Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Estepona

Estepona ligger som en skinnende perle på Costa Del Sol i Sydspanien, og i modsætning til andre feriebyer har Estepona formået at beholde sin andalusiske charme og hyggelige landsby-atmosfære fra gamle dage. Byens kyststrækning består af nogle af Sydspaniens bedste strande, så langt øjet rækker, og i selve Estepona finder du seværdigheder, markeder og livlige fiestas i overflod.

Byen er en af de ældste byer i Andalusien, og den traditionelle, spanske kultur lever her i bedste velgående. Når du går fra din feriebolig i Estepona og igennem byens gader, vil du se hjemmegående husmødre, der køber ind til aftensmaden på de lokale markeder, og uniformsklædte børn, der leger på vej hjem fra skole. Om aftenen sniger duften af det spanske køkken sig ud fra husenes køkkener, og flamingosangerens klagende, smukke sang lokker dig hen til de små tableos, det lokale ord for flamingobarer.

Har du børn med på din ferie i ferielejlighed i Estepona, kan du være sikker på, at der bliver taget stort hensyn til de små. I Spanien er børnene folkets skatte, og de bliver forkælet udover alle grænser. Estepona har aktiviteter til både store og små børn og endda sin helt egen zoologisk have, lavet i stil med Knuthenborg Safaripark, bare meget større.

Costa Del Sol har et fantastisk middelhavsklima med lune vintre og varme, tørre somre. Vinteren egner sig bedst til sightseeing i byen og ture i naturen, for eksempel til den store naturpark Los Reales De Sierra Bermeja. Hvis du vil bade, skal du leje feriehus i Estepona i sommermånederne, hvor vandet er varmest, og alle forlystelser og aktiviteter er åbne og klar til dit besøg.

Estepona ligger kun 45 kilometer fra Gibraltar lufthavn og 80 kilometer fra Malaga lufthavn. Der går busser fra begge byer, så det er en smal sag at komme til din feriebolig i Estepona. Vær dog opmærksom på, at Gibraltar er en engelsk koloni, så sørg for at have passet med over grænsen til Spanien. Du kan eventuelt kombinere din tur til Estepona med et besøg rundt i Gibraltar, da halvøen har gode shoppemuligheder og naturoplevelser at byde på.

Badeferie i Estepona

Med 325 solskinsdage om året er det stort set altid vejr til at gå på stranden ved din ferievilla i Estepona. Esteponas kystlinje består af flere forskellige strande, som afløser hinanden på den 21 kilometer lange kyststrækning.

Lige udenfor Esteponas centrum ligger La Rada-stranden, som er den mest benyttede og populære strand i byen. La Rada har gyldent sand, legeplads til børnene og en flot strandpromenade, hvor du kan få en forfriskning i varmen. Tager du fra din ferielejlighed og ned på La Rada. har du masser af muligheder for vandsport. Prøv f.eks. windsurfing. eller lej en kajak og tag på eventyr langs kysten. Der er altid livreddere i nærheden, og de gode instruktører lærer dig, hvordan du gør det på en sikker og sjov måde.

Stranden El Cristo ligger lidt vest for Esteponas marina og er en af de bedste strande i hele regionen. Vandet er så rent og stranden så velholdt, at El Cristo er blevet belønnet med det blå flag, som sikrer dig de bedste badeforhold. Du kan roligt lade begyndere og børn bade i det lave vand, da den halvmåneformede strand er godt beskyttet mod vinden og næsten uden bølger. På grund af det rolige vand er stranden også det perfekte sted til at snorkle, hvis du har lyst til at udforske havets eksotiske dyreliv.

De besøgende kommer fra hele verdenen, men stranden er også et meget udflugtsmål blandt de lokale, så det er et godt sted at observere Andalusierne og deres vaner. Da stranden vender mod vest, kan du se Gibraltar-halvøen fra det mørke sand og nyde en fantastisk solnedgang hver aften, der maler hele den buede strand i orange og røde farver.

