotiske fugle. Start din tur ved at besøge det lille besøgscenter ved parkens indgang, og følg derefter en af de mange stier rundt i den smukke natur. Du kan enten cykle eller gå til fods rundt i parken, indtil du til sidst kommer frem til strandene, hvor synet af det klare vand og de flotte klipper med garanti lokker dig ned på sandet. Så længe du tager hensyn til naturen og ikke overnatter i parken, er det fuldt tilladt at svømme her.

De store grottesystemer ved Porto Cristo er bestemt også et besøg værd, og du kan vælge imellem grotterne Cuevas del Drach og Cuevas del Hams, som begge ligger ca. 20 kilometer nord for din ferielejlighed i Porto Colom. Cuevas del Drach er den største af de to grottesystemer og kan kun ses på en guidet rundvisning, der varer ca. halvanden time, hvor du kommer igennem et mystisk og enestående landskab af stalagmitter, stalaktitter og utallige klipper, der over årene har fået former som huse, kirker og vandfald. Turen indeholder også en stemningsfuld sejltur over en underjordisk sø, og under sejlturen spiller et lille orkester levende musik for dig.

Mallorca har en rig historie og har altid været en eftertragtet ø, der skiftevis blev overtaget af romerne, maurerne og til sidst castilianerne fra Den Iberiske Halvø. Du ser de flotteste eksempler på fortidens byggestil og velstand i Palma, som indeholder adskillige monumenter, enestående kirker og paladser. Tag fra din ferievilla i Porto Colom og ind til Palmas havn, hvorfra du ikke kan undgå at få øje på den smukke og lidt sære katedral "La Seu", der ligger lige ud til vandet. Byggeriet på La Seu begyndte i 1200-tallet og blev aldrig officielt afsluttet, efter den store arkitekt Gaudi stoppede med at arbejde på kirken. I dag kan du stadig se en stor del af hans excentriske, gotiske indflydelse i både facaden og indretningen af den elegante kirke.

Kun et par minutters gågang fra Le Seu tårner det store mauriske palads Palacio Real de La Almudaina op over resten af byen. Paladset blev bygget af maurerne, som styrede Mallorca i et halv årtusind, inden de blev fordrevet af de kristne spaniere i år 1229. I dag kan du komme på rundvisning indenfor i de store sale, som er tydeligt mauriske med buede vinduer og porter og fine eksotiske udskæringer allevegne.

Kulinariske oplevelser under din ferie i Porto Colom

Porto Colom er en del af Felanitx-kommune, som er kendt helt inde på fastlandet for den udsøgte vin og brandy, der fremstilles her. I Felanitx er der ikke mindre end 60 destillerier, og vil du ud på gårdene og se dyrkningen af druerne helt tæt på, kan det sagtens lade sig gøre, da de lokale vinbønder gerne viser deres stolthed og passion frem. Kontakt det lokale turistbureau, når du ankommer til din ferielejlighed i Porto Colom, og tag med på en af de mange ture, der arrangeres fra byen.

Det er ikke kun vin og brandy, som er en fryd for ganen på Mallorca. Spanierne er enormt dygtige til at lave mad, og oftest består retterne af hjemmedyrkede råvarer og fisk, som er fanget samme dag lige ude for kysten. Ankommer du til din ferievilla i Porto Colom i juni, kan du være heldig at lande lige midt i gourmet-festivalen Fira Gastronomica D'es Pop, hvor 15 af byens restauranter fremviser deres bedste retter lavet med "Pop" (blæksprutte).

Hver tirsdag og lørdag bliver gaderne ved din ferielejlighed i Porto Colom fyldt med boder, der sælger egnens lækre råvarer, og er du god til at tinge om priserne, kan du komme fra markedet med armene fulde af varer til næsten ingen penge.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 18 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
gennemsnit/nat
1
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Andelslejlighed
 • 1 BV
 • 49
Fremragende! 4,6/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,6/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
13
 • 2 SV Gæstehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
2
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 32
Rigtig godt! 4,2/5
(21 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
21
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Exceptionelt! 5/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
20
 • 2 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 90
gennemsnit/nat
2
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 18
Fantastisk! 4,9/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
Set 20 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fremragende! 4,4/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 104
Fantastisk! 4,9/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 32
gennemsnit/nat
8
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,7/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
Exceptionelt! 5/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 150
Fremragende! 4,7/5
(44 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
44
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 235
Exceptionelt! 5/5
(18 anmeldelser)
Se prisinformation
18
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 200
Fremragende! 4,7/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,7/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 80
Exceptionelt! 5/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
32
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 100
Fremragende! 4,5/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
Set 19 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Rigtig godt! 4,2/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 140
gennemsnit/nat
 • 3 SV Bungalow
 • 2 BV
 • 90
Exceptionelt! 5/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
 • 2 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 100
gennemsnit/nat
1
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
gennemsnit/nat
1
Set 29 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 140
Fantastisk! 4,9/5
(43 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
43
Set 24 gange i de sidste 48 timer
 • 6 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 175
Fremragende! 4,6/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 6 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 350
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 85
Fantastisk! 4,9/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
Set 26 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
gennemsnit/nat
Premium-partner
1
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 49
gennemsnit/nat
2
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 99
gennemsnit/nat
3
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
gennemsnit/nat
1
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 75
gennemsnit/nat
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 90
Fremragende! 4,3/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
13
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 130
gennemsnit/nat
1
Set 28 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 320
Exceptionelt! 5/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Bondegård
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 300
Exceptionelt! 5/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Fantastisk! 4,9/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
7
 • 1 SV Sommerhus
 • 1 BV
 • 50
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • 240
Fantastisk! 4,9/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
 • 3 SV Chalet
 • 2 BV
 • 120
Fantastisk! 4,8/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
gennemsnit/nat
2
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 75
Exceptionelt! 5/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,9/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
gennemsnit/nat
3
Set 12 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
3
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 100
Fremragende! 4,7/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
27
 • 2 SV Chalet
 • 1 BV
 • 110
Exceptionelt! 5/5
(9 anmeldelser)
Se prisinformation
Premium-partner
9

Lej feriebolig eller feriehus i Portocolom (300+)

 

Seneste anmeldelser

Spacious, well-maintained house . . .

4 af 5
A very spacious and well-maintained house situated approx. 1 km from the beach. The house had the amenities we wanted. Kitchen and the 2 bathrooms suited our needs. We enjoyed our stay very much and in particular the outdoor terrace/patio was our main area when "at home". However, a car is needed when shopping in nearby supermarkets (in our opinion).
 • Anmeldelse indsendt den: aug. 01, 2016
 • Dato for ophold: jul. 2016