Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Unikke ferieboliger i den idylliske by Alcudia på den nordlige del af Mallorca

Mallorca er en fantastisk middelhavsø beliggende ud for den spanske kyst syd for Barcelona. En smuk og interessant ø, man bør have besøgt mindst én gang. Øens areal er på 3649m2. Det er altså en relativ lille ø, der geografisk, landskabsmæssigt og kulturelt kan betragtes som en miniatureudgave af hele Spanien. Mallorca tilbyder nemlig alt, hvad resten af Spanien også kan tilbyde, og grundet den relativ lille størrelse kan man i bil komme hurtigt rundt på hele øen. Det vil sige, på den samme ferie kan du opleve bjerglandsbyer og betagende udsigter, kombineret med grønne og frodige områder, olivenlunde, mandeltræer, naturparker, underjordiske grotter, fantastiske strande og unikke kulinariske oplevelser. En tur til Mallorca er en oplevelse for hele familien, og øen kan besøges året rundt. Klimaet er generelt rigtig godt, og der er altid mulighed for nye oplevelser. Grundet øens strategiske beliggenhed som forpost både for Spanien og Italien, men også generelt for søfartsnationerne i Middelhavsområdet, har de forskellige magter med mellemrum indlemmet den i deres territorium. I århundredet før Kristus’ fødsel hørte Mallorca under romersk territorium, og der findes stadig enkelte bygningsværker fra den tid. Efter romerne kom byzantinerne og senere muslimerne, og der findes stadig bygningsværker, der erindrer om, at Mallorca i mange århundrede var under muslimsk herredømme. Eksempelvis de arabiske bade i hovedstaden Palma. I 1229 erobrede den spanske kong James af Aragon øen, og siden da har øen været på spanske hænder. Det er en interessant og anderledes oplevelse at besøge øen, idet man får et indblik i den europæiske konfliktfyldte tid fra den romerske æra og frem til i dag. Men det skyldtes ikke kun strategiske årsager. Øens skønhed har fascineret mange. For naturelskere er området Serra de Tramuntana et besøg værd. Området er på Unescos liste over bevaringsværdige områder på grund af dets helt unikke vegetation og kulturelle betydning.

Hovedstaden Palma de Mallorca er ligeledes et dagsbesøg værd. Her bor cirka 500.000 mennesker. Der er rig mulighed for både shopping og kulturelle oplevelser. Mallorca er i det hele taget en sammensat ø. Du finder supermoderne butikker, men kan også mange steder få indblik i det uforandrede spanske samfund. De små landsbyer og bjergbyer, hvor tiden har stået stille de sidste mange årtier, tilbyder et unikt indblik i den spanske kultur. Her henter man mange steder stadig vand fra en brønd og dyrker egne afgrøder. Lad dig betage af den afslappede stemning på en lokal bar. Her er der ingen stress. Mallorca har en stor tradition for teater, og selv den dag i dag er der omrejsende teatertrupper, der opfører børneteater. En sjov oplevelse for de små. Og selv om de ikke forstår, hvad der bliver sagt, vil de andre hundrede børn, der griner omkring jer, gøre det til en sjov oplevelse. Klimaet på Mallorca er i en klasse for sig. Søger i sol og varme, så er det næsten garanteret på Mallorca.

Gennemsnitstemperaturen ligger på cirka 21 grader og selv vintermånederne har temperaturer på op til 20 grader. En anderledes oplevelse er det at tage op i de små bjerglandsbyer og have det fantastiske skue ud over hele øen. Hele farvepaletten ligger udfoldet for jeres øjne. Det er overvældende og en af grundene til, at øen i det 17. og 18. århundrede var utroligt populær blandt den europæiske elite, der valfartede hertil. Følg i eventyrernes fodspor og nyd nogle rolige dage i et af de mest betagende områder af Europa.

