Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ferie i feriebolig i Alicante

Lejer man en feriebolig i Alicante er der rig mulighed for at slappe af i skønne omgivelser, blive klogere på spaniens spændende kultur og historie, spise lækker lokal mad eller tage hele familien med til en byens mange forlystelses- eller naturparker. Alicante ligger ud mod Middelhavet på den 370 km. lange spanske kystlinje Costa Blanca. Kystlinjen er en perle på det spanske landkort, kendt for sine fantastiske strande, smukke gamle kirker og klostre samt mange små hyggelige kystbyer, hvoraf Alicante er en af de største.

Når du booker din ferielejlighed i Alicante kan du enten vælge at bo i den gamle eller den nye bydel, der har hver sin charme og særlige karakteristika. Den gamle bydel hedder El Barrio og ligger i byens nordlige ende. Bor man i denne bydel, er man tæt på den smukke gamle borg Castillo de San Bárbara, en fæstning som ligger på toppen af bjerget Monte Benacantil. I den gamle bydel er gaderne smalle og der findes en hav af historiske bygninger, så som kirker og klostre i smuk arkitektur. Booker man en feriebolig i den nye og mere moderne bydel, er man tæt på nogle af de bedste restauranter, barer, forretninger og ikke mindst den attraktive strandpromenade, hvor både lokale og turister typisk vælger at gå deres aftentur for at nyde solnedgangen over Middelhavet. Den gamle og nye bydel adskilles Rambla de Méndez Núñez, byens bredeste vej. Gaden markerer linjen for den gamle bymurs placering, men er idag en moderne gade med kontorer, banker og forretninger.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Alicante

Alicantes seværdighed nummer ét er uden tvivl de snehvide sandstrande, der slanger sig hele vejen langs den spanske kystlinje. Uanset om jeres ferielejlighed i Alicante ligger i den gamle eller nye bydel, vil I befinde jer blot et stenkast fra Middelhavet og kun få minutter fra nogle af Spaniens bedste strande. De fleste strande er meget børnevenlige med lavt vand, men kører man et stykke uden for selve Alicante, finder man mere udfordrende strande med større bølger. Det er her de lokale surfere holder til.

Næst efter strandene er det mest legendariske sted i Alicante uden sammenligning strandpromenaden Paseo Explanada de España. Promenaden symboliserer efter sigende byens sjæl, og dens belægning består af mere end 6,5 millioner fliser i alle regnbuens farver. Alicantes Explanada er et vidunderligt sted at opholde sig sidst på dagen eller ud på aftenen, når man har brug for bare at slappe af, nyde udsigten og en kold øl eller is. Langs strandpromenadens tilbyder små udendørs serveringssteder forskellige snacks og drikkevarer.

Udover strandende og den sagnomspundne promenade byder Alicante på en lang række sjove aktiviteter for hele familien. Fra de mange ferielejligheder i Alicante kan man for eksempel tage på udflugt til Vergel Safaripark, der ligger omkring en times kørsel fra centrum. I parken kan man køre rundt i egen bil i et stort naturområde med zebraer, løver, leoparder, giraffer og andre vilde dyr fra den afrikanske savanne. Det er en sjov måde at komme helt tæt på de dyr, som vi normalt kun ser på afstand i zoologisk have. Husk blot at lukke vinduerne. I parken kan man desuden besøge et mere fredeligt og for danskere merenaturterræn med forskellige hus- og bondegårdsdyr som grise, heste og får. Der er også en stor pool med søløver og delfiner, som dagligt optræder for de besøgende sammen med en dyrepasser. Bliver I trætte af dyrene kan I prøve parkens go-carts eller minitoget, inden i finder vejen tilbage til jeres feriebolig i Alicante.

En anden familievenlig attraktion, som ligger tæt på din ferielejlighed i Alicante er parken Monte Tossal. Monte Tossal Park er anlagt på skråningen af bjerg ned mod byen og er en miniature-udgave af Valencia, idet hvert plateau repræsenterer et af Valencias distrikter både hvad angår geografi og botanik. Udover at opleve den smukke natur kan man spille skak på et kæmpe skakspil, tage en omgang minigolf eller prøve kræfter med en klatrevæg. I parken er der også mulighed for at leje rulleskøjter eller stå på skateboard, og sågar et kunstgalleri, så mon ikke hele familien vil finde en seværdighed der passer. Entre til parken er gratis.