Ved de fleste af Esteponas strande sælges der friskfangede fisk, vin og tapas fra de små "chiringuitos", som er små strandbarer, der tilbyder let, spansk mad og lækre drinks. Fiskene kommer fra den livlige havn, hvor fiskere stadig dagligt kommer ind med deres fangst og sælger dem på det lokale marked.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Estepona

Alt i Estepona ligger belejligt tæt på hinanden, så du sagtens kan tage ud og se på seværdigheder om formiddagen, spise lækker spansk mad i centrum ved middagstid og dase på stranden hele eftermiddagen. Vil du se ting længere væk fra din ferievilla i Estepona, går der busser og toge rundt i hele området. Det kan også sagtens betale sig at tage taxi, da taxipriserne i Spanien kun er en brøkdel af de danske priser, og med taxi kommer du hurtigt, lige hvorhen du vil.

Interesserer du dig for religion eller historie, eller vil du blot se en af byens smukkeste bygninger, bør du besøge kirken Nuestra Señora de Los Remedios, som ligger på Plaza San Francisco. Besøg kirken, og læg mærke til de smukke relieffer af jomfru Maria og himmelsymbolerne.

Gå derefter 200 meter sydpå til pladsen Plaza del Flores, hvor appelsintræerne blomstrer og fylder pladsen med en lækker citrusduft. Nyd en drink på en af pladsens hyggelige caféer, og få øje de gammeldags blomsterkasser i mange af vinduerne samt de gamle gårdhaver imellem husene. Rundt om pladsen står nogle af byens ældste bygninger, blandt andet de store ruiner fra det gamle St. Luis-slot, der beskyttede byen før i tiden. De overgroede mure blev bygget af Enrique IV fra Castilien, efter han drev araberne bort I 1457 for at sikre, at byen forblev kristent fremover.

Estepona har også en række spændende museer, som er værd at besøge, og en tyrefægterring hvor der stadig afholdes traditionelle tyrefægterkæmpe ca. 15-16 gange om året. Udover kampe, afholdes her også ofte gode koncerter og alverdens form for forestillinger. Du kan komme ind og se den store ring, når du bor i ferielejlighed i Estepona, enten ved at besøge det lokale tyrefægtermuseum, som giver adgang til ringen, eller købe en billet til en af Esteponas mange arrangementer i ringen. Sidstnævnte giver dig ikke så meget frihed, men til gengæld får du set arenaen, som det er meningen - oplyst og fyldt med musik og liv.

Har du børn med på turen til din ferievilla i Estepona, kan du give dem en dejlig dag i Selwo Aventura, den store, lokale dyrepark. Her er dyr fra hele verden, især fra varme lande, og dyrene bliver holdt på store arealer, hvor flere racer går sammen. Hvis du har lyst, kan i ride igennem parken på kameler, og der er mange muligheder for at komme helt tæt på og møde de halvvilde dyr sammen med dyrepasserne.

Rejser til dit feriehus i Estepona

Når du lejer ferievilla i Estepona, er der ikke langt til både Gibraltar, små bjerglandsbyer, store naturparker og endda Tangir i Marokko.

For at komme fra din feriebolig til Tangir skal du blot køre en time i bus og så sejle over Gibraltarstrædet. Så står du i Tangirs havn med kort afstand til byens spændende basar og "medinaen", den gamle bydel. Når du har handlet og udforsket de gamle, snoede gader, kan du gå op til Kasbaen, det store fort, der ligger på byens bakketop. Fortet er et spændende bygningsværk og giver en flot udsigt udover den eksotiske by. Gå heller ikke glip af et besøg til Hercules' hule lidt udenfor Tangier, som er en stor naturlig fyldt med legender og er et fantastisk syn.