Det romantiske Mallorca

Med et feriehus eller en ferielejlighed i Alcudia er I tæt på det hele. Ønsker I en romantisk tur, eller er I glade for eventyr, så har I i forårsmånederne mulighed for at se de smukke mandeltræer, som Mallorca er så berømt for, i fuldt flor. Det minder om et bølgende hav af hvide snefnug. Myten fortæller, at en fyrste fra Mallorca giftede sig med en skandinavisk prinsesse. Han gav hende alt, men hun var alligevel trist, for hun savnede sneen. Derfor plantede han mandeltræer overalt, så hun i vinter- og forårsmånederne kunne kigge ud af vinduet og se hvidt overalt. Derefter levede de lykkeligt til deres dages ende. Et andet romantisk tidspunkt er august og september. Her er der mulighed for at se masser af stjerneskud. Nyd et glas vin, læn jer tilbage og se de røde, gule og orange kugler fare hen over himlen. Legenden siger, at det er guderne, der græder, men for de forelskede føles det nærmere, som om naturen falder samstemmende i. Endelig er der dagsturen til grotten "Grotte del Drago". En vanvittig smuk oplevelse, som I med garanti vil ønske at opleve mere end en gang. Hvem husker ikke den første forelskelse, hvilken musik man forbinder hermed, og følelserne den vækker i en. En tur i grotten "Grotte del Drago" er som at blive nyforelsket igen. I føres af en guide ned i et underjordisk grottesystem, der munder ud i en stor hule. Herefter sidder I i mørke og stilhed, men langsomt breder en stemningsfyldt musik sig, og et lysskær kommer nærmere. Resten er I nødt til at opleve. Det kan ikke beskrives fyldestgørende med ord.

Oplevelsernes Mallorca

HomeAway tilbyder fantastisk lækre og velindrettede ferieboliger i byen Alcudia tæt ved de smukke, hvide strande. Alcudia er meget populær som vandsportsdestination, specielt for vindsurfere, paraglidere og lignende grundet den til tider kraftige vind. Der er ligeledes gode fiskemuligheder både fra strandområderne og fra en båd på havet. En dagstur på havet er en oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. De fleste udlejere tilbyder mulighed for at fiske undervejs, og der er gode chancer for at fange nogle ordentlige krabater. De fleste mænd husker sikkert, hvorledes de tog med fatter ud på fisketur fra molen eller i robåd, og det stolte øjeblik, når en sprællende fisk blev halet i land. Nu har I muligheden for at give den samme oplevelse videre, men under anderledes eksotiske forhold. En fisketur på havet er en sjov oplevelse. Det er en speciel følelse at trække en stor fisk i land og senere på aftenen spise den sammen med familien eller vennerne. Det er for de små et minde for livet. Husk kameraet, så I kan forevige jeres børn med den store fangst. Der er ligeledes mulighed for at tage på en dagstur til Barcelona. Der er daglige fly- og færgeafgange. Eller hvad med en tur på stadion. Mallorca spiller i den bedste spanske række, La Liga. Her var Michael Laudrup træner for nogle år siden, og selvom klubben ofte har økonomiske problemer, formår man at fastholde en position i midten af ligaen. Har I mulighed for det, bør I tage på stadion og se en La Liga-kamp. Specielt, når et af topholdene kommer på besøg, er stemningen fantastisk, og det er en nydelse af se, hvordan selv mindre klubber i Spanien sværger til den spanske fodboldfilosofi med masser af afleveringer og noget af det teknisk smukkeste fodbold i verden for tiden. Med en ferielejlighed i Alcudia har I en unik mulighed for en kombineret oplevelses- og afslapningsferie.

Alcudia

Alcudia er en pittoresk landsby på den nordlige side af Mallorca med et fantastisk 13 kilometer langt strandområde. I Alcudia tilbyder HomeAway alt lige fra luksuriøse sommerhuse til mindre ferielejligheder. Alcudia blev grundlagt 123 før Kristus og er en af de mest seværdige byer på Mallorca. Det er en mindre, hyggelig ferieby med et indbyggertal på cirka 20.000. I umiddelbar nærhed finder I det store vandland Hidropark. Det perfekte sted for familien på de varme sommerdage. Ungerne vil elske det, og barnlige sjæle ligeså. Af kulinariske oplevelser kan specielt fiskeretterne anbefales. Lige meget hvor du spiser, er du sikker på at få friskfangede delikatesser fra havet. Strandområderne er enorme. Store hvide strande med azurblåt hav. Det er en skøn følelse af lade fødderne forsvinde i de lune sandkorn om morgenen - men husk sandaler, for det bliver hurtigt meget varmt. Havet har en dejlig temperatur, og den friske brise gør, at det selv om sommeren ikke føles for varmt. I lokalområdet er der fine muligheder for at dykke, ligesom der er flere golfbaner i nærheden. Alcudia tilbyder glæder til hele familien, og HomeAway tilbyder selvfølgelig luksuriøse ferielejligheder i byen Alcudia. Her nyder I først og fremmest godt af de smukke strande, der venter jer få minutter væk.