Når I bor i ferielejligheder i Alicante er i tæt på både vand . Derfor vil der være rig mulighed for at gå på opdagelse i nogle af byens gamle borge klostre og kirker, som idag er en integreret del af den pulserende by. Er man særligt interesseret i arkitektur og historie vil det være oplagt at kigge nærmere på nogle af de mest kendte, som for eksempel middelalderfæstningen Castillo de Santa Bárbara. Borgen ligger 166 meter over havets overflade på toppen af et bjerg. Den blev bygget mellem 1200 og 1500, men kilder fortæller, at der har været borg på stedet helt tilbage til 200 f.Kr. Stedet er et yndet mål for turister og derfor har man for nylig installeret to elevatorer, der tager en med fra strandvejen ved Playa Postiguethele hele vejen op. Fra toppen er udsigten intet mindre end fortryllende. Bevæger man sig ind i borgens indre, kan man opleve de mange fantastiske rum, gange og katakomber eller se nærmere på den kunstsamling, som den spanske kunstner Eduardo Capa besluttede at gøre sin tilgængelig ved at installere den i Castillo de Santa Bárbara. Lejlighedsvis udstilles der også kunst af nutidige kunstnere.

Den største kirke i Alicante er katedralen San Nicolás, hvis indre består af et smukt udsmukket klosteralter og en blå kuppel, der svæver 45 meter over gulvet. Under kuplen står det specielle nadverkapel, Capilla de la Comunión, der betragtes som ét af de smukkeste eksempler på barok arkitektur i Spanien.

Er man mere til moderne kunst og arkitektur kan man for eksempel tage til museet Casa de la Asegurada, der huser en enestående samling af spansk kunst fra det 20. århundrede, fra Miró til Dali og Picasso. Eller man kan tage til Plaza de los Luceros og oplev modernistisk arkitektur og art nouveau på Casa de las Brujas, som i øvrigt også huser et mindre et kunstgalleri.

Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Alicante

I Alicante er der gode shoppemuligheder, hvad end man er høj eller lav, ung eller gammel. Udover at kunne lokke med lokale fødevaremarkeder, er Alicante kendt for sit hyggelige og velassorterede handelsstrøg. Så ønsker man at lave sin egen aftensmad i sin ferielejlighed i Alicante eller blot handle til en medbragt frokost, er der rige muligheder.

De fleste butikker ligger i byens centrum, hvilket betyder at alle former for indkøb kan klares på gåben fra din feriebolig i Alcante. Byens hovedstrøg hedder Avenida de Maisonnave. Her findes et bredt udvalg af dagligvarebutikker og specialforretninger. Det er også her stormagasinet El Corte Inglés ligger. Byens andre stormagasiner Gran Via og Plaza Mar 2. Disse ligger også i centrum af byen.

El Corte Inglés er en af Spaniens største butikskæder og sælger alt fra husholdningsartikler, modetøj, smykker og kosmetik. Det er også på Avenida de Maisonnave, at man finder de populære high-end mærker som Mango, Zara og Springfield.

I området omkring Rambla de Méndez Núñez ligger de mere traditionelle butikker, og denne gade giver et godt indblik i det daglige liv i Alicante. De små stræder i området bugner af spændende butikker, hyggelige cafeer og barer samt mange gode restauranter.

Tag til Carrer de l'Explanada d' Espanya, hvis I leder efter kunsthåndværk og traditionelle varer. Her opstilles hver dag en masse boder, som langer lokale varer over disken. De små markeder sælger alt fra kød og grøntsager til blomster og brød. Et andet sted der er godt at shoppe i Alicante er på Marinaen. Her er hverken optimistjoller eller sejlskibe, men derimod et stort udvalg af mere luksusprægede designbutikker samt hyggelige restauranter og caféer. Også i forretnings- og restaurantkomplekset El Puerto Complex kan man finde de lidt dyrere produkter.

Rejser til dit feriehus i Alicante

Lufthavnen i Alicante hedder El Altet International Airport. Den er placeret omkring 10 kilometer fra Alicante centrum. Når man skal fra lufthavnen til sin feriebolig i Alicante, er der tre muligheder: Bus, taxi og bil. Alle tre bringer de dig hurtigt fra lufthavnen til til dit feriehus.

Med bus tager turen fra lufthavnen til Alicante centrum omkring 40 minutter. Bussen holder uden for ankomsthallen ved stoppested nummer 30. Der er ikke noget skilt med afgangstidspunkter, men se om der står andre folk og venter på bussen når I kommer. Hvis der er tomt ved stoppestedet betyder det ofte at bussen lige er kørt. Måske vil det være en idé, at hoppe i en taxa, da temperaturen i området let kan nærme sig de 45 grader i sommerhalvåret.

