Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Palma Nova

Palma Nova er en af de ældste feriebyer på den skønne ø Mallorca, der ligger ud for Spaniens østkyst, og har hele 3 lækre strande med krystalklart vand, der køler i den dejlige Middelhavsvarme. Udenom selve Palma Nova bugner det med vandland og forlystelser for både store og små, og tager du til hovedbyen Palma, har du mulighed for at komme indenfor i historiske kirker og overdådige slotte.

Naturen ved din ferielejlighed i Palma Nova er næsten lige så fantastisk som strandene, og de flotteste naturperler er samlet i store nationalparker, hvor du kan se flotte vandfald og vandre i de dybe skove. Ydermere er der også flere årtusind gamle grotter, som bestemt er et eller flere besøg værd, med underjordiske søer og stalaktitter i sære former, der skaber en mystisk atmosfære.

Selvom Mallorca modtager en del turister, har de små byer beholdt deres spanske charme, og du kan stadig i dag gå på de lokale markeder, der afholdes i nabobyerne hver mandag og onsdag, hvor travle husmødre leder efter frugt og grøntsager til middagen, og boderne sælger fint håndværk fra de lokale værksteder. Om aftenen strømmer musikken ud fra Palma Novas små flamingobarer, hvor flamingosangerens smukke, sensuelle sang er hovedattraktionen, og stemningen er hyggelig og intim.

Mallorcas vejr er et tørt middelhavsklima med varme somre og milde vintre, så du kan nøjes med T-shirt, kjole og shorts, uanset hvornår på året du bor i ferielejlighed i Palma Nova. Det er dog kun i sommerhalvåret, at havet er varmt nok til at bade i, så hvis du vil have en perfekt badeferie, gælder det om at komme herned i perioden fra sent forår til tidligt efterår.

Det er dejligt simpelt at rejse fra Danmark til Mallorca, da der hele tiden går fly direkte til hovedbyen Palma. Alternativt kan du også sejle fra Spaniens kyst, hvis du vil se mere af det smukke hav på vejen. På selve øen vrimler det med billige taxier og busser, så der er rigeligt med transportmuligheder, når du vil på sightseeing fra din feriebolig i Palma Nova.

Badeferie i Palma Nova

Kysten ved din feriebolig i Palma Nova er opdelt i de tre strande, Playa Son Matias, Playa de Palmanova og Playa Es Carregador, og vandet er så rent og faciliteterne så gode, at strandene år efter år bliver belønnet med det internationale blå flag, der sikrer dig de bedste badeforhold.

Alle 3 strande minder meget om hinanden, i og med at de er lige dejlige at bade ved, og det bløde sand egner sig perfekt til solbadning og som byggesten i børnenes store sandslotte. Palmanova-stranden er den største og mest travle, imens du på de to andre strande kan få lidt mere fred og ro, hvis du bare vil slappe af uden forstyrrelser under din ferie i feriehus i Palma Nova.

Langs hele striben af sand ligger der gode restauranter og barer, hvor du kan få dig en drink eller spise et traditionel, godt måltid mad, så du ikke behøver forlade stranden en eneste gang. Strandene nær din ferievilla i Palma Nova er ret flade i det, så både rullestole, klapvogne og gangbesværede kan komme ned og få en fantastisk dag på stranden. I forhold til mange andre af Mallorcas feriebyer holdes festerne væk fra stranden og er koncentreret i barerne og diskotekerne inde i byen. Det gør, at du om aftenen urostyrret kan gå lange, afslappende ture langs vandkanten og nyde stilheden, der kun bliver brudt af havets brusen.