Hvorfor en feriebolig i Alcudia?

HomeAway er specialist inden for udlejning af ferielejligheder. Vi har mange års erfaring inden for branchen og tilbyder kun nyrenoverede lejligheder med god beliggenhed. HomeAways ferieboliger er en anderledes måde at holde ferie på. En ferielejlighed eller et sommerhus tilbyder unik beliggenhed, private faciliteter og hjemlig hygge på ferien. Er I en større familie, der ønsker at bibeholde samværet også på ferien, er en feriebolig fra HomeAway det oplagte valg. I vælger selv hvor meget plads, I har brug for. Der er ferielejligheder med store opholdsrum, hvor familien kan samles. Her kan der spilles, spises sammen eller dagens program kan gennemgås. Ligeledes er mange af lejlighederne udstyrede med vaskemaskiner, så I kan vaske tøjet flere gange på ferien. Mange af lejlighederne har store terrasser, hvor hele familien kan sidde og nyde morgenmaden med en dejlig udsigt ud over stranden. Om aftenen kan I nyde et glas vin og den smukke solnedgang. En aftentur i egen pool kan også være en mulighed. For flere familier eller venner tilbyder HomeAway store ferielejligheder med to badeværelser, flere terrasser og mange rum. På den måde kan I være mange sammen, men alligevel have mulighed for intimitet og et privat badeværelse. En anden stor fordel er at have eget køkken. Selvfølgelig bør man på ferien smage nogle af de mange kulinariske specialiteter, Alcudia byder på, men med eget køkken bestemmer I selv. Der er mange andre fordele med et feriehjem, her i overblik:

 • Garage eller privat parkering
 • Pool
 • Privatliv
 • Badekar/bidét
 • Terrasse
 • Overnattende gæster
 • Bo som de lokale
 • Vaskemaskine
 • Opvaskemaskine


 • HomeAway tilbyder ferielejligheder til rimelige priser, der giver et trygt og behageligt udgangspunkt. En feriebolig i Alcudia er et oplagt valg for familien eller vennerne. Mallorca kan nås let og bekvemt med fly direkte fra Københavns lufthavn Kastrup. Ønsker I at kombinere den afslappende ferieoplevelse med by og kultur, kan I med fordel mellemlande i enten Madrid eller Barcelona. Tilbring et par dage i den hektiske storby og tag derefter videre til det rolige og maleriske Mallorca. Alcudia er et idyllisk og roligt sted at tilbringe ferien. En feriebolig i Alcudia giver jer en unik mulighed for at nyde de dejlige strande og samtidig udforske Mallorca.