Med Taxi fra lufthavnen er det let og hurtigt at komme til sin ferielejlighed i Alicante. Til gengæld er det lidt dyrere end med bus. Hopper I på en taxa foran ankomsthallen, vil I til gengæld være fremme i centrum omkring 15 minutter senere. Der er altid masser af ledige taxaer ved lufthavnen, som blot holder og venter på at fragte turister til deres ferielejligheder i Alicante. I øvrigt er en taxatur en god mulighed for at få lært lidt om områdets geografi og kultur, da de fleste chauffører er vant til turister og derfor ikke blege for at komme med gode råd og fif til din ferie i Alicante. Et godt råd er at snakke med og lytte til dem, de er ofte både venlige og fulde af unik viden om deres lokalområde. Det er desuden en oplagt mulighed for at fortælle lidt om, hvilket land og hvilken kultur I kommer fra.

Som det tredje alternativ til transport fra lufthavnen til ferielejligheden i Alicante er biludlejning. Det kan vise sig at være en fornuftlig løsning at leje en bil, idet man dermed har mulighed for at tage på dagsudflugter fra sin feriebolig i Alicante. For eksempel kan man tage en køretur ned langs kysten for at opleve det smukke landskab og de mange andre hvide sandstrande, eller man kan køre en tur til den tidligere nævnte safaripark. En mulighed er at leje en bil hjemmefra over nettet, som dermed står klar, når I lander med flyet i lufthavnen. Der er mange forskellige biludlejningsfirmaet, så I kan med garanti finde en bil, der matcher jeres behov. Når I lander i lufthavnen skal I blot henvende jer ved skranken i det biludlejningsfirma, som I har en aftale med, for at få udleveret nøgle. Det er også muligt at leje en bil ved ankomst, da der er et hav af biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Det er forholdsvist billigt at leje en bil i Alicante, så denne mulighed er bestemt værd at overveje, især hvis i er en stor familie med meget bagage. Vælger I at leje en bil er det en god idé at undersøge parkeringsmulighederne tæt på jeres feriehus i Alicante.

Annuller Slet Anvend
Flere filtre

Pris pr. nat

DKK DKK

Soveværelser

Badeværelser

Bookingmuligheder

Boligtype

Beliggenhed

Populære søgninger

Faciliteter

Udlejes af

Slet
Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • Studio
 • 1 BV
 • 50
Fremragende! 4,7/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
 • Studio
 • 1 BV
 • 65
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 56
Fantastisk! 4,8/5
(14 anmeldelser)
gennemsnit/nat
14
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
Fremragende! 4,5/5
(20 anmeldelser)
gennemsnit/nat
20
 • 3 SV Bungalow
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 120
Exceptionelt! 5/5
(5 anmeldelser)
gennemsnit/nat
5
 • Studio
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,5/5
(11 anmeldelser)
gennemsnit/nat
11
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 38
Exceptionelt! 5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
6
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 85
Fantastisk! 4,9/5
(22 anmeldelser)
gennemsnit/nat
22
 • 4 SV Feriehus
 • 3 BV
 • 100
Fantastisk! 4,9/5
(13 anmeldelser)
gennemsnit/nat
13
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 4 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
Premium-partner
2
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 71
gennemsnit/nat
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 135
Fremragende! 4,5/5
(6 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
6
 • Studio
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 45
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
1
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 130
gennemsnit/nat
Premium-partner
2
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • Separat toilet
 • 90
Fantastisk! 4,9/5
(33 anmeldelser)
gennemsnit/nat
33
 • Studio
 • Separat toilet
gennemsnit/nat
 • 6 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • Separat toilet
 • 2152 sq ft
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
 • 1 SV Feriehus
 • 1 BV
 • 85
gennemsnit/nat
2
 • Studio
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 30
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
 • Studio
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 90
Fremragende! 4,7/5
(16 anmeldelser)
gennemsnit/nat
16
 • 3 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 89
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 50
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 53
gennemsnit/nat
2
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 35
gennemsnit/nat
 • 4 SV Andelslejlighed
 • 2 BV
 • 180
gennemsnit/nat
1
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 76
Fantastisk! 4,8/5
(19 anmeldelser)
gennemsnit/nat
19
 • 2 SV Ferievilla
 • 2 BV
 • 80
Fantastisk! 4,8/5
(18 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
18
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 40
Fremragende! 4,4/5
(36 anmeldelser)
gennemsnit/nat
Premium-partner
36
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 2 BV
 • 128
gennemsnit/nat
1
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 28
Fantastisk! 4,9/5
(7 anmeldelser)
gennemsnit/nat
7
 • 2 SV Andelslejlighed
 • 2 BV
 • 90
gennemsnit/nat
 • 1 SV Firmalejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 55
gennemsnit/nat
 • 5 SV Ferievilla
 • 3 BV
gennemsnit/nat
 • 1 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
 • 60
gennemsnit/nat
 • 2 SV Ferielejlighed
 • 1 BV
gennemsnit/nat
2