Når du bliver træt af at dase på sandet, kan du altid kaste dig ud i de mange former for vandsport, der tilbydes ved stranden, som f.eks. wakeboarding og vandski, hvor du står på surfbræt eller ski efter en båd i fuld fart, uden hjælp fra bølger. Du kan også tage ud på sejlture fra kysten og udforske Mallorcas kystlinje, som flere steder gemmer på små, skjulte lommer af skov og strand. Du bestemmer selv, om du selv vil ro, eller om du vil hyre en lille båd med skipper, som sejler dig lige hvorhen du ønsker det.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Palma Nova

På overfladen ser det meste ved din ferielejlighed i Palma Nova nyt og moderne ud, men dykker du ned under overfladen og går igennem de små, snævre gader i hovedbyens gamle kvarter, vil du se, at Mallorca stadig har rigeligt med levn fra øens lange historie.

Der har boet folk på Mallorca helt tilbage til 4000-6000 år f. kr., og både romerne, maurerne fra Afrika og forskellige spanske stater har haft herredømme over Mallorca igennem tiderne. Du kan se nogle af de ældste romerske ruiner lige udenfor byen Alcudia i den nordlige del af Mallorca, som indeholder rester fra en hel by, hvor søjler og en del af murene står endnu.

Efter du har besøgt ruinerne, anbefales det at fortsætte din sightseeing i hovedbyen Palma de Mallorca, som ligger kun 14 kilometer fra din feriebolig i Palma Nova. Her kan du komme indenfor og opleve de flotte sale i paladset Palacio Real de La Almudaina, som blev bygget af maurerne for mere end 600 år siden og i dag er sommerresidens for den spanske kongefamilie. Paladset er et fantastisk eksempel på maurisk byggestil med flotte buede porter, søjler og fine udskæringer, der gør slottet til et eksotisk syn, du ikke må gå glip af.

Kun et par hundrede meter fra paladset ligger øens smukkeste kirke, den store Palma-katedral, som i folkemunde blot kaldes "La Seu". Katedralen ligger lige ud til havnen og er et enormt bygningsværk, højere end selveste Notre Dame i Paris. Facaden og interiøret har en lidt excentrisk, gotisk stil, da arkitekten Gaudi har haft en finger med i spillet, dengang man besluttede at udbygge kirken yderligere. Kom indenfor og få en rundtur, og slap derefter af med en gåtur langs vandet, inden turen fortsætter videre rundt i byen, hvor du finder et hav af gamle bygninger og shoppemuligheder.

Som tidligere nævnt er Mallorca også velsignet med flere dybe grotter, som ligger midt i naturen og sagtens kan nås på en dagsudflugt fra din ferievilla i Palma Nova. Den ene af de to største grotter hedder Coves dels Hams og er et netværk af enorme huler, hvor skove af stalagmitter og stalaktitter byder dig velkommen. Du kan kun se grotten via en fast rundvisning, men det gør ikke spor, da rundvisningen byder på en masse interessante historier og endda en sejltur med levende musik over den underjordiske sø, som oversat kaldes "Venedig-søen".

Er du på familieferie, når du bor i feriehus i Palma Nova, er der ét sted, du ikke kan komme udenom, og det er Marineland, som er en stor dyrepark, hvor der hver dag afholdes både søløve- og delfinshows samt masser af underholdning med papegøjer, der udfører sjove tricks og gerne sætter sig på din skulder, så du kan få taget billeder sammen med dem.

Øens anden store seværdighed for børn og barnlige sjæle ligger kun 3 kilometer fra dit feriehus i Palma Nova og er den mest berømte park på De Baleariske Øer, Katmandu Park. Parken startede egentlig som et kæmpe hurlumhej-hus, men blev hurtigt så populært, at mange flere forlystelser senere kom til samt svømmebassiner og 5D-biografer, hvor man både kan mærke, dufte og se filmene, der foregår på skærmen. Her er forlystelser og sjov nok til en hel dag, fra morgen til aften, og det kræver lidt overtalelse at få overbevist børnene, om at i ikke skal derhen hver dag hele ferien igennem.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Palma Nova

I forhold til i Danmark gøres de bedste køb på Mallorca ikke i butikkerne, men derimod på de faste, ugentlige markeder, som bliver holdt i byerne Calvia og Andratx, henholdsvis mandag og onsdag, ikke langt fra din ferievilla i Palma Nova. Markedet starter altid tidligt om morgenen, som er det bedste tidspunkt at gøre gode køb, og fortsætter, indtil det er siestatid omkring kl. 14.00. Hele formiddagen er det fuldt tilladt at tinge om prisen, og er du god til det, kan du komme hjem med et bjerg af lækre varer til stort ingen penge.