  Annuller Slet Anvend
  Flere filtre

  Pris pr. nat

  DKK DKK

  Soveværelser

  Badeværelser

  Bookingmuligheder

  Boligtype

  Beliggenhed

  Populære søgninger

  Faciliteter

  Udlejes af

  Slet
  Brug filtrene til at indskrænke dine søgeresultater!
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  Fantastisk! 4,8/5
  (19 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  19
  Set 24 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 3 BV
  • Separat toilet
  • 120
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  1
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 140
  Exceptionelt! 5/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  5
  Set 10 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 125
  Fremragende! 4,6/5
  (28 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  28
  Set 19 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferievilla
  • 3 BV
  • 220
  Fantastisk! 4,8/5
  (39 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  39
  • 2 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 150
  Fremragende! 4,7/5
  (22 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  22
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 70
  Rigtig godt! 4,2/5
  (12 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  12
  Set 12 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 30
  Fremragende! 4,4/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  • 3 SV Ferievilla
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 100
  Fantastisk! 4,9/5
  (7 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  7
  • 1 SV Ferievilla
  • 1 BV
  • 75
  gennemsnit/nat
  4
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 90
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  2
  Set 16 gange i de sidste 48 timer
  • 1 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 55
  gennemsnit/nat
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferievilla
  • 2 BV
  gennemsnit/nat
  2
  • 1 SV Feriehus
  • 1 BV
  • 80
  Exceptionelt! 5/5
  (44 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  44
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 80
  Fremragende! 4,3/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  6
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 156
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  2
  Set 23 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 130
  Exceptionelt! 5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  6
  Set 82 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 70
  gennemsnit/nat
  3
  • 4 SV Ferievilla
  • 3 BV
  Fremragende! 4,6/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  18
  • 3 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 175
  Fantastisk! 4,8/5
  (9 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  9
  • 3 SV Ferievilla
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 112
  Exceptionelt! 5/5
  (19 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  19
  • 2 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 100
  Fantastisk! 4,8/5
  (13 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  13
  • 2 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 110
  gennemsnit/nat
  3
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 70
  Fremragende! 4,7/5
  (43 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  43
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 96
  Fantastisk! 4,9/5
  (16 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  16
  • 3 SV Ferievilla
  • 3 BV
  • 220
  Fantastisk! 4,8/5
  (11 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  11
  • 2 SV Feriehus
  • 1 BV
  • Separat toilet
  • 90
  Exceptionelt! 5/5
  (6 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  6
  Set 5 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Chalet
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 175
  Fantastisk! 4,9/5
  (31 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  31
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 150
  Fantastisk! 4,9/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  18
  Set 13 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 3 BV
  • 170
  Fremragende! 4,6/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  18
  • 3 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 140
  Fantastisk! 4,9/5
  (21 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  21
  Set 66 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Ferievilla
  • 4 BV
  • 480
  Fantastisk! 4,8/5
  (18 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  18
  Set 168 gange i de sidste 48 timer
  • 4 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 280
  Fremragende! 4,5/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  8
  Set 306 gange i de sidste 48 timer
  • 6 SV Ferievilla
  • 7 BV
  • Separat toilet
  • 550
  Se prisinformation
  Premium-partner
  1
  • 4 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 137
  Fremragende! 4,4/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  5
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 140
  gennemsnit/nat
  1
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 90
  Fremragende! 4,6/5
  (9 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  9
  • 4 SV Chalet
  • 3 BV
  • 191
  Fremragende! 4,6/5
  (19 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  19
  • 4 SV Ferievilla
  • 3 BV
  • 300
  Fantastisk! 4,9/5
  (55 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  55
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 130
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  Set 14 gange i de sidste 48 timer
  • 6 SV Ferievilla
  • 3 BV
  • 250
  gennemsnit/nat
  2
  Set 6 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Ferievilla
  • 2 BV
  • 180
  gennemsnit/nat
  • 3 SV Chalet
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 151
  Rigtig godt! 4/5
  (13 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  13
  • 9 SV Feriehus
  • 7 BV
  • 300
  Se prisinformation
  Premium-partner
  • 1 SV Ferielejlighed
  • 1 BV
  • 20
  Fantastisk! 4,8/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  Premium-partner
  5
  • 2 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • 94
  Fantastisk! 4,9/5
  (8 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  8
  • 3 SV Feriehus
  • 3 BV
  • Separat toilet
  • 120
  gennemsnit/nat
  2
  • 1 SV Ferievilla
  • 1 BV
  gennemsnit/nat
  4
  Set 7 gange i de sidste 48 timer
  • 3 SV Feriehus
  • 2 BV
  • 120
  Fantastisk! 4,9/5
  (17 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  17
  • 3 SV Ferielejlighed
  • 2 BV
  • Separat toilet
  • 130
  Rigtig godt! 4,2/5
  (5 anmeldelser)
  gennemsnit/nat
  5