Har du lyst til store naturoplevelser på din ferie i feriehus i Estepona, kan du tage nordpå til bjergkæden Sierra Bermeja. Du har mulighed for at køre det meste af vejen og så gå det sidste stykke til toppen af bjergryggen. Lige ved siden af stien er der en kiosk og et hyggeligt picnic-sted, et ideelt sted at spise en bid mad, inden turen går op til toppen. På vejen kan du være heldig at se små, vagtsomme desmerdyr, bjerggeder og rådyr, da bjergene og fyrreskovene vrimler med dyreliv.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Estepona

Der er ingen kæmpe storcentre ved din feriebolig i Estepona, da man i stedet har valgt at beholde det traditionelle landsbyliv. Til gengæld huser Estepona to faste markeder hver uge, hvor du kan gøre gode køb på tøj, lædervarer, smykker og lækre madvarer. Det ene marked bliver afholdt hver søndag ved havnen, imens det største og mest autentiske marked bliver holdt hver onsdag i Esteponas bymidte.

Det er en rigtig god idé at tjekke den lokale kalender i Estepona, når du bor i ferielejlighed i Estepona, da der adskillige gange om året afholdes fiestas, hvor du få set mange af de lokale traditioner på én gang. Bor du i ferievilla i Estepona i midten af maj, kan du for eksempel blive en del af den andalusiske fejringsdag, San Isidro Labrador, hvor man hylder bonden Isidro Labrador med parader, konkurrencer, hesteshows, vinsmagning og meget mere. Det vigtigste er dog optoget, hvor en stor figur af Isidro Labrador bliver båret igennem byen, og alt er dækket af grønne planter og farvestrålende blomster. Spanierne forstår virkelig at holde en fest og at få alle til at føle sig velkommen.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 4 SV Sommerhus
 • 2 BV
 • 150
Fremragende! 4,7/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 67
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 130
Fremragende! 4,6/5
(35 anmeldelser)
gennemsnit/nat
35
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 160
Fantastisk! 4,9/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
15
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Fantastisk! 4,8/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,6/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Rigtig godt! 4/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
Set 6 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
Fremragende! 4,4/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
22
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 165
Fremragende! 4,5/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 105
gennemsnit/nat
2
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Fremragende! 4,6/5
(45 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
45
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 715 sq ft
Fantastisk! 4,9/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
17
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 75
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 40
Fantastisk! 4,8/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
16
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 110
gennemsnit/nat
4
 • 2 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,7/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Fremragende! 4,7/5
(32 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
32
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 130
Fantastisk! 4,9/5
(45 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
45
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 104
Fantastisk! 4,8/5
(4 anmeldelser)
gennemsnit/nat
4
Set 5 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 135
Fremragende! 4,6/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 95
Fantastisk! 4,9/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 96
Fremragende! 4,6/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
18
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 130
Fremragende! 4,5/5
(17 anmeldelser)
gennemsnit/nat
17
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Fantastisk! 4,8/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
19
Set 9 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Fantastisk! 4,8/5
(10 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
10
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 124
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 65
Fantastisk! 4,9/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
11
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 94
Fantastisk! 4,9/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
20
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 120
gennemsnit/nat
Premium-partner
3
Set 10 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fremragende! 4,6/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 73
Exceptionelt! 5/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
Fantastisk! 4,9/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 85
Exceptionelt! 5/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
8
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 90
Exceptionelt! 5/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
9
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 140
Fantastisk! 4,9/5
(31 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
31
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 85
Fremragende! 4,7/5
(30 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
30
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,4/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 100
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
Fantastisk! 4,9/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
14
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 67
Fantastisk! 4,8/5
(15 anmeldelser)
gennemsnit/nat
15
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 195
gennemsnit/nat
4
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferievilla
 • 3 BV
 • 200
gennemsnit/nat
3
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 70
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 70
gennemsnit/nat
Premium-partner
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 100
Exceptionelt! 5/5
(9 anmeldelser)
gennemsnit/nat
9
Set 8 gange i de sidste 48 timer
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 3 BV
 • 156
Fantastisk! 4,9/5
(31 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
31
Set 7 gange i de sidste 48 timer
 • 2 SV Andelslejlighed
 • 2 BV
 • 700 sq ft
Fremragende! 4,5/5
(8 anmeldelser)
gennemsnit/nat
8
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6