Vil du have en underholdenden aften i godt selskab, skal du kun 4 kilometer syd for din feriebolig i Palma Nova til "Pirates Adventure", hvor du får serveret en udsøgt middag, imens du nyder den store piratforetilling, som foregår på en scene midt i salen. Der er gjort meget ud af både historien og kulisserne med et enormt piratskib, som fylder en stor del af scenen, og i løbet af forestillingen breder skuespillerne sig ud, så noget af plottet også foregår imellem publikum!

Når du leder efter et godt sted at spise på gåben fra din ferievilla i Palma Nova, vil du altid få god, traditionel mad i de hyggelige "cellers", som er vinkældre, der er omdannet til lokale restauranter. Cellers er typisk for Mallorca, og indenfor føles det, som om de hulelignende vægge, der er dækket af vintønder, tager dig tilbage til øens fortid.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
Set 35 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Rigtig godt! 4,1/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Set 20 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 140
Exceptionelt! 5/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
10
Set 24 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,4/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
12
Set 16 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
2
Set 15 gange i de sidste 48 timer
 • 4 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 200
Exceptionelt! 5/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Set 25 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
Fremragende! 4,7/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
Set 22 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 4 BV
 • Separat toilet
 • 290
Fremragende! 4,7/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 60
Exceptionelt! 5/5
(41 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
41
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,9/5
(53 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
53
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 38
Exceptionelt! 5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
12
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 56
Fremragende! 4,6/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Godt! 3,9/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,9/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,9/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
Set 45 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 240
Exceptionelt! 5/5
(90 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
90
Set 18 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,3/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
26
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 90
Exceptionelt! 5/5
(37 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
37
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fremragende! 4,7/5
(26 anmeldelser)
gennemsnit/nat
26
Set 11 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fremragende! 4,7/5
(23 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
23
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Fantastisk! 4,8/5
(27 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
27
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
Premium-partner
4
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Rigtig godt! 4,2/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 55
Fantastisk! 4,9/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
20
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 200
gennemsnit/nat
4
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 85
Fremragende! 4,7/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
 • 1 SV Firmalejlighed
 • 1 BV
 • 50
Exceptionelt! 5/5
(48 anmeldelser)
gennemsnit/nat
48
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
 • 5 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 240
Fantastisk! 4,8/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
34
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
gennemsnit/nat
1
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
4
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fantastisk! 4,8/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
gennemsnit/nat
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Fantastisk! 4,9/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
22
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 150
gennemsnit/nat
3
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 105
Fantastisk! 4,9/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
20
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 90
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Rigtig godt! 4/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 25
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 87
Fremragende! 4,6/5
(34 anmeldelser)
gennemsnit/nat
34
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 150
gennemsnit/nat
2
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 120
gennemsnit/nat
4
Set 13 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
Fremragende! 4,5/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 150
Fantastisk! 4,8/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 1 BV
 • 125
Exceptionelt! 5/5
(12 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
12
 • 3 SV Chalet
 • 2 BV
 • 100
Fantastisk! 4,9/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Fantastisk! 4,8/5
(72 anmeldelser)
gennemsnit/nat
72
Set 21 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Feriehus
 • 2 BV
 • 160
Exceptionelt! 5/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
22
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 95
Fremragende! 4,5/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 80
Fremragende! 4,5/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19

Lej feriebolig eller ferielejlighed i Palmanova (300+)